Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Leyton_TrueLoveAlways Tue Jul 31, 2012 3:08 am
First topic message reminder :
Pitajte,ako vas nešto zanima
Author
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 28, 2012 2:40 am
Da, i meni su Brooke i Chase bili jako fin par, žao mi je što nisu uspjeli. Mislim da je Chase baš bio dobar za Brooke. Jooj volim sve, to što je nježna duša I pisac..
Mi smo to u srednjoj skroz slabo radili, zato se veselim kad budemo na fakultetu to radili, već vidim da će mi historija biti naj predmet Inače me to razdoblje baš fascinira, pa stalno čitam i istražujem o Tudorima
Je, to je baš teško pitanje; ja ću izabrati onu kad joj se auto pokvarilo (When you fixed my car, you fixed my heart.) I kad je Peyton rekla: You don't know me. Ma odmah se tad znalo da će završiti zajedno! Baš volim 1.sezonu zbog tog njihovog upoznavanja, preslatki su mi <3
Hehe, i mene je njen potpis očarao!
Što misliš koliko je ljubav bitna u životu?
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 28, 2012 7:00 am
P. Sawyer wrote:
Ja sam upravo shvatila da ti do sad nisam postavila ni jedno pitanje ovde
Dođoh da ti kažem da me je tvoj potpis očarao! A kako i ne bi kad je Leyton :3
Kako te nije sramota da mi tek sad pišeš?! Pitala sam se kad ćeš shvatiti da sam otvorila ovde temu
Hvala tii! Pa da,sve vezano za njih je očaravajuće
Aimee Liam wrote:
Da, i meni su Brooke i Chase bili jako fin par, žao mi je što nisu uspjeli. Mislim da je Chase baš bio dobar za Brooke. Jooj volim sve, to što je nježna duša I pisac..
Mi smo to u srednjoj skroz slabo radili, zato se veselim kad budemo na fakultetu to radili, već vidim da će mi historija biti naj predmet Inače me to razdoblje baš fascinira, pa stalno čitam i istražujem o Tudorima
Je, to je baš teško pitanje; ja ću izabrati onu kad joj se auto pokvarilo (When you fixed my car, you fixed my heart.) I kad je Peyton rekla: You don't know me. Ma odmah se tad znalo da će završiti zajedno! Baš volim 1.sezonu zbog tog njihovog upoznavanja, preslatki su mi <3
Hehe, i mene je njen potpis očarao!
Što misliš koliko je ljubav bitna u životu?
I ja isto,nekako se baš tu promenila,kad je upoznala Chasea.Inače,ja nju nikako nisam volela u prve 3-4 sezone.. Ali sviđa mi se što je završila sa Julianom,mislim da su i oni odličan par.(mada ne znam bi li se mogla odlučiti s kim mi je bolja) Daaa,micaaa :I Kad bi stvarno postojao neko takav.. ;D
Je l' se raduješ fakultetu? Jesi li nervozna kad pomisliš da će početi za mesec dana? Ja volim istoriju,i mnogo mi se sviđa ovaj deo što smo ove godine učili(srednji vek,Nemanjići..) A istoriju sam zavolela još u osnovnoj,jer sam imala stvarno divnog profesora :I I nedostaje mi Sad mi je razredna iz istorije,ali me nervira..
Jeste! Ja ih toliko obožavam da ne mogu opisati,bukvalno su mi savršeni <3 Jooj,ja volim i 1. i 4. i 6. zbog njih,i toliko sam bila tužna što ih nema u poslednjim sezonama..baš sam se nadala da će se bar pojaviti u poslednjoj epizodi,ali ništa ni od toga.. Hvala i tebi! Ja mnogo volim tvoj potpis,i nikad mi ne dosadi da ga gledam Što se mene tiče,ne moraš ga nikad ni menjati A lep ti je i avatar
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Aug 28, 2012 11:39 am
Srećom, kao i uvijek, sjetila sam se da na vrijeme počnem Takva sam ti, samo se sjeti matematike : P Desi se to tako, nisi načisto ko je tu koga, ako te iko razumije onda sam to ja.. stvarno se previše znam uživjeti u ulogu prostitutke, to jestrašno.. nekad ni sama ne znam otkud me inspiracija za sve gluposti : P .. Sad mi je fazon da pitam ljude jesu li mi vidjeli profilnu na fb-u i onda kažem zar nisam jahačica :ifyouknowwhatimean Btw, to NE govorim da bi mi lajkali sliku, I'm not that kind of the person : P :Đ Samo takve doživljaje .. to je bilo na času hemije.. profesorica nam je zmajica od žene, ne znam otkud im mu*a da me zezaju : P .. nađe se i to, samo da ja ne mogu biti na miru : P Ne znam, kad vidim kakav je anđeo.. OMG.. ja stvarno ne znam kad treba prestat' : P .. Hahah najbolje je da napišeš gadosti i onda se potpiši kao ja i reci kako sam ja tebi poslala zabunom, pa si ti samo proslijedila, možda prođe, ko zna : P Hahah to je jedna od najoriginalnijih šala na račun moje matematike koju sam čula u posljednje vrijeme, a čujem ih na tone svaki dan AA, ja sam mislila da mi je ostalo u sjećanju da si online i onda kasniej vidim da nisi, i ja, naravmo, posmislim da je do mene i/ili mog kompjutera Ne bi me iznenadilo da smo mi sa divljačkim spamovanjem djelomično krivi što je zatvorila party, možda je bilo strah da ne padne stranica od prekomijernog broja posjeta i postova.. Who knows : P A nisam sigurna da li želim znati šta tačno nije uredu sa mnom : P Hahaha, hvala, iako ja to sarkastično govorim I love my brain .. ili kažem Bravo, Hadžera kad nešto pogriješim, jendom sam to rekla tokom prezentacije iz fizike : P .. Profesorica mi se smijala Ja baš kontala da te pitam jesi li u grah gledala da vidiš šta mi je Danas sam imala čak dva obroka u danu, FUCK YEA (ovo mi je od Milice prešlo da govorim ) Ja bih inače samo sliku postavila :Đ [You must be registered and logged in to see this image.] Ja dok sam bila u Mostaru nisam mogla da spavam, spavala sam na podu i nisam se nikako pokrivala i opet bi mi od same mene bilo vruće i još bi me komarci redovno izmaltretirali svaku noć, a u Sarajevu je jako svježe tokom noći, čak ti čarape trebaju Ja se dekom i jorganom pokrivam, ali spavam otvorenog prozora :3 All time fav Queen-a mi je
