Author | Message |
---|
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Thu Feb 09, 2012 4:16 am | |
| nosim: trenerku. kosa mi je: svezana u pundžu. sminka:Nemam ljuta sam na: na brata. jedem: - pijem: - slusam: Snow Patrol - Chasing Cars gledam: - pricam sa: - razmisljam o: zaljubljena sam u: Milana.. na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Thu Feb 09, 2012 6:49 am | |
| nosim:Duks i trenerku kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:My Darkest Days-Can't Forget You gledam:Isto to <3 pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Adamu zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena
| |
|
| |
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 15, 2012 6:48 am | |
| nosim:Duks i trenerku kosa mi je: svezana sminka:malo maskare. ljuta sam na:Ni na koga jedem:Nista pijem:Nista slusam:Feel This - Bethany Joy Galeotti lyrics! gledam:- pricam sa:- razmisljam o: o OTH zaljubljena sam u: Milana na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 15, 2012 12:50 pm | |
| nosim: pidžamu kosa mi je: masna : P sminka: kreon ljuta sam na: nikoga jedem: čokoladu pijem: slusam: Blink182 - After the midnight gledam: tastaturu pricam sa: razmisljam o: školi i o nekome o kome pokušvama ne razmišljati zaljubljena sam u: na net-u visim vec: oko 1 sat | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 15, 2012 12:56 pm | |
| nosim: pidžamu kosa mi je: svezana sminka: - ljuta sam na: nikoga jedem: čokoladu pijem: slusam: - gledam: neki film na TVu pricam sa: Sofijom - P.Sawyer razmisljam o: o Josephu I Nateu :O zaljubljena sam u: ovu dvojicuu na net-u visim vec: oko 2 sata | |
|
| |
♥Angie♥ Search for Something More
| Subject: Re: *bas sada* Wed Feb 15, 2012 10:52 pm | |
| nosim:pidzamu xDD kosa mi je:pustena sminka:ne sminkam se ljuta sam na:drugarciu jedem:/ pijem:/ slusam: gledam:u ekran heheh pricam sa:/ razmisljam o:/ zaljubljena sam u:Nisam zaljubljena na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Thu Feb 16, 2012 12:29 am | |
| nosim: gaće, grudnjak, potkošulju, majicu, duksericu, trenerku :3 kosa mi je: puštena, ne mogu je svezati sve i kad bih htjela xD tako da nemam izbora sminka: ljuta sam na: jedem:/ pijem:/ slusam: The Dead Kennedys - Holiday in Cambodia gledam: tastaturu pricam sa:/ razmisljam o: ne znam ni ja milion stavri : P zaljubljena sam u: radim na tome da ne budem na net-u visim vec: ne znam | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Thu Feb 16, 2012 6:16 am | |
| nosim:Duks i trenerku kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Nekog debila jedem:Nista pijem:Nista slusam:Sick Puppies-All The Same ♥ gledam:Nista pricam sa:Mamom razmisljam o:Aleksandru zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Feb 17, 2012 12:33 pm | |
| nosim: pidžamu kosa mi je:Pustena sminka:Nemam ljuta sam na:- jedem:Nista pijem:Nista slusam:- gledam: neki romance film pricam sa:- razmisljam o: Nateu zaljubljena sam u:- na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Feb 17, 2012 1:17 pm | |
| Nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Pomalo na sebe jedem:Nista pijem:Nista slusam:Breaking Benjamin-Give me a sign gledam:Discovery pricam sa:Povremeno sa sestrom razmisljam o:Proslosti zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena
| |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Sat Mar 17, 2012 8:31 am | |
| nosim: odecu kosa mi je: zavezana sminka:nemam ljuta sam na: nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:u ekran pricam sa: sobom razmisljam o: svacemu zaljubljena sam u: Milosa na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sat Mar 17, 2012 9:29 am | |
| nosim: bijele gaće, crni grudnjak, šarenu majicu na pruge, crnu trenerku kosa mi je: svezana sminka: ljuta sam na: sebe jer sam toliko sexy jedem: pijem: slusam: The Cure - The Same Deep Water As You gledam: u tastaturu i svoje sise jer blokiraju vidik pricam sa: razmisljam o: hemiji zaljubljena sam u: Ja volim samo sebe - Psihomodopop na net-u visim vec: 15-tak minuta | |
|
| |
MajaYeah Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 581 Reputation : 4 Join date : 2012-02-16 Location : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: *bas sada* Sat Mar 17, 2012 10:54 am | |
| nosim: jednobojnu (svetlozelenu majcu) i crnu trenerku kosa mi je: zavezana sminka: / ljuta sam na: Baraka Obamu jedem: kiflice pijem: / slusam: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vIDbcqFbMZs (ako udjete da slusate, to radite na sopstvenu odgovornost) gledam: u ekran pricam sa: Saskom iz datog videa (umirem smejuci se!!) razmisljam o: Kako ce moj komentar biti smesniji od Hadzerinog! zaljubljena sam u: sto kaze Hadzera u sebe Zasto ne postoje 2 ja? na net-u visim vec: 1h P.S. I love Hadzera coments! | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Mar 23, 2012 11:43 pm | |
| nosim:Majicu i trenerku kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Drugaricu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Three Years Hollow-Suffer gledam:Nista pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Skoli,vikendu,nekome zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Mozda pola sata
| |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: *bas sada* Sat Mar 24, 2012 12:18 am | |
| nosim:majcu i trenerku kosa mi je:polu-zavezana sminka:/ ljuta sam na: drugaricu jedem:/ pijem:sok slusam:Taylor Swift gledam:/ pricam sa:/ razmisljam o:blank... zaljubljena sam u: hmm na net-u visim vec: sat | |
|
| |
TwentyThree I Will Dare
Posts : 232 Reputation : 0 Join date : 2012-03-10 Age : 27 Location : In Nathan's arms.
