Author | Message |
---|
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 05, 2012 12:49 am | |
| nosim: majicu i sorts kosa mi je:zavezan sminka: nemam ljuta sam na: / jedem: / pijem: led. vodu slusam: tormenta de arena gledam: ekran pricam sa: andrejom razmisljam o: izlasku zaljubljena sam u: andreja na net-u visim vec: manje od sat vremena | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 05, 2012 3:30 am | |
| nosim: gaće, grudnjak i majicu kosa mi je: oprana sminka: ljuta sam na: jedem: pijem: slusam: Offspring - Self Esteem gledam: u svoju mračnu budućnost pricam sa zavjesom jer me nervira razmisljam o: popravnom zaljubljena sam u: https://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwYna net-u visim vec: idk | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 05, 2012 3:37 am | |
| nosim: gola 3:) kosa mi je: svezata sminka: - ljuta sam na: - jedem: - pijem: vodu slusam: - gledam: neki spot pricam sa: - razmisljam o: Austriji zaljubljena sam u: - na net-u visim vec: idk | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jul 06, 2012 8:22 am | |
| nosim:Haljina kosa mi je:Pustena,uvijena,lepa sminka:Nemam ljuta sam na:Vreme jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Lie To Me gledam:Isto to pricam sa:Sestrom razmisljam o:Aleksandru,raspustu zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko dva,tri sata | |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jul 10, 2012 11:03 am | |
| nosim: majicu i sorts kosa mi je: zavezana sminka: nemam ljuta sam na: / jedem: keks pijem: cokoladno mleko slusam: Moje leto gledam: OTH na filmovinu pricam sa: drugaricom razmisljam o: / zaljubljena sam u: andreja na net-u visim vec: sat vremena | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 11, 2012 7:09 am | |
| nosim:Haljina kosa mi je:Pustena,kovrdzava sminka:Nemam ljuta sam na:Bojanu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Red-Lie To Me gledam:Isto to pricam sa:Sestrom razmisljam o:Aleksandru,raspustu,nekim osobama zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat,dva | |
|
| |
zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 25, 2012 10:55 pm | |
| nosim: farmerke i tatinu majicu kosa mi je: zavezana sminka: nemam ljuta sam na: mamu jedem: nista pijem: vodu slusam: radio gledam: u ektran racunara pricam sa: sama sa sobom razmisljam o: svom kreditu na mobilnom zaljubljena sam u: ne znam vise ni sama na net-u visim vec: oko pola sata | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 26, 2012 2:13 am | |
| | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 26, 2012 4:21 am | |
| nosim:majicu i šorts kosa mi je:očajna sminka:nemam ljuta sam na:nisam ljuta jedem:sladoleeeed pijem:ništa slusam:Bryan Adams-I will be right here waiting for you gledam:monitor pricam sa:ne pričam,pevam razmisljam o:vremenu zaljubljena sam u:nisam zaljubljena na net-u visim vec:oko 2h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 26, 2012 7:44 am | |
| nosim:Haljina kosa mi je:Pustena,kovrdzava,lepa sminka:Imam maskaru i kreon ljuta sam na:Aleksandra jedem:Nista pijem:Nista slusam:My Darkest Days-Perfect gledam:Isto to pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Aleksandru,raspustu zaljubljena sam u:Adama na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jul 30, 2012 10:17 am | |
| | |
|
| |
Vanja Scott V.I.P. clan
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jul 31, 2012 12:54 am | |
| HAHAAHAAHHAHAH nosim: sorts i majicu kosa mi je: zevezana sminka: nemam ljuta sam na: nzm jedem: nista pijem: vodu slusam: muziku gledam: Lost pricam sa: drugaricom razmisljam o: necemu sto se sinoc desilo zaljubljena sam u: Andreju na net-u visim vec: 10 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Aug 12, 2012 7:00 am | |
| nosim: haljinicu kosa mi je: skupljena sminka: nemam ljuta sam na: - jedem: - pijem: - slusam: muziku gledam: monitor pricam sa: - razmisljam o: vremnu zaljubljena sam u: - na net-u visim vec: nemam pojma | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Aug 13, 2012 6:08 am | |
