Author | Message |
---|
Chad My Love <3 I Will Dare
| Subject: Re: *bas sada* Sat Feb 12, 2011 5:03 am | |
| nosim:trenerku kosa mi je:pustena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:Pignoise gledam:/ pricam sa:sestrom razmisljam o:tome da sto pre ozdravim zaljubljena sam u:/ na net-u visim vec:10min | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Mon Feb 21, 2011 4:03 am | |
| nosim:hlace i duks kosa mi je:pustena sminka:maskara ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:Zasto si sve srusila gledam:/ pricam sa: drugaricom razmisljam o:hocu li ikad nauiti geografiju :-PP zaljubljena sam u: Maestraa na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: *bas sada* Fri Mar 25, 2011 9:06 am | |
| nosim: trenerka kosa mi je: zhasu sminka: neam ljuta sam na: seebe jedem: nish pijem: / slusam: criminal gledam: / pricam sa: / razmisljam o: njemuu *-* zaljubljena sam u: njegaa na net-u visim vec: dugooo | |
|
| |
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: *bas sada* Fri Mar 25, 2011 9:09 pm | |
| nosim: trenerka kosa mi je: svezana sminka:/ ljuta sam na:sve zivo i mrtvo jedem: / pijem: / slusam: Dont wait gledam: / pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: / na net-u visim vec: pola sata | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Mar 25, 2011 9:11 pm | |
| nosim: pidzamuu kosa mi je: =.= sminka: / ljuta sam na: / jedem: jabuku pijem: vodu slusam: muziku gledam: u ekran pricam sa: mamom razmisljam o: / zaljubljena sam u: sebe na net-u visim vec: punoo | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Apr 01, 2011 9:02 am | |
| nosim: trenerka kosa mi je: pustene retardirane lokne -.- sminka:malo maskare ljuta sam na: na sebe -.- bitch jedem: / pijem: / slusam: Kad padne noc gledam: / pricam sa: drygaricom razmisljam o: jednoj osobi zaljubljena sam u: jednu osobu na net-u visim vec: pola sata
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Tue Apr 05, 2011 1:31 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Apr 22, 2011 9:10 am | |
| nosim: pidzamu kosa mi je: svezana sminka:malo maskare ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Mirisi-N. Bekvalac gledam: / pricam sa: drugaricom razmisljam o: jednoj osobi zaljubljena sam u: Viktora Troickog na net-u visim vec: 1 sat | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Tue May 17, 2011 7:38 am | |
| nosim: pidzamu xD (sta da radim jako sam lazy) kosa mi je: u pundzu sminka: / ljuta sam na: moju nogu jedem: / pijem: / slusam: tursku seriju gledam: / pricam sa: / razmisljam o: godisnji test iz matematike zaljubljena sam u: moju simpatiju na net-u visim vec: nekoliko sati
| |
|
| |
Mačkica ♥ Tom "One Tree Hill"
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jun 30, 2011 5:55 am | |
| nosim:tri cetvrt i majicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Daughtry-You don't belong gledam:nista pricam sa:sestrom razmisljam o:proslosti zaljubljena sam u:Adama Gontiera na net-u visim vec:15 minuta
| |
|
| |
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 02, 2011 5:10 am | |
| nosim: Roze kuse pantalone i rozevu T-shirt kosa mi je: pustena sminka: sjaj ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Dirty Dancing - Time of my LIfe gledam: / pricam sa: / razmisljam o: moj rodjendan zaljubljena sam u: moju simpatiju na net-u visim vec: 2h | |
|
| |
Posts : 6588 Reputation : 3 Join date : 2009-09-26 Age : 28 Location : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 02, 2011 12:19 pm | |
| nosim:pidzamu kosa mi je:pustena a shishke skupljene sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Daughtry-Poker face gledam:nista pricam sa:sestrom razmisljam o:proslosti,raspustu zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:15 minuta
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jul 04, 2011 7:06 am | |
| nosim: kratke hlace i majcu kosa mi je: pustena sminka: kreon ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Lonely Island gledam: / pricam sa: / razmisljam o: sta da obucem zaljubljena sam u: simpatiju na net-u visim vec: 1h
| |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Mon Jul 04, 2011 9:00 am | |