Volim Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, Under Pressure, Another One Bites the Dust, Now I'm Here, Somebody to Love, It's Late ... itd. Nema na čemu, spamovat ću kad god ti hoćeš ili nećeš : P .. haha ne moraaš čekat' zimski raspust da spamujem samo da mi dođe inspiracija : P Mislila sam na pjevača Eric-a Burdona da je hot.. aaa ne sjećam se ko mi je popravio raspoloženje, oraspoložio me šta li već Bit će da je neki perverznjak :Đ Hahah, I love your brain too ;D A na šta ću ja mislit', molim te? Joooj sva sam bila isprepadana Užasno. Još sam morala slušati sestru kako mi se smije i ja jadna kažem šta ti znaš zašto sam vrištala, kaže on Hadžera, zvučalo je kao da te kolju, kažem ja možda je bio u pitanju crnac ili rough sex, šta ti znaš, i opet bi me zezala : P A za Six pack sam saznala preko Bosnian metal stranice. Vidjela sam ovu sliku: [You must be registered and logged in to see this image.] Pa sam odmah tražila pjesme Nešto ne mogu da spavam, pa ovdje gubim vrijeme : P Mislim, naravo da ne gubim vrijeme pišući tebii : P
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 29, 2012 2:22 am
Leyton_TrueLoveAlways wrote:
I ja isto,nekako se baš tu promenila,kad je upoznala Chasea.Inače,ja nju nikako nisam volela u prve 3-4 sezone.. Ali sviđa mi se što je završila sa Julianom,mislim da su i oni odličan par.(mada ne znam bi li se mogla odlučiti s kim mi je bolja) Daaa,micaaa :I Kad bi stvarno postojao neko takav.. ;D
Je l' se raduješ fakultetu? Jesi li nervozna kad pomisliš da će početi za mesec dana? Ja volim istoriju,i mnogo mi se sviđa ovaj deo što smo ove godine učili(srednji vek,Nemanjići..) A istoriju sam zavolela još u osnovnoj,jer sam imala stvarno divnog profesora :I I nedostaje mi Sad mi je razredna iz istorije,ali me nervira..
Jeste! Ja ih toliko obožavam da ne mogu opisati,bukvalno su mi savršeni <3 Jooj,ja volim i 1. i 4. i 6. zbog njih,i toliko sam bila tužna što ih nema u poslednjim sezonama..baš sam se nadala da će se bar pojaviti u poslednjoj epizodi,ali ništa ni od toga.. Hvala i tebi! Ja mnogo volim tvoj potpis,i nikad mi ne dosadi da ga gledam Što se mene tiče,ne moraš ga nikad ni menjati A lep ti je i avatar
I ja isto, Brooke nisam podnosila u sezonama 1-4, bila mi je tako nezrela, pored Peyton i Haley skroz glupa. U 6. sezoni sam ju tek pravo zavoljela, i otad mi je Brooke super! I meni su Brooke i Julian super, dobar su par, on je onako nekad sav smušen, pa se čini kao da je ona alfa male u vezi
DA, i radujem se i nervozna sam Samo će mi biti jako žao ostaviti prijateljice.. I ja volim povijest još od osnovne, no tek mi je u srednjoj postala naj predmet, imala sam super profesoricu Hehe, hvala! I ne planiram mijenjati potpis (barem dok ne nađem neki bolji). Ovdje su mi tako divni Sramežljivi pogledi, ono tek se zaljubljuju..
I - mislim da mi nisi odgovorila Što misliš koliko je ljubav bitna u životu?
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Aug 29, 2012 3:00 am
I ti volis gospodar prstenova??? <3 Legolas mi je [You must be registered and logged in to see this image.]
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 30, 2012 1:48 am
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Aug 30, 2012 6:24 am
P. wrote:
Srećom, kao i uvijek, sjetila sam se da na vrijeme počnem Takva sam ti, samo se sjeti matematike : P Desi se to tako, nisi načisto ko je tu koga, ako te iko razumije onda sam to ja.. stvarno se previše znam uživjeti u ulogu prostitutke, to jestrašno.. nekad ni sama ne znam otkud me inspiracija za sve gluposti : P .. Sad mi je fazon da pitam ljude jesu li mi vidjeli profilnu na fb-u i onda kažem zar nisam jahačica :ifyouknowwhatimean Btw, to NE govorim da bi mi lajkali sliku, I'm not that kind of the person : P :Đ Samo takve doživljaje .. to je bilo na času hemije.. profesorica nam je zmajica od žene, ne znam otkud im mu*a da me zezaju : P .. nađe se i to, samo da ja ne mogu biti na miru : P Ne znam, kad vidim kakav je anđeo.. OMG.. ja stvarno ne znam kad treba prestat' : P .. Hahah najbolje je da napišeš gadosti i onda se potpiši kao ja i reci kako sam ja tebi poslala zabunom, pa si ti samo proslijedila, možda prođe, ko zna : P Hahah to je jedna od najoriginalnijih šala na račun moje matematike koju sam čula u posljednje vrijeme, a čujem ih na tone svaki dan AA, ja sam mislila da mi je ostalo u sjećanju da si online i onda kasniej vidim da nisi, i ja, naravmo, posmislim da je do mene i/ili mog kompjutera Ne bi me iznenadilo da smo mi sa divljačkim spamovanjem djelomično krivi što je zatvorila party, možda je bilo strah da ne padne stranica od prekomijernog broja posjeta i postova.. Who knows : P A nisam sigurna da li želim znati šta tačno nije uredu sa mnom : P Hahaha, hvala, iako ja to sarkastično govorim I love my brain .. ili kažem Bravo, Hadžera kad nešto pogriješim, jendom sam to rekla tokom prezentacije iz fizike : P .. Profesorica mi se smijala Ja baš kontala da te pitam jesi li u grah gledala da vidiš šta mi je Danas sam imala čak dva obroka u danu, FUCK YEA (ovo mi je od Milice prešlo da govorim ) Ja bih inače samo sliku postavila :Đ [You must be registered and logged in to see this image.] Ja dok sam bila u Mostaru nisam mogla da spavam, spavala sam na podu i nisam se nikako pokrivala i opet bi mi od same mene bilo vruće i još bi me komarci redovno izmaltretirali svaku noć, a u Sarajevu je jako svježe tokom noći, čak ti čarape trebaju Ja se dekom i jorganom pokrivam, ali spavam otvorenog prozora :3 All time fav Queen-a mi je
