| Druga sesona | |
|
+10LP.TLA Majche Future Potter <3 fan of one tree hill KingHaley B.Davis :) guru_Pajoridža *Ana ♥ Brooke* Haley James milicki P. Sawyer 14 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Druga sesona Tue Jun 09, 2009 3:07 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]2.SEZONA 2004-2005 Kada Lucas i Keith čuju za Danov napadaj vraćaju se u Tree Hill,te Dan odluči da želi upoznati Lucasa.Lucas konstanto želi postati dio Danova života i nakon što Dan sazna da Lucas ima problema sa srcem,genetički defekt od kojeg i Dan pati,predloži mu da žive zajedno te da mu on plaća liječenje ali i da to ostane tajna.Dan odluči se držati podalje od Keitha i njegove cure Jules,a Lucas sazna da su se Dan i Jules dogovorili da se Keith zaljubi u nju te da mu ona slomi srce,te da mu se on osveti jer je spavao s Deb.Jules slomi Keithovo srce te on napusti Tree Hill.Nathanov i Haleyin brak je testiran dolaskom Chrisa,glazbenika koji nagovori Haley da napusti Nathana i Tree Hill te da pođe s njim na turneju.Nathan se pokuša ubiti u prometnoj nesreći ali zbog sna shvati da mora nastaviti živjeti bez Haley te hoće povući poet za poništenje braka. Peyton osnuje klub zvan TRIC ali u međuvremenu,droga uđe u njezin život,a Jake joj pomaže kad se vrati.Jake i Peyton se zaljube i započnu vezu,ali Jake je prisiljen napustiti Peyton i Tree Hill kada Nicki otme Jenny i nestane.Brooke započne sezonu osnivanjem „Prijatelj s povlasticama“ sa svojim novim susjedom,Felixom Taggarrom,ali nakon što njezini roditelji izgube sav novac,Brooke otkrije unutarnju snagu za koju nije ni znala da ima.Natječe se sa predsjednicu strudenstkog vijeća te je izabrana unatoč svojoj protivnici Erici Marsh.Napuca Felixa nakon što sazna da je on uništio Peytonin ormrić te ga roditelji pošalju u Vojnu akademiju.Brooke se zbliži s Lucasom te se useli u njegovu sobu nakon što se njezini roditelji odsele u Californiu.Lucas počne izlaziti s Felixovom sestrom Annom,ali to se prekine kada on shvati da još osjeća nešto prema Brooke.Annu zbuni prekid s Lucasom oko njezine seksualnosti.Nakon što slučajno poljubi Peyton shvati da je biseksualka.Nakon što je to priznala svojim roditeljima,odlazi u Internat k svojoj curi.Nakon što se Deb pokuša ubiti i nakon Nathanove prometne nesreće,Deb odlazi u rehabilitacijsku kliniku,okrivljujući Dana za njezino stanje.Karen hoda sa mladim Andyem Hargroveom. U finalama sezone,Andy se mora vratiti na Novi Zeland da se brine o svojoj bolesnoj majci.Karen odluči otići za njim,ali prije nego napusti Tree Hill,mislila je da je vidjel Keitha nasuprot kafića.Deb je izašla iz klinike,a Dan pokušava Nathanu nabiti grižnju savjesti zbog majke.Deb kaže Nathanu da želi započeti iznova izvan Tree Hilla. Lucas napokon kaže Brooke kako se osjeća,ali ona preko ljeta ode u Californiju a da mu ne kaže svoje osjećaje.Peyton dobije poruku od nekoga s nickom „WATCHMEWATCHU“ i vjeruje da je to reporterka Elle Harp.Ellie dođe k Peyton i kaže joj da joj je ona prava majka. Nathan se vrati k Deb a doćeka ga Haley ispred vrata.Lucas i Peyton se nađu na plaži i shvate da su sami ovo ljeto. komentarisite..postavljajte slike..i tako to..!
