Author | Message |
---|
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: ...*Bojana*... Mon Jul 30, 2012 4:12 am | |
| | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: ...*Bojana*... Mon Jul 30, 2012 5:19 am | |
| - Quote :
- Najdrazi su mi Kerolajn, Dejmon i Ketrin Pocela sam da ih volim i zamisljam kao da su par...videcemo hoce li mi biti drago i dalje zbog toga
I ja bih volela da Dejmon i Ketrin budu zajedno Pročitala sam negde da će Stefan možda biti sa Kerolajn I nadam se da neće - Quote :
- Ne znam jos...volela bih da budem novinar, urednik, da radim nesto sa decom ili mozda cak i turisticki vodic..a nedostizni posao mi je da budem stjuardesa
Turistički vodič-najbolji posao,plaćaju te da putuješ po svetu Što ti je stjuardesa nedostižan posao? Čega se najviše plašiš? | |
|
| |
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: ...*Bojana*... Mon Jul 30, 2012 5:56 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Tue Jul 31, 2012 2:02 am | |
| - Aimee Liam wrote:
Oh ne, ne, ne
Šta ne? Da Dejmon bude sa Ketrin? : P | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 7:19 am | |
| H- Ahahahaha ah, Filoloska Nisam gledala, o cemu se radi ? Hadzera- Dap, ali ne zato sto je dosadna knjiga, nego jer sam bila umorna, pa nisam ni shvatila da sam zaspala dok se nisam probudila Filipa- Ne, nazalost nisam talentovana za to Andjo- - Code:
-
Stefan možda biti sa Kerolajn Nikako Ako to urade, ne gledam seriju XD Pa u pravu si Proputujes svet i upoznas mnoge ljude Nedostizan, zato sto valjda da bi leteo na tim visinama moras da budes izuzetno zdrav? Ja sam imala astmu kao mala, ali to mi je ono kao zivotna dijagnoza , tako da nista od tog posla... Bila je jedna serija na b92 pre godinu dana mozda o stjuardesama..bila sam opcinjena tom serijom *O* Najvise se plasim igli i manijaka Filipa- Trenutno raspolozenje mi je -umor, umor, umor...ceo dan sam na nogama i treba da putujem veceras, tako da jedva cekam da se komiram u putu | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 7:56 am | |
| - ...*Bojana*... wrote:
Najvise se plasim igli i manijaka Aaaaa i ja!! Ja to uvijek govorim, a meni se moje prijateljice smiju One se boje cuka i potresa i sl., ja se vala bojim ljudi. Što si umorna, što se radi? | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 8:04 am | |
| Ma kakvi potresi, visine, zmije i cuda XD Manijaci i pedofili su najgori >.< Od njih mi se povraca, ali i plase me strasno..tj vise se plasim za nekog blizeg ili kad vidim svu decu koja setaju tako slobodno dok ih te budale vrebaju >.< Ja bih to sve poklala. Od jutra sam napolju..bila u kupovini nekoj, pa otisla da volontiram, vodili klince i starije po celom gradu, ali je bilo jako toplo i bas smo se premorili i malopre sam dosla kuci i treba posle u pola 5 da putujem, pa ne znam kud cu pre, a dusa mi spava XD | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 8:07 am | |
| I ja se toga strašno bojim; meni je najgora noćna mora da me netko zatoči i muči. Ajoooj *hug* Suosjećam. Uhh i ja moram ujutro rano ustati, moram do banke, onda nešto pomagati sa spremanjem.. Najdraža uspomena iz djetinstva? | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 8:10 am | |
| Ima ih puno stvarno, ali mislim da je to rodjenje mog brata Secam se cele fame od 9 meseci i same noci kad je dosao na svet i kada je onako malecni dosao kuci sa mamom <3 Sada je napast nevidjena nekad, ali ipak <3 Ajoj, ma hajde mozemo mi to | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 8:29 am | |
| - Quote :
- Ja sam imala astmu kao mala, ali to mi je ono kao zivotna dijagnoza
Nadam se da nije nešto ozbiljno? Moj brat i tata imaju astmu,ali nemaju ona gušenja i šta ti ja znam - Quote :
- Manijaci i pedofili su najgori >.<
Slažem se. - Aimee Liam wrote:
- Joj to je baš fino, koliko sad ima godina, kako se zove?
