OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

...*Bojana*...

Go down 
+13
zlocko malli
Vanja Scott
Shmiga
P. Sawyer
Rachel Gatina.
Brooke P.Davis
fan of one tree hill
Mačkica ♥ Tom
Leyton_TrueLoveAlways
B. Davis
Aimee Liam
P.
...*Bojana*...
17 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
...*Bojana*...
Sad Songs for Dirty Lovers
...*Bojana*...

...*Bojana*... - Page 4 Empty
PostSubject: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jun 23, 2012 5:36 am

First topic message reminder :

Jao pa ovo je zabavno xD
Prvi put ovo radim, ali valjda nije tako strasno :D
Pa, pitajte ^^
Back to top Go down

AuthorMessage
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:14 am

-Omiljeni sok mi je od borovnice! I svi misle da sam pala s marsa! xD

-Ahahahah to je zbog nekog crtaca u kojem se glavna devojcica zvala Sofija ^^
Imala sam, tacnije nikada nisam napravila forum osim testera xD, ali sam bila admin na 2-3 foruma i ostavila sve pozicije kad sam krenula u srednju jer je onaj najaktivniji bio preaktivan da bihmogla da mu posvetim toliko vremena :/

-pahhahahaha naravno :P Najdraze mesto mi je terasa u selu kod babe i dede..toliko zvezda nema nigde, a ni cveca , cistog vazduha i mira..predivno...idi uci bre! matematika ceka xD

-:D Svidja mi se tvoj entuzijazam xD
Pa ovako :D
Cao ja sam Bojana, imam 17 godina i svi mi govore da sam matora -.- . Osim toga sto mi je punoletstvo za 6 meseci, ljudi me od januara pitaju kad i gde slavim(a to se cak jos ni ne zna -.-) Zivim u Beogradu, na Novom Beogradu tacnije i fino mi je tu, ali vise volim stari deo :) Slusam razne stvari, zavisi od raspolozenja, ali recimo da volim zvuk gitare i dobar glas..od stranih bendova volim 3daysgrace, nickelback, nirvanu...od domacih galiju, prljavo kazaliste, partibrejkerse, pilote i tako te stare bendove i izvodjace...kad izadjem a treba mi djuskanje, volim da cujem dobre djeve, dakle haus, psy i cuda..a volim bogami i latino muziku jer sam kao manja isla 4 godine na ples..sta da ti kazem..znam da mesam kukovima xD Filmove isto najrazlicitije moguce..naucnu fantastiku obozavam, volim romanticne isto i dobre komedije, obozavam dobre horore, ne volim trilere, akcije kako koju i najvise mrzim vesterne i neke drame xD Serije one aktuelne uglavnom..volim dobar humor zato obozavam supernatural.♥️.gledam oth xD, bones, tvd eto jer sam pocela, true blood, lost sam volela jako, ranije sam gledala sve i svasta..evo bas su sad pustili na studiju b un paso adelante a to sam obozavala ranije XD Knjige moje♥️ Narucila sam posebu policu za novi stan sad xD Najbolji osecaj je kada mirises novu knjigu i jos znas da je dobra i da je tvoja...Imam najrazlicitije zanrove knjiga..volim od klasika do sfi, psiholoskih, istorijskih, romanticnih..bas svasta...hmm jedino sto sam malo previse odusevljena japanom, ap imam dosta japanskih knjiga ili sa temom o istom xD
Ovih dana..e zabolese me prsti..bas si zahtevan ti neki xD
Ovih dana idem napolje sa drugaricama koje su dosle iz Hrvatske kod baba na leto, vidjam se sa standardnim drustvom..pravim nove specijalitete..trazim po neto nesto o fakultetima...treba da odem po volontersku knjizicu i tako..razna cuda xD a danas sam bogami ceo dan prespavala :O
Sad ces ti romacinu da pises isto, samo da znas : P
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:29 am

Blago tebi kad te nije mrzelo da sve to pišeš..a i meni da čitam xD

Koja ti je omiljena pesma koju si čula u OTH-u, naravno osim I don't want to be ;D
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:37 am

Ahahahahh :D
zapravo mislim da je oth osim supernaturala serija sa najboljim soundtrackom!
Bukvalno nema one koja mi se ne svidja..hm evo sada gledam,mozda I won't give up..
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:43 am

Za supernatural nzm, nisam gledala, ali naspram drugih serija OTH definitivno ima najbolji st ;D
Na koji fax planiras da ides? vidim da si napisala da si gledala nesto za fax :)
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:44 am

Slazem se :)
Pa imam jos dve godine, ali povremeno bacim pogled xD
Mislila sam na Politicke nauk, nesto za novinarstvo ili socijalni rad..ali gledam i dalje..ne znam ni sam pravo da ti kazem xD
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 12:05 pm

Moja drugarica je htela politicke nauke u BG-u, ali nije upala, pa je dosla na pravo samnom ;D
Ma imas vremena..ja do kraja 4. god nisam bila sigurna hocu li pravo, istoriju ili web dizajn xD
Back to top Go down
Vanja Scott
V.I.P. clan
V.I.P. clan
Vanja Scott

