OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a

Go down 
4 posters
AuthorMessage
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a Empty
PostSubject: Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a   Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a EmptySun Apr 08, 2012 2:27 am

Završila se i poslednja, 9. sezona One Tree Hill-a sa čak 187 epizoda. Zapanjujuće je koliko je ova serija dugo trajala.

Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a Tumblrlatttu7jct1qahsico

Kada je One Tree Hill premijerno pušten, američke oružane snage su bile u Iraku 6 meseci. MySpace je bio mesec dana star. "The DaVinci Code" i "Twilight Saga" su još uvek bili samo u tvrdom povezu. Elliott Smith, Ronald Reagan, George Harrison, Johnny Carson, Julia Child, Hunter S. Thompson, Rosa Parks, Michael Jackson, Amy Winehouse i Betty Friedan su bili živi. Britney Spears još uvek nije bila udata. Kaney West nije izdao ni jedan album, Pluton je još uvek bio planeta i "Friends"(Prijatelji) su se i dalje prikazivali. Miranda i Steve nisu još bili venčani u "Sex and the City" (Sex i grad).

Ove serije su dolazile i odlazile tokom prikazivanja OTH-a: Nip/Tuck, Arrested Development, Joan of Arcadia, Deadwood, Dead Like Me, Pimp My Ride, Best Week Ever, Rescue Me, Heroes Lost, Ugly Betty i Battlestar Galactica.

One Tree Hill se duže prikazuje od "Dancing With the Stars", "Mythbusters", "Dirty Jobs" i "The Late Late Show With Craig Ferguson".

Od kada se OTH prikazuje, imali smo dve zimske olimpijade. Arnolf Schwarzenegger-ovo namesništvo je trajalo kraće nego One Tree Hill.

One Tree Hill je stariji od Facebook-a, Twitter-a, iPhones-a, Suri Cruise i Adel-ine karijere.

Za vreme prikazivanja OTH-a ja sam završila osnovnu školu, srednju školu i krenula na fakultet i preselila se 3 puta.

The end of an era, kids.

Ako se setite još nečeg što se desilo od 23. septembra 2003. godine do 04. aprila 2012. godine napišite. A napišite i šta se vama - važno desilo za ovih 9 godina. :)
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
KingHaley
"One Tree Hill"
Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a 5000
KingHaley

PostSubject: Re: Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a   Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a EmptySun Apr 08, 2012 2:48 am

Završila prvi osnovne,završila osnovnu i krenula u srednju xD
Back to top Go down
fan of one tree hill
Moderator
Moderator
fan of one tree hill

PostSubject: Re: Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a   Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a EmptySun Apr 08, 2012 10:30 am

zavrsila prvi osnovne, zavrsila osnovne, krenula u srednju skolu, pretrpila sam 2 zagube (baka i djeda), rodile su se moj rodzak i rodzakinja, upoznala moju 3-cu najbolju drugaricu....
Back to top Go down
Marijana_OTH
Search for Something More
Search for Something More
Marijana_OTH

PostSubject: Re: Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a   Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a EmptyFri May 11, 2012 8:35 am

Mogu da kazem da sam bukvalo odrasla uz ovu seriju kad je pocela da se emituje bila sam kod nas u Srbiji bila sam 6 razred, a sad sam 3 srednje skole... zavrsila muzicku skolu... i jos mnogo toga i lepog i ruznog... kada se zavrsila serija imala sam osecaj kao da sam sa njima zivela i sad kad je kraj kao da oni odlaze... :'(
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a   Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a Empty

Back to top Go down

Neke od mnogih stvari koje su se dogodile od premijere OTH-a
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» S9: 10 stvari koje vas cekaju u 9. sezoni
» 42 stvari koje možda niste znali!
» Sophia Bush: 25 stvari koje ne znate o meni.
» Koju ste poslednju epiodu neke serije gledali?
» Sta imate od OTH stvari..?!