Author | Message |
---|
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Wed Nov 07, 2012 12:10 pm | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Skupljena u pundju sminka:Nemam ljuta sam na:Daljinu jedem:Nista pijem:Nista slusam:Justin Bieber - Boyfriend gledam:U ekran pricam sa:Ni sa kim razmisljam o:Njemu ♥,sebi zaljubljena sam u:F ♥ na net-u visim vec:Sat vremena | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: *bas sada* Wed Nov 07, 2012 11:48 pm | |
| nosim: trenerku neku kosa mi je: sminka: neam ljuta sam na: / jedem: mandariinee pijem: sok slusam: Where have you been gledam: / pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: ) na net-u visim vec: odkako sam ustala | |
|
| |
zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: *bas sada* Tue Nov 13, 2012 8:23 am | |
| nosim: moju divnu karate trenerku i neku pink uzas majicu kosa mi je: lepa,divna ravna :3 sminka: nema ljuta sam na: najboljeg druga jedem: nista pijem: nista slusam: TV gledam: u ekran pricam sa: roditeljima razmisljam o: nicemu zaljubljena sam u: nikog na net-u visim vec: manje od pola sata | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: *bas sada* Fri Nov 16, 2012 5:28 am | |
| nosim: trenerku kosa mi je: zavezana sminka: nista to ljuta sam na: uf, da nabrajam? jedem: nista pijem: caj :3 slusam: jar of hearts gledam: nis pricam sa: ni sa kim trenutno razmisljam o: biologiji :S zaljubljena sam u: nisam zaljubljena lalala na net-u visim vec: dugodugo | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Thu Mar 07, 2013 9:27 pm | |
| nosim: trenerku kosa mi je: zavezana u rep sminka: nemam ja to ljuta sam na: druga jedem: nista pijem: vodu slusam: Metallica -The Day That Never Comes gledam: nista pricam sa: ma sama sa sobom razmisljam o: koju knjigu uzeti citati? zaljubljena sam u: sama u glavi napokon na net-u visim vec: oko pola sata mozda | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jun 23, 2013 11:25 pm | |
| nosim: pidžamu kosa mi je: nikakva sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: / gledam: u tastaturu, sto, monitor... pricam sa: sestrom, iako me ignoriše i prijeti mi razmisljam o: nemam pojma zaljubljena sam u: Chris Cornell-a na net-u visim vec: who knows : P | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jun 26, 2013 1:38 am | |
| nosim: majica&sorc kosa mi je: zbunj sminka: / ljuta sam na: / jedem: nistaa pijem: vodu slusam: Metallica - Mama Said gledam: u ekran pricam sa: / razmisljam o: izlasku veceras zaljubljena sam u: nepoznatu osobu sa pozadine mog telefona na net-u visim vec: pih ima 2 sata sigurno | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jun 26, 2013 10:12 am | |
| nosim: majicu i trenerku kosa mi je: svezana u pletenicu sminka:/ ljuta sam na: / jedem: / pijem:/ slusam: Ramones gledam: u budućnost pricam sa: sestrom koja se komirala i nervira se jer je budim razmisljam o: svojim glupostima zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: nemam pojma | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jun 26, 2013 10:30 am | |
| nosim: sorc i neka majica kosa mi je: zbunjXD sminka: nema ljuta sam na: sebe jedem: / pijem: / slusam: Slipknot -Before i forget gledam: u telefon pricam sa: taticom razmisljam o: spaljivanju pisma zaljubljena sam u: // na net-u visim vec: dje znam | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jul 01, 2013 2:53 am | |
| nosim: trenerku i majicu kosa mi je: plava : P sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: John Frusciante - Omission gledam: spot i forum, naizmjenično pricam sa: sestrom (Moja sedmogodišnja sestra: Jedan, drvo, šuma? Šta ti je to?) razmisljam o: ni ja ne znam zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: no one knows | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jul 01, 2013 4:38 am | |
| nosim: kratke pantalone i majicu kosa mi je: pustena sminka: maskara ljuta sam na: internet jer mi je spor jedem: / pijem: / slusam: Adele - Chasing pavements gledam: / pricam sa: / razmisljam o: gde da slavim rodjendan zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 2 sata | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jul 05, 2013 11:50 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Pustena,uvijena sminka:Nemam ljuta sam na:Drugaricu jedem:Nista pijem:Nista slusam:James Arthur-Impossible gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:Ne znam zaljubljena sam u:Decka ♥ na net-u visim vec:Pola sata,sat | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jul 05, 2013 11:00 pm | |
