Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: B. Davis Fri Aug 20, 2010 2:27 am
First topic message reminder :
Izvolite :)
Author
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 11:26 pm
Zadnji poklon što si kupila nekome?
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 11:48 pm
Jesi li možda gledala seriju 10 things I hate about you? Videla sam da ima,ali nisam gledala,pa me zanima kakva je. Koji spisak Imaš li sve te filmove na CD-u? Voliš li da ideš u bioskop? Zašto voliš Brucas?
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 1:55 am
Voliiim tu pesmu! Baš je slatko sve to zajedno, čak mogu da progutam i Brucas. Da li čitaš online knjige ili te to zamara?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 7:00 am
Da, i ja sam htjela to da te pitam Da li sve knjige kupuješ ili neke čitaš na netu i ako da, gdje :3 Mislila sam na nominacije koje su već otvorene, tako da nema veze Divan je onaj BL video ^^ ii da, slušaš li Mando Diao?
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 9:04 am
fan of one tree hill wrote:
ja sam sada docepala ruku do The Tales Of Beedle The Bard iz J. K. Rowling? i da zavrsim sa ovom knigom sta sada citam procitacu to....bice zabavno....a sta se prica u ove druge sta si ti nabrojala?
Ne želim da ti otkrijem previše jer su knjige izuzetno interesantno iskustvo. U principu bih ih ja nazvala nekim dodatkom serijalu, uvodi su jako simpatični sećam se da sam se dosta smejala i uživala (čitala sam ih na zimskom raspustu). U Fantastic Beasts and Where to Find Them J.K. prikazuje magična stvorenja, a Quidditch Through the Ages je priča o kvidiču, neka vrsta opisa kvidiča kroz istoriju.
Aimee Liam wrote:
Zadnji poklon što si kupila nekome?
Rođaci poklon za rođendan. Tri puta pogađajte, kupila sam knjigu. Mislim da ne postoji lepši poklon od knjige.
Leyton_TrueLoveAlways wrote:
Jesi li možda gledala seriju 10 things I hate about you? Videla sam da ima,ali nisam gledala,pa me zanima kakva je. Koji spisak Imaš li sve te filmove na CD-u? Voliš li da ideš u bioskop? Zašto voliš Brucas?
Nisam gledala seriju, čak ne znam ni da postoji. Ako budeš gledala, javi kakva je! Imam one koji su mi baš, baš omiljeni, ali većinu sam gledala preko interneta. Obožavam da idem u bioskooooop. Kokice, mrak i filmovi jednako uživanje! That's a tough one. Ne znam ni ja, mislim da je to zbog toga što sam seriju gledala u tom nekom periodu svog života kada sam bila optimistična tako da sam se nekako pronalazila u toj njihovoj vezi, ne znam kako to da objasnim. Ipak, nakon nekoliko godina kada sam sazrela i pronašla u sebi tu neku tamniju stranu tj. kada sam shvatila da nije sve ružičasto u životu i ono što je lepo i prija na prvi pogled ne znači uvek sreću tj. Bruk zaslužuje nekoga ji će se prema njoj bolje ophoditi od Lukasa, zaslužuje onu pravu veliku ljubav, a to je Džulijan. Brucas su tipičan srednjoškolski par, a valjda kada sam i sama izašla iz tzv. srednjoškolske veze, shvatila sam da me očekuju bolje stvari i da se nikada ne treba držati nečega što ne funkcioniše. Brucas su mi i dalje jako dragi jer me podsećaju na te dane i i dalje mi nije svejedno što je Mark onako bezveze prešao sa para Brucas na par Leyton, posebno nakon svih onih scena u kojima je isticao da su Bruk i Lukas stvoreni jedno za drugo. Volim ja sve parove, opušteno. Pravu ljubav u seriji imamo u paru Naley, od samog početka (a kako i ne bismo kada je James onako seksi glumac, kako će neko da odoli Nejtu). E, takvu ljubav treba naći i sačuvati. Konfuzno je sve ovo rečeno, jednostavno postoje stvari koje se ne mogu lepo objasniti.
H. James wrote:
Voliiim tu pesmu! Baš je slatko sve to zajedno, čak mogu da progutam i Brucas. Da li čitaš online knjige ili te to zamara?
Čuj nju da proguta Ne volim da ih čitam onlajn, jako me zamara, ali je u Srbiji teško naći sve ono što želim da pročitam. Trudim se da čitam samo ono što ne mogu da kupim ili pronađem.
P. wrote:
Da, i ja sam htjela to da te pitam Da li sve knjige kupuješ ili neke čitaš na netu i ako da, gdje :3 Mislila sam na nominacije koje su već otvorene, tako da nema veze Divan je onaj BL video ^^ ii da, slušaš li Mando Diao?