Volim Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, Under Pressure, Another One Bites the Dust, Now I'm Here, Somebody to Love, It's Late ... itd. Nema na čemu, spamovat ću kad god ti hoćeš ili nećeš : P .. haha ne moraaš čekat' zimski raspust da spamujem samo da mi dođe inspiracija : P Mislila sam na pjevača Eric-a Burdona da je hot.. aaa ne sjećam se ko mi je popravio raspoloženje, oraspoložio me šta li već Bit će da je neki perverznjak :Đ Hahah, I love your brain too ;D A na šta ću ja mislit', molim te? Joooj sva sam bila isprepadana Užasno. Još sam morala slušati sestru kako mi se smije i ja jadna kažem šta ti znaš zašto sam vrištala, kaže on Hadžera, zvučalo je kao da te kolju, kažem ja možda je bio u pitanju crnac ili rough sex, šta ti znaš, i opet bi me zezala : P A za Six pack sam saznala preko Bosnian metal stranice. Vidjela sam ovu sliku: [You must be registered and logged in to see this image.] Pa sam odmah tražila pjesme Nešto ne mogu da spavam, pa ovdje gubim vrijeme : P Mislim, naravo da ne gubim vrijeme pišući tebii : P
Srećom Potrudi se da I ove godine ne zakasniš sa matematikom,molim te ;D
Haha,I ja se pitam odakle ti inspiracija : P Ahahahahaha Samo me zanima šta ti ljudi odgovore na to? Osećam da se krste kad vide(ako šalješ poruku? ,ili možda pitaš uživo? ),i onda te ignorišu : P Are you sure you’re not that kind of person? : P Pretpostavljam da ljudi sami lajkuju jer im je smešna slika,pa ne moraš da im tražiš Šalim seeeee,meni se mnogo sviđa ;D mada se ne sećam jesam li lajkovala And btw,I always know what you mean ;Đ
Verovatno koriste priliku da ti vrate što si ti njih zezala : P Želiš da budeš na Miru? Haha,ne moraš prestajati meni ne smeta ;D A,izvini šta fail anđelu? : P Mogla bih pokušati,ali da nisi to ovako javno napisala Inače,poslala sam I nisam te izogovarala(mnogo) jer nisam imala inspiraciju ; P Ali počeću sad da pišem za sledeću vremensku kapsulu,pa ćeš videti šta ću onda napisati ;D Jesi li ti napisala?
Hahaha Zanima me,koji ti je ovo put da si pala na poravni iz matematike(nadam se da nisi I iz drugih predmeta : P)? (ako smem da znam ) Meni stalno menja čas je neko online-čas nije,tako da više ni ne gledam
Što znači da si ti kriva : P Mislim,ipak si ti najviše spamovala Ma ona to da je ne bismo prešli po broju postova,sigurno
Ako ne želiš da znaš,onda neću ni da ti kažem : P
Ja redovno govorim “Bravo Anđela,svaka ti čast” (ne znam zašto ljudi misle da pričam sama sa sobom Haha,dobro je dok ti se samo profesorka smejala ;P
Haha,eto Ja obično tokom cele školske godine jedem samo 2 puta dnevno(ponekad užinam) tako da mi je to uobičajeno Nego šta si htela time da kažeš,da si posejela više ili manje nego obično? Pretpostavlajm više,jer po ceo dan spavaš Ja stalno držim širom otvoren prozor,ali džaba Nikad se ne rashladi pre 2-3h.. Nit’ se pokrivam,nit’ stavljam posteljinu,samo legnem na krevet i prevrćem se s jedne na drugu stranu,ne bi li zaspala,ali ne vredi..čak i kad uspem da zaspim budim se 5 puta u toku noći Poslednja tri dana je bilo prijatno,pa sam KONAČNO mogla lepo da spavam :3 Ali,hvala bogu,bar me komarci ne ujedaju mnogo.
Od ovih što si nabrojala naj su mi The show must go on i Somebody to Love
Haha,samo ti spamuj ;D Pa i nije nešto hot Definitivno će biti da je neki perverznjak ;D
Quote :
Hahah, I love your brain too ;D
;* Pa znala sam ja na šta ti misliš ;D
Joooj sva sam bila isprepadana Užasno. Još sam morala slušati sestru kako mi se smije i ja jadna kažem šta ti znaš zašto sam vrištala, kaže on Hadžera, zvučalo je kao da te kolju, kažem ja možda je bio u pitanju crnac ili rough sex, šta ti znaš, i opet bi me zezala : P Ja se ne sećam da sam ikada imala košmare Haha,sledeći put ti zezaj nju : P Nego da nisi sanjala mene,pa si se uplašila?
Aaa,je l' bih trebala i ja da pratim tu stranicu? Aha,znači gubiš vreme pišući meni..dobro,dobro… Da ti kažem,baš si se raspisala : P Ali ne smeta meni ;D
Aimee Liam wrote:
I ja isto, Brooke nisam podnosila u sezonama 1-4, bila mi je tako nezrela, pored Peyton i Haley skroz glupa. U 6. sezoni sam ju tek pravo zavoljela, i otad mi je Brooke super! I meni su Brooke i Julian super, dobar su par, on je onako nekad sav smušen, pa se čini kao da je ona alfa male u vezi
DA, i radujem se i nervozna sam Samo će mi biti jako žao ostaviti prijateljice.. I ja volim povijest još od osnovne, no tek mi je u srednjoj postala naj predmet, imala sam super profesoricu Hehe, hvala! I ne planiram mijenjati potpis (barem dok ne nađem neki bolji). Ovdje su mi tako divni Sramežljivi pogledi, ono tek se zaljubljuju..