| nosim: ramones majicu, farmerke i čarape kosa mi je: čista, za promjenu : P sminka: kreon ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: / gledam: monitor, tastaturu, mačku pricam sa: mačkom razmisljam o: spremanju zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 15 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 06, 2013 1:19 am | |
| nosim: caletovu trenerku kosa mi je: zavezana sminka: nema ljuta sam na: druga jedem: nista pijem: vodu slusam: televizor neka emisija gledam: u ekran pricam sa: roditeljima razmisljam o: tome kako me boli glava zaljubljena sam u: // na net-u visim vec: 1:3:45 | |
|
| |
Haley J.S. Moderator
Posts : 3177 Reputation : 1 Join date : 2010-11-23 Age : 31
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 06, 2013 10:35 am | |
| nosim: pidzamu kosa mi je: zavezana sminka: / ljuta sam na: sebe jedem: lubenicu pijem: / slusam: Cecu (Ime i prezime) gledam: / pricam sa: / razmisljam o: spavanju zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: dva sata, mozda i vise | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 06, 2013 11:33 am | |
| nosim:Pidzamu kosa mi je:Skupljena. sminka:Nemam ljuta sam na:Drugaricu,decka malo. jedem:Nista pijem:Nista slusam:James Arthur-Impossible ♥ gledam:Nista pricam sa:Pevam razmisljam o:Decku,raspustu. zaljubljena sam u:Decka. na net-u visim vec:Pola sata,sat | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 07, 2013 12:32 am | |
| nosim: majicu&trenerku kosa mi je: zavezana u pundju sminka: / ljuta sam na: mamu :p jedem: / pijem:/ slusam: radio gledam: ekran pricam sa: tatom razmisljam o: // zaljubljena sam u: kolungicu:3 hah na net-u visim vec: oko 45 minuta | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jul 09, 2013 11:05 am | |
| nosim: pidžamu kosa mi je: poprilično čista sminka: neki ostaci kreona ljuta sam na: nisam ljuta, više razočarana jedem: / pijem: / slusam: The Cure - In Between Days gledam: u budućnost pricam sa: sa sestrinim mobitelom razmisljam o: knjizi zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 30 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jul 09, 2013 12:37 pm | |
| nosim:Spavacicu. kosa mi je:Pustena. sminka:Nemam ljuta sam na:Sebe malo. jedem:Kit Kat. pijem:Sok. slusam:Mike Posner-Cooler than Me gledam:Nista pricam sa:Sestrom. razmisljam o:Decku,jos nekim osobama,raspustu. zaljubljena sam u:Decka. na net-u visim vec:Oko sat vremena. | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 10, 2013 8:31 am | |
| nosim: trenerka i majica kosa mi je: zavezana sminka: nema ljuta sam na: pa na druga malo jedem: nista pijem: sok slusam: tv gledam: tv pricam sa: roditeljima razmisljam o: drugu,spavanju,o sutrasnjem danu zaljubljena sam u: hm ne znam na net-u visim vec: 53minuta haha | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 21, 2013 12:55 am | |
| nosim: bijelu majicu i farmerke kosa mi je: svezana sminka: ostaci kreona ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Supernatural gledam: Supernatural pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: ne znam | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 21, 2013 4:05 am | |
| nosim: sorc&majica kosa mi je: pustena sminka: samo malo maskara ljuta sam na: druga jedem: nista pijem: vodu slusam: pol 3.14 -piensa gledam: u ekran pricam sa: tatom razmisljam o: // zaljubljena sam u: // na net-u visim vec: 3sata | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 21, 2013 2:50 pm | |
| nosim: ne znam kako se ovo zove, majicu kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: I.T. Crowd gledam: I.T. Crowd pricam sa: / razmisljam o: maci zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: ne znam | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 24, 2013 12:45 am | |
| nosim: majicu i šorc kosa mi je: skupljena sminka:/ ljuta sam na: mađare jedem: ne jedem pijem: vodu slusam: komentatora gledam: vaterpolo pricam sa: svađam se s tv-om x'D razmisljam o: kako to da nisam ranije došla na forum : P zaljubljena sam u: Sofijinog brata x'D na net-u visim vec:1h,manje-više | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 24, 2013 7:26 am | |
| nosim: trenerku i majicu kosa mi je: zavezana sminka: nema ljuta sam na: glupi internet jedem: nista,al sad cu x D pijem: // slusam: ESDM gledam: tv pricam sa: mamom razmisljam o: anonimnom pitanju na tumblr-u x D zaljubljena sam u: nisam na net-u visim vec: ima sigurno 3h | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|