Author | Message |
---|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Sep 18, 2012 1:40 am | |
| A kod tebe ima li neke ispade ko moju vrsku sa fizikom i biologijom? Jesi li ti bila u takvim situacijama? | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Sep 19, 2012 8:46 pm | |
| hahahahahahha 200 din kisobran : P To je kao neko pravilo...kad ti poneses, nista, a kad ne poneses pljusne..tako meni isto za kontrolu u prevozu..uplatim za ceo mesec, oni se ne pojave nigde..jedan dan zaboravim kod kuce, oni udju Sportska Ja da sam u sportskoj, ja ne bih izlazila iz nje Salim se : P..jednom smo isli na takmicenje iz veronauke u Vojnu gimaziju..to je najlepse savrsenstvo od svih savrsenstava muskog sveta *O* Jao imas dva brata, pa to je sjajno! pogotovu sto imas starijeg..ja sam uvek htela da imam starijeg brata Evo videla sam i ja sad Ma ja uglavnom posecujem oe teme i oth teme.., a posto sam pauzirala sa othom, onda samo ovde pisem Jesi li nekad htela imati sestru? | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Mar 06, 2013 12:01 am | |
| Andjela dolazi na forum! | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Jul 24, 2013 12:24 am | |
| Evo meee Ajde pitajte nešto novo,ovo je davno bilo Samo ću reći Bojana,oduvek sam želela sestru | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Jul 26, 2013 2:58 pm | |
| Dobro si se sjetila da dođeš! ovdje ću malo da te morim, da ne kažeš kako ti nama moraš na noge dolazit u teme, a da mi tvoju ignorišemo : P Kad počneš gledat Office, piši utiske. Tvoja tema je od sada rezervisana za raspave o Office-u : P Pokušat ću da ne pišem spoilere, ali ne mogu ti ništa obećat : P | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Jul 27, 2013 2:57 am | |
| Kad vidim kakve si mi romane ranije pisala prosto sam razočarana ovom kratkom porukom. Hahaha,šalim se! Da obrišem i ja moj hot seat,pa da zajedno spamujemo u džungli? x'D - P. wrote:
- Dobro si se sjetila da dođeš!
Znam,znam : P - P. wrote:
- Pokušat ću da ne pišem spoilere, ali ne mogu ti ništa obećat : P
Ma ima da obećaš,inače više ne pričamo! haha Gledaću večeras Office,a malopre sam gledala SPN ; ) | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Jul 29, 2013 11:03 am | |
| pa nsiam imala neku inspiraciju za sranje, kao inače : P do kojih si epizoda došla u serijama? Šta ima? Kako se boriš protiv vrućina? Sestra mi je danas donijela kolač, I hope you are jealous :3 | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Jul 30, 2013 1:17 am | |
| Pronađi inspiraciju,brzo SPN-5., Office-2. : P Rešila sam da sad gledam Supernatural,a Office mogu i kad krenem u školu,kao razbibrigu,da se malo zabavim Nema ništa,i dosadilo mi je da to stalno govorim : P Doćiću kod tebe,da mi se zapravo desi nešto u životu xDKod tebe? Vidim da si se baš zagrejala za kuvanje,otkud to? Ne borim se,umirem : P Ni klima mi ne pomaže : P Kako ti izdržavaš? Jesam haha | |
|
| |
Ainlises Let Me Get What I Want
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Jul 31, 2013 4:10 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Jul 31, 2013 11:51 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.] Recimo ove dve,ne mogu da se odlučim za jednu : P Njih često puštaju na radiju,a sviđaju mi se | |
|
| |
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 01, 2013 12:15 am | |
| Jel gledas The O.C.? | |
|
| |
lazy sod I Will Dare
Posts : 220 Reputation : 0 Join date : 2013-07-31 Age : 26 Location : Highway to Hell
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 01, 2013 4:26 am | |
| Omiljena pesma od Bon Jovi-ja? | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 01, 2013 6:13 am | |
| Nisam više, došla mi sestra u posjetu pa sad ona kuha Sad nemam apsolutno nikakvih obaveza. Preživjela sam vrućine, nije više toplo kao što je bilo prethodnih dana... Ne mogu da vjerujem da je august i tako... Neobično mi što je august, a nemam nikakvih augustovskih obaveza : P Kontam da odem do profesora, da ne prestaje tradicija... Ali bi čovjeku, najvjerovatnije, pao mrak na oči kad bi me vidio Najviše vremena provodim čitajući. Završila sam jučer s čitanjem jedne knjige, pa počela čitat' Selimovića [posljednju njegovu knjiga koju imam :'(], nastavila da čitam A game of Thrones jer me nervira koliko je dugo čitam... Hoću da završim s njom, pa da mogu čitat' 'Dandelion Wine' (Maslačkovo vino) Ray Bradbury-a jer se dugo vremena spremam da pročitam tu knjigu. To je, inače, najdraža knjiga Hilarie Burton Gledam Supernatural dok ne zaspem na tastaturi. Sinoć sam, opet, osvanula sa Supernaturalom and I loved it! Gledam i I.T. Crowd, ali sam je zapostavila u posljednje vrijeme. Iako mi djeluje da su ove zadnje sezone bolje od 1. i 2. Serija je ok... Nervira me smijeh u pozadini i kako nekad glumci pretjeruju sa dramatičnim reakcijama u nekim situacijama, upropasti mi ugođaj. Samo me iznervira, a trebalo bi bit' smiješno. Tek su me u 3. sezoni baš nasmijali, a humoristična serija : P Sve standardno kod mene... Ne znam šta još da kažem Koji ti je najdraži pokemon? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 02, 2013 12:54 am | |
| - Ainlises wrote:
Jel gledas The O.C.? Nope : P Kakva je seija? - lazy sod wrote:
- Omiljena pesma od Bon Jovi-ja?
