Rachel Gatina. This is My House, This is My Home
Posts : 4345 Reputation : 2 Join date : 2012-04-07 Age : 30 Location : The Lonesome Road
| Subject: True Blood Tue Aug 07, 2012 12:05 pm | |
| True Blood je američka televizijska serija, koju je kreirao i producirao Alan Ball. Televizijska serija je zasnovana na seriji knjiga autorke Charlaine Harris, koja opisuje suživot vampira i ljudi u Bon Tempsu, izmišljenom malom mestu u Louisiani. Serija se fokusira na Sookie Stackhouse (Anna Paquin), telepatkinju, koja radi kao radi kao konobarica u lokalnom baru i koja se zaljubljuje u vampira Billa Comptona (Stephen Moyer). Nakon stvaranja veštačke krvi, vampiri su preko noći prestali da budu legentarna čudovišta i postali sugrađani. Sookie Stackohouse (Anna Paquin) je telepata, koja radi kao konobarica u baru Merlotte's u malom gradu u Louisiani, Bon Temps, koji drži Sam Merlotte (Sam Trammell), shapeshifter, ali ovo je dobro čuvana tajna. Jedne noći Sookie upoznaje Billa Comptona (Stephen Moyer), zgodnog vampira, koji ima 173 godine, i koji se vratio u Bon Temps nakon smrti poslednjeg rođaka. Pošto ona ne može da čuje njegove misli, Sookie se oseća lagodno u njegovom društvu i njih dvoje započinju vezu. | |
|
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Re: True Blood Mon Sep 23, 2013 9:21 am | |
| Kako god sam uhvatila da gledam, uvek neke jebačine. :'D | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: True Blood Mon Sep 23, 2013 11:19 am | |
| Andjela ahahahahahaha Ja sam gledala prve dve epizode, i ne svidja mi se.. | |
|
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: True Blood Fri Sep 27, 2013 6:45 am | |
| Uuu ja obozavam tb Gledala sam prve 4 sezone..sad su mi 5. i 6. na pauzi, ali uskoro nastavljam sa gledanjem. Morate ovo da gledate bar zbog Erika i Pem. Kraljevi. | |
|