| Anđela | |
|
|
|
Author | Message |
---|
provincijalka Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 550 Reputation : 1 Join date : 2013-08-29 Age : 28 Location : Proleće
| Subject: Anđela Fri Aug 30, 2013 11:56 am | |
| Pa da i ja skupljam malo postove. | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Anđela Fri Aug 30, 2013 12:29 pm | |
| Haha, super, otvorila si temu! Do koje si epizode OTH-a došla? | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Anđela Fri Aug 30, 2013 3:21 pm | |
| Kad pročitam "provincijalka" setim se filma Lajanje na zvezde jesi gledala? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Sat Aug 31, 2013 6:53 am | |
| - Quote :
- Haha, super, otvorila si temu!
Do koje si epizode OTH-a došla? :3 Do treće epizode sedme sezone - Quote :
- Kad pročitam "provincijalka" setim se filma Lajanje na zvezde
jesi gledala? Kako nisam, nebrojeno puta. :-) | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Anđela Sat Aug 31, 2013 9:15 am | |
| I kakvi su ti utisci? Koja ti se sezona najviše svidjela do sad? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Anđela Sat Aug 31, 2013 12:09 pm | |
| Jel treniras nesto? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Sun Sep 01, 2013 8:52 am | |
| - Quote :
- I kakvi su ti utisci? Koja ti se sezona najviše svidjela do sad?
Sviđa mi se. :3 Ne mogu da odredim sezonu koja mi se najviše sviđa. Možda treća ili četvrta. :-) - Quote :
- Jel treniras nesto?
Da, odbojku. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Sun Sep 01, 2013 9:46 am | |
| Meni je 3. isto jedna od najdražih sezona! :') Ko su ti likovi iz tvog potpisa? Da li griješim ili su članovi benda LP-a? Iii koju pjesmu pjevušiš ovih dana/danas? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Sun Sep 01, 2013 12:32 pm | |
| - Quote :
- Meni je 3. isto jedna od najdražih sezona! :')
Ko su ti likovi iz tvog potpisa? Da li griješim ili su članovi benda LP-a? Iii koju pjesmu pjevušiš ovih dana/danas? :-D Volela bih da je moja srednja takva. Ne grešiš, jesu Chester i Mike iz Linkin parka. :3 El dumo od Smaka. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Sun Sep 01, 2013 12:34 pm | |
| Joj Smaaak! Ne slušam ih intenzivno, ali sam čula par pjesama Imam i neku njihovu ploču iz tatine kolekcije... Šta još slušaš? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Mon Sep 02, 2013 9:06 am | |
| - Quote :
- Joj Smaaak! Ne slušam ih intenzivno, ali sam čula par pjesama :DImam i neku njihovu ploču iz tatine kolekcije... Šta još slušaš?
Ja obožavam Smak, to je tatin uticaj uglavnom. :-) Recimo najviše blues, jazz, metal i rock. Punk slabo slušam, ali u poslednje vreme mi čak i to nekad odgovara i volim neke pop pevačice, npr. Anastaciu, Duffy i Shakiru. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Tue Sep 03, 2013 9:17 am | |
| Mislim da je jasno da je i kod mene isti slučaj : P Prošlo ljeto sam našla njegovu kolekciju ploča i pola ljeta sam provela preturajući ih i tražeći pjesme s omota Niice Baš mi super djeluje spisak.. šta si slušala od punka? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Tue Sep 03, 2013 10:21 pm | |
| - Quote :
- Mislim da je jasno da je i kod mene isti slučaj : P Prošlo ljeto sam našla njegovu kolekciju ploča i pola ljeta sam provela preturajući ih i tražeći pjesme s omota
Niice :DBaš mi super djeluje spisak.. šta si slušala od punka? Tako sam i ja jednom iz dosade uzela da slušam tatine ploče i kasete, i oduševim se i potpuno promenim muzički ukus. :') Preslušala sam većinu pesama od Agnostic Front, Crass, Misfits i Ramones. Apsolutno sam oduševljena njima. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Tue Sep 03, 2013 11:32 pm | |
| Joooj Ramones! Meni punk muzika nekako najviše odgovara, iako slušam sve i svašta! Imamo sreću da su nam preci slušali dobru muziku : P hmm zašto ti se svidio OTH i zbog čega najviše voliš Brooke? (ne pitam u smislu KAKO TI SE ONA MOŽE SVIĐAT??) : P | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Wed Sep 04, 2013 10:00 am | |
| - Quote :
- Joooj Ramones!
