One Tree Hill Balkan community. |
|
| OTH Poll | |
|
+8Brooke P.Davis ¿coka? Brucas♥ Always&Forever fan of one tree hill H-elly KingHaley P. Sawyer 12 posters | Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: OTH Poll Mon May 17, 2010 11:02 am | |
| 1) Omiljeni lik?
2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik?
3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika.
4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.)
5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu)
6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu)
7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova?
8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika?
9) Omiljeni par u seriji?
10) Zasto volis taj par?
11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno)
12) Koju sezonu ne volis? Zasto?
13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu?
14) Najbolji gost u seriji?(guest star)
15) Najneomiljeniji gost u seriji?
16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike?
17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala?
18) U kojoj temi retko postujes?
19) Sta mislis zasto je serija popularna?
20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto?
21) Da li pratis 7. sezonu?
22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - | |
| | | KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: OTH Poll Tue May 18, 2010 1:42 am | |
| 1) Omiljeni lik? Brooke 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? pa zato sto je slatka,sexy, vrckasta i zanimljiva 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. los izbor momka 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 3 i 4 joj neznam meni su sve super pa neznam.. // 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) jedino sto su Brucas raskinuli to mi je tesko palo 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) Brucas!!! 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? neznamm svi su mi omiljeni 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? - 9) Omiljeni par u seriji? BRUCASS!! 10) Zasto volis taj par? zato sto su najlepsi i najjjbolji!! 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) pa Brooke sa Chaseom kao sto je i bila a Luke sa Peyton kao sto je i sad! 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? -- 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? --- 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Rachel 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Dan.. 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? neznam stvarno... 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? hmmm usvima sam ali najvise u Couples i Actors/ Actresses 18) U kojoj temi retko postujes? Reklame.. 19) Sta mislis zasto je serija popularna? pa zato jer je najbolja 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? naravnooo!! zato sto bih htela da josh traje najbolja meni serija 21) Da li pratis 7. sezonu? naravno! 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 2 2 - 1 3 - 5 4 - 4 5 - 3 6 -0 nebi ovako ocenila ali sta cu kad moram / | |
| | | H-elly The Show Must Go On
| Subject: Re: OTH Poll Tue May 18, 2010 5:03 am | |
| 1) Omiljeni lik?
Peyton 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? jer je borac, hrabra je, i nakon svakog udarca onda je bila jača..
3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. ljubav prema drugima je čini slabom, jer je često riskirala vlasiti život upravo zbog voljenih.
4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 1. jer je početak; 3. jer mi je najbolja od svih sezona.. radnja mi je najnapetija..
5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) u 3. Chris Keller nisam ga mogla smisliti.. u 1. sam bila oduševljena svime..
6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) u 1. upoznavanje likova.. tko će biti sa kim, tko neće.. hoće li prijateljstvo preživjeti se.. u 3. Naley hoće li ponovo biti zajedno..
7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? nema tog lika
8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? sve ih volim
9) Omiljeni par u seriji? Naley
10) Zasto volis taj par? jer ih pratim od početka, jer je par koji je kroz najviše prošao, koji se najviše transformirao.. i najviše žrtvovao..
11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Haley sa Cooper.. (malo je stariji od nje, al nema veze zgodan je), a Nathan sa Brooke mislim d abi si baš odgovarali.. 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 2. jer je Haley otišla.. i pojavio se Chris Keller..
13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? -
14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Whitey Durham
15) Najneomiljeniji gost u seriji? Chris Keller
16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? neznam
17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Modni ziri
18) U kojoj temi retko postujes? Reklame
19) Sta mislis zasto je serija popularna? jer je odlična i sa najboljom glumačkom postavom i odličnom radnjom..
20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? nadam se, jer očekujem vjenčanje Brooke i Juliana, a pošto ga još nije bilo.. bora biti 8 sezone..
21) Da li pratis 7. sezonu? da..
