dunnnja I Will Dare
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Sat Feb 25, 2012 12:30 pm | |
| - Haley J. Scott wrote:
- 10 razloga zasto je Brooke bolja od Peyton:
~Nije ukrala momka svojoj najboljoj prijateljici (2 puta) ~Na kraju je ispala bolji prijatelj od Peyton (odustala je od Lucasa zbog nje) ~Imala je dovoljno srca da oprosti za ono sto su joj Lucas i Peyton uradili ~Prosla je kroz mnogo toga i opet je ostala snazna ~Drugarstvo joj je na prvom mjestu ~Nije pateticna ~Zanimljiva je,vedra i pozitivna ~Ima predivan glas ~Kroz sezone je postajala sve bolja i bolja osoba ~Jednostavno,miliooon puta je ljepsa od Peyton Objasnila. | |
|
TwentyThree I Will Dare
Posts : 232 Reputation : 0 Join date : 2012-03-10 Age : 27 Location : In Nathan's arms.
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Sun Mar 11, 2012 10:22 am | |
| Bruk | |
|
Peyton the best Search for Something More
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Tue Mar 13, 2012 5:15 am | |
| Vise volim Peyton jer mi se Brook nije svidela do 5. sezone a iznervirala me je kad se naljutila na Peyton jer joj je "ukrala decka" a Peyton je rekla da ce da se povuce ako joj Brook kaze. Sad mi je i Brook ok, ali ipak Peyton *.* | |
|
snowflake. Search for Something More
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Tue Mar 13, 2012 8:03 am | |
| Peyton. Jednostavno Brooke nikad nisam volela preterano. | |
|
*Selena Gomez* Search for Something More
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Sun Apr 22, 2012 7:55 am | |
| | |
|
TrueLoveAlways Search for Something More
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Tue May 15, 2012 9:03 am | |
| Brooke je zanimljivija i opicenija,ali volim i Peyton | |
|
T. Stevanovic Search for Something More
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Sat Jul 14, 2012 4:45 am | |
| Brooke.. nekako mi je simpaticnijaa, ni Peyton niје losa... al ipak to sto je uradila drugarici nije u redu ... Brooke ♥ | |
|
...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Sun Jul 15, 2012 11:52 am | |
| Bruk Sjajna, snazna, pozitivna, otkacena, pravi prijatelj, zabavnjak, hedonista, tu kad god je potrebna, uspesna, snalazljiva,prelepa, nosi svoj karakter kao najbolji poklon od Boga i apsolutno je sjajna! Bila je jaka u mnogim situacijama, prozivela svasta, stavljala tudju srecu ispred svoje, bila majka i onima kojima to nije bilo potrebno, humana, ljubazna, opet i drska i glasna kad je to potrebno, dobar savetnik, sposobna..ma izuzetna! Ja Pejton prosto ne volim Ona bez Bruk nema svoj znacaj...ona je mirna onako i pasivna nekako..kobajagi opicena..talentovana jeste, ali je prosto u nekom svom svetu i nije bila bas najsjanija kada je mogla biti...Cak i sa divnom pricom koju je imala sa Lukasom, ja nisam licno dozivela tu njihovu ljubav kao nesto specijalno..Cad je katastrofalan u svojoj ulozi, a Hilarin lik je prosto patetican nekad ali je ona sjajno odglumila.Ne znam..Bruk je ono sto ja volim da vidim kod ljudi, tu neku pozitivnost..a Pejton mi je prosto...dosadna. | |
|
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton Thu Aug 29, 2013 4:35 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Brooke vs. Peyton | |
| |
|