| Hej... | |
|
+5Baby C. It's.Nina.Biatch P. Sawyer P. Chaos7 9 posters |
|
Author | Message |
---|
Chaos7 Search for Something More
Posts : 74 Reputation : 0 Join date : 2013-09-25 Location : Ниш
| Subject: Hej... Wed Sep 25, 2013 4:23 am | |
| Pozdrav, ja sam novi clan... Iako sam dugo gledao neke stvari po ovom forumu dosta dugo me je mrzelo da se registrujem ali evo od danas sam i ja clan ovog foruma, pritom vidim da nemate nesto puno muskih clanova pa eto malo da imate i musku publiku... Volim dosta ovu seriju, jedina je koju sam odgledao celu, jer licno nemam ja vremena za gubljenje ali kada sam gledao OTH to je bilo po ceo dan od jutra do mraka (verovatno znate kako je ) Sto se tice same serije malo se pokvarila od kraja 5 sezone, ali takva konkurencija bila pa zato valjda... Nadam se da ovaj forum se nece ukasiti ja sam pristupio u njega kako bi vas podrzao da sto duze postojite, jer forumi u Srbiji se cesto menjaju (gase) na dve tri godine.. | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 4:29 am | |
| I da zaboravih da sam gledao vrlo cudno ovu seriju, zato sto sam poceo da je gledam od 4. sezone... | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 5:02 am | |
| HEEEJ! Dobrodošao! Volim kad neko piše duge postove! Drago mi je da si odlučio da počneš postovati. Istina je da nemamo mnogo aktivnih muških članova, ali ovi što su tu, vrijede mnogo. Nadam se da ćeš ostati da im poboljšaš prosjek Ovdje možeš slobodno pričati o tome koliko si opsjednut bez brige da će te neko osuđivati. Kod mene je cijela porodica upoznata sa radnjom serije i aktuelnostima iz života glavnih glumaca, iako ne prate seriju : P U potpunosti se slažem s tobom u vezi kvaliteta serije poslije 5. sezone! Sve dok smo Sofija (administrator) i ja tu, uvijek će biti tu neko ko će osvježavati forum i spamo..., ovaj, postovati : P Nadam se da ćemo te zainteresovati i da ćeš se zadržati na forumu. Please don't leave us, people always leave. Btw ko su ti najdraži likovi? | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 5:18 am | |
| Ah, hvala na dobrodoslici... Ali ja sam hteo napisati duzi post o tome sta ja mislim jos o seriji ali reko ajde bolje ne ljudi ce pogledati duzinu i odma reci u sebi (ovaj smarac neki novi doso, malo sto imamo admine koji smaraju sad ovaj... ) Pa s'obzirom da volim ovu seriju nadam se da ce opstati.. Sto se tice lika, pa ne znam ja sam pomalo menjao misljenje o likovima kroz seriju.. Ali definitivno su to Nejtan i Bruk, Nejtan jer je kroz seriju imao najmanje "glupih" poteza itd. A Bruk zbog njene transormacije, video sam da ste imali jednu temu kako nje nije bilo u prvim epizodama, sto je po meni ok ono desava se to i u drugim serijama da kasnije jedan od bitnijih likova pre toga ne postoji, ali Bruk je bila predstavljena u prvoj sezoni kao neka losa cura iz skole, maltene kao negativac, ali ja bi to opisao ovako svidja mi se njena transformacija od ku*vice (izvinite na izrazu ali pravi je) do zene koja bi sve uradila kako bi imala bebu odnosno decu... Zbog toga Bruk volim jer isto kao i Nejtan je imala najmanje losih poteza i kad se pogleda malo bolje vise su njoj loseg cinili i prema njoj bili takvi nego ona prema drugima, zbog toga njih dvoje su mi omiljeni.. Inace dosta volim detalje tako da oko ove serije volim neke detalje ali o tome u nekom drugom postu :)Znao sam da cu ovde natrcati na forum prepun slika Pejton i normalno Lucasa ali ovo je malo previse :S p.s predpostavljam da ima ogranicenje koliko postova moras imati kako bi mogao da postavis zeljenu sliku? | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 5:28 am | |