I - mislim da mi nisi odgovorila Što misliš koliko je ljubav bitna u životu?
Da,da mnogo mi je išla na živce.I ja tako,oko 5-6 sezone sam je baš zavolela Ma ne čini se,ona jeste alfa male u vezi A on je meni potpuno simpatičan i tako mi je sav kao malo izgubljeno dete :3 Pa dobro,to je normalno..sigurna sam da ćeš i u Sarajevu naći dobro društvo(npr.-Hadžeru ) A niko koga znaš nije upisao fakultet u Sarajevu? Meni još uvek nije naj predmet,ail mi je među boljima Da,stvarno su predivni Ne znam koliko sam puta ovo ponovila,ali ja njih OBOŽAVAM! Ijao,nisam,skroz sam previdela,izvini A baš sam setila da me je to neko pitao a da nisam odgovorila,ali mislila sam da umišljam Što se mene tiče,ljubav je najbitnija.Mislim,ne mora to biti romantična ljubav,nego ljubav uopšte.Prema porodici,prijateljima,dečku/devojci;kao i ljubav prema muzici,knjigama itd. Inače ja sam veliki romantik
Nemojte da mi se smejete : P
fan of one tree hill wrote:
I ti volis gospodar prstenova??? <3 Legolas mi je [You must be registered and logged in to see this image.]
Da,da,daa! I meni je Jesi li čitala knjige,ili si samo gledala filmove? Ja još nisam čitala,ali planiram u skorije vreme.
Uh,toliko knjiga planiram da pročitam..jedva čekam sledeći raspust
Ja sam rekla da volim i njega,ali Legolas je Legolas : P
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 31, 2012 12:05 am
Quote :
Tako je.....slazem se sa tobom Andjela.....
Ja odgledala sve filmove i procitala prvi dio knjige. Budes li gledala i The Hobbit?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 31, 2012 5:04 am
Ma da, ne brine me to; ima ih par iz razreda još koji idu u Sarajevo; ali moje 3 najbolje prijateljice ne. Baš smo dobre, uvijek smo bile nas 4.. Bit će malo teško u početku, nema više kava svaki dan
Haha a super, ostavite Aragorna meni
Naj jelo/piće?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Aug 31, 2012 9:57 am
Quote :
Tako je.....slazem se sa tobom Andjela.....
Ja odgledala sve filmove i procitala prvi dio knjige. Budes li gledala i The Hobbit?
Meni su filmovi odlični i baš me zanima kakve su knjige.. Kako ti se sviđa knjiga? Naravno! Ti?
Aimee Liam wrote:
Ma da, ne brine me to; ima ih par iz razreda još koji idu u Sarajevo; ali moje 3 najbolje prijateljice ne. Baš smo dobre, uvijek smo bile nas 4.. Bit će malo teško u početku, nema više kava svaki dan
Haha a super, ostavite Aragorna meni
Naj jelo/piće?
Šteta..al' sigurno ćete biti u kontaktu A i biće ti još draže svaki put kad budeš mogla da ih vidiš Jesi li ih upoznala u srednjoj školi,ili ih znaš još od ranije(te 3 drugarice)? Čini mi se da si rekla da ćeš biti u stanu..hoćeš li biti sama,ili..?
Tvoj je ;D
Volim ja sve da jedem Al' mogu reći da su mi naj špagete :3 A piće-sokovi od pomorandže i jagode :I
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Sep 02, 2012 5:36 am
Pa je ovako ćemo se više poželjeti Dvije su išle sa mnom u osnovnu, treća ne; ali s tom trećom sam najbliskija. Ne, bit ću s dvije rodice studentice
Juhuuu
Što mrziš da radiš?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Sep 03, 2012 12:45 am
I ja cu pogledat...jedva cekam.... I meni su super filmovi ali i knjiga je takodze bila super...ima toliko stvari sta oh nema u filmo i ima dosta Legolas sceni koji su smjesni i ono opisuju ga kao borac i te neke male stvari koji kad ih citam cjela se jezim i imam osmeh na licu <3
A volis li Orlando Blum.....i da nije on glumio Legolas-a dali bi ga voljela ili?
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Sep 03, 2012 8:41 am
Ja nisam nikada gledala Gospodara prstenova A videla sam da je izasao trejler za Hobita i to..sramota me xDDD Joj al ste se raspisali XD Ne mogu sve citati, samo sam ovu kako si ti, sta ima kod tebe?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Sep 04, 2012 4:04 am
Aimee Liam wrote:
Pa je ovako ćemo se više poželjeti Dvije su išle sa mnom u osnovnu, treća ne; ali s tom trećom sam najbliskija. Ne, bit ću s dvije rodice studentice
Juhuuu
Što mrziš da radiš?
A super Da perem sudove I da slažem veš,to mi je mnogo dosadno
I ja cu pogledat...jedva cekam.... I meni su super filmovi ali i knjiga je takodze bila super...ima toliko stvari sta oh nema u filmo i ima dosta Legolas sceni koji su smjesni i ono opisuju ga kao borac i te neke male stvari koji kad ih citam cjela se jezim i imam osmeh na licu <3
A volis li Orlando Blum.....i da nije on glumio Legolas-a dali bi ga voljela ili?
Ijao,ijaaao,jedva čekam da čitam Pa volim i Legolasa kao lika,a volim i Orlando Bluma ;D Tako da bih ga volela i da ga ne glumi Orlando Jesi li ti gledala Pirate sa Kariba? :3
...*Bojana*... wrote:
Ja nisam nikada gledala Gospodara prstenova A videla sam da je izasao trejler za Hobita i to..sramota me xDDD Joj al ste se raspisali XD Ne mogu sve citati, samo sam ovu kako si ti, sta ima kod tebe?