Meni punk muzika nekako najviše odgovara, iako slušam sve i svašta! Imamo sreću da su nam preci slušali dobru muziku : P hmm zašto ti se svidio OTH i zbog čega najviše voliš Brooke? (ne pitam u smislu KAKO TI SE ONA MOŽE SVIĐAT??) : P Pa ja slabije, ali ima od svačega ponešto. :-D Čista sreća sa precima! Uglavnom svi misle da sam površna jer volim Bruk, ali nisam majke mi. Inače pored Bruk volim mnoge likove, Bruk sam čak i poslednju zavolela od njih. :-D Am, btw, volim je jer mi se sviđa kako Sofija odglumi kada plače i blago se nasmeje, taaako je draga. Volim što je kreativna, toliko je slobodna, zabavna, puna pozitivne energije. Često stavlja druge ispred sebe, ume da deli sreću sa nekim, a vremenom uči i kako da bude prijatelj. Ume da prašta. Iskrena je i dobronamerna. Plaši se da se veže, a lako se vezuje. Volim kako se ponaša sa momcima. I volim kako se oblači. Mnogo mi je lepa Sofija. Da, da dodam još i da je Bruk totalno drugačija od mene a ja uglavnom volim likove koji su drugačiji od mene. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Wed Sep 04, 2013 10:45 am | |
| I ja volim Brooke, ne znam kako neko može da ju ne voli... Tako da nisam jedna od tih koji te smatraju površnom jer ju voliš : P Sophia je prelijepa i to na skroz neobičan način! S onim smijalicama... Nešto sam te htjela pitati prošli put, ali nisam htjela da ti odmah postavljam 2 pitanja i sad se ne sjećam pitanja : P Kako ti je u školi btw? Postoje li smjerovi (prirodni, administrativni, matematički...) u tvojoj gimnaziji? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Wed Sep 04, 2013 10:54 am | |
| - Quote :
- I ja volim Brooke, ne znam kako neko može da ju ne voli... Tako da nisam jedna od tih koji te smatraju površnom jer ju voliš : P Sophia je prelijepa i to na skroz neobičan način! S onim smijalicama...
Nešto sam te htjela pitati prošli put, ali nisam htjela da ti odmah postavljam 2 pitanja i sad se ne sjećam pitanja : P Kako ti je u školi btw? Postoje li smjerovi (prirodni, administrativni, matematički...) u tvojoj gimnaziji? Smatram da je teško ne voleti je. :-D Kad nisam lenja, dobro je, a uglavnom sam lenja, tako da je uglavnom "povuci potegni" sa mojim ocenama. Postoje u mojoj gimnaziji smerovi, društveni i prirodni. Ja sam na pogrešnom, dakle na prirodnom. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Wed Sep 04, 2013 10:59 am | |
| hahah, znači ista stvar kao sa mnom! I ja sam bila na prirodnom i sve vrijeme sam kukala što sam taj smjer uzela! Još nas je bilo samo 8 na smjeru i sve smo bile cure... Samo je jedno polugodište došao neki lik i odselio se : P Kod nas je najviše ljudi bilo na društvenom smjeru i tako je već generacijama... Danas sam baš bila na stranici škole da špijuniram lika koji i sad tamo ide i vidjela sam da su ove godine formirali 2 odjeljenja društvenog smjera! Koje predmete tolerišeš? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Thu Sep 05, 2013 9:22 am | |
| - Quote :
- hahah, znači ista stvar kao sa mnom!