| Nathan je legenda On mi je jedan od najdražih likova! A Brooke mi je uvijek bila simpatična, čai i u 1. sezoni. Uvijek je zračila nekim optimizmom. Čak i kad bi uradila nešto loše, brzo bi se iskupila za to (kao u 1. sezoni kad na zabavi pred svima kaže kako se Haley sviđa Nathan, a odmah sutra im organizuje dejt). Sviđaju mi se njena požrtvovanost, smisao za humor i energija! Za šta tačno govoriš? Potpise/avatare članova : P Ne znam gdje si osim u galeriji moga naići na mnoštvo Leyton slika : P A da je forum prepun Leyton fanova (što meni nikad neće biti jasno, jer su Brucas fanovi uvijek bila brojniji), to je tačno Slobodno piši duge postove, navikli su članovi sa mnom i mojim romanima Redovno ih smaram, iako nisam admin : P Misliš na avatar ili? Mislim da ne postoji ograničenje, samo promijeniš sliku u postavkama - ideš na Profile -> Avatar (ako nisi mislio na avatar, oprosti mi što sam ti objasnila : P) | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 5:34 am | |
| Dobrodošao Drago mi je što si se registrovao, i što pratiš naš forum već duže vreme. Kao što je Hadžera rekla, dok smo nas dve tu forum neće propasti x D Inače, samo da ti kažem da je ovo jedini forum (verovatno na celim svetu) na kom ima više fanova Peyton i Leyton, nego Brooke i Brucas..to je u glavnom zato što sam ja glavni admin i zato što sam tim Leyton, pa me se ljudi boje i moraju da vole šta ja volim Još jednom dobrodošao, i nadam se da ćemo diskutovati u puno tema (taman da malo oživimo " diskusije") | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 5:47 am | |
| Pokušavaš nam na suptilan način reći da prestanemo pisati o seriji ovdje? : P Prvi put nisam rekla nekom da zbog tvojih prijetnji podržavamo Leyton i sama se odaš... : P | |
|
| |
It's.Nina.Biatch Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 6:23 am | |
| Moj covek (mislim na to da ti je omiljeni lik Brooke) Slazem se sa svim sto si napisao o njoj Btw Dobrodosao Zabavi se | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 6:24 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 7:06 am | |
| Hvala na dobrodoslicama... Nadam se da ce nam biti fino sto se tice komunikacije itd.. Vidim da vas ima od svukuda ja sam iz Nisa (kao sto mozete videti) Inace napisao sam ono za Lucasa i Pejton jer sam bio ubedjen da je tako i kolko vidim jeste, jer sam znao da se cure loze na tog glumca (sto je ok ma da mislim licno da on nije znao da unovci ili da se proslavi malo vise na tome kao neki drugi al dobro) a za Pejton sam isto kontao jer je tako sva nekakva "interesatna" bla bla bla.. Sve u svemu nisam ocekivao bas tolko fanova Bruk a u isto vreme sam ocekivao toliko fanova ovih i vidim da nije popularna Hejli sto skroz razumem jer je sva nekakva :S Nije problem da ja pisem u diskusijama ali ovde sam poceo da pisem svoja misljenja pa ne bih hteo da se to razvlaci bas po celom forumu vec ono ovde smo poceli ovde ce mo zavrsiti, zar ne.. A i kontam da ste na ovom forumu (barem do sad sto sam video sve cure otprilike istih godina, sto je ok ali mi se ne slaze sa nekim tudjim tvrdnjama koliko godina imaju oni koji su gledali/gledaju ovu seriju) Sve u svemu, pitaj te ako vas nesto interesuje, mene samo interesuje kakvo ovde misljenje preovladava sto se tice sezona koja vam je omiljena?! | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 7:14 am | |
| Mislim da većina djevojaka na ovom forumu (bar što se tiče administracije : P) preferira James-a - Quote :
- sto je ok ali mi se ne slaze sa nekim tudjim tvrdnjama koliko godina imaju oni koji su gledali/gledaju ovu seriju
Na čiju se tvrdnju ovo odnosi? | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 7:19 am | |
| Na neke ljude koje licno znam i koji su gledali po malo ili do negde ovu seriju... Inace to je kul jer stvarno mi je lucas-a u seriji bilo preko glave! :S A i cesce vidjam cure da imaju za profilnu sliku njega nego James-a ili nekog treceg... I da teo bih da pitam "It's.Nina.Biatch" da li ti podrzavas Bena Afleka za Betmena?! o.0 (inace sam veliki fan lika i dela tog heroja (ne super jer Betmen nije superheroj...)) p.s odakle si ti "p." | |
|
| |
Ainlises Let Me Get What I Want
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 8:05 am | |
| Welcome, have fun | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 8:26 am | |
