Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
Subject: Chat... Fri Jan 29, 2010 4:03 am
First topic message reminder :
Ovde chat-ujemo..!
pa sta ima..?!
Author
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 6:40 am
Isto ko i ove do sad
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 6:43 am
A kako to?
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 7:06 am
Dangubimo : P ja se uz to spremam za popravni i tako Ti?
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 7:14 am
I kako ide to spremanje ?Je l' si saznala kad je tačno popravni? Videla sam da si negde napisala da si dobila dobru komisuju,ili nešto tako Spavam I dangubim
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 8:47 am
22.08.u 8 mi je pismeni i bit će samo profesor matematike, a 24. 08. je usmeni i piše da će bit' još 3 profesora pored profesora matematike, samo se nadam da se kao i prošle godone, niko od osim profesoraneće pojaviti :3 Hvala na pitanju Jao kako sma se najelaaaaaaaa : D Samo nemam pojma kako da se probudim u 8!! D: Inače se budim oko 1-2..
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 8:50 am
Haha,eto konačno znaš kad će biti Nema na čemu Šta si jelaaaa?
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 8:52 am
Makarone sa saftom od piletine, pileću supu, pizzu, medinu šapu i lubenicu :3 Prethodnih par dana sam živjela od lazanja Šta ima novo kod tebe??
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 9:16 am
Auuu,al' si se ti najelaaa..to si jela za naredna tri dana? Bila sam kod frizerke da skratim šiške,a izvukla sam i par plavih pramenova,neplanirano Inače ništa posebno : P Juče me je jedan dečko pitao da idem na bazen,a ja mu rekla da ne posećujem bazen Sad sigurno misli da ga izbegavam Ima li nešto novo kod tebe? Je l' se kuvaaš?
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 9:17 am
E,da,a šta je medina šapa?
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 9:58 am
Hahah, you say the sweetest things to me : P Aaa, baš bih voljela da vidim kako to izgleda, valjda ćeš postavit na fb u bližoj budućnosti ^-^ hahahah jaadan, ma nee, gdje bi to pomislio, mogu zamislit' koliko je jadan skupljao hrabrosti da te to pita i ti tako ... trebala si mu reći ne posjećujem, ali ako hoćeš da me vidiš u bikini izdanjuu, samo reci, ne trea nam bazen ;D ... Ma nee, veler je a ima 35 stepeni napolju, spavam na podu jer me madrac grije, čak i jastuk bacim daleko od sebe u snu .. Neema, samo pokušavam da izbjegavam samoću jer previše mislim u posljednje vrijeme (iako ti to vjerovatno zvuči nevjerovatno ) pa osjećam kao da ću poludjeti : P .. ali drago mi je da neću za bajram ić' na popravni :3 a medina šapa ti je nešto na ovu foru samo nije u kalupu nego se ravno izlije u posudu za pečenje
Rachel Gatina. This is My House, This is My Home
Posts : 4345 Reputation : 2 Join date : 2012-04-07 Age : 30 Location : The Lonesome Road
Subject: Re: Chat... Wed Aug 08, 2012 11:44 am
P. wrote:
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Thu Aug 09, 2012 2:23 am
Zove se još i mramorni kolač
:3
Subject: Re: Chat... Thu Aug 09, 2012 3:37 am
I know ;D Ne verujem da ću postaviti na fb,ali možda postavim ovde..samo za tebe ;D Ma daa,zvao me je već par puta da se vidimo,ali ja nikako da odeem..on je '93,pa moji prave problem oko toga,i onda mi se ne pita da idem,pa da mi zvocaju. Inače,on mi je samo drug,bar što se mene tiče : P A u bikini izdanju se pokazujem samo ogledalu :p Hahaha,i ja se razmišljam da legnem na pood,jer ne mogu više da izdržim vrućinu iako ventilator duva u mena(prisvojila sam ga) O čemu misliš? Brine li te nešto? Ma ne zvuči mi neverovatno..nego mi je neverovatno što si tako "luda",a tol'ko razmišljaš Ijaaaaaaaao,pa to je kolaaaač Mogu da se pozovem na kolače kod tebe?