Last edited by Angel of Death on Sat Jan 09, 2010 1:33 am; edited 2 times in total | |
|
| |
milicki Search for Something More
| Subject: Re: Druga sesona Fri Jun 12, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Haley James The Show Must Go On
Posts : 319 Reputation : 0 Join date : 2010-02-14 Age : 30 Location : Tree Hill ^^
| Subject: Re: Druga sesona Sun Feb 14, 2010 5:50 am | |
| | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Druga sesona Wed Feb 17, 2010 7:00 am | |
| Ok je, mada je nesto ne pamtim | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Druga sesona Mon Mar 01, 2010 8:24 pm | |
| not bad... not bad... ne volim onaj deo kad peyton proba drogu.... to mi je bilo bzvz... ne volim ni kad se lucas o5 'zaljubljuje' u brooke, dok svi znamo koga zapravo voli... sve u svemu nije lose... | |
|
| |
B.Davis :) I Will Dare
| Subject: Re: Druga sesona Thu Mar 04, 2010 3:15 am | |
| Nije losa.. Felix I zaljubi se stv u Brooke tada :Pp | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Druga sesona Thu Mar 04, 2010 3:54 am | |
| |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Druga sesona Tue Jul 13, 2010 10:22 pm | |
| aaa shvati da je zaljubljen u Brooke ida je jos voli..............aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ova je sezona supeerr!! | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Druga sesona Wed Jul 14, 2010 7:24 am | |
| Ja je nevolim bas jer Naley su se razidili, Peyton je probala drogu i tako... | |
|
| |
Majche Future Potter <3 Search for Something More
| Subject: Re: Druga sesona Sat Jul 31, 2010 1:54 am | |
| Upravo gledam ovu sezonu. Uzasno me nervira Felix, Anna i Peyton, sto koristi drogu.
Lucas&Brooke su divni, samo mi je zao sto ne zavrse zajedno vec jednom... | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Druga sesona Sat Jul 31, 2010 10:32 am | |
| Nije losha ali ja neshto ne volim.Brooke mi je bila extra i Brooke i Peyton konachno prijateljice. BL su bili stvarno super(iako sam Leyton fan)i ovo pokazuje da su mnogo bolji kao prijatelji.Karen i Andy su bili preslatki i Chris Keller! Ali nerviralo me shto je Peyton probala drogu,to mi je bilo bash bezveze,Jeyton(UGH!!),Anna.I to shto su LP imali otprilike dve i po scene u celo sezoni! Finale je bilo fantastichno. | |
|
| |
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Druga sesona Thu Jan 06, 2011 10:39 am | |
| Ovdje se već počinju dešavati ozbiljnije stvari. Ali je potsalo i zanimljivije. Dolazak Chrisa Kellera; iako užasno iritantan, ipk je malo začinio stvari. XD Andy i Karen preslatki. Anna i Felix su bili zanimljivi. Ali mi je isto ova sezona.. Zbog Peyton, kojo je bilo teško.. (droge i to..) Pa kad ju joj je došao Jake. :3 | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Druga sesona Thu Mar 24, 2011 10:47 pm | |
| onako, nije losa. ali ima mnogo boljih sezona. ova je mnogo teska. nekako, nije ostavila najsjajniji utisak na mene. gledacu je ponovo ovih dana, pa cu vam javiti sveze utiske xDD <3 | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Druga sesona Fri Jul 29, 2011 11:06 am | |
| Jako volim ovu sezonu, jer tu počinju pravi zapleti.:) | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Druga sesona Thu Jun 07, 2012 7:54 am | |
| Takodje Odgledala sam je ono u cugu sto bi se reklo Zanimljivih pouka, prica i sjajnih pesama je bilo u ovoj sezoni.Hejli smo videli u drugacijem svetlu, a njen odlazak pokazao je koliko ni one najvece ljubavi nisu savrsene, ali da ako su prave, da opstaju. Ana i Feliks su bili ok likovi, Feliks previse nadmen, ali prehot, a Ana uvela vecite dileme oko seksualnosti u drustvu. Bila je ok lik, mozda malo pasivna. Ja vise volim Brukas kombinaciju, prosto jer je u njima bilo vise strasti i ljubavi i zrtvovanja nego sto to mogu da vidim u sezoni koju sad pratim gde je L sa P. Meni su Dzejk i Pejton bili preslatki zajedno, ali cela stvar sa malom Dzeni i Pejtoninom nepromisljenoscu da krene za njim i Niki..uh.. bolje da je i ovako ispalo nego da se odrekla ljudi koje voli i mesta u kome su joj sve drage i one manje drage uspomene. | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Druga sesona Sat Jun 09, 2012 6:53 am | |
| Ahm slazem se sa tobom i iskreno ovu sezonu volim samo zbok Felix-a je je stvarno prehot...ono sline mi teku kada ga gledam | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Druga sesona Sun Jun 10, 2012 1:07 am | |
| Ahahahah nego sta Bio je fino osvezenje za seriju | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Druga sesona | |
| |
|
| |