Always i You give love a bad name ^_^ - P. wrote:
- Nisam više, došla mi sestra u posjetu pa sad ona kuha :DSad nemam apsolutno nikakvih obaveza. Preživjela sam vrućine, nije više toplo kao što je bilo prethodnih dana... Ne mogu da vjerujem da je august i tako... Neobično mi što je august, a nemam nikakvih augustovskih obaveza : P Kontam da odem do profesora, da ne prestaje tradicija... Ali bi čovjeku, najvjerovatnije, pao mrak na oči kad bi me vidio
Najviše vremena provodim čitajući. Završila sam jučer s čitanjem jedne knjige, pa počela čitat' Selimovića [posljednju njegovu knjiga koju imam :'(], nastavila da čitam A game of Thrones jer me nervira koliko je dugo čitam... Hoću da završim s njom, pa da mogu čitat' 'Dandelion Wine' (Maslačkovo vino) Ray Bradbury-a jer se dugo vremena spremam da pročitam tu knjigu. To je, inače, najdraža knjiga Hilarie Burton :DGledam Supernatural dok ne zaspem na tastaturi. Sinoć sam, opet, osvanula sa Supernaturalom and I loved it! Gledam i I.T. Crowd, ali sam je zapostavila u posljednje vrijeme. Iako mi djeluje da su ove zadnje sezone bolje od 1. i 2. Serija je ok... Nervira me smijeh u pozadini i kako nekad glumci pretjeruju sa dramatičnim reakcijama u nekim situacijama, upropasti mi ugođaj. Samo me iznervira, a trebalo bi bit' smiješno. Tek su me u 3. sezoni baš nasmijali, a humoristična serija : P Sve standardno kod mene... Ne znam šta još da kažem Koji ti je najdraži pokemon? Ijao,moj romančić :3 Sreća što je došla pre nego što sii otrovala nekog :PDa,malo je hladnije,ali opet počinje da raste temperatura -.-Hahaha,stvarno je čudno : P Pošalji mu pismo E,i ja isto :)A koje sve njegove knjige imaš? I koju trenutno čitaš? Ah,tvoja navika da čitaš više knjiga istovremeno.. : P Moj teča je čitao A game of Thrones,kaže da su dobre knjige : D Ozbiljnoo? E,to je pravi fan,sve znaš ;D Hoćeš li čitati na engleskom? Obavezno javi utiiske kad pročitaš! Haha,i ja bih tako,samo kad bih mogla : P Hahaha,drži se ti SPN-a [You must be registered and logged in to see this link.] ,a i ona kornjačica mi je slatka,tebi? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 02, 2013 6:27 am | |
| Mnogo dobra ne propustam nijednu epizodu. A Larin izbor jel gledas? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 02, 2013 11:11 pm | |
| Znaci to sad pustaju na tv-u? Koliko sezona ima? Nemam sad vremena da gledam još neku seriju,ali mogu da je uzmem u razmatranje kad završim sa SPN-om Neee : P | |
|
| |
lazy sod I Will Dare
Posts : 220 Reputation : 0 Join date : 2013-07-31 Age : 26 Location : Highway to Hell
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Aug 03, 2013 5:40 am | |
| Da li znaš lepo da crtaš? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Aug 03, 2013 7:31 am | |
| 4 sezone, 92 epizode ukupno. Glume Adam Brody, Benjamin McKenzie, Mischa Barton i Rachel Bilson.
Sta mislis o turskim i indijskim serijama? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Aug 03, 2013 11:08 am | |
| - lazy sod wrote:
- Da li znaš lepo da crtaš?
Kao - Ainlises wrote:
- 4 sezone, 92 epizode ukupno. Glume Adam Brody, Benjamin McKenzie, Mischa Barton i Rachel Bilson.
Sta mislis o turskim i indijskim serijama? Uh,nije strašno,sve koje gledam u poslednje vreme imaju po devet sezona Ne volim ih : P I mislim da već smaraju s njima.. | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 04, 2013 4:36 am | |
| Prvi forum na koji si se registrovala? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 05, 2013 12:04 am | |
| Ovaj | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 05, 2013 3:00 am | |
| Meni je bio Us5 Serbia..znas za taj bend? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 05, 2013 9:24 am | |
| Znam,čitala sam par puta o njima u novinama,dok sam bila klinka Onaj plavi mi je bio sladak,ali ih nisam nikad slušala Da nisi registrovana na neki ManUtd forum? Ja sam videla da ima neki naš,pa razmišljam da se registrujem | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 07, 2013 2:17 am | |
| Nisam..ne idem na te sportske forume Jel ucis redovno ili cekas da ti se nagomila? | |
|
| |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 08, 2013 12:01 am | |
| Ja se registrovala juče.nisam mogla da odolim Ali nisam nita postovala Kako kad i kako šta Npr istoriju uglavnom redovno učim,kao i fiziku i hemiju(dok sam imala)..ali ima i dosta toga što mi se nagomila A ti? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways | |
| |
|
| |
| Leyton_TrueLoveAlways | |
|