One Tree Hill Balkan community. |
|
| P. Sawyer | |
|
+15lazy sod Ainlises julivanista Taylor Cobain fan of one tree hill Leyton_TrueLoveAlways Vanja Scott guru_Pajoridža Shmiga ...*Bojana*... B. Davis Aimee Liam Mačkica ♥ Tom P. P. Sawyer 19 posters | |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| | | |
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: P. Sawyer Sun Jul 15, 2012 12:29 pm | |
| A ti si godinu mladja od mog Pa troumila sam se izmedju prava, istorije i web dizajna. I onda reko istoriju neci, i onako ima puno nastavnika/profesora, tamo da me deca smaraju, da moram da se derem i nerviram i odustala sam od toga i nzm ni sto sam odustala od web dizajna..valjda me je vise privlacilo pravo..ali, izgleda da sad pocinjem pomalo da se kajem sto nisam to izabrala :S Pa, planiram da budem advokat..ako zavrsim Kaze meni mladji brat "a sta ces ti biti, advokat ili sudija?" ja reko "advokat najverovatnije, sto?" kaze on "pa ako budes advokat, i nekog ne odbranis, onda ce te ubiti. a ako budes sudija, pa nekog osudis, onda ce te opet ubiti" tako da mozda i ostanem samo pravnik, da mi se ne brine brat | |
| | | Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| | | | P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: P. Sawyer Sun Jul 15, 2012 1:07 pm | |
| Ma, samo me smara.. evo sad me tera da mu dam da gleda neki film..nmg da disem od njega | |
| | | B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
| Subject: Re: P. Sawyer Sun Jul 15, 2012 1:25 pm | |
| Seksi ti je avatar. Jako seksi Čitaš li nešto sada kada si slobodnaa? | |
| | | P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: P. Sawyer Sun Jul 15, 2012 2:14 pm | |
| I know a mene tvoj plasi nekako me cudno gleda Da, citam osnove sociologije i ustavno pravo..eto koliko sam slobodna :S imam jos 4 ispita da dam do oktobra, tako da i sad ucim, kad mi raspust planirala sam sad kupim neke knjige preko neta..sestra mi je predlozila neki sajt..samo da skupim prvo pare..a onda cu valjda i naci slobodnog vremena ;D | |
| | | P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: P. Sawyer Sun Jul 15, 2012 11:27 pm | |
| Fino je to, znaš kako kažu, ko voli žibotinje, voli i ljude, il' nešto tako : P .. prvo sam napisala ko voli ljude voli i životinje... DA FUQ, BRAIN ? .. ,, Ko voli životinje, on je s ljudima u krevetu životinja. : P True story. Aaa.. loše utičete vi s foruma na mene : P Upropastište me. Vjeruješ li u duhove ? | |
| Subject: Re: P. Sawyer Mon Jul 16, 2012 12:16 am | |
| Da, cula sam za to prvo ;D Moja mama ne voli zivotinje-u kuci..i onda moj deda (tatin tata) kad god odemo kod njih govori njoj to "ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude" tako nesto.. i zbog nje nikad nismo imali kucnog ljubimca Mi lose uticemo na tebe?! Pa, ja sam ti jedna od onih osoba koje ne veruju u nesto dok se sami ne uvere..pa s obzirom da jos uvek nisam naletela na nekog duha, ne verujem ;D | |
| | | Vanja Scott V.I.P. clan
Posts : 1118 Reputation : 1 Join date : 2012-01-14 Age : 26 Location : Tree Hill
| Subject: Re: P. Sawyer Mon Jul 16, 2012 2:14 am | |
| Jao ja volim da gledam horore i tako nes sa duhovima i to i onda se posle stalno istripujem da sam videla nesto ili cula i evo bas sinoc sam sanjala neke duhove xDD i uplasila sam se Omiljena knjiga? | |
| Subject: Re: P. Sawyer Mon Jul 16, 2012 2:42 am | |
| I ja volim da gledam horore, ali nisam plasljiva i tako to..vise volim druge da plasim Moja drugarica, trudna je, i non-stop gleda horore..i kaze njen muz "bice mi dete serijski ubica" Joj, imam ih puno, to su uglavnom neki krimi romani..nmg sad da izdvojim ;D | |
| | | P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: P. Sawyer Mon Jul 16, 2012 3:45 am | |
