Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: B. Davis Fri Aug 20, 2010 2:27 am
First topic message reminder :
Izvolite :)
Author
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: B. Davis Sat Jul 28, 2012 10:22 am
B. Davis wrote:
Autobusom se stigne u Beograd za neka dva i po sata tako da nije strašno, ali će mi jako nedostajati. I ova moja luda porodica, a i ne mogu da prenesem u Beograd sve stvarčice koje volim tako da ću da patim za njima.
Ahaa ajoj.. Oćeš živjeti u domu ili stanu?
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: B. Davis Sat Jul 28, 2012 3:06 pm
U stanu.
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: B. Davis Sun Jul 29, 2012 6:45 am
Super Jao ja ne znam da li vise razglednice postoje, bukvalno Ja sam uzela isto da citam o naucnicima i ljudima koji su promenili svet,a miologije su uvek sjajne..vidis nikad nisam citala nista o nordijskoj..hmm...super ti je to Umes li da kuvas?
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Sun Jul 29, 2012 11:11 am
Koju pesmu slušaš kad si vesela?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: B. Davis Mon Jul 30, 2012 2:47 am
Pink Floyd <3 Jao ja sam oduševljena Simon&Garfunkelom *-* Čula sam za njim u filmu Almost Famous, čula sam par pjesama i znam da se po toj pjesmu zvala i jedna epizoda OTH-a, ali sad kad sam našla tu ploču u tatinoj kolekciji počela sam više da istražujem :o) i kopam po njihovoj diskografiji ii fenomenalni su : D Šta prvo uradiš kad se probudiš? Imaš li neki običaj? Piješ kafu ili nešto slično? Profunkcionišeš li odmah ili ti treba vremena?
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Re: B. Davis Mon Jul 30, 2012 5:02 am
Uvaauuuuuuu,prelepo je! Je l' imaš nadimak?
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: B. Davis Mon Jul 30, 2012 5:58 am
Trenutna boja kose i je l' prirodna?
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: B. Davis Fri Aug 03, 2012 12:42 am
Zasto najanje volis ljeto?????
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 04, 2012 11:18 am
...*Bojana*... wrote:
Super Jao ja ne znam da li vise razglednice postoje, bukvalno Ja sam uzela isto da citam o naucnicima i ljudima koji su promenili svet,a miologije su uvek sjajne..vidis nikad nisam citala nista o nordijskoj..hmm...super ti je to Umes li da kuvas?
Dobijem ih nekoliko puta godišnje pa ih odlažem, ali im se drastično smanjila upotreba Preporučujem nordijsku najtoplije. Umem, umem.
H. James wrote:
Koju pesmu slušaš kad si vesela?
P. wrote:
Pink Floyd <3 Jao ja sam oduševljena Simon&Garfunkelom *-* Čula sam za njim u filmu Almost Famous, čula sam par pjesama i znam da se po toj pjesmu zvala i jedna epizoda OTH-a, ali sad kad sam našla tu ploču u tatinoj kolekciji počela sam više da istražujem :o) i kopam po njihovoj diskografiji ii fenomenalni su : D Šta prvo uradiš kad se probudiš? Imaš li neki običaj? Piješ kafu ili nešto slično? Profunkcionišeš li odmah ili ti treba vremena?
Obožavam ih, obožavam. Skuvam čaj čim ustanem bez obzira na godišnje doba. Bez šolje čaja kad ustanem ne mogu da funkcionišem.
Leyton_TrueLoveAlways wrote:
Uvaauuuuuuu,prelepo je! Je l' imaš nadimak?
Drago mi je da ti se sviđa. Nemam
Aimee Liam wrote:
Trenutna boja kose i je l' prirodna?
Jeste, jeste. Ne želim da se farbam još uvek.
fan of one tree hill wrote:
Zasto najanje volis ljeto?????
Hvalaaaaa! A ne znam, više volim kada je lošije vreme, kada mogu da nosim ogromne džempere i rolke i da šetam kao čovek. Ne podnosim vrućinu!
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 05, 2012 8:10 am
Odeća u kojoj se osećaš opušteno i koju najviše voliš da nosiš?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 05, 2012 10:20 am
Cure <3 Tvoja najgora osobina?
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 05, 2012 11:02 am
A zar te ne mrzi da nosis kisobran??????
Subject: Re: B. Davis Fri Aug 10, 2012 10:45 pm
Odeća u kojoj se osećaš opušteno i koju najviše voliš da nosiš?
Nemam pojma iskreno, nosim svašta, ali nikad nešto u čemu se ne osećam opušteno. Zavisi od prilike.
P. wrote:
Cure <3 Tvoja najgora osobina?
Lako me iznerviraju ljudi iako to ne pokazujem.
A zar te ne mrzi da nosis kisobran??????
Ne, ne, ne, ne!
P. Moderator
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 12:46 am
Meni se isto zna desiti da me neka osoba bez ikakvog razloga nervira! I sama se preispitujem jesam li normalna i govorim sebi kako mi on/ona nije ništa uradio/la .. ali nema svrhe.. sve im se rugam u glavi dok pričaju ali isto tako, teško mi je samoj sebi priznati da me nerviraju, a ne još njima da to pokazujem ... Pjesma koja najbolje opisuje tvoj ljubavni život?