22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 4 2 - 2 3 - 5 4 - 3 5 - 3 6 - 2 | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: OTH Poll Tue May 18, 2010 5:52 am | |
| 1) Omiljeni lik? Haley i Peyton 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Paaa mozda zato sto su najslicnije meni, pa mi je najlakse da se s njima povezem (: 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Peyton - Sto nije odmah rekla Brooke da voli Lucasa, jer se u tom slucaju nista od celog to sra*a ne bi dogodilo. Haley - Mislim da cela ta depresija i pokusaj samoubistva u 7. sezoni stvarno nisu potrebni...tesko joj je zato sto je izgubila majku, ali ne razmislja kako ce njenom detetu biti ako izgubi nju! 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 3. i 4. zato sto su mi svi zanimljivi, simpaticni i lepi! Ne znam, najzanimljivije su mi price =) 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) U 3. to sto su Brucas bili zajedno i Rachel! U 4. to sto se Brooke nadrkala na Peyton i vredjala joj mamu! :'( I nepotrebne price (Nathan je video Keitha ispod vode...ma jeeeste i Brooke i nastavnik!) 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) U 3. Ellie, Naley ovo ono... U 4. SAMO CU RECI LEYTON 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Nathana 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Dosadan mi je u vecini epizoda... 9) Omiljeni par u seriji? Leyton, Naley, Karen & Keith 10) Zasto volis taj par? Zato sto su ti likovi kao napravljeni jedno za drugo! 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Lucas sa Haley Peyton sa Jakeom Haley sa Lucasom Nathan sa Brooke Karen sa Andyem Keith sa Jules 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 5. generalno mi je najdosadnija, a Lucasa da ne komentarisem " 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? Brooke mi je bas simpaticna tu (: 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Ellie i Derek (: 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Nikki 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? 1. 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? ahahahahha ne znam ili/ili? brojimo? 18) U kojoj temi retko postujes? Reklame 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zanimljiva je i svi su lepi i micasti 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? ne. 21) Da li pratis 7. sezonu? ne, ali pocecu uskoro ((: 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 4 2 - 3 3 - 5 4 - 4 5 - 1 6 - 4 |
| | | fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: OTH Poll Mon Jun 07, 2010 9:48 am | |
| 1) Omiljeni lik? Haley James Scott 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Jer je jako hrabra, borac (mozda ne kao Peyton ali ipak), izdrzljiva, lepa, intelegntna, drustvena...... 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Pa ne mogu se setiti na neku, ali mozda onu sta je napisala Dalma za Haley. 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 1-jer je pocetak, zapoznavanje sa likovima, i mozda 3. Nz. meni su svi super (btw jako mi se svidza i 4) 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 1 - sve mi se dopalo, nemam zamerke 3 - Chris . Aahh mrzim ga 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 1 - pocetak, upoznavanje likova, hoce li opstati neke veze, neke prijatelstva...ama bas sve sve 3 - Dolazak Ellie. To mi je bilo bas lepo i onu vrsku koju nastaje izmedzu nje i Peyton 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Sve volim 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Nema. Sve volim 9) Omiljeni par u seriji? Naley ALWAYS AND FOREVER : : 10) Zasto volis taj par? Jer je pun sa ljubav, moze prebroditi sve prepreke..... 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Sa nikom drugom Oni su stvoreni jedno za drugo. 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 2. jer je Haley otišla.. i pojavio se Chris Keller.. 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? - 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Ellie, Whitney, Felix (ne volim ga, ali mi je jako smesan)..... 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Nikkie i Chris 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? Nz mozda u 1-oj. Nz. 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Ja mislim u sve nz. Mozda u Chat and Games. 18) U kojoj temi retko postujes? Reklame 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Jer je tinejdzerska, zanimljiva je gledati kako tinejdzere resavaju jako teske probleme.... 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? PA da, jako se nadam da ce se Leyton vratiti 21) Da li pratis 7. sezonu? Da celu sam pogledala 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 5 2 - 2 3 - 5 4 - 4 5 - 3 6 - 4 | |
| | | Always&Forever Search for Something More
| Subject: Re: OTH Poll Mon Sep 27, 2010 1:37 am | |
| 1) Omiljeni lik? Haley2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Lepa je, pametna, duhovita, prelepo peva... Omiljena mi je od prve epizode u prvoj sezoni :) 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. - Quote :