| neki dan moja sestra obukla nekakav bijeli kostim, nešto tipa helloween, nemam pojma odakle joj ono.. ja bila sama u sobi pričam na telefon i odjednom se pojavi cura pored mene još u onom, umrla sam, kako sam vrisnuila u slušalicu, mislim da se ni na hot line-u onako ne deru, a njima još im plate : P a najjače to što je curi s kojom sam pričala to bilo normalno da ja tako vrisnem i ona samo nastavila da priča .. >_> da mi je nešto bilo : P a sestra me gleda kao da sam ja luda.. hahaha jesi staraaa Jednom sam te pitala koje su tvoje slabosti i rekla si da ih nemaš .. a čokoladaa ??!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Subject: Re: P. Sawyer Mon Jul 16, 2012 4:23 am | |
| Hahaha jedno vece smo mladji brat i ja, negde oko 1-2h uvece igrali karte, i prolaze neke klinke pored nase kuce, i mi se sakrili pored prozora, i kad su prisle blize ja pocela nesto tiho da pricam, a brat nesto vikno..kako su vrisnule i otrcale msm da vise nikada nisu prosle pored nase kuce Ne volim sladoled od cokolade Volim cokoladu, ali nije sad da sam luda ko ovaj iz sudjer boba Mozda bih mogla da kazem da su mi slabost rafaelo kuglice | |
| | | P. Moderator
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 5:28 am | |
| Vidiš da imaš slabosti Jaao ja toliko volim da jedem, da to nije normalno A nervira me to što kolači i torte koje izgledaju dobro, taste like ass. >_> NE VOLIŠ SLADOLED OD ČOKOLADE??? D: Šta si zadnje sanjala ? :3 Sjećaš li se one moje teme u kojoj sam tumačila snove, sad se sjetih | |
| | | Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 5:34 am | |
| Kako možeš da ne voliš sladoled od čokolade?! Najdraža Leyton scena? | |
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 5:38 am | |
| Ja bi mogla samo to da jedem i ništa više mi ne treba Joj, i mene to nervira, sad kad sam bila na svadbi, doneli mi parče torte..i baš fino izgleda..ali ukus :\\'( Ne volim, tj volim samo od bele čokolade..verovatno zato što ne znaju lepo da naprave tu gde kupujem ;D Joj sećam se Zadnje sam sanjala da sam se srela sa drugaricom iz Priboja, koja sad živi u Prijepolju-nisam je videla 5-6 god..i onda smo kao pričale, tako nešto..šta to znači? Da uplatim loto sa tim brojevima? Anđela - Quote :
- verovatno zato što ne znaju lepo da naprave tu gde kupujem ;D
Joj, ja volim sve Leyton scene, evo, najsvežija mi je Leyton venčanje, pa neka bude to | |
| | | P. Moderator
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 5:48 am | |
| - Quote :
- Da uplatim loto sa tim brojevima
HHAHAHAHAHHAHA .. obavezno : P Vidiš, sama znaš, ne trebam ti ja Jao kako ja volim bijelu čokoladuuu!!!!!!!!!!!!! Ja nikog ne volim više od hrane Sad se sjetih da se Milica mnogo, mnogo zahvalila za onaj banner, samo sam ja, debil, zaboravila da ti kažem : P Šta radiš, nervira l' te vrućina, familija ? : P i btw bilo je i vrijeme da otvoriš onaj OTH music dio .. | |
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 8:13 am | |
| Pa znaš ti da se ja bavim onim pasuljem, kuglom i sl..umem nekad i ja da protumačim kako treba ;D Ja volim skoro kao rafaelo - Quote :
- Ja nikog ne volim više od hrane
hahaha tu smo iste samo sto se na meni to više vidi nego na tebi Ma to ti namerno nisi rekla, da bi ja mislila da joj se ne sviđa i da bi se razočarala u moje umeće forošopiranja Evo ceo dan skidam neku seriju drugu..vrućina? ja sam danas obukla trenerku, dve majce kratkih rukava i ČARAPE moji stali pa gledaju u mene nešto me grlo boli i hladno mi..a oni odma mislili da sam poludela nerviraju me svi redom..pokvario se komp, trebamo da kupimo novo kućište..i onda svi dolaze pa uzimaju moj lap top..i ja onda nemam šta da radim pa moram da učim A imali smo mi taj deo ranije..možda pre više od godinu dana ali niko nije ništa pisao, pa sam obrisala ;D Kako ti preživljavaš uz matematiku? | |
| | | ...*Bojana*... Sad Songs for Dirty Lovers
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 10:34 am | |
