One Tree Hill Balkan community. |
|
| Leyton_TrueLoveAlways | |
|
+12P. Sawyer zlocko malli Taylor Cobain fan of one tree hill B. Davis Shmiga ...*Bojana*... guru_Pajoridža Aimee Liam P. Vanja Scott Leyton_TrueLoveAlways 16 posters | |
Author | Message |
---|
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Leyton_TrueLoveAlways Tue Jul 31, 2012 3:08 am | |
| First topic message reminder :Pitajte,ako vas nešto zanima | |
| | |
Author | Message |
---|
It's.Nina.Biatch Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 13, 2013 11:15 pm | |
| Koliko cesto jedes hamburger? | |
| | | Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 14, 2013 1:08 am | |
| - Ainlises wrote:
Ih bre, bzvz. Pelelopi se zove, tako nekako..
Jel ti se desilo nekad da ti neko unisti siske? Da ti ih previse skrati i iskrivi ? E jeste,ona. Hahaha,da,tata,kad me je mrzelo da idem kod frizerke A jednom mi je i ona malo više skratila,ali nije bilo toliko strašno - P. wrote:
- vratila sam hot seats, da se ne žališ :Ddefinitivno sam imala u planu da te posjećujem : P
ko će bit na festu? sad se nešto sjetih one bojane koja je nekad bila na forumu... mislim da je imam u prijateljima, mogla sam je natjerat da nas posjeti : P samo ne znam jesam se curi ikad ranije javila, da ne budem ko oni što kredit traže, kad ti se jave, odmah znaš šta slijedi: 'e gdje, si, šta ima?', onda ni ne pročitaju šta si napisao i kažu 'ma evo ništa' u nadi da si pitao šta ima kod njih i odmah prelaze na stvar 'imaš li hitno kredit za poslat' e vidiš mogla sam to s kreditno iskoristiti da probijem led, pa joj se molba da se vrati na forum neće činit tako jadnom : P Stvarno bih trebala ić da spavam. Kad mi je otac pričao kad je bio u Švedskoj, kako su neki likovi iz Bosne bili s njim i da je taj jedan od njih stalno krao i ti ljudi što rade u prodavnici bi ih vidjeli, ali ih bilo sramota da im išta govore. Još ti ljudi rekli samo da trebaju pitat da će im dat šta im god treba, samo da ne kradu. I oni opet krali, pa im moj otac govoio 'de, samo pitajte, šta vam je, dat će vam ljudi šta vam treba' i ovaj jedan mu na to kaže 'brato, ko će se ponižavat i pitat' hahahahaha ne znam zašto sam to ispričala. Je l' više voliš teletinu ili piletinu? E baš lepo od tebe : P Znala sam! Dolazi,čekam te I napraviću tortuuu [You must be registered and logged in to see this link.] - Evo ovde ti je program Ja ću najverovatnije ići u petak : P Htedoh u četvrtak,ali nemam kako da se vratim Hahahaha,odlična ti ideja x'D A mogla bi malo doći na forum Ja sam baš razmišljala da pišem njoj Mariji i Filipi..fale mi,navikla sam na njih prošle godine : P A zamisli napišem im nešto,a oni kao "Ko si ti? Šta hoćeš od mene? :o" Hahaha,stvarno si trebala da spavaš,a ne da mi pišeš tu svašta Hahahaha,sramota ih da ljudi saznaju da kradu x'D Piletinu :3 Teletinu sam probala pre nekih mesec-dva i nešto mi se ne sviđa..a i smrdi : P - It's.Nina.Biatch wrote:
- Koliko cesto jedes hamburger?
Uhh,jako retko..mislim da sam u poslednjih 5 godina jednom samo jela : P Ali mama često pravi pljeskavice,pa mi je to super | |
| | | Ainlises Let Me Get What I Want
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 14, 2013 1:10 am | |
| Jao meni jedna zena previse skratila, ali ajde sto ih je skratila nego sto ih je iskrivila sve Sta radis trenutno? | |
| | | P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 14, 2013 3:11 am | |
| Sad ću ja poslati Mariji, Filipi i Sanji poruku na fejsu da se vrate nzm je l' imam Bojanu za prijatelja Inače, Anđela, kao da te pitam nešto kad sam već ovde..koji si dobar film gledala u poslednje vreme? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 12:25 am | |
| - Ainlises wrote:
- Jao meni jedna zena previse skratila, ali ajde sto ih je skratila nego sto ih je iskrivila sve
Sta radis trenutno? Oooo,a frizerka je? Slušam muziku - P. Sawyer wrote:
- Sad ću ja poslati Mariji, Filipi i Sanji poruku na fejsu da se vrate :Dnzm je l' imam Bojanu za prijatelja
Inače, Anđela, kao da te pitam nešto kad sam već ovde..koji si dobar film gledala u poslednje vreme? Ja Sanju nemam Je l' si im pisalaaa? Slabo gledam filmove u poslednje vreme Ali gledala sam United,sviđa mi se,vezan je za istoriju ManUtd-a,onda kad su bili na utakmici u Bg-u,pa im se srušio avion | |
| | | lazy sod I Will Dare
Posts : 220 Reputation : 0 Join date : 2013-07-31 Age : 26 Location : Highway to Hell
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 12:37 am | |
| Koje veče planiraš da ideš na BF? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 1:08 am | |
| Sutra Ideš li i ti? | |
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 3:24 am | |
| Ma jok, od nje nema ni F od frizerke..nema pojma...