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 2:42 am
Omiljena bojaa? Koja boja odeće je najzastupljenija u tvom ormanu? Pesma koju najviše slušaš u poslednje vreme?
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 9:39 am
P. wrote:
Meni se isto zna desiti da me neka osoba bez ikakvog razloga nervira! I sama se preispitujem jesam li normalna i govorim sebi kako mi on/ona nije ništa uradio/la .. ali nema svrhe.. sve im se rugam u glavi dok pričaju ali isto tako, teško mi je samoj sebi priznati da me nerviraju, a ne još njima da to pokazujem ... Pjesma koja najbolje opisuje tvoj ljubavni život?
A ja se zaista jako lako iznerviram, ali ne pokazujem jer znam da su to gluposti i da nije vredno da sad čupam kosu zbog budalaština. Neka budu ove dve:
Omiljena bojaa? Koja boja odeće je najzastupljenija u tvom ormanu? Pesma koju najviše slušaš u poslednje vreme?
Nemam konkretno omiljenu boju, a imam milion boja u ormaru. Neka bude ova
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 11:41 am
Nešto što te je baš usrećilo u poslednje vreme?
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 11:50 am
Bila sam kod babe nekoliko dana i bila sam jako srećna. Moja baba je car!
Gost Guest
Subject: Re: B. Davis Sat Aug 11, 2012 12:02 pm
(: Pesma koja te uvek podseti na neki lep period u prošlosti?
P. Moderator
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 12:59 am
The Cure <3 ( kol'ko ću to puta npisat' u tvojoj temi ), Arctic Monkeys <3, Heath Ledger Jaaao koliko ja volim taj film Uskoro organizujemo nominacije, predloži neku originalnu kategoriju? Ako nemaš inspiraciju samo reci hoćeš li učestvovati i da li misliš da će ove nominacije biti uspješnije od prethodnih?
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 4:58 am
B. Davis wrote:
Neka bude ova
Jesi li gledala 10 things I hate about you? Omiljeni filmovi? (nisam sigurna da l' sam te to već pitala )
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 9:01 am
Heath 10 things Jesi gledala jos neki njegov film?
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 11:32 am
Ajme kako si me raspolozila sa ovom pesmom Hvala ti za to
Ajme.....pesna je predivna.......i film je predobar..... <3
Jesi li procitala The Tales Of Beedle The Bard iz J. K. Rowling?
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 12:01 pm
H. James wrote:
(: Pesma koja te uvek podseti na neki lep period u prošlosti?
Pesma je Griffin House - Better than love Tamo neki mart druge godine srednje i moj tadašnji dečko. A baš nam je bilo lepo (: Ovako u paketu sa Brucas sam je tada non stop vrtela:
Ah....
P. wrote:
The Cure <3 ( kol'ko ću to puta npisat' u tvojoj temi ), Arctic Monkeys <3, Heath Ledger Jaaao koliko ja volim taj film Uskoro organizujemo nominacije, predloži neku originalnu kategoriju? Ako nemaš inspiraciju samo reci hoćeš li učestvovati i da li misliš da će ove nominacije biti uspješnije od prethodnih?
Života nema bez d kjuraaaa I ja ga obožavam. E, ja sam nešto zatupela, možeš samo da mi objasniš na koje nominacije misliš?
B. Davis wrote:
Neka bude ova
Jesi li gledala 10 things I hate about you? Omiljeni filmovi? (nisam sigurna da l' sam te to već pitala )
Gledala sam i volim film. Nisi me pitala. Dakle: -Harry Potter filmovi -Lord of the Rings triologija - Life is beautiful - The Prestige - The curious case of Benjamin Button - Fight Club - Trainspotting - The Pianist - Amelie - Legends of the fall - Frida - Forrest Gump - Eyes wide shut - Hair - (500) days of Summer - Pride and Prejudice - American beauty - Alice in Wonderland - The eternal sunshine of the spotless mind - Leon - Black swan - Pink floyd - The wall - Psycho - Breakfast at Tiffany's - Hugo - To kill a mockingbird - The tree of life - Seven years in Tibet - The Green Mile i još milion
...*Bojana*... wrote:
Heath 10 things Jesi gledala jos neki njegov film?
Jesam sve.
Ajme kako si me raspolozila sa ovom pesmom Hvala ti za to
Ajme.....pesna je predivna.......i film je predobar..... <3
Jesi li procitala The Tales Of Beedle The Bard iz J. K. Rowling?
Nema na čemu
Jesam, pročitala sam kao i Fantastic Beasts and Where to Find Them Quidditch Through the Ages J.K. Rowling’s 800 Word Harry Potter Prequel najtoplije ih preporučujem Sad čekam The Casual Vacancy
Subject: Re: B. Davis Sun Aug 12, 2012 12:51 pm
ja sam sada docepala ruku do The Tales Of Beedle The Bard iz J. K. Rowling? i da zavrsim sa ovom knigom sta sada citam procitacu to....bice zabavno....a sta se prica u ove druge sta si ti nabrojala?