Author | Message |
---|
Chaos7 Search for Something More
Posts : 74 Reputation : 0 Join date : 2013-09-25 Location : Ниш
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Oct 07, 2013 8:54 am | |
| Kolko mene sve mrzi neverujem, ako ste me videli ovde online (a cesto jesam) nije da ja sad nesto radim nego procitam vase lepe poruke i pitanja i kao da odgovorim ali s'obzirom da sam tolka mrcina ostane tako po 5 6 pa i vise sati samo ukljucen forum kao recimo danas kada sam se bezveze komirao i spavao kada mi nije vreme no dobro.. Sada ce te dobiti odgovor nije toliko da cekate nego bezveze mi je sto kontam da me mrzi da uradim jednu malu stvar mozete da zamisliti za ostalo DAMN you're so good... SW fan i jos zensko really?! Ok dosta cudjenja i divljenja! :DAli stvarno otkud to?! Oh dobro Veljko dosta.. Kako ti se svidjaju konvencije, eh stormtrooperi kako lepo izgledaju :)Igracke? Koje? EMA STOUN samo to izgovoris i dovoljno je.. :)Gledaj bre mnogo je dobar! Ma naravno ja obozavam bioskope to je taj neki old school dozivljaj, jednostavno obozavam tamo da idem pa makar i gledao nesto sto nije po mom ukusu vec necijem ali eto.. Nadam se da ces ostati zagrejana za novinarstvo kod nas u Nisu nema takav smer kao kod vas na politickom fakultetu, vec ima na filozofskom zurnalistika ali razlikuju se programi a i prijemni (ovde se opste informisanosti i Srpski jezik, dok ovamo kod vas nema jezik tako da imamo vase Beogradske novinarcice koji ne znaju neke osnovne stvari no dobro to je Beograd sve se prasta :)A sto se tice novinarstva samo ti nemoj da juris u mas medije sve ostalo je kul ;)Mislim ko naziva Brankicu "nezavisnom novinarkom" (dao sam nju kao dobar primer) je krelac jedan obican i vrlo naivan covek.. Tako da najbolja stvar u novinarstvu je nezavinost! Nema tu neko da ti prica sta ces da pises, placeni tekstovi i cenzura samo tvoje misljenje i nicije vise ali nazalost u Srbiji toga nema :S Cast izuzecima npr. Boris Malagurski i jos par novinara i publicista.. Suva politika je kul, nego moj problem je sto sam monarhista Da li imas politicko opredeljenje, ne po partiji ili pokretu vec ovako ali bez bezpotrebne i zastarele podele na levicu i desnicu.. | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Oct 07, 2013 9:11 am | |
| - provincijalka wrote:
- Chaos7 wrote:
- Odusevljena? Why?!
Tvojim izborom pesama. :-)
- Chaos7 wrote:
- Pa aj na psihologiju pa da drugujemo na faksu, jer i ja planiram tu nesto oko psihologije..
Haha:-D
- Chaos7 wrote:
- cigarete ZABRANITI! Veliki sam borac protiv pusenja i pusaca!
