fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Bethany i njen razvod Fri Mar 23, 2012 4:23 am | |
| Sta mislite za Bethany-in razvod? (ja iskreno ovo nisam ocekivala) Koje su razloge....? I najvaznije (pored meni)....mislite li da ce mozda u bliskoj buducnosti da bude u vezu sa James Lafferty? Hocete li da oni budu zajedno? Komentarisite!
| |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Bethany i njen razvod Fri Mar 23, 2012 10:35 am | |
| Ja sam se jako iznenadila kad sam pročitala to.. msm baš mi je žao..pa skoro su dobili dete.. Ne verujem da će biti sa James-om..možda da serija još uvek traje..možda bi bili "zajedno" da bi promovisali seriju..ali sad ne... A i ona je starija od njega | |
|
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: Bethany i njen razvod Sat Mar 31, 2012 2:00 am | |
| I ja sam se jako iznenadila i ne kuzim zasto razvod...ja sam mislila da im stvarno dobro ide...a i kad su dobili cerkicu koja ima najlepse ime na svijetu (MARIJA) mislila sam da je sve u najboljem redu. A ja bas bi htjela da budu zajedno....Bas su dobar par...ima super hemiju izmedzu njima... - Quote :
- A i ona je starija od njega
Pa sta ako je starija...James je punoljetan i Beth ne bi bila pedo ako izlazi sa njega a i samo oni koje dobro poznaju Beth znaju da je ona starija od JAmes-a....A ako neko ne zna koliko god ima ona niko ne bi rekao da je ona starija....Beth ne izgleda jako staro...baas je sexy | |
|
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Bethany i njen razvod Fri Sep 27, 2013 5:23 am | |
| Nadam se da su ona i Michael ostali u dobrim odnosima (a poprilično sam sigurna da jesu, bar zbog Marie). Što se tiče James-a, ubijeđena sam da nikad neće biti zajedno : P Znam da bi se Naley fanovi oduševili kad bi se to desilo, ali oni nisu Nathan i Haley, nego James i Bethany. Imaju svoje živote u koje mi, najvjerovatnije, nismo upućeni koliko mislimo da jesmo. Također, James je moj. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Bethany i njen razvod | |
| |
|