| Prevara? | |
|
+10fan of one tree hill LP.TLA KingHaley H-elly Baby C. ~[Smiley]~ guru_Pajoridža Pretty girl P. Sawyer B. Davis 14 posters |
Author | Message |
---|
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Prevara? Mon Feb 08, 2010 8:35 am | |
| Kao sto znate u kroz seriju se provlace mnoge prevare pa me zanima sta je prevara po vama,kako je vi definisete?
Na primer Lucas i Brooke su bili zajedno pa onda ono sa Peyton,znate na sta mislim da ne objasnjavam.Da li je to po vama prevara?
Po meni je prevara poljubiti nekoga ko nije tvoj decko ili devojka.
Kako vi definisete prevaru,gde ste je sve zapazili u ovoj seriji i da li su neke prevare promenile vas odnos prema nekom liku? | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 8:40 am | |
| pa nije to bila prevara.. Lucas se prvo zaljubio u Peyton.. i on je nju oduvek voleo.. a to sto je 2-3 puta rekao brook da je voli..pa nije bio svestan sta radi.. ili je hteo da napravi Peyton ljubomornom..! a i sto je brook pristajala da bude s njim.. kad zna da je uvek voleo Peyton..! Peyton & Lucas...forever and ever..! | |
|
| |
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 8:48 am | |
| Ovde se desava bas ono sto sam mislila da hoce Ne odgovarate realno,vec na osnovu lika koji volite. Sto se mene tice to je bila prevara i to najgora i to iz sledecih razloga: 1.Brooke je bila najbolja drugarica od Peyton...Nista gore ne moze da se uradi drugarici...! 2.Bilo je fizickog kontakta i to su skrivali od Brooke. 3.Sto je najgore nisu bili pijani,nije to bila veza na jedno vece;znali su sta rade. Slazem se sa tobom da je Lucas voleo Peyton na pocetku,a sa Brooke je bio jer mu se svidela,privukla ga ili sta vec,ali to je opet bila prevara pogotovo jer se Brooke trudila da 1. put ima pravu vezu,a oni su joj to uradili. Ali ako Lucas nije nikada voleo Brooke,objasni mi celu 3-cu sezonu.Naravno da ju je voleo i oni bi sigurno zavrsisili zajedno da Chad nije prevario Sophia-ju i onda je Brooke na pocetku 4-te sezone raskinula sa Lucasom. A bilo je tu jos prevara; Haley i Chris Keller,Nathan i dadilja Carrie,Keith i Deb... | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 9:06 am | |
| pa i ti govoris na osnovu lika kog voles..! a da za Haley i Chris Keller... ufff kako me je tad iznervirala... doslo mi da je ubijem.. : !: sreca njena sto se vratila neitu.. | |
|
| |
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 9:10 am | |
| Ne govorim ja nista na osnovu lika kog volim,ovo su sve cinjenice. Zar nije Lucas voleo Brooke u 3-oj sezoni? Zar nije najgore kada te izda najbolja drugarica? To su sve cinjenice I ja sam htela da je zadaaaaavim Onakvog Nate-a za onog crva Chrisa | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 9:16 am | |
| ma ja tog Crisa ne volim od kada sam ga videla.. sav je uffff... tad me je tako razocarala..! | |
|
| |
Pretty girl The Show Must Go On
Posts : 317 Reputation : 0 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree hill
| Subject: Re: Prevara? Mon Feb 08, 2010 9:18 am | |
| ja umm ne znam stavrno... volio je on brooke,a li je valjda više volio peyton... sram ga bilo | |
|
| |
| |
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Prevara? Sun Feb 21, 2010 8:08 am | |
| lucas se prvo zaljubio u peyton a i vise mu odgovara ona! lepsi su par : !: A sto? Meni je Chris Keller na kraju ispao lik... I on i Brooke su bas lep par! | |
|
| |
| Subject: Re: Prevara? Sun Feb 21, 2010 12:08 pm | |
| Nisu lep par...! Msm Brooke i Chris Ja sada gledam ponovo od 1. sezone i jeste se Luke prvo zaljubio u Payton,ali ga je ona odbila,a iskreno Lucas ne zna sta hoce Mnogo su zbrzali...U jednoj epizodi ga Payton odbije na zabavi u Nate-ovoj kuci,a on se nakon 2-3 epizode smuva sa Brooke...! Ludilo mozga bre... | |
|
| |
~[Smiley]~ Search for Something More
Posts : 57 Reputation : 0 Join date : 2010-02-26 Age : 29 Location : Sedmo nebo ^__^
| Subject: Re: Prevara? Sat Feb 27, 2010 10:54 am | |
| nije smeo da poljubi peyton..nikako ;P | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| Subject: Re: Prevara? Sun Mar 28, 2010 3:39 am | |
| ma ljudi, kako se kaze, leyton 4ever! hahha... xDD | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Prevara? Sun Mar 28, 2010 4:43 am | |
| daaa.... | |
|
| |
H-elly The Show Must Go On
| Subject: Re: Prevara? Sun Apr 11, 2010 4:49 am | |
| Lucas je definitivno prevario Brooke sa Peyton, bez obzira na to što on nju voli ili ne.. mogao je naprije ostaviti Brooke a odna biti sa Peyton, oako je kao baš kao što je B. Davis rekla najgori oblik prevare sa najboljom prijateljicom..