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Thu Aug 09, 2012 8:13 am
Čekam A sve i da postaviš, ne pamtim kad sam ušla na onaj fb ... osim jutros jer nisam spvala svu noć.. samo sam buljila u plafon i nisam mogla da spavam pa sam slala sestri neke slike : P To je samo tebi dozvoljeno da se diviš svom tijelu? :3 K'o Johnny Bravo - Pa šta ako je '93 nije to neka velika razlika :3 Jer ti svakako djeluješ starije Btw predobra ti je ona profilna na fb-u ;D a sve kao ne idem tamo .. : P Prvo ja imam papir od doktora da nisam luda, pa ti pričaj ( stvarno se trebam prestati šaliti s ovim .. )... Ja sam pojela pola tepsije, a ostalo ne znam, valjd aostali ukućani Žao mi je, drugi put Našla sma neku kaloričnu bombu od torte - Monte torta i to hoću da pravim za rođendan Ako upropastim sve sastojke, ako ne bude ukusno ili zapalim kuću, bit će mi rođendan pa me mama neće izbaciti na ulicu
Subject: Re: Chat... Thu Aug 09, 2012 10:29 am
Načekaćeš se Ne volim da se slikam jer nisam fotogenična : P Haha,kakve slike? ;P Primetila sam da si postovala u 8 ujutru Što nisi mogla da spavaš? Od vrućine,ili si mnogo razmišljala,pa te bolela glava? Ahahaha,ma daaaaa :'D Eh,kad bi' imala telo k'o Johhny Bravo,možda bih ga i pokazivala u javnosti Ne smeta meni razlika,nego njima Ozbiljno,misliš da delujem starije? Ja sam mislila da delujem mlađe Hvalaaa Haha,znala sam ja da me uhodiš na fejsu Okeej,kako god ti kažeš,nisi luda..mnogo (šalim seee ) Ti meni deluješ toliko sitno i mršavo,da se svaki dan pitam gde ti stane toliko hraneee? Onda me zoveš na tortu za rođendan? :3 ;D S čime je torta? A da za svaki slučaj pustiš mamu da ti napravi tortu?
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Fri Aug 10, 2012 8:59 am
Ja sam inače najfotogeničnije osoba u familiji : P ... neke smiješne mačke jer su njoj mačke nevjerovatno smiješne, ne znam ni ja zašto : P Od kafe Da :3 Da ne djeuješ, ne bih ti govorila da djeluješ : P Niiiiisaaaaaam : P To se tebi samo čini Imam ja papir na kojem crno na bijlo stoji da nisam luda! Jest da sam ja pisala.. : P Drogiram se :3 Vidjet ćeš poslije bajrama .. I'll be all like
Bajram poslije ramazana je šok za organizam, kad poslije mjesec dana gladovanja jedeš bez prestanka gdje god dođeš .. još kad skontam na kraju dana da sma bar 4 baklave pojela.. Misliš na naš rođendan? :3 Naravno, ako budeš u Sarajevu, svakako mi javi možeš doći na moj lame-all party Hahaha.. to bih sigurno dočekala : P Monte kolač Ja sam na krjau recepta napisala da se treba dobro pomoliti prije jela i nadati se da nećeš oboljeti od dijabetesa
Subject: Re: Chat... Sat Aug 11, 2012 3:24 am
Haha,meni deluješ fotogenično,na one dve slike koje sam videla Da,da mačke : P Piješ kafu? Onu običnu,crnu,gorku? Poverovaću ti tek kad vidim taj papir Šta koristiš(Na čemu si ) ? Da uzmem i ja malo Ahahahahahahaha laugh Voliš li da jedeš piletinu? A šta je Bajram,neki praznik? Oprosti na mom neznanju Pa dobro,nećo to tebi teško pasti,sigurna sam : P Da,da..jaooo pozvana sam na Hadžerinu žurku Mada sam sigurna da neću biti u Sarajevu,jer nemam pasoš Mene mama uvek pita koju ću tortu za rođendan Auuuuuuu,koja tortaaaa Hahaha,dobra ti je ta napomena..šteta što niko to neće pročitati pre nego što proba tortu
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 1:34 am