Nisi gledala Gospodara prstenova? Moraš pod hitno da gledaš ;D I treba da te bude sramota Haha,pa šta da ti kažem kad te nema na forumu : P Maa,dobro sam Nema ništa posebno.. Nerviraju me ovi nafurani klinci,upisali gimnaziju i sad umislili da su neke ribe/frajeri I došao je u jedno odeljenje 3.godine neki dečko iz Amerike i bio je danas sa nama na veronauci ;D Šta ima kod tebe? Jesi li konačno završila sa selidbom i smestila se u svoju sobu?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Wed Sep 05, 2012 12:55 am
Koga ti voliš/ne od novih likova? I koga bi vratila od starih?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Thu Sep 06, 2012 9:31 am
Joooj znam, haos je bio Dolazicu kad mogu obecavam..sad varam svoje telo..sirila sam zenice, jer sam "pala" na lekarskom za vozacku ..rekli mi da ne vidim i poslali me nazad..sjajno..tako da treba da odem po naocare sutra ili prekosutra, pa onda sve ponovo ..haos potpuni..uselili smo se i soba mi je super XD mada posto jos nemam svoj komp, vise vremena provodim kod brata koji mi ne da da pridjem kompu skoro stoka mala.. hm hm hm lepo ja kazem da je veronauka najbolji cas Zasto nama ne dodje neko musko u skolu, zasto?! Kako je tebi u skoli..koliko vas je u odeljenju? Imas li najbolje drugove i drugarice medju njima?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Sep 08, 2012 6:47 am
Aimee Liam wrote:
Koga ti voliš/ne od novih likova? I koga bi vratila od starih?
Volim Chasea(ako se može ubrojati u nove likove )i Miu,Sam i Julian su mi super A ne podnosim onu glupaču-Alex i Millie je počela da me nervira pred kraj..svakako ne volim Lindsey,ali ona je(hvala Bogu) bila samo prolazna
Vratila bih Peyton i Lucasa,jer su mi užasno nedostajali u poslednjim sezonama (je l' se računaju oni? ) Koga bi ti vratila?
...*Bojana*... wrote:
Joooj znam, haos je bio Dolazicu kad mogu obecavam..sad varam svoje telo..sirila sam zenice, jer sam "pala" na lekarskom za vozacku ..rekli mi da ne vidim i poslali me nazad..sjajno..tako da treba da odem po naocare sutra ili prekosutra, pa onda sve ponovo ..haos potpuni..uselili smo se i soba mi je super XD mada posto jos nemam svoj komp, vise vremena provodim kod brata koji mi ne da da pridjem kompu skoro stoka mala.. hm hm hm lepo ja kazem da je veronauka najbolji cas Zasto nama ne dodje neko musko u skolu, zasto?! Kako je tebi u skoli..koliko vas je u odeljenju? Imas li najbolje drugove i drugarice medju njima?
Ja već nosim naočare : P imam nešto urođeno,mislim da se zove astigmatizam i ne vidim dobro na desno oko Kako je čudno kad širiš zenice Ja sam do sada dva puta širila i ništa nisam mogla da vidim ni sutradan xDD Učiš da voziš? Tek radiš testove,ili si već počela da voziš? Haha,mi imamo dva kompa jedan dole i jedan gore kod nas..ali ovaj gore nije kod mene u sobi,pa mi stalno gunđaju Tako da se bijem za komp sa starijim bratom i koristim priliku kad god nije tu Da ;D I zamisli,zove se Nikola ; ) Je l' i ti ideš na veronauku? Haha,ma ovaj je prvi kod nas A sigurna sam da u naše odeljenje neće niko doći,jer razredna neće dati Preživljavam Deluje mi kod da već dva meseca idem u školu,a ne samo nedelju dana : P Već imamo da učimo,a ja izbegavam : P Otišla nam je najbolja profesorka,jer je postala zamenica direktora Ali nam je bar doša najbolji profesor fizike i seća me se iz prve godine ^^ Nisam mogla da verujem da mi je zapamtio ime Sad nas ima 30oro,mada nas je prošle godine bilo 32je Paa,nemam pravu najbolju drugaricu,ali imam onu koja mi je najbolja..ako razumeš šta hoću da kažem Jer svi se druže sa onima iz osnovne,a ja sam se dosta udaljila od najbolje drugarice iz osnovne(kad sam se preselila,a još smo i završile u različitim odeljenjima).. A što se tiče drugova.. Nemam ja drugove Ima ih samo 2-3 u odeljenju koji su normalni A iz ostalih odlejenja su uglavnom nafurani Al' možda se sprijateljim sa ovim sa veronauke ;D
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Sep 08, 2012 9:02 am
Ahm...gledala sam....Ajme i tamo mi je predivan.....Jako mi je hot... 3 ci dio mi je najbolji....i jako mi je hot... Tebi koji dio ti se najvise dopada sa Pirate sa karibama?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Sep 08, 2012 11:28 am
Samo da znaš da te nisam zaboravila Odgovorit ću ti na roman sutra, premorena sam sad Pročitala sma to što si mi napisala ;D
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Mon Sep 10, 2012 11:10 am
Ja inace ne nosim ni naocare za sunce jer ne volim bas naocare..imam trip da mi ruzno stoje apsolutno svake XD ali valjda ce mi ove biti pristojne onako XD Ja sam videla sve udubljeno..imala sam osecaj kao u inception filmu da se sve menja ..bilo je kul zapravo osim onog goruceg rastvora Učiš da voziš? Tek radiš testove,ili si već počela da voziš? Tek se upisujem XD Nadam se sutra..jer treba da zavrsim taj lekarsi i da odem po naocare..uzela sam slobodan dan iz skole muhahahah Blago vama, ali svejedno i ti imas trku sa bratom ..Ja sam cekam da dobijem svoj i da ga ne vidim vise Da ;D I zamisli,zove se Nikola ; ) Je l' i ti ideš na veronauku? Op op Idem ceo zivot XD Ja volim da se bavim religijom i tako nekim filozofiranjem..a prof. mi je genijalna i obozavam je Verujem i nama je isto haos vec..ispitivanja, zakazani testovi, pesmice..O.O haos.Pa ti si bila popularna kad te se ovaj seca XD Kad cujem to 30, 32...nas ima tako malo XD Razumem Ni ja nisam ostala u kontaktu sa osnovcima, ali sam u srednjoj nasla 2-3 osobe sa kojima sam najbolja i to stvarno najbolja..a sa ostalima sam ok manje-vise i to mi odgovara tako Ahahahah nemam ja drugove :DDD Ja zivim da vidim nekog nafuranog u nasoj skoli Drzim ti fige za Nikolu )) Odakle ti toliko postova?
