| Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? | |
|
+10¿coka? *Ana ♥ Brooke* Tiinaa ^^ Zox (: fan of one tree hill Brucas♥ B. Davis KingHaley H-elly P. Sawyer 14 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun May 16, 2010 4:03 am | |
| Pa..da li ima takvih momenata.. nekih scena koje vas nerviraju..?! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun May 16, 2010 5:01 am | |
| Da Kad je Lucas rekao Peyton "I hate you..." |
|
| |
H-elly The Show Must Go On
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun May 16, 2010 8:02 am | |
| da kad je Chris Keller bio maskiran u Batmana i poljubio Haley.. poludila sam.. | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun May 16, 2010 8:28 am | |
| - H-elly wrote:
- da kad je Chris Keller bio maskiran u Batmana i poljubio Haley.. poludila sam..
EE bash taaa ufff kad ga nisam ubilaaa | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun May 16, 2010 10:37 am | |
| -Kada su Lucas i Peyton radili svašta iza Brooke-inih leđa i pravili se ludi. -Kada je Mark morao da snimi još sezona OTH-a i rastavio je Brucas -Kada je Haley otišla sa Chrisom -Kada je Dan ubio Keitha ... | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun Aug 29, 2010 6:26 am | |
| - B. Davis wrote:
- -Kada su Lucas i Peyton radili svašta iza Brooke-inih leđa i pravili se ludi.
-Kada je Mark morao da snimi još sezona OTH-a i rastavio je Brucas :P -Kada je Haley otišla sa Chrisom -Kada je Dan ubio Keitha
... U potpunosti se slazem! | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun Aug 29, 2010 9:01 am | |
| - Brooke_P_Davis wrote:
- H-elly wrote:
- da kad je Chris Keller bio maskiran u Batmana i poljubio Haley.. poludila sam..
EE bash taaa ufff kad ga nisam ubilaaa I ja isto. Kada je Haley otisl na turneju i onda kada je Nejt dosao kod nje pre nastup i ova kada nije mu obratila dovoljno paznju nego otisla je da peva... Jao doslo mi je da joj skinem glavu. I jos mnogo druge ali sada se bas nesecam. Kada se setim dopisacu ih. | |
|
| |
Zox (: Search for Something More
Posts : 7 Reputation : 0 Join date : 2010-09-23 Age : 28 Location : Beograd
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sun Oct 03, 2010 2:03 pm | |
| - B. Davis wrote:
-Kada je Mark morao da snimi još sezona OTH-a i rastavio je Brucas :P -Kada je Haley otišla sa Chrisom -Kada je Dan ubio Keitha
... Slažem se sa prva tri, ali na četvrtom nisam htela da razlupam monitor. Tad sam samo plakala kao kreten. :) Mada, najviše me je nerviralo ovo prvo. Odvratni su bili. | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 7:33 am | |
| - H. James wrote:
- Da xD
Kad je Lucas rekao Peyton "I hate you..." xD ja sam se smejala tada !♥ ima dosta scena zbog kojih sam cupala kosu..da ne nabrajam..xD♥ | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 7:56 am | |
| kada je bilo vencanje Lindsey i Lucasa..i kada je on rekao da..mislila sam da ce i ona..ali sva sreca nije..xD takodje kad je Lucas rekao Peyton "I hate you..." kada je Dan ubio Keith-a..
ima verovatno jos dosta..ali sad nmg da se setim..! | |
|
| |
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 7:58 am | |
| - P. Sawyer wrote:
- kada je bilo vencanje Lindsey i Lucasa..i kada je on rekao da..mislila sam da ce i ona..ali sva sreca nije..
uff...kako se toga nisam setilaa... najgora scena u serijii... : : | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 8:00 am | |
| bas..xD ali kao sto rekoh sva sreca pa se Lindsey opametila i rekla ne..:P | |
|
| |
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 8:14 am | |
| uff..meni tad pao kamen sa srcaa..ona ispade napametnijaa..xDD | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 8:19 am | |
| pa da..kad Lucas nije..mora neko biti.. a Peyton nije imala petlju da prekine.. a lepo joj je Skills predlozio..xD | |
|
| |
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Fri Oct 08, 2010 8:21 am | |
| xDD jos jedna epizodaa...sad sam se setilaa..ono kad Brooke i Lucas raskidaju zauvek...tu sam i plakala i cupala kosuuu...urghhh.... :@@@ | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Sat Oct 23, 2010 2:18 am | |
| - B. Davis wrote:
... Sve ovo. Kad Brucas raskidaju. Neke scene Lucas i Peyton zajedno -.- ... | |
|
| |
¿coka? The Show Must Go On
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Tue Nov 23, 2010 9:23 am | |
| Pa ne... Nikad nije za toliko. | |
|
| |
ßloodyßarbie I Will Dare
Posts : 149 Reputation : 0 Join date : 2010-12-07 Age : 27 Location : In hell,xD
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Thu Dec 09, 2010 8:03 am | |
| Kad Lucas i Brooke nisu bili zajedno | |
|
| |
One.Crazy.Blonde♡ I Will Dare
Posts : 275 Reputation : 0 Join date : 2010-10-24 Age : 28 Location : Tree Hill whit Peyton&Lucas
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Tue Dec 14, 2010 7:36 am | |
| - P. Sawyer wrote:
- kada je bilo vencanje Lindsey i Lucasa..i kada je on rekao da..mislila sam da ce i ona..ali sva sreca nije..xD
Kada je Brooke optužila Victoriu da je ona uzela njene nove kreacije i da je platila nekog da je pretuku...ufff bas kada je Victoria profovorila naisle su reklame.... I naravno Kada je Lucas bio sa Lindsey ...ceo taj period | |
|
| |
Brooke P.Davis Let Me Get What I Want
Posts : 1168 Reputation : 0 Join date : 2010-11-07 Age : 27 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Mon Dec 27, 2010 1:03 am | |
| Kad je Nathan i njegova budjava ekipa u prvoj sezoni bacila Lucasa u baru i kad su mu svasta radili -.- | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? Thu Jul 28, 2011 10:24 am | |
| Hahah nisam nikad tako nešto poželjela | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? | |
| |
|
| |
| Da li ste ikada pozeleli da razbijete komp/TV dok ste gledali OTH? | |
|