| Prva sesona | |
|
+15Tiinaa ^^ mrdjanov Brucas♥ Ana LP.TLA People.Always.Leave Majche Future Potter <3 fan of one tree hill KingHaley B.Davis :) guru_Pajoridža *Ana ♥ Brooke* Haley James milicki P. Sawyer 19 posters |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Prva sesona Tue Jun 09, 2009 3:07 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]1.SEZONA 2003-2004 Tree Hill je mali grad u sjevernoj Carolini,dom poznate srednjoškolske košarkaške momčadi „The Tree Hill Ravens“ i dva polubrata Lucas Scott (Chad Michael Murray) i Nathan Scott (James Lafferty).Dva su brata odrasla u istom gradu,ali su imali malo ili nimalo kontakta između zbog zajedničkog oca Dana Scotta (Paul Johansson). Dan je hodao sa Lucasovom majkom Karen Roe (Moira Kelly) u srednjoj školi ali je ostavio nju i njegovo nerođeno dijete da dobije košarkašku školarinu.Na koledžu sreće Nathanovu majku Deb (Barbara Woods)koja je također ostala trudna.Dan se oženio s Deb i osigurao njoj i Nathanu stabilnu obitelj i lakodan život.Iako nikada nije pokušao postatio dio Lucasova života.Lucas je odrastao uz Karen,uz pomoć njegovog strica Keitha (Craig Sheffer),očinsku figuru u njegovu životu. Nathan igra za Ravense,kao što je i Dan u njegovim godinama.Lucas također pokazuje svoj dar te ga Keith preporučuje trenarz Ravensa.To doda napetost između Lucasa i Nathana.Nathan,ohrabren Danom,pokušava Lucasu otežati život u ekipi,posebice otkad je Lucas bacio oko na Nathanovu curu Peyton Sawyer.Peyton napuca Nathana zbog njegovog odnosa prema njoj,prema Lucasu i prema činjenici da Nathan iskorištava Lucasovu naj frendicu Haley James (Bethany Joy Lenz)da se osveti Lucasu.Na Nathanovo iznenađenje,zaljubljuje se u Haley te ona u njega,iako njihova veza stavlja lance na Lucasovo i Haleyino prijateljstvo. Lucas počinje izlaziti s Peytoninom naj frendicom Brooke Davis (Sophia Bush) ali se njegovi osjećaji prema Peyton otkriju i on postane nevjeran prema Brooke,koja ne želi imati posla niti s jednim od njih dvoje kad to sazna. Brooke se boji da je trudna,stavljajući Lucasa u Danovu poziciju,Lucas po prvi put razumije Danove postupke i odluči da neće učiniti isto što i on već će biti uz Brooke i bebu,nakon čega Brooke prizna da je sve izmislila da kazni Lucasa jer ju je prevario s Peyton.Peyton se zbliži sa samohranim ocem Jakeom Jagielskim i njegovom bebom,Jenny,ali povrata Jennyne majke Nicki i njezine odluke da oduzme Jenny natjera Jakea da zajedno s Jenny napusti Tree Hill a tako i Peyton. Karen odlazi u Italiju te ostavlja Lucasa kod Keitha.Lucas zamalo umire u prometnoj nesreći koja je uzrokovana Keithovim opijanjem.Nakon što Nathan sazna da je Deb imala aferu dok je bila u braku ode sam u svoj apartman.Karen i Deb se sprijatelje te uđu u posao za Karen's cafe a Keith je morao prodati svoj Auto-Shop Danu da plati Lucasovo liječenje.Keith zaprosi Karen te ga ona odbije a on napusti Tree Hill te ode u Charleston. Na kraju sezone,dolazi doigravanje a trener Whitey mora na operaciju oka,stoga Dan trenira momčad.Lucas i Nathan ae ujedine protiv njihova oca i završe tako da izgube u doigravanju što znači da im je sezona gotova.Lucas se odluči preseliti u Charleston sa Keithom te se on i Nathan rastanu pod dobrim uvjetima.Haley odluči spavati s Nathanom.Naprave plan da to učine poslije utakmice.Dan uhvati Keitha i Deb u krevetu te ujutro pretrpi snažni srčani udar.Brooke i Peyton se ujedine i smišljaju plan kako da se riješe Nicki.Brooke kaže Nicki kako je Jake Jenny odveo u Seattle (a ustvari su otišli u Savanah) te Nicki ode za njima,ostavljajući Brooke i Peyton zadovoljnima.Dogovore se da nijedan dečko ne smije stat između njih.Lucas dođe u Nathanov apartman da se oprosti od Haley te sazna da su njih dvooje spavali zajedno.Prvo je izgrdi te sazna da su se oni noć prije vjenčali.Lucas i Keith napuštaju Tree Hill. Komentarisite..postavljajte slike..linkove..i tako to..
