Author | Message |
---|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 13, 2011 12:14 pm | |
| nosim: kratke hlace i majicu kosa mi je: sabrana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Time of Dying - Three Days Grace gledam: / pricam sa: mamom razmisljam o: koji film da gledam zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: 1 i pol casa | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 14, 2011 6:20 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:TDG-Break gledam:Nista pricam sa:sestrom razmisljam o:Adi,nekome zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:pola sata | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 16, 2011 2:39 am | |
| nosim: sorc i majcu kosa mi je: normalna sminka:\ ljut sam na:\ jedem:\ pijem:\ slusam: Dionne Bromfield gledam: u monitor pricam sa: ni sa kim razmisljam o: ni o cemu zaljubljen sam u:\ na net-u visim vec: sat vremena | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 16, 2011 3:01 am | |
| nosim: šorc i majicu sa zastavom Španije kosa mi je: svezana sminka:\ ljut sam na:\ jedem:\ pijem:\ slusam: Dominik Büchele gledam: u monitor pricam sa: Aleksandrom razmisljam o: \ zaljubljen sam u: isto ko i prošli put ;P na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 16, 2011 5:18 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:zakacena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:napolitanke pijem:nista slusam:TDG-The good life gledam:Nista pricam sa:sestrom i mamom razmisljam o:Adi,nekome zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:pola sata | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 16, 2011 10:58 am | |
| nosim: spavacicu kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: mamu jedem: / pijem: / slusam: Something's Triggered gledam: spot pricam sa: / razmisljam o: Mario Casas ♥♥♥♥♥♥♥ zaljubljena sam u: Mario Casas ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ na net-u visim vec: duze vreme | |
|
| |
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 16, 2011 11:31 pm | |
| nosim: sorc i majcu kosa mi je: normalna sminka:\ ljut sam na:\ jedem:\ pijem:\ slusam: \ gledam: u monitor pricam sa: ni sa kim razmisljam o: ni o cemu zaljubljen sam u:\ na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 17, 2011 12:45 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:TDG-Home(Live) gledam:isto to pricam sa:sestrom razmisljam o:raspustu zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 17, 2011 4:10 am | |
| nosim: sorc i majcu kosa mi je: normalna sminka:\ ljut sam na:\ jedem:\ pijem:\ slusam: \ gledam: u monitor pricam sa: ni sa kim razmisljam o: ni o cemu zaljubljen sam u:\ na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 17, 2011 10:18 am | |
| nosim: cvjetastu košulju i farmerke kosa mi je: normalno svezana 8D sminka:ostaci kreona i maskare ljut sam na:\ jedem:\ pijem:\ slusam: \ gledam: u monitor pricam sa: sobom razmisljam: kako mi je muka zaljubljen sam u: same na net-u visim vec: 5-6 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 17, 2011 10:54 pm | |
| nosim:spavacicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:maNga - Fly To Stay Alive gledam:nista pricam sa:sestrom razmisljam o:ni o cemu zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 23, 2011 10:46 pm | |
| nosim:helanke i majicu . kosa mi je:svezana sminka:kreon i maskara. ljuta sam na:ni na jednu osobu. jedem:nista pijem:nista slusam:What goes around comes around. gledam:nista pricam sa:- razmisljam o:nečemu. zaljubljena sam u: Maria Casasaaa <33 na net-u visim vec:nešto manje od pola sata ) | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 2:18 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Breaking Benjamin-Diary of Jane gledam:TV pricam sa:tatom razmisljam o:proslosti zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
Brooke P.Davis Let Me Get What I Want
Posts : 1168 Reputation : 0 Join date : 2010-11-07 Age : 27 Location : Tree Hill
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 4:17 am | |
| nosim: Majcu i trenerku kosa mi je: Vezana sminka: Kreon ljuta sam na: Drugaricu jedem: Sendvic pijem: / slusam: / gledam: TV pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: Matthew-a Perry-ja <3 na net-u visim vec: Nekoliko minuta | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 7:29 am | |
| nosim: kariranu košulju, donji dio pidžame i čarape ... mogla sma i grudnjak i gaće napisat' -.- kosa mi : nije svezana D: sminka: ostaci kreona ljuta sam na: pms ? xD jedem: / pijem: / slusam: Mando Diao gledam: monitor pricam sa: / razmisljam o: too dirty ... :P zaljubljena sam u: myself na net-u visim vec: sat-dva | |
|
| |
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 9:09 am | |
| nosim: pidžamu. kosa mi : svezana sminka: malo kreona i maskare ljuta sam na: pa na jednog momka, ali to i nije neka ljutnja cool se osjećam jedem: / pijem: / slusam: Apologize. gledam: Gossip Girl na netu. pricam sa: / razmisljam o:dotičnom momku zaljubljena sam u: nekog. na net-u visim vec: sat. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 10:51 pm | |
| nosim: pidžamu. kosa mi : svezana sminka: / ljuta sam na: maternicu jedem: / pijem: / slusam: Like it's he birthday gledam: tumblr pricam sa: / razmisljam o: kako ću se najesti :3 zaljubljena sam u: ... na net-u visim vec: 10 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sun Jul 24, 2011 11:39 pm | |
| nosim: trenerku kosa mi je:svezana. sminka:kreon i maskara. ljuta sam na: na jednu osobu. jedem:- pijem:- slusam: 3MSC ♥ "Something triggered" + lyrics/letra gledam: 3MSC ♥ "Something triggered" + lyrics/letra pricam sa:- razmisljam o: o nekome. zaljubljena sam u: Maria Casasa na net-u visim vec:više od pola sata neš . | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 27, 2011 5:57 am | |
| nosim:majicu i tri cetvrt kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:jednog kretena jedem:nista pijem:nista slusam:Daughty-Gone gledam:TV pricam sa:sestrom i mamom razmisljam o:Adi zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 27, 2011 7:47 am | |
| nosim: pidžamu kosa mi je:svezana. sminka: / ljuta sam na: / jedem:/ pijem:( slusam: / gledam: monitor pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: cijeli dan | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jul 29, 2011 11:13 pm | |
| nosim:pidzamu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:cokoladno mleko slusam:Daughty-What I meant to say gledam:nista pricam sa:ni sa kim razmisljam o:odeci zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: *bas sada* Tue Aug 02, 2011 10:39 pm | |
| nosim: kosa mi je: sminka: ljuta sam na: jedem: / pijem: sok slusam: amy winehouse gledam: monitor xD pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: sat | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Wed Aug 03, 2011 1:03 am | |
| nosim: šorc i majicu kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: postim pijem: postim slusam: / gledam: monitor pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: >_> na net-u visim vec: ne znam | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: *bas sada* Wed Aug 03, 2011 6:39 am | |
| nosim: kosa mi je: sminka: ljuta sam na: jedem: / pijem: vodu slusam: amy winehouse gledam: monitor xD pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Aug 05, 2011 6:18 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:3 Doors Down - Here Without You gledam:nista pricam sa:ni sa kim razmisljam o:nekome zaljubljena sam u:Adama,Toma i jos nekoga x) na net-u visim vec:pola sata
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|