Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Leyton_TrueLoveAlways Tue Jul 31, 2012 3:08 am
First topic message reminder :
Pitajte,ako vas nešto zanima
Author
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 6:53 am
Aaaaaaaaaa,supeeeeeeer Je l' ste to i ranije radili? Evoo,može za najaktivnijeg člana() i najduhovitijeg člana Ako se setim još nečega,napisaću
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 8:00 am
Jesmo 1. put je bilo uspješno - ja nisam prisustvovala tim nominacijama : P, a 2. put su propale Imamo već te :3 Najbolji spot?
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 8:21 am
Treniras li nesto?
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 11:23 am
Sta ce ti ostati u secanje sa ovog raspusta(mada nije jos zavrsio, ali do sada)?
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 12:19 pm
Omiljeni pisci?
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 12, 2012 11:30 pm
Huh, znam da će za Leyton fana biti velika konkurencija
Zadnji poklon što si kupila nekome?
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 12:42 am
P. wrote:
Jesmo 1. put je bilo uspješno - ja nisam prisustvovala tim nominacijama : P, a 2. put su propale Imamo već te :3 Najbolji spot?
Druge su propale zato što si ti učestvovala (šalim se ) Eee,znala sam da nema za člana koji najviše jede Šteta,sad neću nigde pobediti Ja retko kad gledam spotove,ali volim ovaj - [You must be registered and logged in to see this link.] ,a kad sam bila manja volela sam onaj za We will rock you sa kapljicom( [You must be registered and logged in to see this link.] ),mada nisam sigurna da li je to uopšte spot
...*Bojana*... wrote:
Treniras li nesto?
Ne : P Ali sam trenirala odbojku i išla sam na ples
fan of one tree hill wrote:
Sta ce ti ostati u secanje sa ovog raspusta(mada nije jos zavrsio, ali do sada)?
Ništa Ne znam..nisam nigde išla,nisam ništa posebno radila.. Ali definitivno ću pamtiti ovaj forum(i članove) i Olimpijske igre
B. Davis wrote:
Omiljeni pisci?
J.K.Rowling,Agatha Christie ,Gijom Muso(ne znam kako se piše na engleskom : P),Sophie Kinsella Nisi mi preporučila pesmu od The Cure-a
Aimee Liam wrote:
Huh, znam da će za Leyton fana biti velika konkurencija
Zadnji poklon što si kupila nekome?
Definitivno,ipak je ovo Leyton Balkan forum ;D Jesi li ti već "glasala"? Hmm,slagalicu od slike-tetki za rođendan
Gost Guest
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 1:57 am
Iz kog si dela Beograda?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 6:55 am
aa znam, moćna je ta pjesma Ja sam crtala nešto inspirisano tom pjesmom prejaka mi je ona cura koja kaže Some people pray, I turn up the radio a ostali su mi nekako too gay : P hahah niice Ja sam baš za Filipu glasala za najvećeg LP fana .. iako nisam sigurna da li bi to trebali otkrivati : P a stavrno mi je bilo teško odlučiti
Leyton_TrueLoveAlways wrote:
Definitivno,ipak je ovo Leyton Balkan forum ;D
Upravo tako Najdraži period života?
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 7:53 am
Da li si vise za prirodne ili drustvene nauke?
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 9:09 am
Upravo sam skontala da nisam Shame on me!
Počni sa moja dva omiljena albuma:
Obavezno javi utiske!
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 13, 2012 10:31 am
I meni su ta dva najdraža Peyton najviše voli Disintegation
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 12:51 am
H. James wrote:
Iz kog si dela Beograda?
Nisam iz Beograda,nego iz Pančeva Al' to ti je blizu,odma' do Bg-a
P. wrote:
aa znam, moćna je ta pjesma Ja sam crtala nešto inspirisano tom pjesmom prejaka mi je ona cura koja kaže Some people pray, I turn up the radio a ostali su mi nekako too gay : P hahah niice Ja sam baš za Filipu glasala za najvećeg LP fana .. iako nisam sigurna da li bi to trebali otkrivati : P a stavrno mi je bilo teško odlučiti
Leyton_TrueLoveAlways wrote:
Definitivno,ipak je ovo Leyton Balkan forum ;D
Upravo tako Najdraži period života?