| nosim: suknjicu i majicu kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: NOFX gledam: monitor pricam sa: sobom razmisljam o: tome kako će mi pluća na nos izaći ako opet budem trčala zaljubljena sam u: ne zaljubljena ali mi se sviđa jedan awesome momak : D na net-u visim vec: 5 min
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 06, 2011 4:07 am | |
| nosim: kratke pantalone i majicu kosa mi je: svezana sminka: kreon ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Three Days Grace gledam: TV pricam sa: / razmisljam o: mog rodjendana zaljubljena sam u: jednog momka na net-u visim vec: 1h
| |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 06, 2011 6:36 am | |
| nosim: lila haljinu kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: / gledam: monitor pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: ... na net-u visim vec: 5min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 06, 2011 10:42 am | |
| nosim: hlace i majicu kosa mi je: svezana sminka: kreon ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Three Days Grace gledam: / pricam sa: / razmisljam o: tome kada da otidim u WC xD zaljubljena sam u: simpatiju na net-u visim vec: 2h | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 07, 2011 12:47 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:pustena,skoro ravna x) sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Three Days Grace-World So Cold Live gledam:Three Days Grace-World So Cold Live pricam sa:sestrom razmisljam o:proslosti,raspustu,izlasku zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:15 minuta | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 07, 2011 2:10 am | |
| nosim: šareni donji dio pidžame i plavu majicu kosa mi je: svezana sminka: kreon ljuta sam na: / jedem: / pijem: / slusam: Pearl Jam - Jeremy gledam: alergiju pricam sa: mamom razmisljam o: / zaljubljena sam u: ... na net-u visim vec: 20 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Thu Jul 07, 2011 7:48 am | |
| nosim: kratke hlace i majicu kosa mi je: pustena (skoro oprana xD) sminka: kreon ljuta sam na: moj brat jedem: prepecenac pijem: caj slusam: Three Days Grace - Pain gledam: / pricam sa: / razmisljam o: / zaljubljena sam u: jdnog momka na net-u visim vec: 1h
| |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Fri Jul 08, 2011 12:12 pm | |
| nosim:spavacicu kosa mi je:pustena,uvijena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Breaking Benjamin - Dance with the devil gledam:nista pricam sa:sestrom razmisljam o:gradu,porukama zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:15 minuta | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 09, 2011 3:17 am | |
| nosim: ljubičasti donji dio pidžame i crvenu majicu ( ovo me podsjeti na ono kad te perverznjaci pitaju šta imaš na sebi :') ) kosa mi je: svezana sminka: / ljuta sam na: / jedem: / pijem: vodu slusam: gledam: mobitel, monitor, naizmjenično : P pricam sa: sestrom razmisljam: ni o čemu zaljubljena sam u: sebe, I'm just so hot ans awesome :3 na net-u visim vec: možda 2 sata, ne da mi se ništa drugo | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Sat Jul 09, 2011 11:10 am | |
| nosim:spavacicu kosa mi je:pustena,uvijena sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Three Days Grace-Get Out Alive gledam:Deadly Women pricam sa:sestrom razmisljam o:izlasku zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:15 minuta | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Tue Jul 12, 2011 11:00 am | |
| nosim: crnu haljinu kosa mi je: pustena sminka: rimel i tus ljuta sam na: / jedem: vocnu tortu pijem: hladnu vodu slusam: muziku gledam: / pricam sa: / razmisljam o: moj rodjendan zaljubljena sam u: oci jednog momka ♥ na net-u visim vec: 20 min | |
|
| |
| Subject: Re: *bas sada* Wed Jul 13, 2011 5:58 am | |
| nosim:haljinicu kosa mi je:u pundji sminka:nemam ljuta sam na:ni na koga jedem:nista pijem:nista slusam:Breaking Benjamin - The Diary of Jane gledam:Nista pricam sa:ni sa kim razmisljam o:Adi,nekome zaljubljena sam u:Adama Gontiera,Toma Kaulitza,neprezaljenog na net-u visim vec:pola sata | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *bas sada* | |
| |
|
| |
| *bas sada* | |
|