| Lucas-ov ljubavni zivot | |
|
+9¿coka? Brucas♥ guru_Pajoridža LP.TLA fan of one tree hill B. Davis *Ana ♥ Brooke* KingHaley P. Sawyer 13 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Lucas-ov ljubavni zivot Wed May 19, 2010 4:29 am | |
| On je Don Juan u Tree Hill-u.. ovde malo komenarisemo o njegovim ljubavima..vezama..sta se desilo s njima..i tako to...! znam da ce se ovde najvise komentarisati o Brooke i Peyton.. | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Wed May 19, 2010 6:45 am | |
| xDD Ma on je za mene najbokji bio kad je bio sa Brooke! Ali lep su i on i Peyton par ali ipak za mene je Brucas Brucas! Najbolje si pasu | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Wed May 19, 2010 6:52 am | |
| Leyton - TLA Brucas - Sladak su par, ali mislim da Lucas nikad nije voleo Brooke... Lincas - BLJAK! |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Wed May 19, 2010 7:11 am | |
| - Quote :
- Brucas - Sladak su par, ali mislim da Lucas nikad nije voleo Brooke...
cekaj samo da Sanja vidi ovo.. ma kao sto rekoh Lucas je Don Juan u seriji.. nema s kojom devojkom se nije muvao i nije bio.. i sto je najgore nikada nije bio sa jednom..uvek je imao jos neku sa strane..! Ja msm da su on i Peyton savrsen par.. pa da i Mark nije mislio tako ne bi se oni tako "gledali" na pocetku serije.. cim se pogleda prva epizoda..vidi se da su oni stvoreni jedno za drugo.. a i kada se pogleda 6. sezona takodje..! tako da Leyton 4ever & ever...! | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Wed May 19, 2010 9:56 am | |
| Znacii, Brucas najbolji Da nisu dobri i lijepi kao par, ne bi bili u stvarnom zivotu zajedno.. A u seriji mislim da je volio jedno vrijeme, jer bez ljubavi ne bi imali sve one romanticne serije Leyton- Nisu losi, ali nije to to Lincas- Slatki su mi bili, ali najgori su od ova ti para Tako da, BRUCAS 4EVER : : : : | |
|
| |
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Sun Aug 22, 2010 1:05 am | |
| - P. Sawyer wrote:
-
- Quote :
- Brucas - Sladak su par, ali mislim da Lucas nikad nije voleo Brooke...
cekaj samo da Sanja vidi ovo..xD Sanja je videla! :D Sanja se ne slaže xD Meni je Lucas bio najbolji u vreme kada je bio sa Brooke. Bio je srećan, zanimljiv, optimističan, zaljubljen, veseo. Kada je sa Peyton često je depresivan i tužan. Ja i dalje stojim pri svom- Lucas bi završio sa Brooke da Chad nije prevario Sofiju. Leyton- Navikla sam, ali nisam tim Leyton. Sve ostale devojke sa kojima je bio su beznačajne, tako da neću ni da ih komentarišem. | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Sun Aug 22, 2010 1:42 am | |
| Leyton - Spored mene su bolji od Brucas. Tako da ja navijam za Leyton
Brucas - Sladak su par, ali bolje mi idu Brulian. Tako da ja sam za team Brulian
Lincas - Najgrozniji par ikada. Suvisan je bio iz samog pocetka. | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Sun Aug 22, 2010 11:04 am | |
| Leyton - TLA!♥ Brucas - Imaju dobru hemiju i puno njihovih scena mi se svidja ali oni su ono It was good while it lasted but it's over now,i mnogo su bolji kao prijatelji Lincas - necu nista da pisem da me ne banuju xD | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Wed Aug 25, 2010 10:16 pm | |
| - H. James wrote:
- Leyton - TLA ♥
Brucas - Sladak su par, ali mislim da Lucas nikad nije voleo Brooke... Lincas - BLJAK! | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Thu Nov 04, 2010 11:18 pm | |
| BRUCASS!!! Leyton su oke,al' ja sam za Brucas & Jeyton! Lincas - Necu komentarisati. xD | |
|
| |
¿coka? The Show Must Go On
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Tue Nov 23, 2010 9:06 am | |
| Uh... Ja za Lucasa nemam lepe reci kada je o ovome rec. Ispao je malo "djubre" sto se svega toga tice. Mislim zar je morao sa obema da bude?? A pri tom najbolje drugarice su. Ne znam, to kod njega strasno ne volim. I recimo sa svakom devojkom sa kojom je bio on je nju "voleo". -.-
| |
|
| |
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Tue Jan 11, 2011 6:50 am | |
| Ma Lucas je mutio sa svima; I Nicky, Anna, Lindsey, bilo ih je...
Al ništa to nije bitno; On je uvijek volio Peyton. I kad je bio s drugom. | |
|
| |
Brooke P.Davis Let Me Get What I Want
Posts : 1168 Reputation : 0 Join date : 2010-11-07 Age : 27 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Tue Jan 11, 2011 7:54 am | |
| Leyton -.- Brucas - Always&Forever <3 Lincas - Komentara bez -.- | |
|
| |
Haley James The Show Must Go On
Posts : 319 Reputation : 0 Join date : 2010-02-14 Age : 30 Location : Tree Hill ^^
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Tue Feb 01, 2011 8:08 am | |
| Leyton- Najbolji je sa Peyton, jer je on nju voleo od samog pocetka, tako da Tim Leyton! Brucas- Slatki su bili zajedno, ali njih je spajala samo fizicka privlacnost i dobra zabava, on sa Brooke nije bio vezan emotivno... Ma Naley ruls! <3 | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot Fri Jul 29, 2011 10:57 am | |
| Meni se najviše sviđao s Brooke :) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lucas-ov ljubavni zivot | |
| |
|
| |