Što se tiče Haley i Chrisa , divim se Nathanu što joj je sve oprostio, da mene netko prevari sa takvom gnjidom ne bih ga više ni pogledala, no dobro ljubav je jača? recimo..
Nathan i dadilja, tehnički gledano to i nije prevara kad je ona njega poljubila, a on je nju odgurnuo, no da joj je mogao malo manje signala slati, mogao je..
Deb i Keath - isto prevara, ma kako god se oni ne slagali sa Danom i kako god njih dvoje tješili jedno drugo, opet nisu morali spavati zajedno.. | |
|
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Prevara? Fri May 21, 2010 10:34 pm | |
| - B. Davis wrote:
- Ovde se desava bas ono sto sam mislila da hoce
Ne odgovarate realno,vec na osnovu lika koji volite.
Sto se mene tice to je bila prevara i to najgora i to iz sledecih razloga:
1.Brooke je bila najbolja drugarica od Peyton...Nista gore ne moze da se uradi drugarici...! 2.Bilo je fizickog kontakta i to su skrivali od Brooke. 3.Sto je najgore nisu bili pijani,nije to bila veza na jedno vece;znali su sta rade.
Slazem se sa tobom da je Lucas voleo Peyton na pocetku,a sa Brooke je bio jer mu se svidela,privukla ga ili sta vec,ali to je opet bila prevara pogotovo jer se Brooke trudila da 1. put ima pravu vezu,a oni su joj to uradili.
Ali ako Lucas nije nikada voleo Brooke,objasni mi celu 3-cu sezonu.Naravno da ju je voleo i oni bi sigurno zavrsisili zajedno da Chad nije prevario Sophia-ju i onda je Brooke na pocetku 4-te sezone raskinula sa Lucasom.
A bilo je tu jos prevara; Haley i Chris Keller,Nathan i dadilja Carrie,Keith i Deb... potpuno se slazeem! | |
|
| |
LP.TLA Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 543 Reputation : 0 Join date : 2009-09-23 Age : 31 Location : Deep Ocean Vast Sea
| Subject: Re: Prevara? Tue Jun 22, 2010 12:43 am | |
| Shto se tiche BLP jedini krivac je Lucas jer nije znao shta hoce.Peyton je vishe puta rekla da nece to da uradi Brooke ali je Lucas navaljivao da hoce da bude sa P,a ne B iako je josh uvek bio s Brooke.A Peyton je bila ta koja je reskinula ne Lucas.U 1.sezoni Lucas je def. bio zaljubljen u P,a Brooke ga je samo fizichki privukla i on je kriv sho nije mogao da odluchi shta mu je vaznije.U 3.sezoni Lucas jeste bio zaljubljen u Brooke,a Peyton ga je poljubila jer je mislila da umire,a posle kad je shvatila da ima osecanja prema Lucas bila je iskrena prema Brooke da ne bi ponovila istu greshku,Lucasu je rekla za svoja osecanja tek posle kad je bila sigurna da su BL gotovi. A to da Lucas voli da bude u pogreshnim vezama jer ne moze da bude sa Peyton pokazuje i peta sezona...Kad je P rekla 'someday' Lucas se odmah upustio u vezu sa Lindsay,ali chim se Peyton vrati,Lindsay je nesigurna,a Lucas ponovo poljubi P... Shto niko ne voli Chrisa?On je sooo cool!Tu je Haley ispala odvratna jer je bila udata,a ljubakala se na sve strane!XD Meni je josh uvek zao shto nije ostala na toj turneji,onda ne bi bilo ni Jamieja ni nanny Carrie...a Brooke i Nathan bi bili zajedno! : | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Prevara? Tue Jun 22, 2010 4:15 am | |