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Tue Sep 11, 2012 4:56 am
Ahm...gledala sam....Ajme i tamo mi je predivan.....Jako mi je hot... 3 ci dio mi je najbolji....i jako mi je hot... Tebi koji dio ti se najvise dopada sa Pirate sa karibama?
I meni je divan i hot Ne znaam,volim ih svee(možda 3.deo najviše),ali poslednji najmanje(jer nema Orlanda,mada tu je Johnny Deep ;D)
P. wrote:
Samo da znaš da te nisam zaboravila Odgovorit ću ti na roman sutra, premorena sam sad Pročitala sma to što si mi napisala ;D
Hadžera,pa 'de si ti?..već sam se zabrinula : P Nemoj da zaboraviš da odgovoriš : P
...*Bojana*... wrote:
Ja inace ne nosim ni naocare za sunce jer ne volim bas naocare..imam trip da mi ruzno stoje apsolutno svake XD ali valjda ce mi ove biti pristojne onako XD Ja sam videla sve udubljeno..imala sam osecaj kao u inception filmu da se sve menja ..bilo je kul zapravo osim onog goruceg rastvora Učiš da voziš? Tek radiš testove,ili si već počela da voziš? Tek se upisujem XD Nadam se sutra..jer treba da zavrsim taj lekarsi i da odem po naocare..uzela sam slobodan dan iz skole muhahahah Blago vama, ali svejedno i ti imas trku sa bratom ..Ja sam cekam da dobijem svoj i da ga ne vidim vise Da ;D I zamisli,zove se Nikola ; ) Je l' i ti ideš na veronauku? Op op Idem ceo zivot XD Ja volim da se bavim religijom i tako nekim filozofiranjem..a prof. mi je genijalna i obozavam je Verujem i nama je isto haos vec..ispitivanja, zakazani testovi, pesmice..O.O haos.Pa ti si bila popularna kad te se ovaj seca XD Kad cujem to 30, 32...nas ima tako malo XD Razumem Ni ja nisam ostala u kontaktu sa osnovcima, ali sam u srednjoj nasla 2-3 osobe sa kojima sam najbolja i to stvarno najbolja..a sa ostalima sam ok manje-vise i to mi odgovara tako Ahahahah nemam ja drugove :DDD Ja zivim da vidim nekog nafuranog u nasoj skoli Drzim ti fige za Nikolu )) Odakle ti toliko postova?
Meni sve ružno stoje,ali ove sa dioptrijom moram da nosim,a za sunce nosim kad ne počupam obrve Javi kad izabereš ram,i slikaj se da vidim kako ti stoji Meni je sve bilo mutno Al' bar nisam mogla da učim 2 dana xDD (poslednji put sam bila da širim zenice u sred školske godine,čak sam i iz škole izašla ) Aaaaaaaa,želim ja slobodan dan Božee,već kukam,a ni dve nedelje ne idem u školu Ma šta blago nama? Na onom dole su stalno tata i mlađi brat,a za ovaj gore se bijem sa starijim bratom : P A mama,jadna ne može da dođe ni do jednog XD Ja idem na veronauku tek od srednje Ne radimo ništa posebno,ali nam je zanimljivo ;D Sad smo dobili filozofiju tako da bi ti to odgovaralo I lepo bi se slagala sa mojim bratom,jer i on voli da filozofira Nama još nisu ništa zakazali,ali već su toliko ispredavali Haha,ma popularna sutra malo Nego sam volela fiziku i tog profesora i stalno sam se javljala,pa je valjda zato zapamtio Očigledno ima bolje pamćenje od mene Kod nas bukvalno u svakom odeljenju ima oko 30 učenika Našla sam i ja par njih s kojima sam super,ali oni imaju svi nekog drugog koji im je bolji od mene,s kim se duže znaju.. Hahaha,štoo,nema nafuranih? Hvala,hvala Nije došao danas na veronauku : P možda me je izbegavao MALO sam spamovala kad je bila žurka
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Fri Sep 14, 2012 8:54 am
Evo, konačno sam se nakanila da ti napišem ljubavno pismo Dok još mogu ovdje da ti pišem, prije nego Sofija obriše forum :'( Onda ću te moć' morit' samo na fb-u, and that's not as fun Već sam ti u svojoj temi predložila pjesme Nirvane Što se tiče The Cura, najdraži album mi je, kao što već znaš, Wish (<), pa Desintegration, tako da ako si poslušala pjesme s tog albuma otprilike imaš uvid Pored tih koje sam već nabrojala mnooogoo volim Just like Heaven, APART!! - How did we get so far apart, we used to be so close together Pictures of you <3<3<3 I've been looking so long at these pictures of you That I almost believe that they're real I've been living so long with my pictures of you That I almost believe that the pictures are All I can feel
Remembering You standing quiet in the rain As I ran to your heart to be near And we kissed as the sky fell in Holding you close How I always held close in your fear Remembering You running soft through the night You were bigger and brighter and wider than snow And screamed at the make-believe Screamed at the sky And you finally found all your courage To let it all go
Remembering You fallen into my arms Crying for the death of your heart You were stone white So delicate Lost in the cold You were always so lost in the dark Remembering You how you used to be Slow drowned You were angels So much more than everything Hold for the last time then slip away quietly Open my eyes But I never see anything
If only I'd thought of the right words I could have held on to your heart If only I'd thought of the right words I wouldn't be breaking apart All my pictures of you
Looking so long at these pictures of you But I never hold on to your heart Looking so long for the words to be true But always just breaking apart My pictures of you
There was nothing in the world That I ever wanted more Than to feel you deep in my heart There was nothing in the world That I ever wanted more Than to never feel the breaking apart All my pictures of you