| Bela cokolada ! Jao boze mene sramota koliko ja volim da jedem...samo se gojim Secam se kad sam bila mala, bila jedna portirka Mira koja je bila dobra prijateljica sa mojom babom i svaki put kad bi zena dosla kod nas donela bi mi belu cokoladu jer sam ja tada samo to jela i ja bih joj svaki put kad bi mi zena sa osmehom 2 sa 2 dala istu njoj rekla "Jedi g*vna". Koje sam zlo i bezobrazno i uzasno dete bila I sto je najgore zena se uvek vracala dok nisam prestala da joj govorim posle vise nije bilo ni cokolade Strasno. Nego imate li vi fb? Nije fer da pricate tako kako vam super stoji nova boja kose i slicno, a mi ostali ni ne znamo kako izgledate salim se..kako si ti Sofka? Jel te inace tako zovu? | |
| Subject: Re: P. Sawyer Tue Jul 17, 2012 12:48 pm | |
| Hahahah pa što si prestala da joj govoriš? Možda joj prija kad joj neko to govori..svakakvih ljudi ima Ja sam imala period "neću" kad sam bila mala..neko dođe kod nas, kaže "zdravo Sofija" a ja mu odg "neću"..mama kaže "dođi da jedeš", ja kažem "neću" ali dođem da jedem Bila je jedna tema koju sam ja obrisala jer je bilo svega osim linkova profila Sad sam otvorila novu, ali vidim niko neće da postavlja, a ja neću odma prva da komentarišem pa da me zle duše ogovaraju kako pišem post za postom Evo smrzavam se svima je toplo samo meni hladno Uglavnom me tako zovu Sofka - Sofi..porodica me zove Soka i Jeja..a društvo Sofka ;D mada sam imala raznih nadimaka..kad sam išla u 4-5 razred bio je jako popularan crtani Goku-zmajeva kugla, nzm da li se sećaš..i ja sam tad imala dugu kosu i stalno sam je plela u pletenicu, tako mi bilo lakše, nisam baš pratila modu ;D i takođe sam volela da tučem dečake, i onda su me prozvali tau paj - lik iz tog crtanog što sam ti spomenula, da ne misliš da sam izlapela pa prelazim s teme na temu a zovu me neke drugarice i S.(es) kad ih mrzi da izgovaraju celo ime A i jedan drug me je zvao Sovija zbog ove serije [You must be registered and logged in to see this link.]Sovija: Mogu li ja mogu li? neki lik: Evo drugarica Sovija ima riječ Sovija: Mene ođe puva. I onda mi je jedno vreme kad god me vidi vikao "Sovija je l' ti nešto puva?" Baš sam se raspisala..samo pročitaj prvu i zadnju rečenicu, da se ne smaraš čitajući sve ovo | |
| Subject: Re: P. Sawyer Wed Jul 18, 2012 6:29 am | |
| - Quote :
- verovatno zato što ne znaju lepo da naprave tu gde kupujem ;D
Joj, ja volim sve Leyton scene, evo, najsvežija mi je Leyton venčanje, pa neka bude to Onda ćeš da dođeš kod mene na sladoled Divno je venčanje ^^ Je l' ti njihovo venčanje najlepše? - Quote :
- Pa znaš ti da se ja bavim onim pasuljem, kuglom i sl..umem nekad i ja da protumačim kako treba ;D
Sledeći put kad budem nešto sanjala,javljam ti,pa da mi protumačiš san,može? Ili da mi gledaš u pasulj? | |
| Subject: Re: P. Sawyer Wed Jul 18, 2012 8:04 am | |
| Docicu, ali ako mi se ne svidi bice svasta Naravno da mi je njihovo najlepse :3 Nisam Naley fan, a Brulian vencanje mi je bilo bzv zato sto je Jamie bio kum :S Naravno, za tebe ce biti posebno visoka cena Mada, Hadzera je bolja u tumacenju snova, ja sam vise za gledanje u buducnost, proslost, sadasnjost, futur II i tako to | |
| Subject: Re: P. Sawyer Wed Jul 18, 2012 10:24 pm | |
| Ih,kako da ti se ne svidi kad moja mama napravi? Što nisi Naley fan? Ne voliš Jamiea? Phahaha,pristajem na sve,samo da saznam svoj futur II Koja ti je najlepša sezona OTH-a? | |
| | | P. Moderator
| Subject: Re: P. Sawyer Wed Jul 18, 2012 10:48 pm | |
| - P. Sawyer wrote:
- Pa znaš ti da se ja bavim onim pasuljem, kuglom i sl..umem nekad i ja da protumačim kako treba ;D
Ja volim skoro kao rafaelo - Quote :
- Ja nikog ne volim više od hrane
hahaha tu smo iste samo sto se na meni to više vidi nego na tebi
Ma to ti namerno nisi rekla, da bi ja mislila da joj se ne sviđa i da bi se razočarala u moje umeće forošopiranja
Evo ceo dan skidam neku seriju drugu..vrućina? ja sam danas obukla trenerku, dve majce kratkih rukava i ČARAPE moji stali pa gledaju u mene nešto me grlo boli i hladno mi..a oni odma mislili da sam poludela nerviraju me svi redom..pokvario se komp, trebamo da kupimo novo kućište..i onda svi dolaze pa uzimaju moj lap top..i ja onda nemam šta da radim pa moram da učim
