OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Pucaj te!

Go down 
+4
provincijalka
P.
It's.Nina.Biatch
P. Sawyer
8 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Chaos7
Search for Something More
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyWed Sep 25, 2013 8:20 pm

Ovde me mozete pitati (svasta) kao novog clana, radi bolje upoznavanja... Samo nemoj te biti optimisticni da cu vam odgovoriti na svako pitanje (salim se) ali ne stvarno cenim vise kreativna i interesatna pitanja a ne standardna... ;S for you f
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyWed Sep 25, 2013 11:05 pm

Rekao si da si puno posecivao nas forum..pa, sta te je navelo da se tek sad registrujes? :)
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyWed Sep 25, 2013 11:19 pm

Pre svega, zelim ti jos jednom dobrodoslicu. Svidja mi se tvoj avatar :) Posto kazes da vise volis da ogovaras na kreativna pitanja, a ne ona staromodna, ja cu pokusati da budem sto vise kreativna xD
Koliko vidim, inspirise te Ivo Andric :) Zasto bas on ? Koje njegovo delo najvise volis i zasto bas to delo ?
Back to top Go down
http://bruno-mars.great-forum.com/forum
P.
Moderator
Moderator
P.

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 3:43 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Koju vrstu muzike najviše voliš/slušaš?
Back to top Go down
http://psawyer3.tumblr.com/
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 4:56 am

Evo da pocnem sa odgovorima,  ma da se malo osecam kao da sam na onom klinackom kretenluku ask.fm-u  ali dobro hvala Bogu nisam :D
1. Da znam za ovaj forum duze vreme, gledao sam neke vase diskusije itd.. nisam hteo da se registrujem jer kao sto rekoh nekako mi je gej al dobro, prija zensko drustvo a i normalno zbog serije da vidim sta "nasi" imaju da kazu o toj seriji! ;S

3. Slusam najvise Rok i nesto kao Pank sve u svemu Red Hot Chili Pepers,Green Day,Linki Park,EKV,Dubiozu Kolektiv,S.A.R.S, Orthodox Celts,Prodigy,AC/DC itd.. uopste ne volim turbo folk to ne mogu ni malo kao ni danasnju "popularnu muziku" tj. pop ili kako se to vec zove tipa Lady Gaga itd.. su mi skroz :S -.-Inace da ne bude da samo slusam onakav zvuk kao sto sam naveo normalno slusam dosta Beogradski Sindikat ipak su oni nesto posebno ;S

2. Tebi sam ostavio poslednji odgovor jer mi svakako trebalo malo vise vremena... Pa Ivo Andric pored toga sto je jedini srpski nobelovac i to sto ima jako dobra dela, jako moze da zaintrigira coveka i svojim citatima ili govorima, meni je bas tu interesantan ti njegovi govori i stvari koje okruzuju Ivu.. Sta znam volim Beogradske price volim, Asku i vuk jer to moze i dete da shvati a u isto vreme moze i neko sa 40+ da cita i da mu se dopadne, to je magija a ne sturo pisanje kao recimo sto rade moderni pisci kao sto su tvorci Harija Potera ili Igre prestola.. Normalno i ostala dela mi se dopadaju al o tome neki drugi put sad sam kraci komentar, a i vodim se njegovim recima za danasnji svet "Dodje doba kad pametni zacute, budale progovore, a fukara se obogati" Mislim da definitvno dobro opisuje danasnji svet i Srbiju ;S Inace hvala i meni se bas svidja dosta avatar :D

P.s dobro "resetate" ali znam da vi to mozete i bolje :P :D
Back to top Go down
provincijalka
Sad Songs for Dirty Lovers
provincijalka

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 8:16 am

Jesi li vernik?
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 8:25 am

Jao svaka čast! :D Sviđa mi se tvoj ukus za muziku. Koliko imaš godina?
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 8:32 am

Bogami dobro pitanje (Y) Ne znam sta smatras pod vernik, ali ako sam postio (na par postova planiram i za ovaj naredni) isao sam uvek na veronauku (u skoli) trudim se da ne gresim mnogo (a to je nemoguce) pokusavam da idem nedeljom u crkvu ali mi ne ide jer treba rano da se ustane a subotom se do kasno ostaje... I da trenutno citam knjigu Flavijan od Aleksandra Torika (Protojereja). Da onda sam vernik a ako je za tebe nesto drugo vernik onda nisam... :) Inace zaista si me iznenadila direktnim pitanjem ali mi se jako svidja moze vise toga :D
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 8:32 am