Ajde mi objasni zbog čega, molim te. A jel? Pa super da se i nekome svidja sta slusam (salim se) Zbog sira i vojne muzike, ne ozbiljno cist otrov i ubrzana put ka smrti pre svega omladine :S Licno mislim da je to jedna velika globalna podmetacina kao i farmakomafija tako isto i cigarete cista navlakusa koja te tiho i polako ubija.. Zao mi je sto je Srbija u vrhu po broju pusaca ali s'obzirom da imam veliku moc ubedjivanja (mislim da je to dobra stvar) ubedio dva pusaca (ja licno) da prestanu i uspeo ali to ne mora da znaci da ja nisam bio zavistan od necega kao oni od cigara, i odmah cu reci jesam ali necu sad o tome (da se ne utripujes nije droga,alkohol vec jedna velika glupost) tako da ko je pusac kreten je u startu (ako jesi ja bih se izvinio ali i moja majka je pusila ali od skoro ne pusi cijom zaslugom verovatno kontas ali ona je pusac oko 25 godina). Tako da nikako nemoj da pusite bolje pijte ali (ne pivo ni ja ga ne volim ) ili pak ono od predhodnog posta marihuana nije stetna, barem ako se ne preteruje A cigare dovidjenja prijatno, bolje "gandza" nego bensedini i ostale gluposti Inace moram da primetim da postavljas pitanja kao da me poznajes tako da sam se bio utripovao ovo mora neko ko me zna da me zeza namerno Da bi razumela iz kojih razloga da ne bi odugovlacio sa odgovorom recicu samo iz razloga zato sto tvoja pitanja su vrlo direktna i za svako sam bio oduvek opredeljen i pre svega svi koji me poznaju malo vise manje vise znaju.. (neces razumeti ali sve u svemu vrlo interesatno ) | |
|
| |
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Oct 07, 2013 9:37 am | |
| Ne poznajem te, ne brini. :'D Inače, moram da kažem, jako si zreo za svoje godine. :-)
Kojom pesmom bi probudio voljenu osobu? | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Oct 07, 2013 10:20 am | |
| Hvala Bogu ne zeza me neko Pa hvala, ali sta da kazem kad mi to kaze neko ko je stariji od mene godinu dana Mislim nije sad ja tu nesto da prigovaram ali hocu reci da takve pohvale su mi oduvek bile simpaticne, jer nisi prva i jedina koja mi kaze da sam "zreo za svoje godine" ili tako nesto a u stvari je stariji/ja do 3 godine od mene.. Uf ne znam ovo mi je najteze pitanje od tebe dosad Ne sigurno nesto "bljuc" tj. pateticno, ako ima nesto sto ne volim to je patetika (dobro jos jedno 300 stvari ali sada cu tako reci ) pa ne znam sve zavisi i sta ona voli, ali recimo GnR (Sweet Child O' Mine ili Paradise city). Mozda i nesto od Orthodox Celts-a.. To je po meni dobra muzika i ta vrsta muzike je dobra za budjenje.. | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Pucaj te! Thu Oct 10, 2013 12:17 am | |
| Ahaahahahah jao tacno te zamisljam..."O Boze, da li ja zaista moram ovde sad da pisem?...naaah..posle cu...naaah...mrzi me". Ne da ja ikad gledam ko je online, ali razumem prenemaganje Sto je toliko cudno da zensko bude sw fan? Ja ih znam jos xDPa prvi put verovao ili ne sam odgledala svih 6 filmova na rtsu pre jedno 5-6 godina...dakle nisam fan od malih nogu : P Posle sam skinula sve filmove na komp i narezala na diskove i gledala jos nekoliko puta...Cesto se kod nas organizuju u KCgradu ili tako negde okupljanja fanova..kako lotra, swa, hpa itd. Ja kad god imam vremena odem :DBio je Dart postavljen u Uscu nekoliko meseci..i kad je izasao 3d sw isla sam da gledam..jer boze, moras sw odgledati u bioskopu bar jednom! Imala sam privezak sa Jodom, neke plisane igrackice Obi-Vana i Jode, jer su one prave po 2000 i vise xDi ofc.macevi, ogrtaci, maske i to..brat i ja se i sada ponekad uzivimo i igramo po kuci :'D Samo sto je on krelac mali, polomio pola tih stvari, ali dobro Gledacu, cek izasla mi nova sezona serije, polako... Ostajem, evo malopre sam literaturu nasla, sta mi sve treba. Polaze se srpski, ali ga posle nema kao predmeta na faksu o.OMeni je to strasno. Uopste mi nisu jasni.Sto ti kazes, posle citam novine i naslovnica sama puna gramatickih i pravopisnih gresaka, a ostatak i da ne pricam. Mislim da mi je vrhunac smeha izazvao clanak o Papi koji podrzava gejOve. Am, jako je tesko biti nezavisan novinar ovde i bilo gde, videcemo uostalom sta mi zivot donese Nemam.Gledam sto manje njome da se bavim, a kakav sam baksuz verovatno cu se bas njome najvise i baviti u zivotu | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Thu Oct 10, 2013 12:20 am | |