Pošto je slično pitanje kao Dalmino, dodaću ono što nisam gore rekla. Na netu ih čitam tako što obično ukucam naziv knjige pa dodam pdf jer skidam pdf fajlove knjiga. Upravo sam skinula Les Miserables, preko 2000 strana čitanja sa monitora. Pomozi Bože! Obožavam nominaaacije, učestvujem obavezno! Predivan je! Slušam, slušam! Najdraža mi je bila i ostala:
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 10:36 am
Hvala, čitaš na engleskom ili? Aaa voolim tu pjemsu Podsjeća me na hodanje prema školi :3 Sjetih se da je danas mama rekla Gloria i da sam ja to počela pjevat' Pored te ja voolim Down in the past, No more tears (mislila sam da će se pokvatit' replay button na youtube-u zbog mene ) i Mean street :3
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 8:52 pm
Skoro sve na engleskom, ali Murakamijevu 1Q84 sam čitala na nemačkom jer mi je ta opcija prva izašla, a bilo mi je mrsko da tražim na engleskom. Zavisi, ali na srpskom i ne tražim, a i ne verujem da ima neki izbor.
A prekul su!
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Mon Aug 13, 2012 11:26 pm
Hahahhahaha, znala sam da ćeš to tako da protumačiš! U kom periodu u životu si se najviše promenila i šta je bio tazlog tome?
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 12:09 am
Hoću,ako stignem da pogledam pored svih drugih serija Film koji možeš stalno gledati,a da ti ne dosadi? Šta si poslednje gledala u bioskopu? Ja sam seriju počela da gledam od kraja 4. sezone,i odmah sam zavolela Leyton,a onda kad sam počela da gledam od početka,nekako su mi Brooke i Lucas smetali,prosto od početka mi nisu bili jedno za drugo.. A pored toga,Brooke me je užasno nervirala u prve 4 sezone. Ne znam,možda bih imala drugačije mišljenje da sam gledala odmah od početka.. A Julian i Brooke su mi savršeni zajedno
Quote :
Pravu ljubav u seriji imamo u paru Naley, od samog početka (a kako i ne bismo kada je James onako seksi glumac, kako će neko da odoli Nejtu). E, takvu ljubav treba naći i sačuvati.
E,ja baš zato volim Naley,jer su od početka,pa do kraja ostali zajedno,bez obzira na sve što je moglo da ih razdvoji. Haha,zašto svi vole Nathana(Jamesa)? Veruješ li u ljubav za ceo život? Šta je najromantičnije što je neko uradio za tebe?
P. Moderator
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 3:00 am
Ja sam čitala Jade mladog Vertera na engleski, ali samo do pola, onda sam našla na bosanski pa sam nastavila čitati do kraja.. a ne bih se usudila čitati knjigu na njemački Jesi li ti išla na neki dodatni kurs iz njemačkog ili si sama učila? Ii da, kako učiš izgovor norveškog, ja sam uvijek imala problema s tim
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 11:20 am
H. James wrote:
Hahahhahaha, znala sam da ćeš to tako da protumačiš! U kom periodu u životu si se najviše promenila i šta je bio tazlog tome?
Perverzna sam, šta ću. U četvrtoj godini srednje tj. negde na prelazu iz 2011. u 2012. godinu sam se najviše i potpuno promenila. Mislim da sam shvatila da je vreme da se uozbiljim, fokusiram isključivo na sebe i isključim iz svog života sve one koje ne želim kraj sebe u budućnosti. Jednostavno sam ustala jedno jutro i odlučila da ću tako da živim od tada. Malo je čudno što je to bilo na ekskurziji kada smo noćili u Rimu, ali nema veze. Italija pozitivno utiče na mene, donosim zrele odluke.
Hoću,ako stignem da pogledam pored svih drugih serija Film koji možeš stalno gledati,a da ti ne dosadi? Šta si poslednje gledala u bioskopu? Ja sam seriju počela da gledam od kraja 4. sezone,i odmah sam zavolela Leyton,a onda kad sam počela da gledam od početka,nekako su mi Brooke i Lucas smetali,prosto od početka mi nisu bili jedno za drugo.. A pored toga,Brooke me je užasno nervirala u prve 4 sezone. Ne znam,možda bih imala drugačije mišljenje da sam gledala odmah od početka.. A Julian i Brooke su mi savršeni zajedno
Quote :
Pravu ljubav u seriji imamo u paru Naley, od samog početka (a kako i ne bismo kada je James onako seksi glumac, kako će neko da odoli Nejtu). E, takvu ljubav treba naći i sačuvati.
E,ja baš zato volim Naley,jer su od početka,pa do kraja ostali zajedno,bez obzira na sve što je moglo da ih razdvoji. Haha,zašto svi vole Nathana(Jamesa)? Veruješ li u ljubav za ceo život? Šta je najromantičnije što je neko uradio za tebe?