I ja sam bila na prirodnom i sve vrijeme sam kukala što sam taj smjer uzela! Još nas je bilo samo 8 na smjeru i sve smo bile cure... Samo je jedno polugodište došao neki lik i odselio se : P Kod nas je najviše ljudi bilo na društvenom smjeru i tako je već generacijama... Danas sam baš bila na stranici škole da špijuniram lika koji i sad tamo ide i vidjela sam da su ove godine formirali 2 odjeljenja društvenog smjera! Koje predmete tolerišeš? Uvek je dobro znati da nisam jedina. :') Možda istoriju, biologiju (zbog profesorke), fizičko (jer ne radimo ništa) i to je to. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Thu Sep 05, 2013 9:32 am | |
| Isto sam u srednoj školi zavoljela biologiju A fizičko nisam mogla da smislim, iako sam ga prestala prezirati u 4. razredu zbog profesora : P kad si ti sve nas pitala, da ja tebe pitam 3 osobe bez kojih ne možeš da živiš? 3 osobe koje bi volela da ne poznaješ? 3 osobe koje bi volela da upoznaš? 3 stvari bez kojih ne možeš? 3 stvari u vezi tebe koje se trudiš da ispraviš? 3 stvari u vezi tebe koje se trudiš da zadržiš? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Fri Sep 06, 2013 12:25 pm | |
| - Quote :
- Isto sam u srednoj školi zavoljela biologiju :DA fizičko nisam mogla da smislim, iako sam ga prestala prezirati u 4. razredu zbog profesora : P
kad si ti sve nas pitala, da ja tebe pitam 3 osobe bez kojih ne možeš da živiš? 3 osobe koje bi volela da ne poznaješ? 3 osobe koje bi volela da upoznaš? 3 stvari bez kojih ne možeš? 3 stvari u vezi tebe koje se trudiš da ispraviš? 3 stvari u vezi tebe koje se trudiš da zadržiš? Ja volim samo profesorku, jer je neverovatna kraljica. :-D Ja se najpre vodim onim - koga nema bez njega se može...mora, tačnije. Ne bih volela da živim bez mlađeg brata, mame i tate. Teško podnosim polovinu ljudi iz svog okruženja, ali nikoga baš ne bih izbacila iz života. :-D Ian Somerhalder, Chester Bennington, Audrey Tautou. Kafa, mesec, cigare. Da budem društvenija, komunikativnija i otvorenija u odnosu sa drugim ljudima. Čvrste stvavove, doslednost, to što se trudim da uvek budem iskrena. | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Fri Sep 06, 2013 10:58 pm | |
| Baš mi se sviđa to što si rekla za ljude bez kojih se ne može... Ja sam odgovorila u smislu da bih teško podnijela da ih izgubim, iako se na sve čovjek navikne Najdraži slatkiši? | |
|
| |
| Subject: Re: Anđela Sun Sep 08, 2013 2:58 am | |
| - Quote :
- Baš mi se sviđa to što si rekla za ljude bez kojih se ne može... Ja sam odgovorila u smislu da bih teško podnijela da ih izgubim, iako se na sve čovjek navikne
Najdraži slatkiši? Da, pa na to sam ustvari i mislila kada sam postavljala pitanje. :-D Euroblok, Skittles, plazma keks | |
|
| |
It's.Nina.Biatch Let Me Get What I Want
| Subject: Re: Anđela Mon Sep 09, 2013 1:13 am | |
| Pratis li neke serije ? I koje ? | |
|
| |
P. Moderator
| Subject: Re: Anđela Mon Sep 09, 2013 5:46 am | |
| A najdraže torte? Da li praviš kolače? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anđela | |
| |
|
| |
| Anđela | |
|