P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Danneel stižu pretnje smrću! Wed Oct 10, 2012 12:18 am | |
| Danneel Ackles Haris i Jensen Ackles Danneel (Rejčl Gatina), žena Jansen Ackles-a (jednog od braće Winchester iz serije Supernatural), preko tvitera dobija pretnje smrću.
Fanovi se nekada previše užive u seriju, i iz toga proizilaze nepoželjne situacije. Tako su od nedavno "veliki" fanovi serije Supernatural i Jensen Ackles-a (Dean Winchester) počeli putem tvitera da šalju Danneel pretnje smrću i "želje da oboli od raka i umre".
Danneel i Jensena su jako potresli ti tvitovi, ali američke novine pišu da je u njihovom braku sve savršeno. Svi ponekad zavolimo neku seriju, nekog lika više nego što bi trebalo, ali takođe sve ima granice, pa i ljubav!
PS. Možda je to razlog zašto Danneel nije redovna na tviteru i zašto nema dugoočekivanih slika nje i Hilarie. | |
|
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! Thu Oct 11, 2012 9:22 am | |
| Nadam se samo da se ovo dvoje neće razvesti. Svi se sad razvode, i ono nemojte me razočarati. Meni su oni tako divan par | |
|
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! Thu Oct 11, 2012 10:01 am | |
| Ne mogu da vjerujem koliko je nekim ljudima dosadno >_> I onda ljudi kažu da sam ja jeziva.. : P Mislim da će sve biti ok što se njih svoje tiče i naravno Danneelinog života <3 | |
|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! Sat Oct 13, 2012 11:37 pm | |
| Ajme...kako neko moze to da ucini???? Stvarno ne mogu da razumem te ljudi...... ponasaju se ko da ne razlikuju neki izmisljeni svejt koji stravaju serije i filmove od realnog zivota....
| |
|
Margita Let Me Get What I Want
Posts : 1040 Reputation : 5 Join date : 2010-12-03 Age : 30 Location : Neverland :P
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! Sun Oct 14, 2012 4:09 am | |
| Taman kad pomislim da nema dosadnijeg života od mog, pročitam ovako nešto, ko zna koliko li je tim debilima život nezanimljiv. | |
|
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! Wed Oct 17, 2012 4:14 am | |
| Boli nju briga za njima,ona voli svoga muža i zaboli je uvo za ljubomorne prostakuše! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Danneel stižu pretnje smrću! | |
| |
|