Štaaaaaaa,'oćeš postaviti da vidim? Haha,da i meni je to najbolja rečenica A volim taj spot i zbog te koncertne atmosfere,nekako se naježim kad vidim sve te ljude,to mi je divno Volela bih da bar jednom prisustvujem takvom koncertu Nemoj da Sofija vidi da si napisala Daa,meni je tol'ko trebalo da se odlučim,kad pogledam svi s kim sam se ovde sprijateljila(osim Sanje : P) su Leyton fanovi Paaa,neka bude 1.godina srednje..tad' sam se preselila,upoznala novo društvo,zaljubila se
...*Bojana*... wrote:
Da li si vise za prirodne ili drustvene nauke?
Lično,mislim da mi bolje idu prirodne nauke i volim matematiku..a volim i jezike Ali ipak sam upisala društveni smer,jer ću najverovatnije posle upisati prava
B. Davis wrote:
Upravo sam skontala da nisam Shame on me!
Počni sa moja dva omiljena albuma:
Obavezno javi utiske!
Trebaće mi vremena da ovo preslušam,tako da javljam utiske za dan-dva Koliko oni albuma imaju? P.S.Sviđa mi se tvoj avatar,a još više potpis
P. wrote:
Jesi li ti gledala seriju više puta,ili samo jako dobro pamtiš detalje?
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 2:10 am
Potražit ću, jer mi je to u svesci matematike iz 2. razreda Niisam gledala više od 3 puta : P Ali svaki put kad bih vidjela poster nekog benda, čula dobru pjesmu ili kad bi neko spomenuo neki bend/pjesmu odmah bih zaustavila i googlala Zato znam dosta pjesama iz OTH-a i da, sjetih se da si me pitala koja mi je najdraža pjesma iz serije ili nešto tako, nemogu će mi je na to odgovoriti, morala bih ti napravit listu sličnu onoj s pločama A kad su Ellie i peyton pričale svako malo sam zaustavljala i tada je peyton rekla da se sjeća dana kada je prvi put čula Disintegation, dok se ne sjeća dana kad ej prvi put čula Wish : P Ili nešto tako, što će reći da voli i Album Wish, samo joj je Disintegation draži i rerkla je That's the day I fell in love with the music A da, inače, jako dobro pamtim detalje : P Niiice, volišmatematiku? D: D: D: Izdajniče!!!!!!!! Vjeruješ li u vanzemaljce? edit:
Quote :
ELLIE HART If you find someone you're in love with that's also your friend, wouldn't that be the greatest benefit.
ELLIE HART Cure, fan? PEYTON SAWYER Ooh, up until this album ELLIE HART Come on! Wish is a great record! PEYTON SAWYER Disintegration, is a great record. Wish was pretty much the end. ELLIE HART Oh really? PEYTON SAWYER uh huh...! ELLIE HART You're gonna tell me you don't get chills every time you hear the violin on To Wish Impossible Things? PEYTON SAWYER Yeah... every time. ELLIE HART ...but? PEYTON SAWYER But... I don't remember the day. ELLIE HART The... day? PEYTON SAWYER Yeah you know it's like, like with Distintegration I remember the very first time I heard that record, you know like- I remember everything about that day. The weather outside & the smell in the air... I remember all those things... & that's because that day, I... fell in love with something. ELLIE HART You fell in love with an album. PEYTON SAWYER No... I fell in love with music.
edit2: ee konačno sam našla najtužniju pjesmu Nisam mogla onda da je nađem..
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 12:37 pm
Dali volis da pevas i dali znas da crtas?
