*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Dan vise nije opasnost! Tue Nov 30, 2010 9:40 am | |
| Dana opet gledamo u One Tree Hillu. Quinn, zeleci da se zastiti i mozda osveti zeni koja je pokusala da je ubije, dolazi kod Dana da razgovara o temi koja je njemu dobro poznata: ubistvu. Pitanje je da li ce Dan vidjeti sina, Nathana. '"Mislim da postoji odredjeno zblizavanje Nathana i Dan-a. To je i zbog Jamie-a, koji ce vise vremena provoditi sa njim." Svima je poznato da je Dan ubio Lucasovog i Nathanovog strica Keitha. Nathan, razumljivo, nikad nije bio u stanju da mu oprosti, ali ce se pomiriti sa prosloscu. "Nathan nikada nece oprostiti Danu za ono sto je uradio, ali zna da se pokajao, i da vise ne predstavlja opasnost", objasnio je James. "To se i vidi i iz snimka. Tesko je povjerovati da je razbaruseni, usamljeni covjek nekad bio gradonacelnik.Uprkos zblizavanju, Dan nece biti dio velike porodice.Uvijek ce biti to rastojanje. Nikad nece zajedno ciniti srecnu porodicu, to je ocigledno", prokomentarisao je James. Izvor | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Dan vise nije opasnost! Tue Nov 30, 2010 12:36 pm | |
| Jav..a meni bas nedostaje evil Dan..! Mada bilo bi lepo da se on i Nathan pomire..i da se malo vise pojavljuje u seriji...msm Lucas mu je oprostio odavno..! | |
|
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Dan vise nije opasnost! Wed Dec 01, 2010 6:11 am | |
| Ma meni je svejedno, ali bilo bi dobro da je u dobrim odnosima sa Nateom ) | |
|
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Dan vise nije opasnost! Wed Dec 01, 2010 8:40 am | |
| Ja bi voljela da se pomire, da budu zajedno svi, da ostane ^^ Ali i dalje da bude malo evil, da bude zanimljivije :P | |
|
ßloodyßarbie I Will Dare
Posts : 149 Reputation : 0 Join date : 2010-12-07 Age : 27 Location : In hell,xD
| Subject: Re: Dan vise nije opasnost! Wed Dec 08, 2010 9:43 am | |
| - *Ana ♥ Brooke* wrote:
- Ja bi voljela da se pomire, da budu zajedno svi, da ostane ^^ Ali i dalje da bude malo evil, da bude zanimljivije :P
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Dan vise nije opasnost! | |
| |
|