OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada!

Go down 
AuthorMessage
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada! Empty
PostSubject: Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada!   Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada! EmptyFri May 11, 2012 4:14 am

Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada! Origins-rocks-concert-ap

Sofija Buš je blistala kao domaćin "Origins Rocks Earth Month Concert" u Webster dvorani u Njujorku, ali ne zato što ima puno slobodnog vremena posle završetka hit serije Tri Hil. Zapravo, Sofija priznaje da uopšte nije imala slobodnog vremena od kada se završilo snimanje serije (u novembru 2011.).

"Bilo je interesantno" kaže Sofija za OK!, o životu posle Tri Hila. "Nedostaje mi da vidim naše kamere, naš garderober i gužva svakog dana, ali mi je puno nedostajala i moja kuća. Tako je divno biti ponovo kući."

"Mislila sam da ću sada imati puno slobodnog vremena...ali nikada u životu nisam bila više zauzeta. Imam sastanke od 8 ujutru do ponoći i stalno sam u pokretu" kaže Sofija. "Dakle, nisam imala slobodnog vremena kom sam se nadala, ali osećaj je sjajan, osećam se neverovatno ispunjeno, srećnija sam nego ikada!"

Što se tiče onoga što sledi, Sofija kaže da je već snimila pilot epizodu i jedva čeka da sazna da li će serija dobiti šansu.

"Upravo sam snimila zaista super pilot epizodu za CBS komediju, kreatora "Will & Grace". Bila sam malo nesigurna o snimanju nove serije tako brzo, ali kada sam srela Matt Mutchnick-a i David Kohan-a, bila sam kao "Pristajem! Potpisaću na isprekidanoj liniji!" objašnjava Sofija za OK!.

"Interesantno je to što 9 godina nisam morala da razmišljam o pilot epizodama, a sad je to igra čekanja. A u međuvremenu radim na dosta stvari vezanih za životnu sredinu i tehnološkom prostoru, i to je ludo, ali je veoma korisno i ja to volim!"

Jedna stvar o kojoj ne voli da priča u poslednje vreme je dečko. Izgleda kao da je završila sa "vezama sa kolegama", ali nikad se ne zna.

"Očigledno sam primer kada to funkcioniše i kada ne funkcioniše. Na najgori način." Sofija je bila u vezi sa nekoliko kolega, poput bivšeg muža Chad Michael Murray-a i od nedavno bivšeg dečka Austin Nichols-a. "Kada radiš 16 sati dnevno, kao što smo mi u seriji, koga drugog možeš sresti? Posebno ako si u malom gradu.
"

Da li to znači da je Sofiji drago što se završio Tri Hil? Da li ona nije bila srećna za vreme trajanja serije?!
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia

Sophia Bush: Srećnija sam nego ikada!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sophia Bush photoshoot made by her father Charles Bush
» Sophia Bush - “I Don’t Know How She Does It”
» Sophia Bush on MTV's 10 on Top
» Sophia Bush
» Sophia Bush Punk'd :D