Koji sampon koristis? | |
| | | Haley J.S. Moderator
Posts : 3177 Reputation : 1 Join date : 2010-11-23 Age : 31
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 5:17 am | |
| Pratimo se na twitter-u Pesma koju ovih dana najvise slusas? | |
| | | P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 6:14 am | |
| hoćeš da kažeš da ranije nikad nisi probala teletinu? Imate li vi neki grad koji je poznat po dobrom pečenju? : P | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 15, 2013 11:55 pm | |
| - Ainlises wrote:
- Ma jok, od nje nema ni F od frizerke..nema pojma...
Koji sampon koristis? Eh,strašno..jesi li bar uspela nekako da središ šiške? Menjam ih,ali najčešće Šaumu x D - Haley J.S. wrote:
- Pratimo se na twitter-u
Pesma koju ovih dana najvise slusas? i mislila sam Bon Jovi - Bad medicine :3 - P. wrote:
- hoćeš da kažeš da ranije nikad nisi probala teletinu?
Imate li vi neki grad koji je poznat po dobrom pečenju? : P Nisam : P A ti voliš teletinu? Leskovac je po roštilju,a baš po pečenju mislim da je Čačak(nemoj da me držiš za reč ),čula sam nešto na radiju : P Ali ništa ti nije garantovano,jer ja nisam isprobala A ovosmo mi za venčanje kupili prasetinu i malo teletine(jer mama voli : p) iz nekog sela tu oko Pančeva I bilo je dobro..tako da možeš ti kod mene,a ja ću ti nabaviti pečenje,ništa ne brini - Spoiler:
Izlazi doktor iz ordinacije i kaže: - Danas više ne primam pacijente. Ciganka kaže: - Doktore ja imam pečenje... - Dobro, uđi još ti sa pečenjem. - Gdje je pečenje? - Doktore, peče me kad pišam. | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 16, 2013 3:45 am | |
| Tvoja omiljena sezona OTH-a? | |
| | | zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 16, 2013 4:22 am | |
| Kad ideees na Beer ? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 16, 2013 8:44 am | |
| | |
| | | P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Aug 17, 2013 7:10 am | |
| hahaha, svaka čast za vic, ma ja kontala kako mi imamo grad koji je pozndat po pečenju, pa te pitala da vidim ima li to i kod vas :Đ A nisam nešto pretjerano luda za teletinom, samo mi to došlo da te pitam. Ko će o hrani ako ne ja : P Kunem ti se, sve pare koje dobijem uvijek potrošim na hranu i/ili na knjige. Hoćeš li ići igdje do kraja raspusta? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 18, 2013 7:52 am | |
| - Haley J.S. wrote:
- Tvoja omiljena sezona OTH-a?
4. i 6. - zlocko malli wrote:
- Kad ideees na Beer ?
Bila sam u petak :3 Je l' si ti išla svakog dana? - Ainlises wrote:
- Slusas li The Wanted?
