OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Mark Schwahn o kraju serije

Go down 
4 posters
AuthorMessage
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Mark Schwahn o kraju serije Empty
PostSubject: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije EmptyThu Jun 14, 2012 4:04 am

Mark Schwahn o kraju serije Mark-schwahn

Iako se poslednja epizoda serije završila puna emocija kako je Mark Švak oduvek zamišljao, nije obuhvatila i likove koji su bili prvobitno zamišljeni.

"Po mom mišljenju, kada je serija počela, verovatno bismo završili seriju sa Keren-Kit-Lukas scenom, i oni bi postali porodica kakva nikad nisu bili", kaže Mark za TVGuide. "U suštini, to se nikada nije ni promenilo za mene. Oduvek sam znao gde želim da završim seriju."

Mark Schwahn o kraju serije 120607one-tree-hill1

Gledaoci serije znaju da je Kit (Crag Sheffer) ubijen u 3. sezoni, a da su Lukas (Chad Michael Murray) i Keren (Moira Kelly) napustili seriju na kraju 6. sezone. Kao što je čest slučaj na TV-u, biznis u Holivudu je izmenio Markove planove. "Fanovi bi voleli da su videli povratak Lukasa i Pejton (Hilarie Burton)" kaže Mark. "Na kraju krajeva, bilo bi lepo da smo uključili i Lukasa i Pejton u sve to, da vidimo gde su bili i da ih vratimo. Nisam planirao ubistvo Kita! Ali poslovna strana serije se pomalo bori sa vama i postaje teže da zadržite svoj talenat i da se služite sa njim zaista dobro".

Gledajući nazad, Mark kaže da je zahvalan što je dobio poslednju sezonu, posle nekoliko godina planirajući kraj, a ne znajući sudbinu serije. "Imali smo puno završetaka serije jer smo uvek bili na ivici", kaže Mark.

I na kraju, Mark je ipak dobio porodični trenutak koji je od uvek zamišljao. "To je veliki dar za pripovedača da ima devet sezona jer možeš uraditi toliko malih trenutaka, kao Hejli na krovu kako daje kutiju želja Džejmiju i govori mu nešto što je Keren govorila Lukasu, a to je "Ovo je Tri Hil i ovo je tvoj dom (This is Tree Hill and this is yout home)."
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
B. Davis
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
B. Davis

PostSubject: Re: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije EmptyThu Jun 14, 2012 4:32 am

Predivna je ta scena sa kutijom. I kraj mi se dopada, ali je ekstremno glupo što se Lukas i Pejton (kao likovi u seriji jelte) nisu vratili bar u ovoj poslednjoj epizodi, tj. što Chad i Hilarie nisu sa ostalima ispratili seriju. GLUPO! No, dobro. :D

Meni je divno kada Hejli čita Šekspirovog Cezara (knjiga je sjajna) kao i Lukas nekad davno. Samo mi je zafalio citat There is a tide in the affairs of men...
:)
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije EmptyThu Jun 14, 2012 4:42 am

Meni je divno što se Mark slaže s nama fanovima; on je tu seriju stvorio i nitko ju više ne voli i razumije od njega.
Žao nam je svima što nismo dobili kraj kakav smo htjeli; ali barem imamo prvih 6. sezona s predivnima Lucasom i Peyton.
Neke stvari su stvarno glupo ispale, i pred kraj su počeli razvlačiti i neke gluposti uvoditi, ali sve u svemu, ništa ne može poništiti činjenicu da je ovo jedna od najboljih serija ikada!!

Tree Hill je i naš dom!! <3
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije EmptyThu Jun 14, 2012 5:48 pm

Sad sam se raznežila, moraću da gledam sve ispočetka preko raspusta. :D
Back to top Go down
fan of one tree hill
Moderator
Moderator
fan of one tree hill

PostSubject: Re: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije EmptyFri Jun 15, 2012 8:52 am

Slazem se Dalma....samo ja kad pogledam jednu epizodu OTH ja sam kao neka narkomanka odmah gledam i drugu i trecu i za mesac cu pogledati sve epizode :D
Al dobro gledacu je opet iznova i opet cu plakat i smijat i razbijat kompjuter a moj brat ce me gledati kao da sam luda ali briga me :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Mark Schwahn o kraju serije   Mark Schwahn o kraju serije Empty

Back to top Go down

Mark Schwahn o kraju serije
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mark Schwahn: Hvala vam na svemu!
» Mark Schwahn nas podsjeca da gledamo OTH.
» Mark Schwahn: O Rachel i Leyton
» "Shelter" - nova serija Mark Schwahn-a
» Mark Schwahn govori o povratku Lucas&Peyton u seriju