- Haley - Mislim da cela ta depresija i pokusaj samoubistva u 7. sezoni stvarno nisu potrebni...tesko joj je zato sto je izgubila majku, ali ne razmislja kako ce njenom detetu biti ako izgubi nju! :D
Sa ovim se slazem u potpunosti, bas me je nervirala u tom periodu... 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 3. i 4.5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) Sve je bilo super, osim Lucasovog predomisljanja oko Brooke i Peyton po 100. put 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) S3 - Naley drama... Njihova prica je super bila u ovoj sezoni... Kad je sve u redu izmedju njih onda je dosadno, ali u 3. sezoni je sve bilo extra, taj njihov put ka pomirenju, bas je bila super sezona za njih... - Brucas... Obozavala sam ih u 3. sezoni - Rachel... bila je sjajno osvezenje u seriji... Rivalstvo izmedju nje i Brooke je bilo super zabavno i interesantno... - epizoda 3x16 je bila mnogo dobra, veoma tuzna, ali je bas ostavila utisak na sve nas S4- Naley baby... Super je bilo sve oko trudnoće, jos jedna sjajna sezona za njih - Brachel - Rachel i Brooke postaju prijateljice, i Rachel postaje jedan od mojih omiljenih likova - Luke & Peyton su bili super, kao i Brooke & Chase7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Prvo je to bila Peyton, ali sad je to Lucas... Njih ne mrzim, naprotiv... bas mi nedostaju otkad su otisli, ali Haley, Brooke i Nate su mi uvek bili omiljeni 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Lucasova neodlucnost 9) Omiljeni par u seriji? Naley !!!10) Zasto volis taj par? Streberka + Najpopularniji decko u skoli... to mi je bas slatko... Svidja mi se kako se Nathan promenio zbog Haley, oni su najstabilniji par u seriji... 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Haley & Lucas Nathan & Brooke ali nikada ne bih menjala postojeće parove za ove... jer mi se svidja sto su Lucas i Haley celu seriju samo prijatelji, a i Nate i Brooke imaju super prijateljstvo... 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? Nema neka koju ne volim, sve su imale i dobre i lose strane, ali npr. 2. sezona jer je bila jako losa za moj omiljeni par - Naley, a i ubaceni su novi likovi Anna i Felix koji su u sustini bili OK, ali kako su dosli tako su i otisli i vise nikad nisu spomenuti, kao da nisu ni postojali... 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? - Haley pocinje da peva :))) - U ovoj sezoni sam zavolela Brooke - Brooke & Felix su mi bili super par, bas su bili zabavni i zanimljivi (friends with benefits :)))) dok on nije zeznuo stvar - polako pocinje prijateljstvo izmedju Haley i Brooke - Karen & Andy i Keith & Jules - ova 2 para su mi bila super, mnogo su zanimljiviji od Karen&Keith - Pojavljuje se Hejlina sestra - Taylor, ona mi je bila super interesantna14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Rachel (ako se racuna... posto je bila regularan lik samo u 4. sezoni), Taylor, Quentin i Sam, Jules, Andy15) Najneomiljeniji gost u seriji? Nikki, Carrie, i onaj sto je ubio Quentina i oteo Sam... 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? Verovatno 1. Lucas - Peyton - Brooke ljubavni trougao Pa cela stvar oko Lucasa i Nathana, i proslost Dana, Karen i Deb... 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Nova sam, danas sam se registrovala, tako da imam po 1 post u nekoliko tema... 18) U kojoj temi retko postujes? /// 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Prica je zanimljiva, likovi su fantasticno uradjeni, glumci sjajni, extra parovi i mnogo dobrih prijateljstava...20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Pa sad je vec pocela 8. sezona :) 21) Da li pratis 7. sezonu? Odgledala 7. i sad gledam 8. :) 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 5 2 - 3 3 - 5 4 - 5 5 - 5 6 - 4 | |
| | | Brucas♥ Let Me Get What I Want
| Subject: Re: OTH Poll Thu Nov 04, 2010 8:22 pm | |
| 1) Omiljeni lik?Brooke Davis 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik?Zato sto je prelepa, duhovita, ima dobro srce.. 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika.Piiih..Nznm.. 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.)Treca i cetvrta. 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu)U trecoj zadnje 2 epizode.. Zbog Peyton..Mslm gotivila sam je celu,ali celu sezonu, i onda na kraju kaze Brooke da ima osecanja za Luka.. Aa u cetvrtoj mi se ne svidja onaj psihopata.. I kad se Danu prividja Kith, i kad dobija one porukeee...Sve mi to jezivoooo.. 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu)Hmm..U trecoj: Sve! Znacii tako je divna sezonaa..Najvise zbog Brucas-a, Peyton mi je divna celu sezonu,mng sam je zgotivila, i onda uprska sve na zadnje 2 epizode..:{ Uu cetvrtoj: Pa poslednja im je skolska godina, veoma je interesantna sezona.. 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova?Piih..Pa svi su mi dragi na neki nacin.. ) 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika?/ 9) Omiljeni par u seriji?Brucas,Naley 10) Zasto volis taj par?Paa Brucas gotivim od pocetka serije..Prvo sam ih zgotivila posto su mi Chad i Soph inace bili omiljeni glumci,dok jos nisam znala za seriju.. A i savrseni su zajedno..Jednostavno ih obozavam.. A Naley u pocetku nisam 100% gotivila..Kasnije,u trecoj sezoni su me odusevili, obooozavam iiih.. 