Author | Message |
---|
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Fri Dec 02, 2011 1:21 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:BVB-The legacy gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:O sutrasnjem danu,da ne duzim xD zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Desetak minuta
| |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Sat Dec 03, 2011 9:20 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena sminka:Nemam ljuta sam na:na mamu jedem:- pijem:- slusam: Pink- Sober gledam: film- Neženja pricam sa:Ni sa kim razmisljam o: o Aci zaljubljena sam u: nikog. na net-u visim vec:pola sata | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Sat Dec 03, 2011 1:26 pm | |
| nosim:Pidzamu i bademantil kosa mi je:Pustena i uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Skillet - Yours To Hold gledam:TLC pricam sa:Pevam razmisljam o:O gradu i Marku zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Oko sa vremena | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Mon Dec 05, 2011 3:34 am | |
| nosim: trenerku i majcu kosa mi je: pustena sminka: nop ljuta sam na: nop jedem: nop pijem: kafu slusam: nop gledam: babu i dedu xD pricam sa: babom i dedom razmisljam o: krvnom pritisku xD zaljubljena sam u: e kad bi znala :$ na net-u visim vec: 20-tak min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Dec 05, 2011 12:12 pm | |
| nosim:Pidzamu i bademantil kosa mi je:Pustena i uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Adam Gontier-Another Lonely Day gledam:TLC pricam sa:Sestrom razmisljam o:O Marku zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Oko sat,dva | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Thu Dec 08, 2011 9:32 am | |
| nosim:Pidžamu kosa mi je:Pustena,ravna sminka:Nemam ljuta sam na:na jednog momka ' jedem:Nista pijem:Nista slusam:Noć za nas gledam:ma neki klipove sa Damonom Salvatoreom pricam sa:- razmisljam o:i ničemu. zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Oko sat,dva | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Thu Dec 08, 2011 1:30 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena i uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe i sve ostale xD jedem:Nista pijem:Nista slusam:Adam Gontier-Another Lonely Day ♥ gledam:Ne znam sta pricam sa:Pevam razmisljam o:O Marku,proslosti zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Pola sata,sat | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Sat Dec 10, 2011 6:26 am | |
| nosim: farke i majcu kosa mi je: zakacena snalom sminka: maskara ljuta sam na: / jedem: / pijem: nestea slusam: Bon Jovi - Have a nice day gledam: / pricam sa: / razmisljam o: dal' da idem kod babe i dede ili ne zaljubljena sam u: nzm kako se zove xD a i nisam zaljubljena..samo mi se svidja ;) na net-u visim vec: nekih 1h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sat Dec 10, 2011 11:54 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena i uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Christina Grimmie-Liar Liar gledam:Prvi Glas Srbije pricam sa:Pevam razmisljam o:O Marku,skoli,Novoj godini zaljubljena sam u:Nisam sigurna na net-u visim vec:Pola sata | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jan 07, 2012 2:23 am | |
| nosim:majicu i trenerku kosa mi je:polu zavezana sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:/ gledam:/ pricam sa:/ razmisljam o:slavi ^_^ zaljubljena sam u:/ na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jan 07, 2012 2:54 am | |
| nosim:Majicu i farmerke kosa mi je:Pustena i uvijena sminka:Imam maskaru ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Schweppes Bitter Lemon slusam:Thousand Foot Krutch-Shook n_n gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:O Marku,Bozicu zaljubljena sam u:Adama ♥ na net-u visim vec:Sat,dva | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jan 07, 2012 11:20 am | |
| nosim: dukser i trenerke kosa mi je: zavezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: sok slusam: jessie j - who you are gledam: njen spot pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: oko 2 sata
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jan 08, 2012 7:24 am | |
| nosim:Majicu i trenerku kosa mi je:Zakacena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Breaking Benjamin-Had Enough gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:O Marku,2010-oj i 2011-oj godini zaljubljena sam u:Adama ♥ na net-u visim vec:Sat i nesto | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jan 08, 2012 9:11 am | |
| nosim: duks i trenerku kosa mi je: pundja sminka: nop ljuta sam na: nop jedem: bombone pijem: pepsi slusam: nop gledam: nop pricam sa: mamom razmisljam o: o cemu razmisljam xD zaljubljena sam u: mhhhm na net-u visim vec: nekih 2h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jan 09, 2012 12:27 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Forever ♥ gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:Proslosti zaljubljena sam u:Adama ♥ na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jan 21, 2012 10:50 am | |
| nosim: trenerku kosa mi je: puštena-rajf sminka: nop ljuta sam na: net xD jedem: jabuke pijem: nop slusam: TV gledam: nop pricam sa: nop razmisljam o: sporom netu -.- zaljubljena sam u: nzm ni da li sam ili nisam -.- na net-u visim vec: previše xD | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jan 22, 2012 7:54 am | |
| nosim:Majicu i trenerku kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Breathe into me ♥ gledam:Nista pricam sa:Sestrom razmisljam o:Marku zaljubljena sam u:Adama ♥ na net-u visim vec:Oko sat vremena,sat i po | |
|
| |
Bassgirl Search for Something More
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jan 27, 2012 10:57 am | |
| nosim: majicu i trenerku kosa mi je: puštena sminka: - ljuta sam na: - jedem: - pijem: ledeni čaj slusam: JLS gledam: - pricam sa: - razmisljam o: Astonu iz JLS zaljubljena sam u: gore navedeno, hahaha na net-u visim vec: 20ak minuta | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jan 27, 2012 1:17 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe jedem:Nista pijem:Nista slusam:My Darkest Days-Can't forget you gledam:Nista pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Marku zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jan 28, 2012 12:50 pm | |
| Opet me je*e nesanica pa buljim u monitor >_> | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jan 29, 2012 11:42 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Break Me Down gledam:Nista pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Marku zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
JC♥ Search for Something More
| Subject: Re: *bas sada* Sun Feb 05, 2012 11:04 am | |
| nosim: trenerku i duks kosa mi je: pustena,ravna sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:sok slusam:ai se eu te pego gledam:u monitor pricam sa:ni sa kim razmisljam o: njemu zaljubljena sam u: njega na net-u visim vec: sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Feb 05, 2012 12:11 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Zakacena u rep sminka:Nemam ljuta sam na:Sve jedem:Nista pijem:Nista slusam:Michel Telo-If I catch you gledam:Nista pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Marku zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena
| |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 08, 2012 10:48 am | |
| nosim: Ništa ;D .. pidžamu kosa mi je: svijetlo-smeđa : P sminka: je u ormaru ljuta sam na: nikoga jedem: ništa pijem: ništa slusam: Evil in you - At Vance gledam: u monitor i povremeno u tastaturu pricam : sama sa sobom i povremeno sa sestrom iako je to dvoje isto o.o razmisljam o: Kozliću. Kako sam znala LIKE A BOSS da preskačem ono čudo... nadam se da ste svjesni ironije : P zaljubljena sam u: sebe, ja volim sebe svog jedinog sebe : P na net-u visim vec: od jutros s manjim pauzama | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 08, 2012 2:18 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Three Days Grace-Gone Forever(Live) gledam:Isto to <3 pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Marku,Adamu zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|