Gost Guest
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 12:50 pm
A da, iz Pančeva si, mislim da sam te pomešala s nekim od ostalih novih članova, izvini. Volim Pančevooo. Jedno prijateljstvo koje je prekinuto i drago ti je zbog toga i jedno koje je prekinuto i žališ zbog toga?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 1:11 pm
13 albuma imaju i obavezno javi utiske! Pesma sa najboljim tekstom je...?
P. wrote:
I meni je Disintegration omiljeni. Životna mi je želja da odem na njihov koncert. (jedna od životnih, jelte.)
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 14, 2012 3:57 pm
Odakle si? Koju školu ideš?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 15, 2012 2:09 am
P. wrote:
Potražit ću, jer mi je to u svesci matematike iz 2. razreda Niisam gledala više od 3 puta : P Ali svaki put kad bih vidjela poster nekog benda, čula dobru pjesmu ili kad bi neko spomenuo neki bend/pjesmu odmah bih zaustavila i googlala Zato znam dosta pjesama iz OTH-a i da, sjetih se da si me pitala koja mi je najdraža pjesma iz serije ili nešto tako, nemogu će mi je na to odgovoriti, morala bih ti napravit listu sličnu onoj s pločama A kad su Ellie i peyton pričale svako malo sam zaustavljala i tada je peyton rekla da se sjeća dana kada je prvi put čula Disintegation, dok se ne sjeća dana kad ej prvi put čula Wish : P Ili nešto tako, što će reći da voli i Album Wish, samo joj je Disintegation draži i rerkla je That's the day I fell in love with the music A da, inače, jako dobro pamtim detalje : P Niiice, volišmatematiku? D: D: D: Izdajniče!!!!!!!! Vjeruješ li u vanzemaljce? edit:
Quote :
ELLIE HART If you find someone you're in love with that's also your friend, wouldn't that be the greatest benefit.
ELLIE HART Cure, fan? PEYTON SAWYER Ooh, up until this album ELLIE HART Come on! Wish is a great record! PEYTON SAWYER Disintegration, is a great record. Wish was pretty much the end. ELLIE HART Oh really? PEYTON SAWYER uh huh...! ELLIE HART You're gonna tell me you don't get chills every time you hear the violin on To Wish Impossible Things? PEYTON SAWYER Yeah... every time. ELLIE HART ...but? PEYTON SAWYER But... I don't remember the day. ELLIE HART The... day? PEYTON SAWYER Yeah you know it's like, like with Distintegration I remember the very first time I heard that record, you know like- I remember everything about that day. The weather outside & the smell in the air... I remember all those things... & that's because that day, I... fell in love with something. ELLIE HART You fell in love with an album. PEYTON SAWYER No... I fell in love with music.
edit2: ee konačno sam našla najtužniju pjesmu Nisam mogla onda da je nađem..
Ako pronađeš,postavi Ja sam do sad,samo jednom gledala seriju,i zapamtila sam dosta scena,mada ne do detalja..aIi veoma sam zaboravna,tako da je uspeh ako se ičega setim Napiši ti meni spisak,ne smeta mi,taman da preslušam te pesme Inače,ja Peyton najviše volim i zbog načina na koji je posvećena muzici Haha,pa rekla sam ti da volim matematiku Ne znam mogu li reći da verujem u vanzemaljce,ali verujem da postoji život negde van Zemlje. Veruješ li ti u vanzemaljce? AhahahahahahahahahahahahahahahhahaHAHAHAHAHAHA laugh laugh laugh Pretužna ti je pesma,plakala sam...od smeha
fan of one tree hill wrote:
Dali volis da pevas i dali znas da crtas?
Obožavam da pevam,al' dok me niko ne čuje Znam da crtam,ništa fantastično-kao Peyton,ali znam
H. James wrote:
A da, iz Pančeva si, mislim da sam te pomešala s nekim od ostalih novih članova, izvini. Volim Pančevooo. Jedno prijateljstvo koje je prekinuto i drago ti je zbog toga i jedno koje je prekinuto i žališ zbog toga?