| I po meni je prevara da poljubis nekog ko nije tvoj decko, a decko na tvojoj najdobru drugaricu i ako NE i priznas za to. Ali u ovoj slucaj Peyton je priznala i razjasnila sve na Brooke, i mislim da ne treba da se obvinuje samo Peyton jer i Lucas je isto toliko vinovan. Tako da mislim da je Peyton jako ispala fer sta je rekla Brooke jer ako je sama doznala kao i prvi put bilo bi poloso. - Quote :
- LP.TLA said:
Brooke i Nathan bi bili zajedno! Pa Mark je hteo Naley da budu zajedno pa tako je i napravio. I uostalom nemogu i u seriji i u privatnome zivotu da budu zajedno - Brooke i Nathan (salim se, mada su sada raskinuli ali ipak Sophia i James su bili zajedno). I nz dali jer sam se tako navikla da ih gledam ali Naley 4ever and always : : Leyton 4ever and always : : Brulian 4ever and always : : Po meni tako je najbolje. | |
|
| |
People.Always.Leave The Show Must Go On
| Subject: Re: Prevara? Fri Aug 27, 2010 11:24 am | |
| prevara je i nikakvo leyton 4ever won't fix it, daer kidz | |
|
| |
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Prevara? Fri Aug 27, 2010 12:06 pm | |
| Meni ne lici bas skroz na prevaru. Sta ja znam. | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Prevara? Fri Aug 27, 2010 12:54 pm | |
| Pa jeste prevara..u nekom smislu.. mada zar nije i Brooke spavala sa Nathan-om dok su Peyton i on bili u vezi..?! to nije bila prevara...hmm..?! | |
|
| |
| Subject: Re: Prevara? Fri Aug 27, 2010 11:32 pm | |
| E da . Ja sam na to skroz zaboravila. Stvarno. | |
|
| |
¿coka? The Show Must Go On
| Subject: Re: Prevara? Tue Nov 23, 2010 9:43 am | |
| Prevara je veoma sirok pojam. Nije prevara svaki poljubac, zagrljaj, misao. Po meni je prevara kada se neko zaljubi u tu drugu osobu. | |
|
| |
Lucas Scott I Will Dare
| Subject: Re: Prevara? Fri Jul 29, 2011 11:02 am | |
| Samo kad se zaljubi? A npr. ne zaljubi se u tu osobu a spava s njom, to ne smatraš prevarom? Meni je prevara i jedan jedini poljubac s osobom s kojom nisi u vezi a imaš momka/curu. naime, to je prevara koja se može oprostiti. Da bih oprostila nekome ko me je prevario na gori način morala bih ga jaaaako voljeti da mu oprostim. | |
|
| |
XoXo I Will Dare
Posts : 194 Reputation : 0 Join date : 2009-08-28 Age : 32 Location : I found myself in Wonderland^^
| Subject: Re: Prevara? Sun Aug 28, 2011 11:12 am | |
| - B. Davis wrote:
- Ovde se desava bas ono sto sam mislila da hoce
Ne odgovarate realno,vec na osnovu lika koji volite.
Sto se mene tice to je bila prevara i to najgora i to iz sledecih razloga:
1.Brooke je bila najbolja drugarica od Peyton...Nista gore ne moze da se uradi drugarici...! 2.Bilo je fizickog kontakta i to su skrivali od Brooke. 3.Sto je najgore nisu bili pijani,nije to bila veza na jedno vece;znali su sta rade.
Slazem se sa tobom da je Lucas voleo Peyton na pocetku,a sa Brooke je bio jer mu se svidela,privukla ga ili sta vec,ali to je opet bila prevara pogotovo jer se Brooke trudila da 1. put ima pravu vezu,a oni su joj to uradili.
Ali ako Lucas nije nikada voleo Brooke,objasni mi celu 3-cu sezonu.Naravno da ju je voleo i oni bi sigurno zavrsisili zajedno da Chad nije prevario Sophia-ju i onda je Brooke na pocetku 4-te sezone raskinula sa Lucasom.
A bilo je tu jos prevara; Haley i Chris Keller,Nathan i dadilja Carrie,Keith i Deb... Slazem se sa tobom! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prevara? | |
| |
|
| |
| Prevara? | |
|