| Meni je Lucas bio interesantan na samom početku. Djelovao mi je kao neki autsajder, a sviđala mi se i njegova zainteresovanost za knjige i citate. Samo su ga kasnije Mark i ostali upropastili žrtvujući njegov moral za veću gledanost, što je prava šteta. Inače, glumac Chad mi je bilo sladak u 1. sezoni, ali, ruku na srce, nije mi nikad bio nešto pretjerano interesantan i privlačan. Iz Sarajeva sam Btw, zovem se Hadžera, a možeš me zvati P., H. ili kako god želiš. Možeš otvoriti temu u hot seats, tamo postavljamo hot stvari (šalim se : P), pa tamo možemo pričati o seriji i svemu ostalom, da nas Sofija ne ruži : P | |
|
| |
It's.Nina.Biatch Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 8:47 am | |
| Ooo pa ti si sa Jugaa My bro Ja sam from Leskovac hahaha Pa ovako, ja volim Bena, i kao glumca i kao osobu, mislim da je dobar covek. Batmana takodjee obozavam. Bale sam obozavala kao Brusa Vejna/Batmana, ali takodje mislim da ce se Ben snaci u toj ulozi i bas mi je krivo sto ga dosta kritikuju po netu i sto mu prvo ne pruze priliku da se pokaze. Ja smatram da ce veoma dobro odraditi ulogu i ceo film. Sta ti mislis o tome ? | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 9:26 am | |
| Pa i meni je, al ipak smarac kao i jos par likova ali necu da ne izazovem gnev odma kod zena ovde Inace Hadzera (mogu tako da te zovem?!) moja mama je iz Sarajeva... ali sam ja iz Nisa :)Htedoh da pitam sta je to hot seats i da li se na hleb maze (ne znajuci sta je i gde je) ali sa skontao... Tako da bih voleo malo da odgovaram na pitanja... Samo gde?! I inace Ben Aflek nije za Betmena, nikako i ni pod koju cenu za njega je Bale izmislio ulogu Brusa Vejna u to sam siguran... Pozdrav za Leskovac, Niska regija i te forice | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 10:13 am | |
| Nisam vam ja zabranila da se ovde dopisujete x D ovde odavno nema nikakvih pravila x D Inace, meni su Pejton i Nejtan omiljeni likovi, a Leyton omiljeni par, sto ne znaci da volim i podrzavam Lukasa : P | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 10:16 am | |
| Hvala Bogu da sam upravo upoznao nekog normalnog admina na nekom forumu, uvek su nadrkani i na foru da i najmanje prekrseno pravilo odma na lomacu tog... :S | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 10:36 am | |
| Meni ni malo ne smeta ako se nečiji stav ne slaže s mojim, još ako je dobro argumentovan... Možeš, sad sam se sjetila da sam negdje bila napisala Hadzera i da me par ljudi pitalo da li mi je ime H-a-dž-e-r-a ili H-a-d-z-e-r-a Super! Mislila sam na dio foruma u kojem postavljamo pitanja jedni drugima, a hot stuff možeš postavljati u dio 'Moj kutak', bar ja tako radim : P Evo ti link za hot seatsKod nas je opuštena atmosfera, a imamo sreću što nas je zapao divan administrator. Sve dobro funkcioniše, a ne maltertiramo nikog, niti imamo potrebu. Samo se ja šalim kako nam ona ništa ne dozvoljava, da nam kidnapuje članove porodice ako vidi da nismo dolazili na forum duže od 3 dana, a imam sreću da je jako strpljiva osoba, pa me nikad nije sankcionisala. (Eto, napisala sam to što si mi rekla, možeš li mi sad vratit mamu bar do bajrama?) Znam na kakve administratore misliš! Meni je bio pravi šok kad sam sa takvog jednog foruma došla ovdje. Onda sam nadoknadila sve godine poštivanja pravila... : P | |
|
| |
Haley J.S. Moderator
Posts : 3177 Reputation : 1 Join date : 2010-11-23 Age : 31
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 2:20 pm | |
| Dobrodosao | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 8:17 pm | |
| Hvala... Hadzera takodje, ali normalno je braniti svoj stav... Da na najgore moguce admine mislim :S -.-Ali vidim da je ovde lepa atmosfera samim tim i lepo druzenje bez mogucnosti da zaradis ban... :)Ajd napravicu to cisto iz zajebancije malo | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Hej... Wed Sep 25, 2013 10:59 pm | |
| Ovde pravila stoje samo da drugi misle da ima reda i poredka x D ja sam ovaj forum napravila da komentarisemo o seriji, likovima, glumcima..a ne da idem u svaku temu i gledam da li su svi ispostovali pravila ;D Mi se ovde druzimo 2-3 godine i svi smo nekako postali mala porodica i uvek je super atmosfera..posebno na zurkama (koju cemo valjda uskoro organizovati ;D) - Quote :
- (Eto, napisala sam to što si mi rekla, možeš li mi sad vratit mamu bar do bajrama?)