| Subject: Re: *bas sada* Sat Mar 24, 2012 11:34 pm | |
| nosim: Pidžamu kosa mi je: Neočešljana sminka: Nemam ljuta sam na: Jamesa što je toliko sexy jedem: pijem: slusam: If Today Was Your Last Day gledam: Dva i po muškarca pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: James Lafferty-a na net-u visim vec: Pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Mar 25, 2012 6:09 am | |
| nosim:Majicu i trenerku kosa mi je:Pustena,ravna sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe,pomalo jedem:Nista pijem:Nista slusam:Anahi-Que Mas Da gledam:Isto to pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Prosloj godini,nekome zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Mozda pola sata
| |
|
| |
zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: *bas sada* Wed Apr 04, 2012 8:44 pm | |
| nosim: pidzamu kosa mi je: haos sminka: nemaaaa ljuta sam na: ceo svet jedem: gumene bomboneeee pijem: vodu slusam: psa kako hrce gledam: u laptop pricam sa: sobom razmisljam o: istoriji koju treba da ucim zaljubljena sam u: baha na net-u visim vec: 2 h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Apr 08, 2012 3:55 am | |
| nosim:Majicu i trenerku kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Vreme jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Hide gledam:Nista pricam sa:Pevam x) razmisljam o:Gradu,nekome zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Mozda pola sata | |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jun 26, 2012 2:18 am | |
| nosim:sorc i majicu kosa mi je:zavezana sminka:/ ljuta sam na: tastaturu jer baguje jedem:/ pijem:/ slusam:/ gledam:ekran pricam sa:/ razmisljam o: fb-u zaljubljena sam u: nikoga na net-u visim vec: 2 h | |
|
| |
***MajaOTH*** Search for Something More
Posts : 25 Reputation : 0 Join date : 2009-10-10 Age : 30 Location : Wilmington, NC
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jun 27, 2012 7:41 am | |
| nosim: majicu i trenerku kosa mi je: zavezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: fantu slusam: Kevin Rowe - Welcome to America (poslusajte obavezno! Mnogo dobra pesma...) gledam: forum OTH-a pricam sa: / razmisljam o: polu finalu evropskog prvenstva u fudbalu zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 10 minuta | |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jun 28, 2012 11:45 pm | |
| nosim: majicu i sorc kosa mi je: zavezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: / gledam: ekran pricam sa: Ninom razmisljam o: nekom klincu O.o zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 10 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jun 29, 2012 11:07 am | |
| nosim:Bebi dol kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe jedem:Nista pijem:Nista slusam:RThree Days Grace-Home gledam:Nista pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Sebi,Aleksandru zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko dva sata | |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 04, 2012 2:16 am | |
| nosim: majicu i sorts kosa mi je: zavezana sminka: nope ljuta sam na: nope jedem: nope pijem: ledenu vodu slusam: Dorian- Tormenta de arena gledam: u ekran pricam sa: sobom razmisljam o: Andreju zaljubljena sam u: Andreja na net-u visim vec: 2 sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 04, 2012 7:50 am | |
| nosim: pidžamu kosa mi je: zavezana sminka: nope ljuta sam na: nope jedem: nope pijem: ledenu vodu slusam: she bangs gledam: u ekran pricam sa: nope razmisljam o: - zaljubljena sam u: Natea <3 na net-u visim vec: nez | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|