| Nema vise OTH-a? | |
|
+3KingHaley Lucas Scott P. Sawyer 7 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Nema vise OTH-a? Fri Jul 29, 2011 12:55 pm | |
| One Tree Hill je poceo kao borba dva brata(Lucas i Nathan) oko jedne devojke (Peyton) koje je na neki nacin spoila kosarka. Danas, nije tu ta devojka, jedan brat, a ni drugi brat se nece jos dugo zadrzati i takodje ni k od kosarke. Ceo tok i smisao serije se promenio od kako su dosli novi likovi, serija je sve vise pocela da lici na spanse/meksicke sapunice. Retko kada vidjamo Haley-Brooke prijateljske momente, Naley scene, a u poslednje dve sezone skoro da su sve novi likovi. Ne kazem ja da je trebalo da ostane na tome ko sto je bilo na pocetku..odrasli su..i sve to..ne mogu i dalje glumiti tineidzere. Takodje uvek treba dodati novih likova..ali ne ako se pot tim misli izbacivanje sto vise starih..!
Dali se to samo meni cini..ili Marka i kompaniju ne zanima sta fanovi zele..vec im je na umu samo da zavrse seriju..pa makar mi ne znali nijednog glumca/glumicu..? | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Sat Jul 30, 2011 1:48 am | |
| Vjerovatno su se samo previše uživjeli u unošenje noviteta da su zaboravili ko je zasta važan. Ne vjerujem da to namjerno rade samo da bi što prije završili seriju. | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Thu Aug 04, 2011 8:26 am | |
| to treba sve pobiti!
Trebali su ostaviti stare glumce, jest da se uvedu novi, sve je to OK, ali što je previše previše je!! Nek se vrati Leyton i nek završe ovu seriju, kao i svaku dobru serija, trenutno izgleda kao neka sapunica kojoj nema kraja. Stvarno je glupo, tačno sam izgubila neko interesovanje u ove zadnje 2 sezona, samo gledala prvih 5 :)) jer su one bile najboljee! | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Thu Aug 04, 2011 9:03 am | |
| - P. Sawyer wrote:
- One Tree Hill je poceo kao borba dva brata(Lucas i Nathan) oko jedne devojke (Peyton) koje je na neki nacin spoila kosarka. Danas, nije tu ta devojka, jedan brat, a ni drugi brat se nece jos dugo zadrzati i takodje ni k od kosarke. Ceo tok i smisao serije se promenio od kako su dosli novi likovi, serija je sve vise pocela da lici na spanse/meksicke sapunice. Retko kada vidjamo Haley-Brooke prijateljske momente, Naley scene, a u poslednje dve sezone skoro da su sve novi likovi.
Ne kazem ja da je trebalo da ostane na tome ko sto je bilo na pocetku..odrasli su..i sve to..ne mogu i dalje glumiti tineidzere. Takodje uvek treba dodati novih likova..ali ne ako se pot tim misli izbacivanje sto vise starih..!
Dali se to samo meni cini..ili Marka i kompaniju ne zanima sta fanovi zele..vec im je na umu samo da zavrse seriju..pa makar mi ne znali nijednog glumca/glumicu..? Trebalo je da ostane na tome :) | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Mon Aug 08, 2011 11:21 pm | |
| Jeste, serija je trebalo da se zavrsi na kraju seste sezone. | |
|
| |
XoXo I Will Dare
Posts : 194 Reputation : 0 Join date : 2009-08-28 Age : 32 Location : I found myself in Wonderland^^
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Sun Aug 28, 2011 11:11 am | |
| Oni zele pare. A primetili su da fanovi vole seriju, pa vise nisu znali sta da rade, pa su poceli da snimaju sumanute epizode, da dodaju nove likove, izbacuju stare, misleci da ce poboljsati seriju i zgrnuti vise para.
Malo glupo, i meni se nimalo ne svidja. | |
|
| |
gsN Search for Something More
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? Tue Mar 06, 2012 9:12 am | |
| // | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nema vise OTH-a? | |
| |
|