| Koja je vise poenta OTH-a? | |
|
+8dunnnja Taylor Cobain B. Davis *Ana ♥ Brooke* guru_Pajoridža Dulchita Carla Elisabeth P. Sawyer 12 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Koja je vise poenta OTH-a? Thu Sep 08, 2011 4:47 am | |
| Kada pogledas One Tree Hill na imbd pise drama/sport. I to je upravo ono sto je OTH bio, prica o odrastanju 5. prijatelja uz kosarku. To je osnova serije, zar ne?
Prica o odrastanju je ispricana i prica kako neki od njih ostvaruju svoje snove, a neki ne. Pa onda, koja prica je ostala za pricanje? Da li oni ovo pretvaraju u sapunicu? | |
|
| |
Carla Elisabeth Search for Something More
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Thu Sep 08, 2011 5:09 am | |
| Definitivno. Meni su zaista vise dozlogrdili. Više volim kad serija ima manje epizoda (sezona) ali kvalitetnih. I da priča koja je započela nekako drži vodu cijelu vrijeme. | |
|
| |
Dulchita Search for Something More
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Nov 01, 2011 2:02 am | |
| - Carla Elisabeth wrote:
- Definitivno. Meni su zaista vise dozlogrdili. Više volim kad serija ima manje epizoda (sezona) ali kvalitetnih. I da priča koja je započela nekako drži vodu cijelu vrijeme.
Slažem se s tobom,radije bih da se cijela priča nastavlja,nego da gledam neku seriju,i odjedanput bude sasvim netko drugi... | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Nov 01, 2011 7:46 am | |
| Apsolutno, serija je možda i imala neku poentu do kraja šeste sezone, a tim produživanjem serije, najviše uzrokovanim žeđom ljudi za novcem, svaka poenta je izgubljena. | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Wed Nov 02, 2011 6:15 am | |
| Da, i pretvaraju je u ne bas dobru sapunicu, nazalost :| One Tree Hill je predobra, ali nije vise on sto je bila. Pravi smisao i poentu je pocela da gubi kad su Chad i Hilarie otisli. Sada pokusavaju da necim nadoknade njihov odlazak, al' ne uspijevaju u tome. Radnje vise nema, sve je monotono, nema uzbudljivih scena i prica, negativnih likova... Likovi su vise i postali dosadni. Po meni, serija je trebala da se zavrsi sestom sezonom. Od tada je gledam vise iz navike nego sto bih da vidim radnju. Ispraticu je do kraja, ostace moja omiljena serija, ali kraj nije onakav kakav bi trebao biti. | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Wed Nov 02, 2011 6:24 am | |
| - *Ana ♥ Brooke* wrote:
- Likovi su vise i postali dosadni. Po meni, serija je trebala da se zavrsi sestom sezonom. Od tada je gledam vise iz navike nego sto bih da vidim radnju.
Ispraticu je do kraja, ostace moja omiljena serija, ali kraj nije onakav kakav bi trebao biti. U potpunosti se slazem..posebno sa boldovanim..ali mi ce mo se secati po starim epizodama i Lucas, Nathan, Peyton, Brooke i Haley dok su bili ekipa..! ^_^ :] | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Thu Nov 17, 2011 5:10 am | |
| Zato sam ja gledala prve tri sezone 4 puta, četvrtu dva puta, a petu i šestu jednom. Nikako da se nakanim da pređem dalje... Najdraže su mi prve 3 sezone, i 4-ta. Tada je to bio Tree Hill - a place where everything is better and everything is safe. :) | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Fri Nov 18, 2011 1:26 am | |
| Ozbiljno, jedina poenta serija je da Bruk nađe nekog i onda bi svi živeli happily ever after, a kako se ona venčala i rodila decu, ne razumem svrhu ove sezone. | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Fri Nov 18, 2011 3:12 am | |
| Pa verovatno da se Clay i Quinn vencaju..! :| | |
|
| |
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Fri Nov 18, 2011 4:35 am | |
| Ali opet, biću jako tužna kada završim sve sezone! Tj. kada se završi OTH, mada, gledaću opet sve ispočetka, ha! | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Fri Nov 18, 2011 5:54 am | |
| I ja cu biti tuzna..sto se mene tice mogu snimiti celu 9. sezonu..i sigurno cu plakati kad budem gledala 13. epizodu..ko god bio u njoj..! ^_^ :'( | |
|
| |
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Fri Nov 18, 2011 7:41 am | |
| Daaaaa, ja sam se nameračila da odgledam svih 8 do zimskog raspusta, sutra završavam četvrtu, pa ću opet sa bratom na zimskom da odgledam one prve sezone koje su mi najdraže i onda se spremam za veliko finale - 9-tu sezonu koja je kraj najbolje serije na svetu! | |
|
| |
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Feb 14, 2012 3:41 am | |
| - Šampon! wrote:
- Apsolutno, serija je možda i imala neku poentu do kraja šeste sezone, a tim produživanjem serije, najviše uzrokovanim žeđom ljudi za novcem, svaka poenta je izgubljena.
| |
|
| |
dunnnja I Will Dare
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Sat Feb 25, 2012 12:52 pm | |
| Pogledala sam svih osam sezona, i sad gledam devetu, i nema poentu serija više. Prve četiri sezone su predobre, peta je dobra, šesta nije loša, i tako sve gore i gore.. Osma sezona me je baš jako smorila, napisala sam u nekom prethodnom postu da su mi samo par poslednjih epizoda dobre. Što se devete tiče, odgledala sam samo prvu epizodu, pa ne mogu ništa da kažem. Biće mi žao kad se serija završi, naravno, jer mi je omiljena, ali preterali su. Ne volim Lukasa i Pejton nešto posebno, ali od kad su oni otišli, nije to više to. Trebali su da završe sa šestom, eeventualno sedmom, mada ne bi me čudilo da naprave i desetu. | |
|
| |
Margita Let Me Get What I Want
Posts : 1040 Reputation : 5 Join date : 2010-12-03 Age : 30 Location : Neverland :P
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Sun Mar 04, 2012 4:11 pm | |
| | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Sun Mar 04, 2012 4:14 pm | |
| Hahaha Dobra poenta..a msm i da je prava..! | |
|
| |
Margita Let Me Get What I Want
Posts : 1040 Reputation : 5 Join date : 2010-12-03 Age : 30 Location : Neverland :P
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Sun Mar 04, 2012 4:22 pm | |
| True story ._. Nažalost ._. | |
|
| |
gsN Search for Something More
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Mar 06, 2012 9:01 am | |
| Meni se serija zavrsila jos kad su lukas i pejton otisli. | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Mar 06, 2012 9:07 am | |
| Mislim da ćemo se lijepo slagati ^-^ | |
|
| |
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? Tue Sep 03, 2013 7:13 am | |
| "It's the oldest story in the world. One day, you're 17 and playing for someday, and then quietly and without you really noticing, someday is today, and then someday is yesterday, and this is your life." Za mene je to poenta. :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koja je vise poenta OTH-a? | |
| |
|
| |
| Koja je vise poenta OTH-a? | |
|