OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Bethany i njen razvod

Go down 
3 posters
AuthorMessage
fan of one tree hill
Moderator
Moderator
fan of one tree hill

Bethany i njen razvod Empty
PostSubject: Bethany i njen razvod   Bethany i njen razvod EmptyFri Mar 23, 2012 4:23 am

Sta mislite za Bethany-in razvod? (ja iskreno ovo nisam ocekivala)
Koje su razloge....? I najvaznije (pored meni)....mislite li da ce mozda u bliskoj buducnosti da bude u vezu sa James Lafferty? Hocete li da oni budu zajedno?
Komentarisite!
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Bethany i njen razvod   Bethany i njen razvod EmptyFri Mar 23, 2012 10:35 am

Ja sam se jako iznenadila kad sam pročitala to..
msm baš mi je žao..pa skoro su dobili dete.. :/

Ne verujem da će biti sa James-om..možda da serija još uvek traje..možda bi bili "zajedno" da bi promovisali seriju..ali sad ne...
A i ona je starija od njega xD
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
fan of one tree hill
Moderator
Moderator
fan of one tree hill

PostSubject: Re: Bethany i njen razvod   Bethany i njen razvod EmptySat Mar 31, 2012 2:00 am

I ja sam se jako iznenadila i ne kuzim zasto razvod...ja sam mislila da im stvarno dobro ide...a i kad su dobili cerkicu koja ima najlepse ime na svijetu (MARIJA) :D mislila sam da je sve u najboljem redu.
A ja bas bi htjela da budu zajedno....Bas su dobar par...ima super hemiju izmedzu njima...

Quote :
A i ona je starija od njega

Pa sta ako je starija...James je punoljetan i Beth ne bi bila pedo ako izlazi sa njega :D
a i samo oni koje dobro poznaju Beth znaju da je ona starija od JAmes-a....A ako neko ne zna koliko god ima ona niko ne bi rekao da je ona starija....Beth ne izgleda jako staro...baas je sexy :D
Back to top Go down
P.
Moderator
Moderator
P.

PostSubject: Re: Bethany i njen razvod   Bethany i njen razvod EmptyFri Sep 27, 2013 5:23 am

Nadam se da su ona i Michael ostali u dobrim odnosima (a poprilično sam sigurna da jesu, bar zbog Marie). Što se tiče James-a, ubijeđena sam da nikad neće biti zajedno : P Znam da bi se Naley fanovi oduševili kad bi se to desilo, ali oni nisu Nathan i Haley, nego James i Bethany. Imaju svoje živote u koje mi, najvjerovatnije, nismo upućeni koliko mislimo da jesmo. Također, James je moj. :DD 
Back to top Go down
http://psawyer3.tumblr.com/
Sponsored content

PostSubject: Re: Bethany i njen razvod   Bethany i njen razvod Empty

Back to top Go down

Bethany i njen razvod
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bethany Joy: A Little Hi!