Doing the unstuck Cut Here!! Itd. da sam ne nabrajam cijelu diskografiju : P U posljednje vrijeme nisam zbog škole imala vremena da ti odgovorim, a kad znam da moram puno pisat' onda mi se ne da ni da započinjem : P I uz to me sestra proganja da gledamo OTH, ostale su mi još samo 3 epizode 8. sezone!! Možeš zamislit' šta mi radi... evo trenutno me svako minutu pita, hoćemo l' sad gledat' ? Haj da počenemo odmah, reći ćeš nakon prve da si umorna.. JAO ŠTA ĆU AKO BUDE ZADNJA EPIZODA INTERESANTNA?? Hadžera, ja ću morat' pogledat i prvu, a neću da bez tebe gledam... ZAto moram požurit' pa ću kasnije dodati spisak sa pjesmama iz OTH-a, jer znam kakavs am ako napišem 3 pjesme, dodat ću još 3 i na te 3 još 10 : P A onda će me sestra ugušit' večeras, ako zaspem prije nego što je ona planirala : P Lahko je njoj kad joj još nisu predavanja počela, ne mrcvare nju u školi.. Boli me ruka dok ovo kucam jer sam bukvalno iščupala 2 bradavice sa ruke nakon što sam pokušala sa svim i svačim, od hemijskid, prirodih preparata, flastera i sl... Nisam mogla ni zamislit' da ću onoliko krvarit' ... Anywayz da vidim šta si mi napisala, pa da ti odgovorim :3 Počela sam na vrijeme s matematikom, thank you very much : P Ima par stvari koje nisam upratila odmah i ja pitam mamu d ami objasni (jer je moja mama inače završila mašinstvo : P I know, the irony : P) i žena kaže evo samo da nešto odradim, pa ću vidjet' .... i ode ona nije se ni vratila Pa sma otišla u školu na sreću.. Srećom profesor nije imao PMS : P Većina ljudi misle da sam bolesna u mozak kad im kažem neku glupost : P A rijetki me razumiju i nadovežu se na šalu : P U posljednje vrijeme se grohotom smijem svojim šalama, pa je nekad ljudima smješnije vidjeti kako se smijem nego šala ako je nisu skontali ili šta već.. mada ne znam za šta me pitaš kako reaguju ljudi.. Nedavno me jedna cura prekrstila, valjd aje skontala da nema koristi da sebe krsti, nego je odmah prešla na mene : P Ja sam te zapisala u jednu svesku ljudi kojima zamjerim nešto. Eto samo da znaš. Svaki putk kad bilo šta postaviš, ima da lajkaš! Čak i u slučaju da postavim da mi je neko umro i to da lajkaš! Ja stvarno ne razumijem ljude koji postavljaju sliku nekog iz familije ko im je tragično stradao .. ne znam šta očekuju? Da kažem da mi se sviđa što mu je neko umro or what O_O Da budem na Miru? Pa ne znam, može i on na mene, dogovorit ćemo se : P Nemam pojma o čemu smo pričali i nemam vremena da provjerim : P Znam da si me popljuvala tamo, nema razloga da poričeš, mada mi je razumljivo jer postoji šansa da nikad ne otvorimo tu vremensku kapsulu, ako Sofija ode i samim tim propadne forum. Nisam stigla da napišem jer sam, kao i uvijek (primjer matematika ), to ostavila za zadnji čas. Rok je bio do 30.8. a ja nisam bila na netu to vrijeme jer mi je nena umrla 29.8. pa nisam imala vremena. Ni meni nije jasno po kom principu ovaj forum pokazuje ko je online. Upravo sam samo pokušala zamisliti koliko sam grešaka napravila kucajući ovo Znam mi se nekad desiti da 3 puta pregledam i nađem tonu grešaka i opet ostane par njih, a na šta će tek ovo ličit' nepregledano... ne znam : P Ubjedljivo najmrža greška mi je sma. Kad vidim da sam umjesto sam napisala SMA, dođe mi da sebi pucam u koljeno Da, zaboravih na pitanje prije ovog, koje uopšte ne izbjegavam : P NISAM PALA U 1. RAZREDU Žao mi je da te razočaram. U 1. sam prošla, u 2. sam pala SAMO iz matematike, ali sam prošla u augustu A u 3. sam isto opet samo iz matematike pala, a prošla u augustu Da, sad se sjetih da isto mrziiiiim kad umjesto samo napišem smao ili umjesto kad akd ... Toliko grešaka u brzini napravim (That's what my ex said ;D) Da, zato Sofija hoće da napusti forum jer je vidjela da se približavamo njenom broju postova, pa konta ako ona ne može na svom forumu imat' najviše postova, da neće bit' ni foruma (vidiš kol+ko ja mogu srat' : P) Ja uvijek govorim Bravo, Hadžera: P Misalim da sam tad to rekla jer sam pogrešno pročitala ime nekog francuskog fizičara, kako očekuju od mene d aznam kad nikad nisam učila jezik niti njihovu abecedu : P A nismo ih spominjali na česu ranije jer nisu nešto popularni, a ja sam pripremila prezentaciju iz nove lekcije.. Ma ostali se nisu smijali jer su navikli, a vjerovatno nisu ni slušali Mislim, ko još sluša kad neko čita prezentaciju : P .. Drago mi je da slušaš Queen, love them :3 Jao kad si mi ovo odgovorila, ovdje je jaaako zahladilo, pada kiša. Jučer sam pokisla, jer nisam ponijela ni jaknu ni kišobran i onako u dukserici i tenama polako došla, kontam svakako sam pokisla, zašto da žurim, a oni ljudi sa kišobranom trče i kontajud a sam luda.. kad vidim kako žene izmiču djecu kad prolazim, to mi je najjače ... Prvo sam se morala ocijediti ispred zgrade kad sam došla : P Bar se ne moram kupat' Zatos ams e danas toplo obukla, ponijela jaknu i obula čizme i ZABORAVILA KIŠOBRAN.. došla ispred zgrade is jetila se i nije bilo te sile koja bi me natjerala da se ponovo vratim po njega. Nisam toliko pokisla Inače je pravilo da, ako Hadžera ponese kišobran, kiša neće padati taj dan, a