? Želim ti srećan put i da ti bude zabavno kod babe i dede Omiljeno jelo? | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 8:32 am | |
| Nisam ni mislila da je dosadna, samo provjeravam da li mi se učinilo da sam to negdje vidjela ili ne Moja rodica mi se na glavu popela dok nije otišla na sajam sa mnom da kupi tu knjigu i nije mi djelovalo da je knjiga dosadna, onako gledajući nju kako je čita Ko s foruma ti djelkuje kao neko s kim bi mogla da se intenzivno družiš? | |
|
| |
Shmiga Forever and Almost Always
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 9:00 am | |
| Nisi mi rekla koliko si ti visoka Ides kod babe i dede? Koliko te nece biti ovde? Hadzera nemoj da joj postavljas tako tesko pitanje, znamo da ce tebe izabrati, pa cemo da budemo ljubomorni | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: ...*Bojana*... Wed Aug 01, 2012 10:42 am | |
| Nisam pitala ko je the hottest one, pa da budeš tako sigurna da će mene izabrat' | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sat Aug 04, 2012 11:23 am | |
| Pesma koja te oduševila? | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 05, 2012 10:24 am | |
| Heeej! Sta radis? Ciala si izgubljeni simbol? Sta mislis o tome knjigu? Ja sam mislila da je procitam. | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 05, 2012 11:15 am | |
| Bojana, jesi se umorila/odmorila? ;D | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: ...*Bojana*... Thu Aug 09, 2012 10:01 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 9:51 am | |
| Mislim da stvarno moram da dolazim cesce XD..ovo je frustrirajuce, odgovarati romancine svaki put ...sutra bar dva puta moram se ulogovati XD ~Ma ja volim Dena Brauna, tako da mi ne moze biti dosadan XD Ko s foruma ti djelkuje kao neko s kim bi mogla da se intenzivno družiš? Uglavnom svi sa kojima kuckam po ovim temama XD Cim imam nesto sto mogu da ih pitam svakog dana, onda je to ok Pretpostavljam da bih se lepo slagala sa pozitivcima i vama koji volite da pisete romancine ~ Evo, vidis kako Smiga zna Ahaahahahhahah pa nije me biloo xDDD oko 10 dana Isla sam kod babe sa bratom i naspavala se kao nikad..zato sam sve nadoknadila sa dva dana nespavanja cim sam se vratila u Bg . . Na poslednjem merenju ( u prvoj godini, ove god sam bila bolesna kad je bio sistematski ) sam bila 173...znaci da sam sad oko 175 I necu vise da rastem Ne mozes stikle obuti , a da ti svi momci ne budu do ramena Cast izuzecima... E, a vidi nju, hottest one, ne znam ni kako izgleda Aliiii, verujem da jeste A sigurno bi se fino slagale i da nisi the hottest one. Smiga moramo je dovesti u Srbiju da se upoznamo Cek bre..Smega jesi ti iz Srbije? ~Pesma koja me odusevila..hmm..sad cete me ubiti, ali...ja zapravo ne slusam muziku kao i ostala deca Slusam svakih pet dana ili ako ima nesto na radiju, ali da ja sednem i kuckam po yt i ucim lirikse i to..nema sanse...uvek imam nesto "pametnije" da radim...nije da ne zelim da slusam, nego prosto nemam vremena ..telefon mi je krntija, slusalice sam pokvarila i ja ne slusam muziku sto je katastrofa...htela sam da kao ovog leta narezem na disk videe po 5 pesama najboljih bendova svih vremena i da naucim..jer me blam kad odemo negde , a ja ne znam fzn nijednu jedinu pesmu od ac/dc -ja ili tako neskog benda...haos XD Znas kad mi nijedna pesma ne pada na pamet da me je onako raspametila.. ~De si Maro Ako ti smeta Maro zvacu te nekako drugacije..ja sve drage Marije zovem Marama To mi je cakano Evo ispadose mi oci od citanja svih tema i gledam internat seriju Nisam citala simbol, spavala sam po ceo dan kod babe i nista mi se nije radilo.. ~Filipa, kao da si znala Prvo sam se odmorila u selu..a onda sam se vratila kuci i nisam spavala dva dana XDDD I umorila sam se : P Eh, taj zivot ~ Jesam ja to dobila pesmu!? Bas je lepaaa :3 Koji bedak da udjes i slusas finu pesmu i dole ispod neki novi singl Dzastina Bibera... | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 9:58 am | |
| Evo ti moje slike kad si tol'ko zapela [You must be registered and logged in to see this link.] To mi je s mature :3 | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 10:07 am | |
| Jao sreco najlepsa siiiiii!!!! *O* <3Boooze nikada ne bih rekla da si toliko hot! :OBitch please, cak te i fejs stalkuje, iskace mi sa strane, to si vrv ti, ali necu da te dodam iz principa xDKad neces da postavljas svoje slike :PNe, i dalje ne znam kako izgledas xDDD ali nije ni bitno , bitno da ima mene : P muahahhahaha Nestalo ti pitanje : P | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 10:12 am | |
| Znam :3 I get that a lot Jao, nije te stid da mi tu otkrivaš identitet D: Nije kao da sam postavila u temi ime pa su me svi članovi dodali : P .. Evo ti slika, kad te stid da me dodaš :3 - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nije ga ni bilo, nego Marija Mena ima divne pjesme [You must be registered and logged in to see this link.] - ovu sam prvu čula nekad prije 100 godina na VIVI :3 Čime se baviš ovih dana? | |
|
| |
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 10:19 am | |
| Prvi put cujem za tu Mariju Ali ima lepe pesme vidim Tako sam te nekako i zamisljala, samo sam mislila da imas dugu i tamnu kosu Ma nije to : P samo ja nesto nisam fejs-covek Ne secam se kad sam poslednji put postavila status, ali stavljam slike i neke videe povremeno Dodala sam neke ljude odavde i nemam pojma opet da su to oni, dok ne vidim nesto o othu na njihovim profilima Ok, Sofija je sva u othu xDDD Skoro imamo istu boju kose..mene zezaju da sam ridja..nije mi uspelo farbanje pre jedno tri meseca..sada sam sva sarena Ovih dana..joj sunce ti..mnogo psujem ovih dana XD..idem do novog stana, gledam sta su napravili, vidjam se sa drustvom..isla sam na zurku neku, smrzla se, volontirala, isla na gitara vece, sad uzela da gledam seriju i tako | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 12:15 pm | |
| Baci se na The Cure, obavezno Poslednja knjga koju si pročitala? | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: ...*Bojana*... Sun Aug 12, 2012 12:19 pm | |
| Nema problema....to mi je u pocetku smetalo ali onda je dosla jedna cura iz Hrvatske ovo ljeto i sada smo najbolje prijateljice i ona me stalno tako zove i sda mi to uopste ne smeta...tako da slobodno Sviras li gitaru??????? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ...*Bojana*... | |
| |
|
| |
| ...*Bojana*... | |
|