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 12:15 pm

A u koju srednju ides? :)
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 12:18 pm

Filolosku
Ma znam, ali bar da imam 2-3 stvari sta bih xD
I jel si dobro izabrala? :)
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 12:20 pm

Nzm ni ja..sad se malo kajem sto nisam web dizajn..tesko je pravo..
ko zna, mozda upisem i 2. fax-a xD
Back to top Go down
B. Davis
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
B. Davis

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 1:26 pm

Omiljena, omiljena, omiljena pesma? :D
Back to top Go down
Shmiga
Forever and Almost Always
Shmiga

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:29 pm

Hahaha xD Nisam se nadao ovolikom odgovoru xD VIdim da si pocela da gledas TVD, super :) I ja gledam sa sestrom OTH od 1. sezone, sad smo poceli 2., dokle si ti stigla?
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySun Jul 15, 2012 11:46 pm

Sram te bilo, to da mi kažeš D: A čekam mamu da se vrati s mora...
Mogla sam da vježbam oduzimanje do tad :P Da odem negdje da se oduzmem večeras.. bolje nego da se množim : P Kad je mene zez'o ovaj jedan jer padam i kaže 'oćeš da ti ja objasnim matematiku .. kažem ja, vjerujem da bi ti meni praktično pokazao i množenje i sve, al' neka hvala :D
kad su me pitali za bivšeg jer je on bio poslije mene u dnevniku i odgovarala ja psihologiju, i onda on odmah poslije mene i oboje dobijemo 5 i ovaj jedan mene provocira i pita jeste ovo vi zajedno učili? Kažem ja, htjeli smo ali smo samo biologiju stigli praktično, radili ciju noć, pto pištaš i lik zin'o i nije znao šta kaže i samo se okrenuo : P and then i wonder why am i single lol
Sviđa li ti se nova soba ? :D Nećeš morat' mijenjati školu ?
Back to top Go down
http://psawyer3.tumblr.com/
Leyton_TrueLoveAlways
V.I.P. clan
V.I.P. clan
Leyton_TrueLoveAlways

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyMon Jul 16, 2012 4:13 am

...*Bojana*... wrote:
od domacih galiju, prljavo kazaliste, partibrejkerse, pilote i tako te stare bendove i izvodjace...
Koja ti je najlepša pesma od pilota? :)
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyTue Jul 17, 2012 11:16 am

Kao ptica na mom dlanu..sapuuuces...♥️

Mogla sam da vježbam oduzimanje do tad Da odem negdje da se oduzmem večeras.. bolje nego da se množim : P-ganijalno XDDDDDD
Ahahaha pa plasis ljude tako..ma taj mora da je neki tupson sam po sebi a ti si ucinila da izgleda kao potpuni debil xD
Nova soba se tek radi, ali svidjace mi se posto ce biti moja xDDD
Ma kakvi..putovala sam i do osnovne, sto ne bih i do srednje :D

Pa ja kad se raspisem, stvarno se raspisem xD Ma gledam tvd pratim sve, ali me smorilo vec...ne znam ni da li da gledam cetvrtu...
Sa othom sam na sedmoj trenutno..ne rade mi dve epizode i eto stadoh -.- nastavicu ovih dana kad mi prodje projekat neki sto radim sa decom.
Back to top Go down
Shmiga
Shmiga

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyTue Jul 17, 2012 11:30 pm

Kakvo je bilo tvoje detinjstvo? xD
Back to top Go down
Leyton_TrueLoveAlways
V.I.P. clan
V.I.P. clan
Leyton_TrueLoveAlways

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyWed Jul 18, 2012 6:38 am

Quote :
Priznaću ti,zašto volim prolećee ♥️ jao,samo kad se setim koncertaa ;)
Je l' si bila na njihovom koncertu?
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyWed Jul 18, 2012 11:04 pm

...*Bojana*... wrote:

Mogla sam da vježbam oduzimanje do tad Da odem negdje da se oduzmem večeras.. bolje nego da se množim : P-ganijalno XDDDDDD
Ahahaha pa plasis ljude tako..ma taj mora da je neki tupson sam po sebi a ti si ucinila da izgleda kao potpuni debil xD
Nova soba se tek radi, ali svidjace mi se posto ce biti moja xDDD
Ma kakvi..putovala sam i do osnovne, sto ne bih i do srednje :D
Hvala :3
Ranije sam se šalila u stilu da koljem ljude, ali sam shvatila da ljudi ne razumiju sarkazam, pa sam prestala prije nego me neki debil prijavi xD
Koliko je daleko ? :O
Meni je blizu, pa idem pješke BD
"Kao ptica na mom dlanu..sapuuuces...♥️" - je l' ovo bilo meni namijenjeno jer ne kontam xD .. jesam ti pričala o onoj mrtvoj ptici što sam je našla ili ?
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyFri Jul 20, 2012 9:12 am