tek kad uradis onu drugu stvar sto sam ti rekla!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Thu Sep 26, 2013 2:34 am | |
| Pa pravo da ti kazem imas veliki plus sto se tice toga od mene, zaista je to super nema nekog cimanja nema nerviranja nema banovanja Pa vidim da duze vreme postoji ovaj forum ma da zao mi je sto nema svoj domen da ima svoj domen nekako bi delovao jos ozbiljnije zar ne?! Tebi Sofija (valjda se tako zoves) koja je omiljena sezona... I gde bi ste organizovali tu zurku i kad, kako zainteresovan sam vec sad p.s Inace dosta sam se razmisljao da li da se registrujem na ovaj forum jer nekako mi pederski zvuci da sam clan ovog foruma, ali reko ajde barem cu biti jedna od redjih muskih clanova ucinicu vam forum posebnim a i meni ce prijati vecinsko zensko drustvo | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: Hej... Thu Sep 26, 2013 2:51 am | |
| Imao je forum domen pre dve godine, imali smo i sajt www.oth-balkan.com ali sad nemamo tih poena ili šta već treba, pa ne možemo da vratimo :S Da, Sofija, ali moraš da me zoveš "Glavna adminko"! (šalim se, naravno x D) Meni je omiljena prva sezona, kao početak svega, ali volim i ostale sezone (sve osim 7. i 8., one su mi nezanimljive i nekako nisu "Tri Hil", ako razumeš šta hoću da kažem x D).. Koja je tebi omiljena sezona? Ovo su forumske žurke, koje organizujemo na forumu, jer smo svi iz različitih delova Balkana, pa bi bilo malo teže da se svi skupimo na jednom mestu Otvorimo jednu temu na početku foruma u kom spamujemo, zezamo se, i skupljamo postove x D Znaš kako, ovaj forum (za sada) ima 3 perioda. Prvi period je kada je Pavle (guru_Pajoridža) bio redovan član (u to vreme jedini redovan muški član na forumu). Onda je on otišao u Ameriku, a došao je Milan (Shmiga), koji je takođe jedno vreme bio jedini redovan muški član na forumu, koji ne dolazi jer prati previše serija, ali nateram ga ja ponekad da svrati x D I sad je počeo 3. period, kad si se ti registrovao Ali, ja znam dosta muškaraca (uz moju braću) koji vole OTH (u glavnom zbog košarke). A i na našoj stranici na fb-u više lajkuju i komentarišu muški članovi, nego ženski. | |
|
| |
| Subject: Re: Hej... Thu Sep 26, 2013 4:04 am | |
| Pa ko ima bistar um i dobro pamcenje moze da poveze nesto sa FB stranice i ovde clanstvo i da svati ko sam i na FB (nisam ovde ostavio...) sve u svemu ja nisam zbog kosarke iako mi je jedan od omiljenih sportova, jednostavno u serijama i filmovima sportove prikazuju obicno kao neke bajke gde uvek onaj sut u poslednjoj sekundi odlucuje, to je bezveze malo pa sam nasao neki drugi motiv da gledam seriju koja mi se na kraju i dopala (vrlo) jel te... Pa sad, to i nije nemoguce igram eRepublik i znam sa jos nekih foruma da se dogovaraju prave druzenja, recimo u toj igri koju igram eRepublik jednom godinje na Tasmajdanu se okupljaju a i za prvi maj dve godine su uzastopno na Zlatiboru pravili proslavu prvog maja, i bude bas dosta ljudi... Nije nemoguce samo je potrebna zelja i cvrsta ruka A i nasoj drugarici iz Sarajeva (recimo Beograd kao centralno mesto Balkana) je blizi nego meni koji zivim jel te u Srbiji tako da sve se moze kad se hoce to su pokazali ovi sa forumova koje znam da su se organizovali pa sam zato pomislio da ste se vec neki put organizovale... Inace eto treca sreca ja sve dok mi budete zanimljive ja cu nadam se biti ovde, posto neki forumi koji sam i sam clan su mi interesatni i svaki dan ih posececujem tako da... Pa i meni ma da volim i 3 ili 4 nisam bas siguran, davno sam gledao Ali skoro mi je palo na pamet opet sve da odgledam tako da cu poceti najverovatnije opet Steta sto ste izgubili domen... Gospodjice GLAVNA adminko | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hej... | |
| |
|
| |
| Hej... | |
|