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno)Brooke - sa Jullianom Lucas - sa Haley..Bili bi divan par.. Haley - sa Lucasom ^^ Nathan - Saaaa.. Pa nznm..Recimo Miom.. (Lupila sam.. ) 12) Koju sezonu ne volis? Zasto?Pa ne znamm..Svaka je lepa na svoj nacin.. 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? / 14) Najbolji gost u seriji?(guest star)Andy 15) Najneomiljeniji gost u seriji?Felix!! Uuuuff kako sam njega preziralaaa.. 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike?Hahaa..Svaka.. 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala?Hmmm..Nznm..Svugde sam pisala.. 18) U kojoj temi retko postujes?/ 19) Sta mislis zasto je serija popularna?Pa zato sto je toliko dobra, prica je veoma zanimljiva..Ja sam je nasla sasvim slucajno, i mnogo mi je drago sto sam pocela da je gledam 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto?Paa pocela je 8-ma 21) Da li pratis 7. sezonu?Daa..Sagledala sam je celu, a uskoro cu je gleedati opet.. 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone).1 - 4 2 - 3 3 - 5! 4 - 5 5 - 6 - Zaboravila sam u 5. i 6. o cemu se radi. Gledala sam odavno.. Sag gl. seriju opet, zavrsavam 4-tu, pa kad sagledam ove dve, ocenicu ih.. | |
| | | ¿coka? The Show Must Go On
| Subject: Re: OTH Poll Tue Nov 23, 2010 8:29 am | |
| 1) Omiljeni lik? Brooke Davis2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Zato sto je mnogo otkacena, luda, a ponekad toliko divna i obicna. I da, podseca me na mene! 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Zeli svoje probleme da sacuva za sebe i ne dozvoljava ponekad da joj drugi pomognu.4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) Nemam.5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) /6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) /7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Lucasa. 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Nista posebno, al nekako je po meni mnogo umisljen i cudno mi je to sto se u svaku zaljubljuje. 9) Omiljeni par u seriji? Haley & Nate 10) Zasto volis taj par? Zato sto je njihova ljubav tako divna i ja zelim takvu. ^^11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Nate sa Brooke, a Haley ... Nzm. 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? Ni jedna mi nije mrska. (:13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? /14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Robbie Jones [Quentin]15) Najneomiljeniji gost u seriji? Tyler Hilton [Chris Keller]16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? /17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Za sad ankete. (:18) U kojoj temi retko postujes? Skoro sam dosla na forum, tako da ga nisam celog ni obisla. (:19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zato sto je drugacija od drugih. (:20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Pa da. Ne volim kraj ni jedne serije. 21) Da li pratis 7. sezonu? Pa da. (:22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 5 2 - 5 3 - 5 4 - 5 5 - 5 6 - 5 | |
| | | Brooke P.Davis Let Me Get What I Want
Posts : 1168 Reputation : 0 Join date : 2010-11-07 Age : 27 Location : Tree Hill
| Subject: Re: OTH Poll Sun Dec 26, 2010 9:35 am | |
| 1) Omiljeni lik? Brooke,Lucas,Jamie i Julian
2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Brooke-Zato sto je lepa,hrabra,pametna,dobar prijatelj,saljiva Lucas-Zato sto je lep,i zato sto je lep Jamie-Zato sto je klinac car Julian-Zato sto je lep,i nemam neki poseban razlog
3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Brooke-Nekad ne zeli da prizna svoja osecanja Lucas-nzm Jamie-nema Julian-nzm
4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) sve 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) /6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) /7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? [color=blue] Nathana8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Nemam neki poseban razlog,ali od pocetka mi se on najmanje svideo
9) Omiljeni par u seriji? Pa nzm stvarno
10) Zasto volis taj par? /11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) /12) Koju sezonu ne volis? Zasto? /13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Onaj lik nzm kako se zove,u stavrnom se zovi Nick Lachely a u seriji nzm,onaj sto je hteo da mu Haley proda pesmu
15) Najneomiljeniji gost u seriji? Nzm 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? / 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Ankete i OTH igrice 18) U kojoj temi retko postujes? nzm 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Prica je veoma zanimljiva kao i likovi
20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? 21) Da li pratis 7. sezonu? Pratim 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 -5 2 -5 3 -5 4 -5 5 -5 6 -5
| |
| | | Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: OTH Poll Mon Jan 10, 2011 12:37 am | |
| 1) Omiljeni lik? Peyton Sawyer
2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Zato što je predivna, hrabra, krhka, puno toga je proživjela.