Ne pijem, da pijem ne bi mi smetala da spavam Ali kad pijem jednom u 100 godina, pijem s mlijekom i šećerom Uslikat ću papir nekad kad mi se bude dalo Sad mi se ne da tražit USB kabal.. Vooolim piletinu, pravim je na hiljadu načina baš sam ej sinoć jela kdo neke djevojke na iftaru, baš sam k'o ovaj djelovala i kad sam došla kući opet sam jela piletinu Htjela sam reći lame ass party ne znam zašto sam napisala lame all Znači ništa od zajedničke proslave Bajram je praznik Ramazanski je odmah poslije ramazana :3
Quote :
Ramazanski bajram je islamski praznik koji se obilježava za kraj ramazana. Ramazan je jedan od posebnih mjeseci u Islamu. Jedna od pet temeljnih dužnosti svakog muslimana je i post koji se provodi u ovom mjesecu. Tokom trideset dana ramazana muslimani se moraju uzdržavati od hrane, pića i spolnog kontakta sa svojim suprugama, i to od zore pa do zalaska sunca. Po isteku ovog mjeseca slijedi mjesec Ševal laugh i prva tri dana tog mjeseca je jedan od dva praznika u Islamu, Ramazanski Bajram (1. 2. i 3. dan u mjesecu). Njim se obilježava kraj posta. Prvi dani (oba) Bajrama su dani kada post nije dozvoljen.
a imamo i Kurban-bajram
Quote :
Kurban-bajram ili Hadži-bajram je islamski praznik prinošenja žrtve, najznačajniji islamski praznik. On dolazi dva meseca i deset dana nakon ramazana. On je vezan za obred Hadža, koji je jedan od pet osnovnih dužnosti muslimana. Za vrijeme Kurban-bajrama muslimani kolju kurban (ovna) i dijele ga sirotinji, komšijama i rodbini prema utvrđenim pravilima: 1/3 sirotinji, 1/3 prijateljima i komšijama i 1/3 porodici.
Hahaha imam neki osjećaj da ću je upropastiti : P
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 6:19 am
A voliš li da piješ čaj? Je l' ustaješ rano,sad preko raspusta? Uslikaj što pre ;D Sama praviš? Kakva ti je najlepša? Hahahah,pa dobroo,kad ne možeš da odoliš : P Da,baš šteta.. Ali čim budem imala pasoš dolazim kod tebe na ručak i kolače A posle pravimo i zajedničku žurku za rođendan Hadži-bajram - Hadžerin bajram Ma nećeeeš ;D
P. Moderator
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 8:11 am
Da, volim čajeve! :3 Većinom ih pijem bez šećera jer im je okus bljutav sa šećerom :S Mada ih ima par koji su super i sa šećerom, kao npr. ovaj - taj trenutno najviše pijem Kako da ne Mada sam sad počela ustajati oko 10-11.. Volim da pileća prsa režem na trake i da ih nabadam na štapiće , stavim u dosta začina i tako pržim ii da ih pohujem, naravno Može, ako ćeš ti sve donijeti i pripremiti Hahah daa : P I mene na mene podsjeća a za bajram posjećujemo porodicu, prijatelje, jedemo baklave ii mi djeca dobijemo pare gdje god da odemo :3
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 12:09 pm
Ju, ne sećam se kad sam zadnji put postovala u ovoj temi Ima li koga?
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 1:21 pm
Sta se radi kod vas?
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
Subject: Re: Chat... Sun Aug 12, 2012 11:11 pm
Evo..
Hladno brate
Subject: Re: Chat... Mon Aug 13, 2012 12:54 am
Hadžera-Nisam pila taj čaj Ja najviše volim nanu,i obično stavljam šećera,ali malo Haha,ja sam se jutros probudila u pola deset nikad nisam tako jela Ja volim pohovano i belo meso na roštilju Ja ću doneti,a ti ćeš pripremiti? Haha,znači zaradiš nešto,a još se i naždereš svega Sviđa mi se taj bajram ;D Šteta što nećeš još dugo biti dete ;P Ove godine 18.,je l' da? ;D
Ooo.još neko posećuje ovaj chat
Aimee Liam wrote:
Hladno brate
I ovde je hladno Paa,kako ste ljudii?
Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill