OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

zlocko malli

Go down 
+13
Ainlises
julivanista
Leyton_TrueLoveAlways
Shmiga
Vanja Scott
...*Bojana*...
Aimee Liam
Mačkica ♥ Tom
fan of one tree hill
MajaYeah
P. Sawyer
P.
zlocko malli
17 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21
AuthorMessage
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

zlocko malli  - Page 21 Empty
PostSubject: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyThu Apr 05, 2012 11:10 pm

First topic message reminder :

Pa navalite sa pitanjima?
Pitajte sta god hocete! Odgovaram na sve excited
Back to top Go down

AuthorMessage
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyTue Sep 17, 2013 10:12 pm

Jesi gledala pocetak 5 sezone ? Btw super ti je potpis :)
Back to top Go down
http://bruno-mars.great-forum.com/forum
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySun Sep 22, 2013 9:59 am

Gledala sam x D
Oh hvala tiii : 3
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyTue Sep 24, 2013 2:47 am

Kako život? xD
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
It's.Nina.Biatch
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
It's.Nina.Biatch

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyWed Sep 25, 2013 11:23 pm

Da li si ikada došla u situaciju da biraš između dečka i drugarice?
Back to top Go down
http://bruno-mars.great-forum.com/forum
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyThu Sep 26, 2013 5:00 am

P. Sawyer wrote:
Kako život? xD
Sofkaaa hej hej hej :D

Jaoj necu da se zalim,ali tesko. Skola me maltretira -.- haah
Ali jedva cekam ex. sledece subote :D
Inace sam ovako okej,krenula sam u teretanu,malo da smrsam,a i da povratim kondiciju . Na ljubavnom planu sam cista nula hah sve je pusto kao u pustinji,ali nadam se nekom interesantnom strancu na ex hahah *salim se* i tako nema nista specijalno iskreno..

Kako je kod tebe ?

It's.Nina.Biatch wrote:
Da li si ikada došla u situaciju da biraš između dečka i drugarice?
Ne,sto je dobro jer msm da sebi nikad ne bih mogla da oprostim izbor kojih bih napravila, nebi volela da ikad dodje do tako necega. Znam da bi me drugarica podrzala u svemu i nebi ni ona dozvolila da do tako neceg dodje, ali ne znam msm da se nebi lepo sve to zavrsilo.
Back to top Go down
provincijalka
Sad Songs for Dirty Lovers
provincijalka

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyThu Sep 26, 2013 8:17 am

Jesi li vernik?
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyThu Sep 26, 2013 8:28 am

HVALA za spisak! :D
Ne znam da li sam te ranije ovo pitala... Kad porasteš, da li ćeš ona biti zloćko veliki? (Nije bilo na račun toga kako si ti još mala u Aladinovom stilu : P)
Back to top Go down
http://psawyer3.tumblr.com/
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyThu Sep 26, 2013 9:06 am

provincijalka wrote:
Jesi li vernik?
Ne. Postujem u crkvu u meri u kojoj smatram da je to dovoljno,ali ne verujem ni u sta od toga sto crkva propoveda.

P. wrote:
HVALA za spisak! :D
Ne znam da li sam te ranije ovo pitala... Kad porasteš, da li ćeš ona biti zloćko veliki? (Nije bilo na račun toga kako si ti još mala u Aladinovom stilu : P)
Nema na cemu x D
Hahaha pa nisam laugho  razmisljala o tome znas haha x D ali nije to tako lose zapravo,mogla bih ono za godinu dana kao kad napunim 18g posto tad kao fora postajemo odrasli da zamolim Sofku da mi promeni nick u zlocko veliki haha x D
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptyFri Sep 27, 2013 6:28 am

Koje su tvoje najvece zelje?
Back to top Go down
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Sep 28, 2013 5:14 am

Imam samo jednu najvecu zelju,sve ostale su vise manje bitne,ali ova je najbitnija > Odlazak u Meksiko . To je stvar posle koje apsolutno viise nista ne moram da trazim :D

Inaceee videh te pre par dana na stanici kod opstine preko-puta tamo gde je ona cvecara iz autobusa,msm da si bila ti x D videh te na trenutak,ali mogu da se kladim da si bila ti x D
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Sep 28, 2013 5:26 am

hahaha, obavezno to uradi : P
Bojana, vidi ovu, pa onda meni reci da sam stalker! : P
Šta ti se sve sviđa u vezi Meksika? :D Jesi li učila jezik? (ja sam isto bila opsjednuta norveškom i planiram da odem tamo u bližoj budućnosti. Meni je malo bliže nego tebi do Meksika)
Back to top Go down
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Sep 28, 2013 9:42 am

dogovoreno :D
Cek cek ti to hoces da kazes da sam ja stalker ? Hahaha a nene ti si ta koja proganja ljude,ja sam Bojanu slucajno videla haha x D
Ucim spanski,vec godinu dana,i sad u oktobru pocinjem opet novi kurs.
Sta mi se svidja kod Meksika ? Pa svidjaju mi se ljudi,mnogo su veseli,gostoprimljivi i druzeljubivi. Volim njihove male gradove,pune malih tradicionalnih radnjica. Volim marijace tako su mi slatki : 333 Volim njihovu hranu i muziku. Svesna sam da je Meksiko kao zemlja puna kriminala,narko-mafija,i tako svega toga,ali ja ne obracam mnogo paznju na to. Volim njihova veselja i njihove svadbe i tradicionalne obicaje. Volim kako se odnose prema crkvi. Volim njihovu kulturu i nacin zivljenja i volela bih to sve da dozivim i svesna sam da je Meksiko bas daleko,ali uspecu : p Moram da uspem!
Back to top Go down
...*Bojana*...
...*Bojana*...

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Sep 28, 2013 9:22 pm

To je bila moja najveca zelja u periodu slusanja rebelde xD Ali i ja u principu obozavam taj spanski duh, zemlje J.Amerike, Meksiko, Spaniju...super! :D
Ahahahahaha vrlo moguce..ja uglavnom idem do opstine sa drugom i onda presednem na neki koji moze do mene XD Sad ne znam kad je to bilo..u sredu sam isla u skolu, umirala od bolova, pa sam naredna dva ostala kod kuce.
Kako ti je u skoli?
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Sep 28, 2013 10:31 pm

D: Ja bar nigdje javno ne priznajem da špijuniram ljude i ne obavijestim ih kad doznam o njima neku pikanteriju (ali zato obavijetim sve ljude koje oni znaju) Ukratko, imate sreću što ne živimo u istoj dražavi(osim Slađe, naravno, ii Filipe xD Ali one ne znaju šta ih čeka...), a i kad dođete, ne javite se : P
To mi je baš super! I ja sam učila norveški (ranije intenzivnije i sad sam zagrijana za to, ali me ljenost sprječava), a svi su mi pričali/pričaju priče u stilu "šta će ti to", "nigdje se ne koristi osim u Norveškoj", "aaa šta ja rodih, što nisam pobacila na vrijeme", "bolje bi ti bilo da vežbaš matematiku", "je l' se ti šališ da učiš taj jezik?", "ti nisi uredu" i sl. : P (ovo sam citirala iz dvenika)
Kad se neki komičar pitao kad bi probao da jede ljude, "Are Mexican people spicy?" : P Do black people taste like chicken? i White people probably taste like mac&cheese Sad se sjetih da je neko napisao za Hannibala na tumblr-u
"I just realized that he poops people.
Someone: "You are shitting me!"
Hannibal: "Not yet."
:DD
Primijeti li se da nisam spavala?
U svakoj zemlji ima kriminala, možda su to samo glasine da je kod njih situacija alarmantna što se toga tiče :P Možda sam pogrešno formulisala rečenicu (jesam 100% - koju god moju rečenicu da uzmeš u obzir : P), mislila sam kako je meni "malo" bliže, a opet mi treba toliko da se nakanim da odem : P

3 stvari/pojave koje mrziš/ne vliše/te nerviraju
4 stvari/pojave koje voliš
Back to top Go down
zlocko malli
Let Me Get What I Want
Let Me Get What I Want
zlocko malli

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 EmptySat Feb 07, 2015 3:15 am

Ooo boze koliko dugo nisam bila ovdeee vaaaaa
Nedostajalo mi je ovo mesto, vraca me na vreme kad nista zivo nisam radila i samo sam bila ovde :33

P. wrote:

3 stvari/pojave koje mrziš/ne vliše/te nerviraju
4 stvari/pojave koje voliš

hm hm

1. Mrzim kad ljudi mljackaju, izbila bih im hranu iz usta u tom momentu.
2. Ne volim sneg u gradu. Sneg je za planinu!
3. Nervira me netolerancija.

1. Volim kisu.
2. Volim vatromet.
3. Volim ~~
4. ~~
Nemam pojma sta volim o.O

Inace da vam kazem da sam napokon bila u Meksiku, o kom sam toliko kukala i pisala ovde.
Dobila sam taj put kao poklon za rodjendan.

Inace kako ste vi ? Bilo ko ? Ko god vidi ovo, osobo kako si ? :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: zlocko malli    zlocko malli  - Page 21 Empty

Back to top Go down

zlocko malli
Back to top 
Page 21 of 21Go to page : Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21