Drago mi je da ti se svidja, ali moram li da odgovorim :P
Back to top Go down
provincijalka
provincijalka

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 10:11 am

Chaos7 wrote:
Bogami dobro pitanje (Y) Ne znam sta smatras pod vernik, ali ako sam postio (na par postova planiram i za ovaj naredni) isao sam uvek na veronauku (u skoli) trudim se da ne gresim mnogo (a to je nemoguce) pokusavam da idem nedeljom u crkvu ali mi ne ide jer treba rano da se ustane a subotom se do kasno ostaje... I da trenutno citam knjigu Flavijan od Aleksandra Torika (Protojereja). Da onda sam vernik a ako je za tebe nesto drugo vernik onda nisam... :)Inace zaista si me iznenadila direktnim pitanjem ali mi se jako svidja moze vise toga :D
Misliš da svako shvata veru na svoj način i da postoje rezličita shvatanja vernika? Nikad nisam razmišljala o tome, sviđa mi se ta ideja. :-)
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 10:20 am

Da definitivno, Srbija prepuna "Srbenda" koji nose ogromne krstove na sva usta pricaju kako su Hriscani i veliki vernici, a ovamo na veliki petak se jedu pljedze ispijaju piva, pije nes kafa u Knez Mihajlovoj (sa mlekom)... O tome ti pricam, ja licno mislim da ja sa njima ne mogu da se poredim, a s'obzirom da nas ima raznih mozda si sektasica pa pitas tajnim znakom da nisam mozda deo Jahovinih Svedoka,Subotar,Crno ruzac ili nesto peto :DJednostavno u danasnjem svetu se ne zna tacno sta je vernik tj. ko jeste a ko nije, to je tako zbog danasnjeg sveta gde je "IN" biti bezboznik (ateista,agnostik) i biti djubre, ali o tome neki drugi put :D
Back to top Go down
provincijalka
provincijalka

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 10:33 am

Voliš li Srbiju? Da li bi voleo, i pre svega da li bi mogao, da je napustiš?
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyThu Sep 26, 2013 10:48 am

Podsecas me na jednu moju drugaricu... :)Pa s'obzirom da sam vecita opozicija i da nikako da bude kako valja u Srbiji, jer i kada bi dosli (nekada) pravi ljudi na pravo mesto (nazalost u mom nekadasnjem odeljenju su me smatrali buducim predsednikom Srbije jer sam citao svako jutro novine u skoli ooh God :S ) verovatno bih ali iz nekih drugih razloga i nikako ka zapadu, nikako... Jedine opcije za mene licno su ili Juznoafricka Republika ili Rusija (mozda jos neka) ali kao sto rekoh nisam kao moji sugradjani toliko glup i slep da zaradjujem puno ali da unistavam svoj zivot na zapadu bilo to SAD,Nemacka ili neka treca drzava... Tako da kao sto rekoh mozda, ali otkud znam gde me zivot ponese tamo cu da idem :DInace jako mi se svidjaju tvoja direktna pitanja, predpostavljam da si iz nekog manjeg grada u Srbiji ili varosici jer kako ljudi zive u vecem gradu tako vise vole da uvijaju pitanja, tj. sto si u vecem gradu to si vece djubre od coveka tako da u Beogradu ima najvise takvih na celom balkanu pa onda sto se tice Srbije u Novom Sadu pa u Nisu pa Kragujevac itd.. Tako da fina su ti pitanja... :)

p.s Smesno je mene Veljka pitati volis li Srbiju, barem oni koji me znaju haha :D Mislim da ces sama skontati odgovor... ;S
Back to top Go down
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 6:45 am

Svideo mi se tvoj odgovor :) Sta najvise zameras danasnjoj omladini ?
Back to top Go down
provincijalka
provincijalka