Jesaaaam ♥️ Divno je bilo! Prvo jer nam je to bio prvi koncert sa drustvom iz srednje :) Onda jer su oni bili apsolutno fantasticni i cela arena je u glas pevala! Rasveta, ozvucenje, atmosfera...predivno!
Bas mi je taj koncert ostao u lepom secanju :D
HAHAHAHAHAH nisi mi pricala, ali pricaj xD
To je bilo za Marijino pitanje :D
Daleko je oko pola sata XD ali meni ne smeta :D
Back to top Go down
Shmiga
Shmiga

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyFri Jul 20, 2012 11:14 am

Imas li nekog da te celog zivota nervira? :) (brat/sestra) xD
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptyFri Jul 20, 2012 10:24 pm

Moja je isto podaleko, ali ja jako brzo hodam :3 Tako da nemam problema : P
Našla ja mrtvu pricu (valjda mačka ulovila) i pošto je mama roštiljala taj dan, ja stalno za njom hodala i pitala je hoćemo li i pticu na roštilj, a ona mi je samo upućivala značajan pogled : P i tako sam joj dosađivala dok nije planula žena ( ne bukvano xD )
Pjesma koja ti je zapela u glavi ? :3
Back to top Go down
Leyton_TrueLoveAlways
V.I.P. clan
V.I.P. clan
Leyton_TrueLoveAlways

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jul 21, 2012 5:21 am

Aaaa,mogu samo da zamislim kako je bilo fantastičnooo ^^ :D
Da li ti je to najbolji koncert na kom si bila?
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jul 21, 2012 6:10 am

Naj sezona Supernaturala? :D
I daj nećeš valjda odustati od TVD, baš sad kad je najzanimljivije.
Sofija, dolazi da ju ubjedimo :D

I sviđa mi se tvoj izbor za fax.
Back to top Go down
B. Davis
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
B. Davis

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jul 21, 2012 9:08 am

Najluđa stvar koju si uradila na raspustu je....? :D
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jul 21, 2012 10:49 am

Kako ti je u školi, kakvo ti je društvo? :) Koga od profesora najviše mrziš? :D Jesi generalno zadovoljna što ideš u Filološku ili se kaješ? :D
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 EmptySat Jul 21, 2012 10:52 am

Milan- Imam mladjeg brata xD davez mali <.<.

Hadzera- Phahahaha jadna zena, vrv se pitala sta je to rodila xDDD Ah! danas sam je prvi put cula a znam da se svi sprdaju oko iste..nesto ovako...ČKE BEOGRADSKE, TOTALNO POLUDELE..NESTO EKSERE, TE HA CE kucaj na yt čke beogradske xD i samo to pevam..cke beogradske totalno poludele ..xD
katastrofa.

Andjo- Pa recimo jedan od boljih :) Mislim da mi je najdrazi rebelde koncert..bila sam opsednuta njima kao mala i isla sam na sve moguce njihove koncerte kod nas i posle na anahi i to xD bas sam ih volela i volim ih i dalje..uvek mogu da poslusam neku pesmu :)

Filipa- Hvala :D Ma ne znam, valjda necu..nervira me sto nema Ketrin i sto mi unistise omiljeni par Tajler-Kerolajn ♥️..ne znam sta vise mogu da urade da bude wow..doduse nisam citala knjige ...ko zna sta je spremila autorka.
Hmm sve? xDDD Mozda cetvrta..uglavnom ne znam ni sama vise koja je ta..ali ona kad krece sve sa Luciferom i Lilith , te su mi strava epizode bile..i stara Rubi♥️

B.- Evo mozda ova danas..XD Bila kod drugarice i odlucili da igramo tvister, nas dve i dva druga..oni malo popili,a mi se najele pica ko stoke onako xD i igramo ti mi..ne zna se ko vise pada, zaskocili jedni druge, polomili se..ruke isprekrstali, noge atrofirale od nezgodnog polozaja u jednom mestu po vise minuta..crkli smo ...i onda smo onako znojavi i crknuti otisli na terasu, tacnije kao balkon na vrhu zgrade i uzeli crevo i prskali se kao ludaci najveci..to bi bilo ok da nismo "malo" vode slali i na putnike ispod zgrade koji su nas pocastili divnim recima XD..recimo to XD

H.- U skoli kako kad..nekad mi se umire, nekad je strava xD U prvoj godini smo svi bili ushiceni i onako nalozeni na skolu, ali nas je to proslo XDDD
Nemoj da me cinkaris :P Bigovicku, ali nece mi vise predavati jes! xD Generalno jesam xD Dobijam potrebno znanje, a to sam i trazila..nije sad savrseno naravno i manjak decaka je los za nas mentalni razvoj xD..hvala bogu pa ih bar nekoliko imamo po odeljenjima inace bi to bas bila ludara...
Kako je tebi? :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ...*Bojana*...   ...*Bojana*... - Page 4 Empty

Back to top Go down

...*Bojana*...
Back to top 
Page 4 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Otplacivanje banera-...*Bojana*...
» Otplacivanje seta avatara-...*Bojana*...