| A, nisam ti pitanje postavila. Gledas li mozda seriju supernatural? Ako ne geldas, navuci cemo te : P Koja je tvoja najveca vrlina, a koja mana? | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Thu Oct 10, 2013 12:51 am | |
| Ne gledam ne volim da gledam serije koja moja sestra prati jer nekako imamo neko rivalstvo (sve u svemu duga prica ) Ali pravo da ti kazem nemam ti ja vremena za pracenje serija ja samo filmove pratim ;)Mana ima ih puno ali pre svega lenjost a o vrlinama ne volim da pricam jer to svako treba da zakljuci ja ne znam mozda bih bio isuvise samokritican ili puno sebe hvalio tako da.. Nek drugi donesu zakljucke kontam da ljudi se najvise druze samnom zbog mog "dobrog" humora koji dosta volim kod sebe ma da mislim da tu crtu valjda svako treba da ima i prosto mi je cudno kada upoznam nekog ko nema crtu humora u sebi.. Ekstra konacno pravi fan SW i to zensko (aaa penim ) Ovako sam inace zamisljao zenske fanove SW-a :Dhttp://x.vukajlija.com/var/products/posters/201101/66139/r2-d2-je-zensko.jpg Pa jeste ali nisi bas odgovorila na pitanje ni ja ne zelim da uopste imam dodira sa politikom ali ipak na svakom koraku dolazim na nju pogotovo sto se nerviram zbog raznih nepravdi.. Mozes biti slobodan novinar sigurno i na svakom mestu ali trebas imati muda za to (morao sam tako da napisem ispricavam se ) Ma mene svasta mrzi ali ja dobijem zelju da odgovorim ali mrzi me da smisljam recenice i da kucam :S p.s znam kada je to bilo na RTS-u ali tada sam ja gledao na foru 5 6 put svaki od tih delova posto sam vec pre toga gledao mnogo puta svaki deo inace znam za te konvencije moram ici na neku A inace s'obzirom da imam dobro pamcenje i nacin da pohvatam razne gluposti koje su bile mislim da znam i godinu kada je bilo to na RTS-u a to je 2008-ma | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Thu Oct 10, 2013 11:16 pm | |
| AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA au,moram da te razocaram,ali vec sam predana drugome xDmoram da prestanem da se bavim filmovima, ispadam neka seksi cica xDNije da ne mogu biti, mogu itekako, ali sam ja vise u opustenoj varijanti..duksevi, farmerke, starke i to xDKakav si ti lik, jao Ja sa mojim bratom pratim dosta serija i filmova iako je on 6 godina od mene mladji Poprilicno sam zaboravna, pa ne pamtim takve stvari, ali svaka ti cast Cek da prvo zavrsim faks, pa onda cemo videti sta kako i gde. U medjuvremenu se bavim nekim drugim radom, volontiranjem itd. Ne zurim nigde, zivot je kratak Koja ti je omiljena pesma? | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Pucaj te! Sat Oct 12, 2013 9:50 am | |
| Kad bi morao biti neka životinja i mogao birati, koja bi životinja bio? | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Oct 21, 2013 2:38 am | |
| Koju pesmu možeš uvek da slušaš? | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Wed Jan 15, 2014 2:14 pm | |
| Videh slucajno na fejsu stranicu koja je na neki nacin povezana sa ovim forumom i setih ga se i udjem i vidim da nisam odgovorio na pitanja sto smatram za pogresno jer mogu ostati isecen ali ne nikako nedorecen.. Razlog za 3 meseca ili kolko vec kasniji odgovor su razni, emotivni sokovi, razna dogadjanja i tako od danas do sutra i tek vam sada odgovaram, mozda cak i nikad necete videti ovaj odgovor ali ono ja sam vam ga dao Mozda se i ne secate ko sam ali ovde imate 6 stranica mozete da se podsetite ko sam ja, i ima jos jedan post isto koji se zove "Hej" gde isto mozete da povratite pamcenje.. Sve u svemu odgovori.. 1. Pesmu koju uvek mogu da slusam, nemam je jer imam vise pesama koje uvek ama bas uvek mogu da slusam.. Znam imam i neke koje ne mogu itd. ali definitvno nemam jednu vec vise komada.. 2. Ne bih u zivotinju, pretvorio bih se najradije u neki jednostavan organizam koji ne moze da razmislja ili tako nesto, moze i biljka ali ameba bolje zvuci, jer stvarno vise ne mogu malo postajem umoran od svega.. 