Dogovoreno. Trenutno je to The Curious Case of Benjamin Button. Gledala sam ga milion puta i gledaću ga opet sutra kad ustanem. A i tu je gomila novogodišnjih/ božićnih filmova koje obožavam! To je najlepše doba godine! Neki smo horor gledali prošle godine, ne sećam se tačno koji. Bila sam na nekom času sećam se i iz vedrog neba me drugovi zovu da gledamo horor što se ne odbija. Sećam se da smo se posle ispraćali kućama koliko smo se istraumirali. A bilo je prekul. Nije nešto naš bioskop tako da nemam baš priliku da ga posećujem, ali od oktobra kad se preselim u Beograd planiram redovno. Hobit je prvi na listi. A kažem ti, sve to zavisi od toga kako se osećaš u trenutku kada nešto gledaš. Slažem se, Brulian forever! A naley... ah, da mi je dečko kao Nejtan, ali nema toga na ovom svetu. A Džejms je preeeeseksi. Verujem u ljubav za ceo život i nadam se da ću naći nekog finog mužića jednog dana. Verovatno kada mi je moj bivši dečko doneo privezak sa koncerta Rogersa Watersa koji se održao prošle godine u Hrvatskoj. Tada smo se samo družili i kada mi ga je doneo prilično sam se raznežila. Čisto ona fora, mislio je na mene tada i doneo mi je neku sitnicu kojom to dokazuje (wish you were here fazon ). A privezak je zaista predivan i sjajna je uspomena na tu našu vezu. Ipak, još uvek čekam ono pravo veeeliko romantično iznenađenje, sve u svoje vreme.
P. wrote:
Ja sam čitala Jade mladog Vertera na engleski, ali samo do pola, onda sam našla na bosanski pa sam nastavila čitati do kraja.. a ne bih se usudila čitati knjigu na njemački Jesi li ti išla na neki dodatni kurs iz njemačkog ili si sama učila? Ii da, kako učiš izgovor norveškog, ja sam uvijek imala problema s tim
Nemački i španski sam naučila uz tv, čitam knjige bez problema, imala sam i priliku da posetim Austriju i Španiju pa sam videla da mogu da pričam bez problema, jedino mi je još ostalo da posetim neke kurseve zbog gramatike čisto ono eto radi sebe, ali sam prilično zadovoljna jer smatram da se jezik zna kada čovek bez problema čita knjige i razgovara sa drugima, a nisam otišla ni na jedan čas iz tih jezika još uvek. Što se norveškog tiče, evo sajtova sa kojih skidam lekcije pa vidi da li tu ima šta što ti je korisno
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 1:11 pm
Zvuci ineresantno A tebi koja je all time favorite book?
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 2:36 pm
Jaako teško pitanje. Prvo mesto dele Hari Poter serijal i The Catcher in the rye, ali tu je negde i East of Eden.
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: B. Davis Tue Aug 14, 2012 3:58 pm
Koju muziku slušaš? Imaš li kakav hobi?
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Wed Aug 15, 2012 12:38 am
Ovim putem izražavam podršku za dečka koji ti je kupio privezak. <3 Jedno prijateljstvo koje je prekinuto i drago ti je zbog toga i jedno koje je prekinuto i žališ zbog toga?
Subject: Re: B. Davis Wed Aug 15, 2012 12:49 am
Haha,da oni božićni filmovi koje svake godine puštaju na tv-u Voliš li da gledaš komedije? A voliš li da gledaš horore? Uvek je najbolje kad ideš sa društvom,bez obzira koji film gledaš Odakle si? Ja sam zimus bila u bioskopu sa drugaricom,i ne znam da l' je bilo 10 ljudi :'D Je l' Hobit neki nastavak Gospodara prstenova,ili..? Eh,da nam je svima dečko kao Nathan.. 3;D Opiši savršenog dečka? Ma naćićeš To je baš slatkooo :3
P. Moderator
Subject: Re: B. Davis Wed Aug 15, 2012 4:03 am
Hvalaaaaa Btw divno je ono što si napisala o Brucas :3 Da li te više privlači istočnjačka ili zapadnjačka kultura?
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 6:32 am
Taylor Cobain wrote:
Koju muziku slušaš? Imaš li kakav hobi?
Slušam sve što mi se svidi, dakle sve i svašta. A Neki konkretan, ne. Volim da sakupljam razne stvarčice (razglednice, markice, uspomene sa putovanja, karte gradova u kojima sam bila....)
H. James wrote:
Ovim putem izražavam podršku za dečka koji ti je kupio privezak. <3 Jedno prijateljstvo koje je prekinuto i drago ti je zbog toga i jedno koje je prekinuto i žališ zbog toga?
