P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Ology: 50 najboljih TV epizoda ikada Thu Jun 14, 2012 3:29 am | |
| Sajt ology.com je izabrao 50 najboljih epizoda TV serija ikada. Dve epizode naše omiljene serije su se našle na ovoj lisit.19. mesto "One Tree Hill" - One Tree Hill, Sezona 9, epizoda 13 / 4. april 2012. Tokom devet godina mržnje, ljubavnih trouglova i drame između braće, dugotrajna CW serija održala je fanove zadovoljnima do samog kraja. Svaki od likova (nažalost, bez Lukasa i Pejton) proslavili su 10-ogodišnjicu Trika uz specijalni nastup, nikog drugog već, Gavina Degrava. Likovi su zajedno pevali dok smo se prisećali svega što se desilo proteklih godina. U završnoj sceni dobiljamo mali pogled u budućnost, gde Džejmi obara Nejtanov rekord u koševima, i kako nekada omiljni srednjoškolci gledaju njihovu decu, koji će takođe odrasti u malom gradiću znanom kao Tri Hil. 12. mesto "Danny Boy" - One Tree Hill, Sezona 9, epizoda 11 / 21. mart 2012. Dakle šta to čini da Den Skot, čovek koji je hladnokrvno ubio rođenog brata, ponovo "zasija" u našim očima? Suočio se sa smrću i ranije, ali primajući metak umesto sina, koji nikada nije ispunio njegova očekivanja, time je došao do nas. Nejtan je priznao da je proveo previše vremena i energije mrzeći ga za sve loše što je uradio, ali na kraju dana, on je ipak njegov otac (više Nejtanov nego što je Lukasov ikada bio, i zbog toga nismo iznenađeni što se drugi sin nije pojavio da se pozdravi sa njim). Zaboravimo sve to, ali "jeziva" scena otac-sin na River kortu i emocionalni povratak Kitovog duha da oprosti svom bratu? Osvojio si nas, Danny boy. Da li, po vama, još neka epizoda One Tree Hill-a zaslužuje da se nađe ovde? Koja?Izvor | |
|
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Ology: 50 najboljih TV epizoda ikada Thu Jun 14, 2012 4:30 am | |
| Danny boy je jedna od najboljih i meni najdražih epizoda OTH-a, tako da zasluženo. Nisam sigurna, čini mi se da je to poslednja epizoda treće sezone, kada se smenjuju oni meni inspirativni citati, ponovili su se sad u poslednjoj epizode. Ili je prva četvrte... Nemam pojma. Meni je uglavnom svaka draga na svoj način. Možda kad bih sve te delove spojila u jednu epizodu. :3 | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ology: 50 najboljih TV epizoda ikada Thu Jun 14, 2012 9:48 am | |
| Po mom mišljenu, trebalo je staviti neke druge epizode, tj. neke iz prvih sezona jer su one po mišljenju većine najbolje i one su ono što je zapravo učinilo seriju popularnom, no dobro. |
|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Ology: 50 najboljih TV epizoda ikada Fri Jun 15, 2012 8:47 am | |
| Danny Boy stvrno je zasluzeno.... ja ne bih menjala nista....mozda na prvo mjesto bi stavila 1 epizoda iz 1 epizode jer ih zapoznajemo i kada sam pogledala ovu epizodu,,,tada je zapocela moja avantura sa OTH (i naravno sa NAthanom ) i zato ce ova epizoda uvek imat posebno mjesto u mome srcu bez obzira jesu li druge epizode dile bolje od nje li nisu | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Ology: 50 najboljih TV epizoda ikada | |
| |
|