3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Ponekad je slaba, ne može da se izbori s pritiskom.
4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 3. i 4. Zato što su najzanimljivije, puno se toga izdešava. Prikazuju ih dok su još tinejđeri.
5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 3-što je Lucas s Brooke 4-sve mi se svidjelo
6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 3-Peyton upoznaje svoju majku 4-Peyton i Lucas napokon skupa
7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Sviju ih jako volim; ali možda je to Nathan ipak.
8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Nije da ga ne volim, nego se nikad nisam s njim poistovjetila.
9) Omiljeni par u seriji? Peyton + Lucas
10) Zasto volis taj par? Zato što su najbolji, srodne duše.. Pripadaju jedno drugom. <3
11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) to je nemoguće. Ne bih voljela da budu ni s kim ako ne mogu biti skupa.
12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 5, zato što mi je najtužnija.
13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? Nathan se alkoholizira; Haley se ne bavi glazbom, Leyton nisu skupa...
14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Kate Voegele
15) Najneomiljeniji gost u seriji? Tayler Hilton
16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? 3.
17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Hmm... Ne znam.
18) U kojoj temi retko postujes? ??
19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zato što su najbolji.
20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Već ima.
21) Da li pratis 7. sezonu? Ne.
22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 4 2 - 4,5 3 - 5 4 - 5 5 - 4 6 - 5
| |
| | | guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: OTH Poll Sun Jul 24, 2011 5:10 am | |
| 1) Omiljeni lik? Peyton. 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Zato sto mi je najopustenija, najlepsa, u neki trenucima razmislja kao idiot, ali mi je ovako kul. 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Tesko pokazuje osecanja. 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 4. zato sto mi je premocna, i 6. zato sto se ovi vencavaju. 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 4. Rejcel 6. Lukasovo premisljanje na pocetku 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) 4. Poslednja epizoda 6. Leyton. 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Hmm... Nejtana. 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Psihicki je najslabiji. 9) Omiljeni par u seriji? Leyton. 10) Zasto volis taj par? Zato sto se jos na pocetku serije svidjali. 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Ne mogu ih zamisliti ni sa kim. 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 5. --> Lindsay 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? Zanimljive se epizode, a i zbog Breytona 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Tyler Hilton. Kate Voegele. 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Jimmy Edwards. 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? Prva. 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Ne znam 18) U kojoj temi retko postujes? Verovatno reklame? 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zato sto je najbolja 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Kasno je da se nadam, ili ne nadam 21) Da li pratis 7. sezonu? Odgledao sam. 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 4 2 - 4 3 - 5 4 - 5 5 - 2 6 - 4 | |
| | | Haley I Will Dare
Posts : 103 Reputation : 0 Join date : 2009-10-11 Age : 34 Location : negde daleko.......