Opuštenoo Bila si u Pančevuu? Drago mi je jer sam prestala da se družim sa mnogima iz osnovne,jer su me zaboravili čim sam se preselila..a krivo mi ke jer se skoro uopšte više ne družim sa najboljom drugaricom iz osnovne,jer je ona bila jedina osoba koja je znala sve o meni..
B. Davis wrote:
13 albuma imaju i obavezno javi utiske! Pesma sa najboljim tekstom je...?
P. wrote:
I meni je Disintegration omiljeni. Životna mi je želja da odem na njihov koncert. (jedna od životnih, jelte.)
Teško pitanje Neka bude I don't wanna miss a thing - Aerosmith Jesu li oni ikada bili(imali koncert) u Srbiji,ili negde na Balkanu? Evo,drugi put preslušavam Disintegation,i ima pesama koje mi se sviđaju-The pictures of you,Fascination street,i ima još 4-5 kojima nisam uočila naziv
Taylor Cobain wrote:
Odakle si? Koju školu ideš?
Iz Pančeva,idem u gimnaziju-društveni smer
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 15, 2012 3:59 am
Jon Lajoie je najbolji!!!!!! Jutros sam čim sam se probudila preslušala "Everyday normal guy" i "Chatroulette Song" . kad na kraju kaže Uh, dude, that is a lot of cum! Divan način za započeti dan, btw ovo drugi put pišem jer sam prvi put slučajno pritisnula nešto i zatvorio se prozor Također :3 Znači, da ti napišem tu listinu Morat ćeš pričetaki na nju malo duže ili ćeš da ti pišem ovako kako se koje sjetim? :3 Pjesma koja najbolje opisuje tvoje trenutno raspoloženje?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 15, 2012 4:42 am
Stvarno mi nije jasno odakle izvlačiš te pesme Meni se to često dešava Paa,možeš sad par da napišeš,a posle,kad budeš mogla celu listu Au,pa ne znaaam..moje trenutno raspoloženje je poprilično čudno Recimo,Gavin DeGraw - Belief
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 15, 2012 5:17 am
Drug mi je daavno rekao za nejga Prvo sam čula Show me your genitals i ta pjesma i spot su promijenili moj život :3 Meni ne baš često, samo sam sva pogubljena na ovom laptopu Evo ti iz Pilot epizode [You must be registered and logged in to see this link.] - ovu pjesmu je Lucas citirao Peyton kad je reko That's me inside your head [You must be registered and logged in to see this link.] - fenomenalna pjesma <3 [You must be registered and logged in to see this link.] - zaljubila sam se u ovaj bend zahvaljujući ovoj pjesmi *-* I onda se Jet raspadne ove godine :'( [You must be registered and logged in to see this link.] - nemoj da te prepadne početak, možda zvuči malo brutalno, ali je fina pjesma :3 [You must be registered and logged in to see this link.] - ova pjesma je divna 2. epizoda: [You must be registered and logged in to see this link.] -ovu i je Peyton slušala [You must be registered and logged in to see this link.] ii u ovoj epizodi je na kraju bila "Belief" - Gavin DeGraw, ali kao što vidim za nju već znaš 3. epizoda [You must be registered and logged in to see this link.]
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 15, 2012 3:27 pm
Aaa, ja imam blisku rodbinu u Pančevu
Opiši Leyton sa tri riječi
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 16, 2012 12:44 am
Hadžera-Ja zaboravim da sam iskucala,zatvorim prozor,i onda se shvatim šta sam uradila Moram sada da idem da spremim ručak,pa ću preslušati kad završim Hvala ti! Inače,znam ja poneku pesmu,koja mi zapadne za uvo dok gledam (ako razumeš šta hoću da kažem )
Milice-Ozbiljnoo? Imaš li braću i sestre ovde,nekog koga bih ja mogla da znam? SAVRŠENI,SAVRŠENI,S A V R Š E N I ! <3
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 16, 2012 6:51 am
Mislim da nisu, ali nemoj mi verovati. Bar nisu ovih nekoliko godina unazad koliko ih slušam. Voliš li Hari Poter serijal?