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 7:29 am

Quote :
Inace jako mi se svidjaju tvoja direktna pitanja, predpostavljam da si iz nekog manjeg grada u Srbiji ili varosici jer kako ljudi zive u vecem gradu tako vise vole da uvijaju pitanja, tj. sto si u vecem gradu to si vece djubre od coveka tako da u Beogradu ima najvise takvih na celom balkanu pa onda sto se tice Srbije u Novom Sadu pa u Nisu pa Kragujevac itd.. Tako da fina su ti pitanja... :)
Baviš se nekom psihoanalizom ili šta? :'D

Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 7:37 am

Sta fali citanju novina? Ja ne mogu dan da zapocnem bez novina pa makar i 24h. Saznas neke korisne i manje korisne stvari, budes u toku. Koliko imas godina? Odgovori su ti poprilicno zreli, pa zato pitam. :D Ova zena macka asocira na neke zelje ili samo gotivis film? : P
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 1:43 pm

Ne fali nista ali ovima nesto pomalo fali izgleda pa zbog toga poredjuju novine sa politikom odma... Inace da ja jesma dosta u politici (upoznat skroz i imam tu neka svoja vidjenja) ali opet sad bas kad se setim kako su mi to nabijali na nos, ali vise ne citam novine (slabije) jer realno svi lazu pre dog sam citao pre jedno godinu dve (tri) tada sam skoro svaki dan kupovao (nekad) Bljic ili tako neku novinu kasnije Informer (dok nisu poceli da lupaju gluposti) tako sad kad citam citam Vecernje Novosti zbog Cirilice (koju uzgred da kazem cesto upotrebljavam i hteo sam i ovde ali setih se da je ovo Balkan a ne Srbija pa mozda bi se neko uvredio, kao recimo Hrvati u Vukovaru jer ne zele da "pricaju Cirilicom" :D )
I da da ti ne bude nejasno nekad (dok sam bio glup i obmanut) sam citao novine i gledao te takve vesti tako ali sad vise ne, previse sam podmazan da bih verovao njima :D
Aj pogodi kolko imama? Bas me interesuje VAS odgovor (mozete i vi druge da se ukljucite u kviz) ko pogodi dobija komplet krem bananica xD
Znam da jesu ta boljka me "muci" vec duze vreme pa ljudi kazu da sam (mnogo stariji, nego kolko imam godina tj. da tako pricam i o cemu pricam, ovo je samo pocetak ;S )
Da meni je Catwoman totalni fetis :D (haha salim se, ustvari ne salim se) Da ja obozavam DC svet pre svega lik Betmena tj. Brusa Vejna i njegova borba za pravdu i istinu. Od malena ga obozavam i njega i Zenu macku i Robina... Odgledao sam i ovaj film ma da ova nova trilogija je bas dobra (mnogo bolja od filmova iz 90-tih i onaj prvi sa kraja 80-te) jednostavno volim Betmena i zenu mackicu pa sam njih stavio tu a i kazem ti i zbog nekih drugih stvari x)
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 1:53 pm

E sad za druge odgovore: Pa da bavim se ja tako pre svega Parapsihologijom ;S Inace da li sam ista pogodio pa to pitas, ako jesam nije mi prvi put nesto da pogodim :D A za psihoanalizu mi treba mnogo veci prostor (prica) da bi mogao da napravim neki presek ali ako ga budes zelala, javi se :D A sto se tice ovog po gradovima i to da ima vise gmazova to je samo istina, surova istina...

Lepo je sto ti se svideo odgovor hteo sam da ga upotpunim pravim odgovorom zbog dobrog pitanja ;S
Inace smesno mi je sto me pitas ovo sta najvise zameras omladini a smesno mi je bas iz jednog razloga koji ces kasnije skontanti ;S :D Zameram mnogo stosta, to sto preovladavaju seljacizam,kic,sund, rano zele sve da probaju, nemaju nacionalnu pripadnost odnosno odanost svojoj drzavi gde zive, tj. nesto sto se zove nacionalni identitet itd.. mogao bih na ovu temu da pisem mnoooogo dugo ali necu da smaram tako da neki drugi put kada budem raspolozen dacu ti kompletan odgovor ;S

p.s Ajde resetaj te jos bas su mi prijatna pitanja, verujem da imate sta jos da pitate ipak ste vi zene i budite to :P Konkurs za krem bananice je otvoren samo ne znam kolko pokusaja da imate... Pa valjda ste me skontale kolko bi trebao da imam :D
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptyFri Sep 27, 2013 11:29 pm