Znam par pesama,i sviđaju mi se,ali ne slušam - P. wrote:
- hahaha, svaka čast za vic, ma ja kontala kako mi imamo grad koji je pozndat po pečenju, pa te pitala da vidim ima li to i kod vas :Đ
A nisam nešto pretjerano luda za teletinom, samo mi to došlo da te pitam. Ko će o hrani ako ne ja : P Kunem ti se, sve pare koje dobijem uvijek potrošim na hranu i/ili na knjige. Hoćeš li ići igdje do kraja raspusta? A koji je to grad kod vas? Haha,dobro kažeš : P E,i ja isto. To je zato što smo rođene 29.10.,sigurno. Neeee A tii? | |
| | | P. Moderator
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Aug 18, 2013 7:59 am | |
| vidjet ćemo u horoskopu forumskih novina ima li to neke veze sa zvijezdama: P ja sam prošle godine pisala horoskop, oth muziku i 'in&out', pa horoskop i nije bio upotrebljiv : P Hoću, na sajam i do prodavnice ako bude trebalo kupit hljeb :Đ Kod nas je Jablanica poznata po pečenju Hoćemo li se bar nas 2 potrudit da bude nešto od novina ove godine? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 19, 2013 12:40 am | |
| Hahaha,ja hoću tvoj horoskop,ti si mi najrealnija : P Haha,ma šta ćeš,pošalji sestru do prodavnice ;D Aaaa,još samo dve nedelje raspusta :S Ja hoću,a za tebe ne znam haha,šalim se,naravno da hoćemoo (: Ali samo ako uvedemo temu "Hadžera gleda u pasulj,samo za vas". | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 19, 2013 5:39 am | |
| Jel pratis inace Ja imam talenat? | |
| | | ...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 19, 2013 9:33 am | |
| Kako si se provela na festu? Sta si isla slusati?I jesi se vozala po luna parku? Imas Hadzera pecenje gde oces..samo zaidjes u neko selo, pecenje ti ne gine Nema veze sto je leto, samo da znas | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 19, 2013 9:49 am | |
| Omiljena epizoda u 6.oj sezoni? | |
| | | zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Aug 19, 2013 10:49 am | |
| - Leyton_TrueLoveAlways wrote:
- zlocko malli wrote:
- Kad ideees na Beer ?
Bila sam u petak :3 Je l' si ti išla svakog dana?
O boze trebalo mi je 2h da nadjem svoju poruku i tvoj odgovor x D Dada isla sam svaki dan,osim u nedelju nisam vise mogla na nogama da stojim x D Kako ti je bilo u petak ? Ciji nastup ti se najvise svideo ? | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 20, 2013 12:59 am | |
| - Ainlises wrote:
- Jel pratis inace Ja imam talenat?
Ne,pratila sam prvu sezonu,ali sad baš ne,mislim da uopšte nisam ni gledala.. - ...*Bojana*... wrote:
- Kako si se provela na festu? Sta si isla slusati?I jesi se vozala po luna parku? :DImas Hadzera pecenje gde oces..samo zaidjes u neko selo, pecenje ti ne gine :DNema veze sto je leto, samo da znas
Bilo mi je super! Žalim što nisam išla još nekog dana,prvenstveno u četvrtak.. A išla sam na Kerber :)Nisam xDNisam ni prišla luna parku,nije mi palo na pamet xDTi? Kako je tebi bilo? Jesi li išla svaki dan? Ne bi ovo bila Srbija da nema pečenja non-stop i svuda XD - Haley J.S. wrote:
- Omiljena epizoda u 6.oj sezoni?
Recimo prva,pretposlednja i poslednja. - zlocko malli wrote:
- Leyton_TrueLoveAlways wrote:
- zlocko malli wrote:
- Kad ideees na Beer ?
Bila sam u petak :3 Je l' si ti išla svakog dana?
O boze trebalo mi je 2h da nadjem svoju poruku i tvoj odgovor x D
Dada isla sam svaki dan,osim u nedelju nisam vise mogla na nogama da stojim x D
Kako ti je bilo u petak ? Ciji nastup ti se najvise svideo ? Hahah,tako i meni na Bruno forumu Hah,baš te briga Da sam iz Bg-a i ja bih x D Odlično Ja sam prvenstveno zbog Kerbera išla,oni su mi bili super,mislim da su Babe podigle atmosferu,ali kad je došla Dubioza Ljudi su podivljali,a bilo ih je k'o mrava,nisam moga da mrdnem x D Ja njih ne slušam,znam jednu-dve pesme,ali kakva je atmosfera bila! | |
| | | P. Moderator
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 20, 2013 1:22 am | |
| hahaha, jao baš vam hvala, sad kad odem kod vas, znam gdje ću prvo svratit pečenje je glavno, vi možete da čekate, a ako budete dobri, možda i vama nešto donesem : P Bila je neka tema na taj fazon, gdje sam ja tumačila snove članovima : P A koliko znam, Sofija je bila poznata po tome da gleda u grah i kuglu, pa s njiom vidi za taj članak Jesi čitala Khaled-a Hosseini-a? Ako jesi, koje knjige? Mogli smo neku temu otvorit/napravit članak o pečenju, da postavljamo janjad na ražnju, džigarice i sl. i da diskutujemo i ocjenjujemo meso : P Samo ne znam imamo li vegetarijanaca na forumu, ali pretpostavljam da nemamo, jer da ima neko, znali bismo, sigurno [You must be registered and logged in to see this image.](isto vrijedi i za vegetarijance) | |
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 20, 2013 1:36 am | |
| A jel si ti gledala Operaciju Trijumf? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways | |
| |
| | | | Leyton_TrueLoveAlways | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|