postoji vjerovatnoća ni par dana poslije. Sad nemam problema sa spavanjem. Škola je to sve sredila :Đ (Ne mijenjam temu, nego smo o ovom kasniej pričale : P) Nije ti hot? Još bolje, he's all mine Hahah ne sjećam se tačno noćne more, al' znam da sam se užasno isprepadala D: Slijedeći dan nisma smjela otić da bacim smeće jer se smračilo tračala sam nazad u stan Niisam tebe sanjala :3 Mislim d aje ovo najduža poruka in teh history of this forum Ako ti se ne da odgovarat na sve ovo samo napiši V. da si vidjela ili nešto slično, a ja ću sad za promjenu da te pitam nešto Jer je to trebalo da radim Jesi li gledala Borat-a? Brunu? Dictator-a? Bar jedan od ta 3? Ako jesi, koji su tvoji utisci? Btw očekuj onaj spisak pjesama uskoro Sad je vikend, pa ću sigurno naći vremena. Ako ne budem pisala, sestra me ubila. Jsut so you know :3
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Sep 15, 2012 8:18 am
Sunce ti koliki post alal ti vera Zanimljiv tekstic..ali najbolje mi je sto ti OBRACAS paznju na svoje greske.. ja redovno pisem neke nebuloze u brzini i gotovo nikada ne ispravljam pa ko procita procita I ovo za kisobran, to je neverovatno prosto! Meni isto tako..a danas ponela kisobran i raspao se , RASPAO kad sam ga otvorila ..morala sam kupiti novi u nekom prolazu u gradu...inace potpis :'DDDD genijalnost! Meni sve ružno stoje,ali ove sa dioptrijom moram da nosim,a za sunce nosim kad ne počupam obrve ma kakve obrve bre..moje rastu npr. na svaka 3 meseca, tako da ja nemam problem sa tim xDDD meni se svidja kako mi sad stoje ove, mada izgledam starije Ram mi je crvene boje, uskoro cu se slikati pa postavljam Koliko ti godina ima brat? Nema..u mojoj skoli mozes naci unikate..svakakvih ludaka, genijalaca, hipstera, rokera, pankera, normalaca", gejeva, lezbejki, sizofrenicnih, umobolnih, fantasticnih,umetnika,sportista... ali retko ima nafuranih ono bas bas...znam 3 devojke koje su tako umisljene ...sad ili sam ja corava ili ostale ne znam ahhaha samo ti spamuj sta pricas ti Hadzera za raspad i gasenje foruma?
P. Moderator
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sat Sep 15, 2012 9:34 am
Hahah, valjda će Anđela imat' vremena i živaca da pročita : P Hvala : P Moram kad nekad napravim toliko grešaka da ne znam ni sama šta sam htjela reći.. I MENI SE TO DESILO i to u par navrata... Ja sam inače neviđeni peh što se toga tiče, tako da najviše volim da ni ne nosim kišobran i sve vrijeme svima govorim kako bi bilo 40 stepeni da sma ja ponijela kišobran : P Bez obzira na godišnje doba. To je jednostavno tako U prolazu? Neću pitat' čime si platila : P Hvala, ovo mi je jedna od najboljih scena sa snimanja Bethany je genijalna Ja idem u sportsku gimnaziju, tako da u mojoj školi ima više sportista, ali ja nisam sportski smijer!! Samo da naglasim : P I u mojoj školi ima par metalaca i rokera, da bar u mojoj ima pankera Dobila bih toliko sudskih zabrana prilaska Neće niko ugasiti forum, ali imam osjećaj da će propasti ako Sofija ode.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Leyton_TrueLoveAlways Sun Sep 16, 2012 9:39 pm
Hadžera-Mislim da je ovo najduže ljubavno pismo ikada Kao što sam već napisala u tvojoj temi,nemam vremena da ti sad odgovorim,ali valjda ću odgovoriti za vikend,ako ne budem mogla ranije. Imam već toliko da učiim,pošto(naravno) nisam ništa učila prošle nedelje i pošto sam sve lepo 'naučila' za vikend I još mi se brat razboleo,pa moram i oko njega da trčkam Eto da znaš da sam pročitala i da sam se smejala :3 Moram samo da prokomentarišem da ja OBOŽAVAM Doing the unstuck i Pictures of you <3 <3 Mislim da nisam gledala ni jedan od ta 3,mada možda jesam Bruna Ne da mi se sad proveravat' : P A Dictator-a nisam još stigla da gledam : P Jer svaki slobodan trenutak koristim da čitam,ili da gledam seriju sa bratom..a kad konačno hoću da dođem na forum ili radim nešto drugo,onda me mama zove da joj nešto pomognem : P 'fala za spisak I potpis ti je super!
Bojana-Ja uvek proverim šta sam napisala pre nego što pošaljem/postujem A posle ako vidim neku grešku bude me sramota :'D Ja kad god nosim kišobran kiša ne pada,mada mi sad više nije neophodan jer mi je škola na minut od kuće Ali se sećam da sam u osnovnoj nosila kišobran svaki dan(bila je jesen : P),i jednom ga izvadila jer mi je torba bila pretrpana i ono pljusnulo Ja moram da čupam obrve svaki dan Mada imam šiške,pa kad mi prekriju obrve,onda ne čupam tako često xDD Aaa,jedva čekam da postaviš,baš me zanima kako ti stojee :3 Koji brat je u pitanju? Ne sećam se pa ću ti napisati i za jednog i za drugog-stariji je napunio 18 u junu,a mlađi za oko mesec dana puni 10 Ma i kod nas ima svakakvih mada nisam sigurna da ima gejeva i lezbejki Ali ima i nafuranih kol'ko hoćeš Ali ja se ne družim sa nafuranima : P Haha,nemam više vremena da spamujem
Hadžera,očigledno to niko nije pročitao osim nas? : P Nadam se da neće propasti,jer baš volim ovaj forum..I krivo mi je što sad nemam vremena da dolazim često
Quote :
Ja idem u sportsku gimnaziju, tako da u mojoj školi ima više sportista
Hoću ja u sportsku gimnaziju ;D Kako ti nisi sportski smer? Ja sam baš mislila da si ti glavna sportska zvezda tamo