3. Nemam omiljenu pesmu, imam vise njih.. Jednostavno prava pesma za mene ne moze da postoji, jer uvek ima neka koja mi znaci iz ovog ili iz onog razloga, neka koja me ritam tera u delirijum neka koju mnogo postujem ili neka koja mi znaci zbog teksta ili jednostavno je tekst dobari itd.. Inace ne definitvno te nisam muvao, samo sam se nasalio na racun ove gore dame u lepoj haljini, nisam imao inspiracija ka tome da muvam nekog tako by the way po sred foruma i tako.. Sve u svemu ima dosta stvari koje su me iznenadile, mislim ono ja budem skroz otvoren i tako pricam itd.. a neko mi saopstava kako je vec u vezi.. Interesatno.. I da definitvno ne bih muvao tako a da ne znam neke stvari a upravu jedna od tih stvari je ta "opustena" varijanta jednostavno volim elegetne cure i to povecava osecaj da su dame na kvadrat sto inace jako jako cenim.. Pozdrav, nadam se da ce te videti svoj odgovor, i biti zadovoljnje njime, verujem ako mi uskoro odgovorite, odgovoricu opet.. Jednostavno posle ovih vasih pitanja, sam imao dosta nekih zbrka i tako svakakvih situacija tako da ono, izvinite sto ste ovoliko cekale! | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Jan 20, 2014 8:51 am | |
| U redu, to je tvoje misljenje.Ne znam sto si se nasao toliko prozvan.Ja sam sve to rekla kroz salu, a u to doba, kao sto i sam kazes pre ko zna koliko, meni se tako ucinilo.Nisam mislila nista lose. Meni je skroz ok da pricam sa tobom, ali postovanje tebi, postovanje meni.
| |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Tue Apr 15, 2014 11:24 pm | |
| Da možeš da izvršiš ubistvo bez da budeš osuđen za isto, da li bi ubio? | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Wed Apr 23, 2014 11:47 am | |
| Provicijalka koliko god to delovalo "privlacno" ipak ne bi pre svega iz verskih i drugih nekih mojih pogleda na zivot a jedan od tih pogleda je izmedju ostalog da ja nisam taj koji treba da odlucuje ko treba da umre a ko ne, tako da naravno da ne bi.. Ja bih voleo kada bih mogao da izvrsim samoubistvo a da ne odgovaram pred Bogom za to jer je to najveci greh U sustini ako me pitas da li bi voleo neko da umre da voleo bih da neki ljudi jednostavno nestanu, ali to ne bi bio nacin da ja odredjujem da li neko treba ili ne da zivi to samo Bog moze da odredjuje Bojana osetio sam se malo prozvan ili uvredjen ili ne znam tacno kako da deklarisem zato sto je ispalo da sam dosao na neki tamo forumcic i da sam poceo da muvam nekog kog ne poznajem bas najbolje a nit sam video ni kako izgleda nit ista drugo, uostalom samim tim mozda ti nisi Bojana vec neki brka od 45 godina Tako da ok smo ali ono bilo mi je malo bezveze :S Pozdrav za vas, zao mi je sto se umrtvio forum a samim tim i interesatna pitanja koja ste postavljali | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Sun Apr 27, 2014 1:31 am | |
| Svi forumi su pomrli, to je bilo popularno kad sam ja bila sedmi razred Ok, ok | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Sun Apr 27, 2014 1:51 am | |
| Ne bih bas rekao, recimo forume koje ja posecujem su bas zivi (sem ocigledno ovog ) Doduse i sirok je obim mojih interesovanja pa onda nisu to forumi iz slicnih tema vec zaista svega i svacega ima | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Pucaj te! Wed Apr 30, 2014 9:00 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Wed Apr 30, 2014 10:03 am | |
| A sto pocetak recenica malim slovom? Inace pucajte sam tako napisao "zbog zato sto" sam cuo od ostalih "starijih" forumasa da te nema na ovom forumu, pa sam mislio da cu te ovako prizvati | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Jul 21, 2014 5:25 am | |
| Zdravo Kako me zaista mrzi da čitam prethodne postove, pitaću koliko imaš godina? A maštovita pitanja ostavljam Hadžeri | |
|
| |
| Subject: Re: Pucaj te! Mon Jul 28, 2014 5:08 am | |
| Nisu bas mnogo mastovite bile no dobro, ionako je ovo dinosaurs forum tj. izumro Imam 17 godina | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pucaj te! | |
| |
|
| |
| Pucaj te! | |
|