~Perronita~ I Will Dare
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Fri May 21, 2010 3:25 am | |
| | |
|
Sanja94 Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 552 Reputation : 0 Join date : 2010-06-19 Age : 30 Location : Beograd
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Sat Jun 19, 2010 8:58 pm | |
| Kako god bilo,na kraju uvek će biti zajedno Lucas & Peyton.A i treba baš su sweet. | |
|
Majche Future Potter <3 Search for Something More
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Mon Jun 21, 2010 5:05 am | |
| Ja gledam tek prvu sezonu i vec sad msm da su Brooke i Lucas jedno za drugo. Peyton me mnogo nervira, Luke pokusava da joj se priblizi, a ona ga odbija. | |
|
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Tue Jun 22, 2010 12:25 am | |
| To sa Chadom i Sophiom nema nikakve veze...Mark je uvek planirao da LP zavrshe zajedno,shto je vishe puta i naglasio u svojim intervjuima.Brooke i Lucas su imali slatku vezu ali to je samo srednjoshkolska ljubav koja nije potrajala,Lucas&Peyton su sudjeni jedno drugom,po meni. | |
|
¿coka? The Show Must Go On
| |
ßloodyßarbie I Will Dare
Posts : 149 Reputation : 0 Join date : 2010-12-07 Age : 27 Location : In hell,xD
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Wed Dec 08, 2010 10:13 am | |
| Takav je scenarij Ali zar nisu se pomirli Sophia i Chad...?Msm tako sma čula,xD | |
|
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Thu Dec 09, 2010 2:55 am | |
| Po meni Lucas i Brooke nikad nisu bili neki par. (Mislim da nije u redu što svi pominju tu neku vezu, tj. brak od 5 mj Chada i Sophie. Znači jedno je gluma, a drugo stvarni život ! I u kasnijim sezonama su oni glumili zajedničke scene sasvim u redu. I netko je ranije spomenuo kako je drugo to što je u stvarnom životu Chadu više odgovarala Sophia i slažem se. Mislim to mi je najgluplja stvar uspoređivati. Kakve to ima veze? ) Ali veza Brooke i Lucasa je bila ona klasična srednjoškolska veza. Lijepo i slatko dok je trajalo, i oni su mislili da je to ljubav. Mislim da je i stavljeno da oni budu u vezi samo kako bi se kasnije vidjelo kakav su par Leyton. <3 Jer Lucas & Peyton su EPIC! I stvarno vjerujem da su od početka (od prve epizode) oni i trebali biti zajedno. Ali i sami znamo koje su sve prepreke oni imali u svojoj vezi. Jer stvarno su ih imali puno. Veza im je bila baš dramatična. ali sve to opet da kad im se njihov san ispuni na kraju da im bude slađe. Lucas je u 8. razredu napisao Haley: Peyton Sawyer will become Peyton Scott. Nije spominjao Brooke. Zapravo on je uvijek spominjao samo Peyton. Oduvijek ju je volio, kako sam kaže, odkad ju je prvi put ugledao. Zato mislim da je veza Brukas bila još samo jedna turbulencija na putu ka ostvarenju konačnog sna Leyton. When all my dreams come true, the one I want standing next to me - it's you. It's you, Peyton.
P: I have this dream where we're back in the hotel, and you propose to me. And every time I say yes.L: It's just a dream, right?P: I t's my dream. - Quote :
- Peyton, I’ve loved you since the first time I saw you, and this ring and these words are just simply a way to show the rest of the world what’s been in my heart for as long as I’ve known you. I love you, Peyton Elizabeth Sawyer, I always have and I always will”
”Lucas Scott. We’ve been through so much together and despite how confused I’ve been or lost I might have gotten, there was always you finding me and saving me. You deserve to be adored. So that’s what we’re gonna do, your baby and me. We’re going to adore you for years to come. I am so terribly in love with you, and I always will be.” - Quote :
”’Peyton Sawyer’ will become ‘Peyton Scott.’ Lucas wrote this in the eighth grade. I remember him talking about her constantly and not just in the eighth grade. In the ninth, the tenth and the eleventh grade. And finally, in our junior year, Lucas gathered up his courage and talked to Peyton for the first time, right here at this lake, and she was a bitch. He said, ‘Haley, I talked to her’ and when I asked him if the fantasy was finally over, if he could finally admit that Peyton Sawyer was human after all and he said, ‘No, Peyton Sawyer is not human, she’s an angel. And she’s my angel.’ I believe in true love, I believe in love at first sight, I believe love conquers all. That doesn’t mean there’s not gonna be hard days or difficult things to deal with, because there will be. But finding that person who does it for you and knowing that that person loves you back it just makes everything so much easier. ‘Peyton Sawyer will become Peyton Scott.’ That was the dream, and here we are, 10 years later and we will all get to witness a dream come true” <3 <3 <3 Eh, to je ono pravo !! | |
|
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Thu Jul 28, 2011 10:23 am | |
| - P. Sawyer wrote:
- pa i jesu sudjeni..!
Lucas se prvo zaljubo u Peyton.. i nikada je nije zaboravio..
to sto je njemu Sophia vise odg. u stvarnom zivotu..nego Hil.. to je drugo..!
jedno je gluma.. a drugo zivot..! Slažem se potpuno. Ja više volim Brooke ali Peyton i Lucas su suđeni jedno drugom zaista. | |
|
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? Sat Aug 31, 2013 12:33 am | |
| Mislim da nije potrebno išta dodavati nakon Filipinog posta Meni je nekako smiješno to što konstantno dovodite u vezu Brucas raskid sa razvodom Chad-a i Sophie. Leyton bi svakako završili zajedno, zato što je to bio Mrakov plan. Inače, meni je draga Brucas priča, zato što mi je najrealnija od svih ljubavnih priča u seriji (Leyton, Naley, Jeyton...) | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Razlog sto Brooke i Lucas nisu zavrsili zajedno? | |
| |
|