| Subject: Re: OTH Poll Thu Aug 18, 2011 6:59 am | |
| 1) Omiljeni lik? Haley James Scott 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Zato sto je uspela mnogo stvari u zivotu, jedna od njih je da promeni Nathan-a i da postane divna majka. 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Chris Keller-pevanje 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) 3. i 6. sezona. Treća zbog Naley venčanja a 6. zbog Leyton venčanja. 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) U 3. sezoni mi se nije dopalo neprijateljstvo između Brooke i Peyton, a u 6. sezoni Lucas-ovo premišljanje. 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) Pa napisala sam već, treća zbog Naley venčanja a 6. zbog Leyton venčanja. 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Brooke 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Pa nema neki poseban razlog, ali kad već nekog moram da napišem neka bude ona. 9) Omiljeni par u seriji? Nathan i Haley - Naley 10) Zasto volis taj par? Zato što su savršeni. Njihova ljubav traje od prve sezone. Prošli su kroz toliko toga, i dokazali su da su stvoreni jedno za drugo i da im ne može niko ništa. 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Haley sa Chris-om a Nathan sa Brooke 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? 9. sezonu, zato što će razdvojiti Naley 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? Videćemo malu Lidiya-u 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) Definitivno Chris Keller 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Nikki 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? Pa prva, tu se jos nije znalo ko kosi a ko vodu nosi! 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Ne znam, u svim pomalo. 18) U kojoj temi retko postujes? U off delu 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zbog realnosti. Mada je u ove poslednje dve sezone sve češće bilo nerealnih stvari. 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Da 21) Da li pratis 7. sezonu? Pratila sam i 7. i 8. sezonu 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 5 2 - 4 3 - 5 4 - 4 5 - 3 6 - 5 | |
| | | Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
| Subject: Re: OTH Poll Mon Feb 13, 2012 6:06 pm | |
| 1) Omiljeni lik? Lucas 2) Zasto ti je ona/on omiljeni lik? Zato što... ne znam. Drag je, povučen, miran, osjećajan. Izgled ne treba ni spominjati, ali karakter ima odličan U onim prvim epizodama me podsjeća malo na mene 3) Navedi jednu slabost tvog omiljenog lika. Peyton 4) Koje su tvoje omiljene 2 sezone? I zasto? (ne ukljucujuci 7.) Prva i Četvrta. Prva zato što je ono, početak , a četvrta mi je nekako najbolja, najuzbudljivija, najljepša 5) Sta ti se nije dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) U prvoj to što je Brooke stvarno Whore. A četvrta je savršena 6) Sta ti se najvise dopalo u tim sezonama? (Posebno za svaku sezonu) Sve 7) Koga najmanje volis od 5 glavnih likova? Ajoj, teško za odlučiti Možda Nathana? Ne znam. 8) Navedi neki primer/razlog sta te je navelo da ne volis tog lika? Oduran mi je na početku. Užasan. 9) Omiljeni par u seriji? Lucas i Peyton 10) Zasto volis taj par? Zato što su savršeni zajedno, i fizički i psihički. Plus sve što su preživili... prekrasno 11) Da nisu zajedno, sa kim bi voleo/volela da njih dvoje budu?(posebno) Lucas sa Haley, a Peyton... hmmm.. ne znam, za Peyton da se pojavi neko novi. Ili Mouth? Može Mouth 12) Koju sezonu ne volis? Zasto? Ne znam, nisam sve pogledala. Sve do sad su mi super 13) Navedi neki razlog zasto volis ovu sezonu? ... 14) Najbolji gost u seriji?(guest star) A ne znam... 15) Najneomiljeniji gost u seriji? Ne znam ni to 16) Koja sezona po tebi ima najvise polemike? Četvrta, možda 17) U kojoj temi na forumu OTHBalkan si najvise postovao/postovala? Ovoj, čini mi se 18) U kojoj temi retko postujes? Nova sam ovde, nebih znala reći 19) Sta mislis zasto je serija popularna? Zato što je fantstična, zanimljiva Ima radnju, fantastične likove, materijala za slinjenje 20) Da li se nadas 8. sezoni? Zasto? Nadam se. Da bih bilo više Ali glupo mi bez Peyton i Lucasa 21) Da li pratis 7. sezonu? Jok Nisam stigla do nje. 22) I za kraj oceni svaku sezonu od 1 do 5. (bez 7. sezone). 1 - 5 2 - 5 3 - 5 4 - 5 5 - 5 6 - 5 (jest da nisam sve gledala, al' ako su prve super, i zadnje su ) | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: OTH Poll | |
| |
| | | | OTH Poll | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|