OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav

Go down 
2 posters
AuthorMessage
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav Empty
PostSubject: Sofija Buš: Ne ide mi ljubav   Sofija Buš: Ne ide mi ljubav EmptySun Aug 26, 2012 5:37 am

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav 1344616683_sophia-bush-467
Sofija Buš je romantična duša.

Šest meseci posle vesti da su ona i njen kolega/dečko Austin raskinuli, Sofija je i dalje sama. Bivša OTH zvezda, pričala je o svom novom životu kao slobodne žene.

"Biti sama je neverovatno", kaže Sofija. "Ne znam da li je to zbog mojih tridesetih, ali mi ljubav nikako ne ide, a verujem u nju i oduvek sam htela neku veliku ljubav. Po prirodi, mi žene smo čuvari, one koje brinu, posebno ja... Ja sam takva da želim da se brinem o svima. A sada mogu više da se brinem i o sebi i moje drugarice uživaju u tome."

Biti sama je Sofiju nateralo da shvati šta ona najviše vrednuje u vezi.

"Mislim da ne možeš zaista, iskreno biti parner kakav želiš da budeš dok ne shvatiš da li si na svim nivoima kompletna osoba. Mislim da je to nešto što sve žene zaslužuju da znaju" objašnjava ona. "Toliko bajki čitamo kao deca -- i ljubavne priče koje gledamo na TV-u -- svi nam kažu da nismo dovoljni ukoliko nemamo muškarca. I to je kao 'Ne, prijatelju! Možeš biti bonus samo kad imam vremena za tebe u mom životu'."

Sofija, koja je bila kratko u braku sa kolegom iz Tri Hila - Čadom, kaže da trenutno ne traži dečka. Njen idealan muškarac će biti "obrazovan, strastven, kreativan, inspirativan.."

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav Sophia-topher-290x300
Sofija i Tofer su viđeni u jednom restoranu.

Glumica je nedavno povezivana sa glumcem Toferom Grejsom (Topher Grace, 34), ali je tu romansu demantovala. "Postoji ta čudna pretpostavka da svaki put kad se ljudi suprotnog pola druže, imaju seks. Kao prvo, ne! Potrebno je užasno puno vremena da bi se dobili ključevi od zamka, hvala puno!" smeje se. "I kao drugo, zašto jednostavno ne mogu da imam muške prijatelje?"

Kako god, Bušova nema puno vremena za romansu s obzirom da se njena nova CBS serija "Partners" premijerno prikazuje 24. septembra. "To je san! Probudim se svaki dan i uštinem sebe", kaže Sofija povodom njene nove serije "Ne mogu da verujem da je to moj život!"
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
fan of one tree hill
Moderator
Moderator
fan of one tree hill

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav Empty
PostSubject: Re: Sofija Buš: Ne ide mi ljubav   Sofija Buš: Ne ide mi ljubav EmptyWed Aug 29, 2012 1:06 am

Ajme...dusa.... <3
....svi nam kažu da nismo dovoljni ukoliko nemamo muškarca. I to je kao 'Ne, prijatelju! Možeš biti bonus samo kad imam vremena za tebe u mom životu'."
vaaaaa vaaaaa vaaaaa vaaaaa vaaaaa vaaaaa
Back to top Go down

Sofija Buš: Ne ide mi ljubav
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Peyton & Lucas...Ljubav i još po nešto