Priznajem da zna šta valja! Svako koje je prekinuto, prekinuto je sa razlogom, a to je uglavnom trenutak kad shvatiš da to zapravo nije pravo prijateljstvo. Bar je kod mene bilo tako i nisam žalila, a ni sada ne žalim za tim. A i smatram da u životu ne treba žaliti ni za čim već treba živeti u trenutku bez razmišljanja o prošlosti i budućnosti. To je valjda jedini način da zaista, zaista budeš srećan.
Haha,da oni božićni filmovi koje svake godine puštaju na tv-u Voliš li da gledaš komedije? A voliš li da gledaš horore? Uvek je najbolje kad ideš sa društvom,bez obzira koji film gledaš Odakle si? Ja sam zimus bila u bioskopu sa drugaricom,i ne znam da l' je bilo 10 ljudi :'D Je l' Hobit neki nastavak Gospodara prstenova,ili..? Eh,da nam je svima dečko kao Nathan.. 3;D Opiši savršenog dečka? Ma naćićeš To je baš slatkooo :3
Da, da, klasika. Zavisi. Ne volim one glupave, besmislene komedije, ali volim one koje imaju neku poentu, nije samo čisto debilisanje ceo film. Horore sam pre obožavala, sada nešto i ne. Valjda sam odgledala sve što valja, ovo sad je uglavnom bezveze. Društvo je važno u bioskopu! Hobit nije nastavak gospodara prstena već je opis Bilbovog putovanja koije se desilo pre onoga što se odvija u te tri knjige/ filma Savršen dečko... hm, ima ih dosta u romanima Džejn Ostin Slažem se da jeste fin gest.
P. wrote:
Hvalaaaaa Btw divno je ono što si napisala o Brucas :3 Da li te više privlači istočnjačka ili zapadnjačka kultura?
Nema na čemu. Jao, hvalaaa, teško je to opisati. Sve mene privlači, pa neka bude fifti-fifti
P. Moderator
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 6:36 am
hahah taj gif iz potpisa Podsjeća me na moju mamu kad ja pokušavam nešto da čitam : P A čini mi se da sam te nominovala za biggest icon changer, vidim da nisam pogriješila :Đ onaj citat I like to feel his eyes on me when i look away je isto divan ^^ Čime se ti baviš ovih dana?
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 6:45 am
Šerlok <3 Mrzim ljude koji mi brbljaju gluposti dok čitam Hahahahahaha, ne znam šta me ujelo da menjam ovoliko! Citat je iz filma Before sunrise, ako nisi gledala, gledaj obavezno Gledam neke filmove koje sam htela da gledam, ali nisam imala vremena. Jedem i kuliram. Spremam se za odlazak kod rođake sad za vikend i tako.
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 7:06 am
Imaš tumblr?
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 9:21 am
Imaš li neku naj komediju? Ahaa,a kad izlazi film,ili je već izašao? Nisam čitala ništa od nje,još uvek Opiši miii? Najbolja njena knjiga,koju bi mi preporučila? Koliko knjiga imaš? Prva knjiga koju si kupila je?
I samo da znaš odslušala sam Wish(ceo album) već tri puta danas
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 10:34 am
Aimee Liam wrote:
Imaš tumblr?
Nemam, ali visim na njemu ceo dan. Kad mi treba neka slika, odem tamo.
Imaš li neku naj komediju? Ahaa,a kad izlazi film,ili je već izašao? Nisam čitala ništa od nje,još uvek Opiši miii? Najbolja njena knjiga,koju bi mi preporučila? Koliko knjiga imaš? Prva knjiga koju si kupila je?
I samo da znaš odslušala sam Wish(ceo album) već tri puta danas
Ne pada mi nijedna konkretna komedija na pamet, tj. prvo što mi je palo na pamet je američka pita :3 Ima sigurno milion koji su mi draži, ali mi nijedan ne pada na pamet. Nije još izašao, 14-og decembra je premijera, ne znam kada izlazi kod nas. Ne mogu da ti opišem, moraš da pročitaš nekoliko njenih knjiga jer tek onda možeš razumeti o čemu govorim. Svaka čast za The Cure, nadam se da si oduševljena (ne očekujem manje ) i sada kada si taj zadatak završila uspešno, pređi na njene romane. Pride and prejudice za početak. Obavezno javi utiske. Imam preeviše knjiga, udaviću se uskoro u njima. To je bilo jako davno, ali prvo sećanje na kupljenju knjigu baš od mog novca je neki deo Hari Potera, jaaako, jaaako davno. Mislim da je to bio prvi put da sam od svog novca kupila knjigu.
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Subject: Re: B. Davis Thu Aug 16, 2012 11:28 am
Jesi čitala A Song of Ice and Fire?