| nosim: majicu i farmerke kosa mi je: pustena sminka: nou ljuta sam na: nikoga valjda jedem: nista pijem: nestea slusam: razgovor sestre i mojih roditelja gledam: u ekran pricam sa: sobom razmisljam o: beer festu zaljubljena sam u: iam ih par na net-u visim vec 15min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Aug 19, 2012 3:23 am | |
| nosim:majicu i šorts kosa mi je: podignuta sminka: nemam ljuta sam na: mamu jedem: ništa pijem: vodu slusam: radio gledam: u monitor pricam sa: bratom razmisljam o: vrućini zaljubljena sam u: - na net-u visim vec: 10-15 minuta | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Aug 27, 2012 2:04 pm | |
| nosim:Bebi dol kosa mi je:Pustena,kovrdzava,lepa sminka:Nemam ljuta sam na:Nisam jedem:Nista pijem:Nista slusam:Don Omar ft. Lucenzo-Danza Kuduro gledam:Isto to pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Gradu,F.,Aleksandru zaljubljena sam u:F na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Aug 29, 2012 9:07 pm | |
| nosim: pidzamu kosa mi je: zavezana sminka: nema ljuta sam na: nisam jedem: nista pijem: vodu slusam: tv gledam: tv pricam sa: ni sa kim razmisljam o: seriji zaljubljena sam u: uf trebalo bi mi sto godina da nabrajam na net-u visim vec: sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Sep 03, 2012 1:05 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,kovrdzava,lepa sminka:Nemam ljuta sam na:Daljinu,skolu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Nista gledam:Zone Reality pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Njemu ♥,Aleksandru,Marku,skoli zaljubljena sam u:F ♥ na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Tue Sep 04, 2012 1:56 am | |
| nosim:haljinu kosa mi je:zavezana sminka:nemam ljuta sam na:mamu jedem:ništa pijem:ništa slusam:muziku gledam:u monitor pricam sa:bratom razmisljam o:školi zaljubljena sam u:nisam još zaljubljena : P na net-u visim vec:oko pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Sep 12, 2012 11:12 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,kovrdzava sminka:Nemam ljuta sam na:Daljinu jedem:Nista pijem:Nista slusam:My Darkest Days-Can't Forget You(Acoustic) ♥ gledam:Zone Reality pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Njemu ♥,Aleksandru,Marku zaljubljena sam u:F ♥ na net-u visim vec:Oko sat vremena | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Sep 16, 2012 8:22 pm | |
| nosim:trenerku i majicu kosa mi je:čupava sminka:- ljuta sam na:- jedem:- pijem:vodu slusam:radio gledam:u knjigu pricam sa:bratom razmisljam o:školi zaljubljena sam u:- na net-u visim vec:manje od pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Sep 17, 2012 12:10 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,kovrdzava sminka:Nemam ljuta sam na:Daljinu,skolu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Nista gledam:U ekran pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Njemu ♥,Aleksandru,skoli zaljubljena sam u:F ♥ na net-u visim vec:Oko sat,dva
| |
|
| |
julivanista Search for Something More
| Subject: Re: *bas sada* Tue Sep 18, 2012 8:53 am | |
| nosim: trenerku i majicu kosa mi je: vezana sminka: nemaa ljuta sam na: sebe jedem: nista pijem: nista slusam: Rihanna Cheers Drink To That gledam: u kompijuter pricam sa: sestrom razmisljam o: tome kako cu j* kevu sesrti i jednom decku zaljubljena sam u: ma jedan idiJot na net-u visim vec: 3h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Sep 28, 2012 12:22 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Skupljena u pundju sminka:Nemam ljuta sam na:Daljinu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Ashley Tisdale-He Said She Said gledam:U ekran pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Njemu ♥,Aleksandru,skoli zaljubljena sam u:F ♥ na net-u visim vec:Oko sat,dva
| |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: *bas sada* Sat Sep 29, 2012 11:36 pm | |
| nosim:pidzamu kosa mi je:u repu sminka:nemam ljuta sam na:goste jedem:nista pijem:nista slusam:hmm da pogledam..vrti se Demi Lovato-skyscraper gledam:u fotum pricam sa:ni sa kim razmisljam o:psihologiji zaljubljena sam u:nisam trenutno na net-u visim vec:sat vremena | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|