P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Mark Schwahn: O Rachel i Leyton Thu Jun 14, 2012 4:50 am | |
| One Tree Hill se završio pre više od 2 meseca, ali mi još uvek nismo završili sa tim. Zap2it su bili na ATX Festivalu i nisu mogli a da ne pitaju nešto Mark Švana. Jedan od naših omiljnih sporednih likova, Rejčl (Danneel Ackles), nije spominjana u poslednjoj sezoni, uprkos njenom značaju u istoriji serije. Iako je na žalost bila u fazi narkomana, Mark kaže da je u njegovom umu Rejčel "spuštena na zemlju". "Rejčel je očigledno dobro", obećava Mark. "Ona će uvek biti dobro. Onaje vrlo lukava, a ipak , ima dobro srce i u odličnoj je formi".
Da su se stvari drugačije završile za Dena Skota, možda bi smo više viđali Rejčl u Tri Hilu. "Da je Den živeo, mislim da bi se Rejčl vratila i otkrila da nikada nije potpisala papire za razvod" kaže Švan. "On bi rekao: 'Moraš razumeti da sam ja sad siromašan!' a ona bi rekla: 'Da li misliš da nisam uzimala novac od tebe svih ovih godina? Imam sačuvano gomilu novca. Bićemo mi dobro.' To ja mislim o Rejčl. Ona je lukava, ona je divna, ona je dobro."
I onda, naravno, tu je ono drugo pitanje bez odgovora...gde su otišli Lukas i Pejton? Nije tajna da su Čad i Hilarie napustili seriju nakon što su pregovori sa studiom propali, ali nikada nismo dobili objašnjenje za odlazak njihovih likova iz Tri Hila. Pošto je kraj došao zbog biznisa (novca), ne Markovom željom i vizijom, odlučio je da ostavi fanovima dopusti da popune tu prazninu. Godinama kasnije, on i dalje ne govori ništa o njihovom prebivalištu.
"Ne znam da li to frustrira ljude da čuju ovakav odgovor, ali ne postoji odgovor kojim bi svi bili zadovoljno, i ja na neki način volim tu ideju", kaže Mark. "Ako voliš ove likove, popunićeš ovu prazninu bolje nego ja."
-A ako nisi voleo ove likove?
Mark se smeje, "Ako si mrzeo ove likove, možete da popunite praznine na veoma zadovoljavajuć način da održite svoju mržnju! To je veliki deo TV-a, gde je kao - ostavite ga otvorenim, jer kakvo god je vaše životno iskustvo i vaša strana gledanja, popunićete sasvim lepo." Šta vi mislite o "praznini" vezanoj za Lukasov i Pejtonin odlazak? Kako bi ste je vi popunili? Kako su po vama oni živeli ove 2 i po sezone? | |
|
janchy000 Search for Something More
| Subject: Re: Mark Schwahn: O Rachel i Leyton Thu Jun 14, 2012 8:22 am | |
| Pa, kada je Hejli pisala pisma Lukasu, uvek sam zamisljala Lukasa, Pejton i njihovu cerkicu kako citaju pisma u nekoj kuci na plazi... | |
|
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Mark Schwahn: O Rachel i Leyton Thu Jun 14, 2012 9:34 am | |
| Ja Lucasa i Peyton zamišljam da su se nakon svih svojih putovanja i lutanja vratili u Tree Hill. To je njihov dom, tu im je mjesto.. Pa da sva njihova dječica odrastaju zajedno. | |
|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Mark Schwahn: O Rachel i Leyton Fri Jun 15, 2012 8:42 am | |
| Ja kada sam pogledala zadnju sezonu i kada je Jullian kupio staru Krooke-nu kucu zamisljala sam kako se i Leyton i mala Sawyer vracaju i Lucas kupuje staru Peyton-ini kucu i tako su svi zivjeli happily ever after I naravno tu je su i Naley i Jamie i Lydia u njihuvu predivnu kuca sa bazentom | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Mark Schwahn: O Rachel i Leyton | |
| |
|