Danas je inace (svetski) dan "glupih pitanja" tako da mozete nesto da me pitate u tom fazonu :D
I da uskoro krecem po ostalim temamama da komentarisem samo malo da se jos prilagodim na novu sredinu.
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 1:32 am

Mene strasno nervira to foliranje sto se pisma tice. Svako nek pise pismom koje mu odgovara. Meni se ne zna sta mi je lepse, cirilica ili latinica, pogotovu pisana. Isla sam cak i na kaligrafiju. Divno mi je to.
Nego mislim da imas 20.Mozda cak i manje, samo si verovatno vise vremena proveo baveci se informacijama, obrazovanju, proucavanju ljudi i dogadjaja pa si i brze sazreo. Neko moje misljenje na osnovu prvog utiska.
Slazem se za Betmena i trilogiju. Odlicna stvar! Ahahaha nisam ni sumnjala za Zenu macku :D
Ajmo malo opustenije stvari..hm.. kako volis da provodis slobodno vreme? Odakle ime Veljko?
Back to top Go down
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 2:00 am

Probaj opširno da objasniš šta je ljubav iz tvog ugla gledanja.
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 7:06 am

Ma da nek pise ko kako zeli, ali licno mislim da se Cirilica kao nacionalno pismo u Srbiji itekako "ubija" i da je to neciji cilj... Promasila si za par godina, moze jos jedna sansa, a mogu i ostale da pokusaju :DMozda potrefite xDInace sam jako los oduvek bio u skoli tako da obrazovanje da, ali van skolsko ;S
Nadam se da je dobar prvi utisak, pa kako ne Bale i Nolan su stvarno napravili ekstra posao ;S
Pa da Zena macka :)<3Slobodno vreme, ih imam ga i previse ne zato sto mi prilike tako dopustaju vec zato sto sam lenj za drug stvari :S Najvise pratim sport,citam vesti,citam razne tekstove ponekad (u poslednje vreme cesto) knjige, igram video-igre, gledam filmove, volim dosta bioskop , izlazim sa ono malo odabranih ljudi sa kojima se druzim, kazem odabrani zato sto se vodim onom da je fora imati kvalitet a ne kvantitet i tako u poslednje vreme se sa jednom mojom "internet drugaricom" druzim i to bas puno pricamo svaki dan, cesto po vise sati. Ponekad se uhvatim kako pricam sa njom po 5 6 sati :D Nazalost malo je daleko od mog grada... :/Ali ovako mi se jako svidja malo mogu pronaci takvih osoba ovde kod mene tako da mi bas puno prija :)A forica jos i starija od mene :D
Nisam bas razumeo tvoje pitanje, "odakle ime Veljko" sta mislis pod ovim pitanjem, znam samo da se tako zovem tj. da su me tako krstili i tako :DInace znacenje imena Veljko je ovakvo, izvedeno je iz reci "Velos" sto znaci strela ili koplje a kod slovena to znaci "veliki" tako da eto nesto novo znas, ma da sam siguran da nisam odgovorio na tvoje pitanje.. Imas li jos nesto da pitas ;S :D

Last edited by Chaos7 on Sat Sep 28, 2013 8:26 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 8:15 am

Koje su ti najdraže sezone OTH-a?
Back to top Go down
Chaos7
Chaos7

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 8:28 am

Pa ne znam verovatno 4 ma da ne znam volim i prvu :) Sad sam poceo da gledam opet OTH (da da posle 6 meseci razmisljanja iako sam imao n8 skinutih sezona na kompu 50GB sam skidao tek sad sam uzeo da gledam, celo leto sam se kanio ajde Veljko gledaj seriju, ajde.. i nista mrzelo me i evo ovaj forum me pokrenuo opet da gledam seriju) :D Tako da kad odgledam javicu ti za sigurno ;S
Back to top Go down
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! EmptySat Sep 28, 2013 9:18 am

It's.Nina.Biatch wrote:
Probaj opširno da objasniš šta je ljubav iz tvog ugla gledanja.
Cekam odgovor :) I da, ukratko objasni sta za tebe znaci "zivot" :)
Back to top Go down
Sponsored content

Pucaj te! Empty
PostSubject: Re: Pucaj te!   Pucaj te! Empty

Back to top Go down

Pucaj te!
Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next