OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Nema vise OTH-a?

Go down 
+3
KingHaley
Lucas Scott
P. Sawyer
7 posters
AuthorMessage
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptyFri Jul 29, 2011 12:55 pm

One Tree Hill je poceo kao borba dva brata(Lucas i Nathan) oko jedne devojke (Peyton) koje je na neki nacin spoila kosarka. Danas, nije tu ta devojka, jedan brat, a ni drugi brat se nece jos dugo zadrzati i takodje ni k od kosarke. Ceo tok i smisao serije se promenio od kako su dosli novi likovi, serija je sve vise pocela da lici na spanse/meksicke sapunice. Retko kada vidjamo Haley-Brooke prijateljske momente, Naley scene, a u poslednje dve sezone skoro da su sve novi likovi.
Ne kazem ja da je trebalo da ostane na tome ko sto je bilo na pocetku..odrasli su..i sve to..ne mogu i dalje glumiti tineidzere. Takodje uvek treba dodati novih likova..ali ne ako se pot tim misli izbacivanje sto vise starih..!

Dali se to samo meni cini..ili Marka i kompaniju ne zanima sta fanovi zele..vec im je na umu samo da zavrse seriju..pa makar mi ne znali nijednog glumca/glumicu..?
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
Lucas Scott
I Will Dare
I Will Dare
Lucas Scott

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptySat Jul 30, 2011 1:48 am

Vjerovatno su se samo previše uživjeli u unošenje noviteta da su zaboravili ko je zasta važan. Ne vjerujem da to namjerno rade samo da bi što prije završili seriju.
Back to top Go down
KingHaley
"One Tree Hill"
Nema vise OTH-a? 5000
KingHaley

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptyThu Aug 04, 2011 8:26 am

to treba sve pobiti!

Trebali su ostaviti stare glumce, jest da se uvedu novi, sve je to OK, ali što je previše previše je!! Nek se vrati Leyton i nek završe ovu seriju, kao i svaku dobru serija, trenutno izgleda kao neka sapunica kojoj nema kraja. Stvarno je glupo, tačno sam izgubila neko interesovanje u ove zadnje 2 sezona, samo gledala prvih 5 :)) jer su one bile najboljee!
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptyThu Aug 04, 2011 9:03 am

P. Sawyer wrote:
One Tree Hill je poceo kao borba dva brata(Lucas i Nathan) oko jedne devojke (Peyton) koje je na neki nacin spoila kosarka. Danas, nije tu ta devojka, jedan brat, a ni drugi brat se nece jos dugo zadrzati i takodje ni k od kosarke. Ceo tok i smisao serije se promenio od kako su dosli novi likovi, serija je sve vise pocela da lici na spanse/meksicke sapunice. Retko kada vidjamo Haley-Brooke prijateljske momente, Naley scene, a u poslednje dve sezone skoro da su sve novi likovi.
Ne kazem ja da je trebalo da ostane na tome ko sto je bilo na pocetku..odrasli su..i sve to..ne mogu i dalje glumiti tineidzere. Takodje uvek treba dodati novih likova..ali ne ako se pot tim misli izbacivanje sto vise starih..!

Dali se to samo meni cini..ili Marka i kompaniju ne zanima sta fanovi zele..vec im je na umu samo da zavrse seriju..pa makar mi ne znali nijednog glumca/glumicu..?
Trebalo je da ostane na tome :)
Back to top Go down
http://psawyer3.tumblr.com/
guru_Pajoridža
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
guru_Pajoridža

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptyMon Aug 08, 2011 11:21 pm

Jeste, serija je trebalo da se zavrsi na kraju seste sezone.
Back to top Go down
http://paja95.tumblr.com
XoXo
I Will Dare
I Will Dare
XoXo

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptySun Aug 28, 2011 11:11 am

Oni zele pare. A primetili su da fanovi vole seriju, pa vise nisu znali sta da rade, pa su poceli da snimaju sumanute epizode, da dodaju nove likove, izbacuju stare, misleci da ce poboljsati seriju i zgrnuti vise para.

Malo glupo, i meni se nimalo ne svidja.
Back to top Go down
http://www.depp-mania.org
gsN
Search for Something More
Search for Something More
gsN

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? EmptyTue Mar 06, 2012 9:12 am

:///
Back to top Go down
Sponsored content

Nema vise OTH-a? Empty
PostSubject: Re: Nema vise OTH-a?   Nema vise OTH-a? Empty

Back to top Go down

Nema vise OTH-a?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ko vam vise nedostaje?