A imali smo mi taj deo ranije..možda pre više od godinu dana ali niko nije ništa pisao, pa sam obrisala ;D
Kako ti preživljavaš uz matematiku? Jao kako mi zna pozlit' kad se prejedem.. ali me drži par minuta i onda sam spremna za još .. Koju seriju skidaš ? [You must be registered and logged in to see this image.] Btw, možeš li nam uvrstti ovaj smiley s obrvama, tako mi je draaaag :3 [You must be registered and logged in to see this image.]Jesi se to razboljela ? .. jaoo ovdje je taaako vruće, ne mogu ni da zamislim da sve to navučem na sebe.. mada sam ove godine u junu iz šale obukla stričevu zimsku jaknu, zakopčala je do grla i izašla na 38 stepeni napolje i zamalo se nisam onesvijestila jer je puhao nekakav vreo zrak, a ja sam trčala u tome .. bilo mi je zlo i nije bila dobra ideja i nikako ne preporučujem : P Btw ja sam prošli mjesec bila zaražena ( ne sidom ) onom pjemsom što si je postavila na fb - Offspring - You're gonna go far, kid Jedva, još sam planirala da je izvježbam prije ramazana, da ne moram gladna i žedna da je radim, ali pošto je ramazan sutra .. I'm fucked Al' haj, preživjet ću Je li i sad hodaš okolo u čarapama ili ? Hoćeš onu jaknu da ti pošaljem Btw, pogledaj ovaj look - [You must be registered and logged in to see this link.]Imali bismo više članova kad' bismo imali ovakav look | |
| Subject: Re: P. Sawyer Thu Jul 19, 2012 3:06 am | |
| Anđela A tvoja mama pravi..e, onda ne smem reći i da mi se ne svidi Ne volim Haley..razočarala me je kad je otišla sa Chris-om..i Nathan nikad nije trebao da joj oprosti! Jamie-a volim samo kad je bio mali A James-a/Nathan-a obožavam. On i Peyton su mi omiljeni likovi Najlepša sezona, pa neka budu 1. 2. 4. i 6. ;D Hadžera Pa kome ne pozli kad se prejede? House - nisam gledala poslenju sezozu, a sad pošto trebam da učim bolje mi je da gledam seriju..verovatno znaš taj osećaj Ubaciću kasnije, sad me mrzi Nzm jesam li se razbolela, ali sam bolesna odavno Ja se inače pokrivam jorganom, a napolju preko 30' Ne moraš mi slati jaknu, imam ja ovde kaput, možda izadjem kasnije da se prošetam sa njim Pa da, šetam u čarapama..i idem u prodavnicu, imam čarape, i obujem papuče, i onda me svi gledaju ko da sam pala s marsa Stavljala sam ja tu pesmu i ranije..naravno, čula sam od brata... sad je pocepao neke farmerice i ispisao po njima slayer još mi traži crni lak za nokte pošto nema marker, da podeblja Ne brinem se ja za tebe, preživela si ti i gore stvari Ne sumnjam da bi smo imali više članova, ako ništa drugo Milan i Pavle ne bi bili jedini muški članovi | |
| Subject: Re: P. Sawyer Thu Jul 19, 2012 4:00 am | |
| Ne,ne,onda ne može da ti se ne svidi ;D Ja nisam mogla da verujem kad je otišla sa Chrisom..ali volim Naley,jer su zajedno od početka i svašta im se dešavalo,a ipak su ostali zajedno do kraja A ti ustvari ne voliš Naley,jer hoćeš Nathana(Jamesa) samo za sebe,priznaaaaaaaj! ;P Meni je Jamie presladaak,ali smara ponekad Od 9 sezona,4 su ti omiljenee Kako si mogla da izabereš samo četiri? Kog sporednog lika najviše voliš? - Quote :
- Pa kome ne pozli kad se prejede?
Meni! - P. wrote:
Btw, pogledaj ovaj look - [You must be registered and logged in to see this link.] Imali bismo više članova kad' bismo imali ovakav look Ahahaha,baš je dobar look,sigurno bi se svima svideo | |
| Subject: Re: P. Sawyer Thu Jul 19, 2012 5:58 am | |
| Provalila si me Nemoj samo Marija (fanofonetreehill) da vidi ovo..i onako smo se svađale oko James-a Pa 7. i 8. sezonu ne volim jer nema Leyton. 9. mi je dobra, ali ne dovoljno, opet zato što nema njih.. a 3. sezonu ne volim zbog Brucas a 5. sezonu ne volim zbog Lucas-a i Linzi (zaboravila sam kako se piše)... Ti si onda vanzemaljac Inače, potpis ti je savršen | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: P. Sawyer | |
| |
| | | | P. Sawyer | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|