Last edited by Angel of Death on Sat Jan 09, 2010 1:33 am; edited 2 times in total | |
|
| |
milicki Search for Something More
| Subject: Re: Prva sesona Fri Jun 12, 2009 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Haley James The Show Must Go On
Posts : 319 Reputation : 0 Join date : 2010-02-14 Age : 30 Location : Tree Hill ^^
| Subject: Re: Prva sesona Sun Feb 14, 2010 5:46 am | |
| Prva sezona je bas extra... | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: Prva sesona Wed Feb 17, 2010 7:00 am | |
| Extra je, navodi te da gledas ostale | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Prva sesona Mon Mar 01, 2010 8:32 pm | |
| nije losa... | |
|
| |
B.Davis :) I Will Dare
| Subject: Re: Prva sesona Thu Mar 04, 2010 3:13 am | |
| Volim 1.sezonu. Extra je kada igraju Luke i Nath kosraku,i kada naravno pobedjuje Luke | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Prva sesona Fri May 14, 2010 11:01 pm | |
| Najbolja kao i ostale | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Prva sesona Sat May 15, 2010 8:15 am | |
| Bas je super 1 sezona. Hvala P. Sawyer osvezila si mi pamcenje jer sam skroz zaboravila sta se desavalo u tu sezonu. : | |
|
| |
Majche Future Potter <3 Search for Something More
| Subject: Re: Prva sesona Sat Jul 31, 2010 1:50 am | |
| Odgledala sam prvu sezonu i msm da ej stw super. U pocetku me nervira Nejt, ali je kasnije ok. Nervira me i Lukasov otac... Jako sam zavolela Bruk <3 | |
|
| |
People.Always.Leave The Show Must Go On
| Subject: Re: Prva sesona Sat Jul 31, 2010 10:34 am | |
| | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Prva sesona Sat Jul 31, 2010 10:35 am | |
| Najbolja sezona,moja omiljena.Sve je extra chak i Naley.Svidja mi se kako su izgradili likove,parove i prijateljstva.Omiljena sezona! | |
|
| |
Ana Search for Something More
| Subject: Re: Prva sesona Mon Oct 04, 2010 5:05 am | |
| Volim ovu sezonu. Mene je u pocetku nervirala Brooke. Bila sam vise za Lucas and Peyton. Haley i Nathan su mng lepi :D Obozavam ih. Dan me nervira. Deb takodjeeee... | |
|
| |
Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Prva sesona Fri Nov 05, 2010 3:48 am | |
| Nije mi omiljena,al' dobra je.. Svidjaju mi se brucas scene..<3 | |
|
| |
mrdjanov Search for Something More
Posts : 21 Reputation : 0 Join date : 2010-09-27 Age : 35 Location : Belgrade
| Subject: Re: Prva sesona Mon Nov 08, 2010 12:14 pm | |
| Prva sezona je mozda i najbolja. Ima dosta interesantih zapleta | |
|
| |
Tiinaa ^^ Forever and Almost Always
Posts : 2100 Reputation : 0 Join date : 2010-09-12 Age : 26
| Subject: Re: Prva sesona Mon Nov 08, 2010 11:12 pm | |
| Sezona je extraa..bash mi se svidjaa...pogotovo Brucas scene.. jedino sam mrzela Peyton,ali iskreno..ono kada su ona i Lucas prevarili Brooke..inace je sezona,kao sezoona extra.. | |
|
| |
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Prva sesona Thu Jan 06, 2011 10:34 am | |
| Početak svega! Početak njihovih prijateljstava i ljubavnih zavrzlama. Prva sezona mi je jako draga, razlog zašto sam zavoljela seriju. Uvijek je se rado sjetim. I svi su bili tako premadi, baš ih je lijepo vidjeti.
Najdraže mi je kako se Hales i Nate spetljaju. A naravno najbolja scena mi je kad su Lucas i Peyton prvi put razgovarali. ''You don't know me!''
<3 | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Prva sesona Tue Jan 11, 2011 1:07 pm | |
| Gledala sam skoro ponovo prvu sezonu.. pa reko da ponovo prokomentarisem..!
Obozavam prvu epizodu..posebno onaj deo kada Peyton naleti na Lucasa kolima..*pogled* i kada se Peyton pokvare kola..pa kad dodje Lucas..kada joj kaze "it`s me inside your head" ufff <3 mada ima i drugih zanimljivih momenata..vezani za Naley..i mislim da su oni mogli sacekati jos jednu sezonu da budu savrsen par..msm bilo bi zanimljivije..ali i ovako je ok..! Brooke mi je super..msm iako juri Lucas-a..ima dobrih odvala u ovoj sezoni..i zanimljiva je..! | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Prva sesona Fri Jul 29, 2011 11:05 am | |
| Ovo mi je omiljena. Nju sam više puta pogledala. | |
|
| |
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Prva sesona Thu Jun 07, 2012 8:00 am | |
| Pa sjajna, kako drugacije Zbog nje pocnes da pratis i naredne sezone. Lukas je bio tipican stidljivi decko, dopadljiv, ali neprimetan i odjednom postaje zvezda Tri Hila priceless. Meni se Nejtan dopadao od pocetka kao lik..nekako je sve vodilo u pravcu da postane dobar. Hejli mi se dopala od prve epizode i sjajno se razvila kao lik do kraja sezone i uopste kasnije. Svidelo mi se druzenje koje su imali na rivercourtu i sve price iz te sezone..da ne spominjem citate <3 | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Prva sesona Wed Mar 06, 2013 1:46 am | |
| Ponovo gledam 1. sezonu..kako su samo svi bili mali i glupavi | |
|
| |
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Re: Prva sesona Tue Jan 28, 2014 9:45 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prva sesona | |