Posts : 1040 Reputation : 5 Join date : 2010-12-03 Age : 30 Location : Neverland :P
Subject: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Thu Feb 16, 2012 4:33 pm
First topic message reminder :
So...ask meh :: :o.o: :ugh: :good: :]
Author
Posts : 1040 Reputation : 5 Join date : 2010-12-03 Age : 30 Location : Neverland :P
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 2:53 am
Otvorena vrata :] :] :] Omiljena serija i inače...pored OTH-a O.O O.O O.O O.O O.O I nije ti palo na pamet da mi to kažweš MOOOOOOOOOŽDAAAAAAAAAAAAAA :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne znam za pesmu iz koje je,ja sam to videla na jednoj sličici Emily the strange još pre,i mnogo volim tu rečenicu
MajaYeah Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 581 Reputation : 4 Join date : 2012-02-16 Location : Kragujevac, Serbia
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 6:24 am
Sta slusas ovih dana?
Margita Let Me Get What I Want
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 8:12 am
Joan Jett,The Cranberries ,RHCP i tako
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 8:33 am
E, čitala sam danas u Joy-u o The Cranberries i odma sam se setila tebe ;D
Taylor Cobain Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 12:21 pm
A pa mama je bila na kompjuteru! A nemoj mi sad nabijati to na nos :'(
Jesi ti zaslinila na ovu sliku? [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 12:29 pm
OMG PISALI SU O NJIMA U NAŠIM NOVINAMA ???????? AAAAA U PONEDELJAK ODMAH KUPUJEM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
^_^
O čemu pričamo Milice,zaboravila sam Nisam ._.
Posts : 717 Reputation : 1 Join date : 2012-02-13 Age : 27 Location : Nathan's bed ^^
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 12:31 pm
Koji si ti trolejbus :|
Taylor Cobain wrote:
Stani, stani Dunja!!! Milan je milostiv, on će meni dati taj gif kad-tad ^^ Ja vjerujem Milanu :lov : PS: Juče sam Milana gledala na Pink Music (ok, znam da je Pink Music, al' mama to sluša ). Bio je blok EKV-a. Bila je Soba, Oči boje meda, Krug, Budi pored mene, Par godina za nas , Zemlja, Novac u rukama, Budi sam na ulici (onaj žuti spot), i Zajedno. I nakon toga je pisalo: "Milane, Magi, Bojane - hvala vam" Ja sam cijeli dan bila preeeeeeeeeeeeeeeesretnaaaa
A vidi mene al' sam se raspisala.
Koja je to pjesma? (Spring spring go away....i want some rain so i can play..)
Kako to da nisi zaslinila?
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 12:43 pm
AAAAAAAAAA,pa jesam omg i odg sam ti za to -.-
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 12:46 pm
Fuck it!
Šta misliš o Brookinoj mami? I šta misliš o mom potpisu? ^^
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 1:25 pm
Ona...pa,ono,loša je,ali mi je nekako draga Mislim,nije,ali mi je simpatična Bar je gotivimjm više od Deana
Cute je :3 Nego,da znaš da gledam 8 sezonu,i zato ne odgovaram redovno :lov :
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 1:27 pm
Hahaha Ej, nemoj mi na Nathana sliniti, postaću ljubomorna :] (Apsolutno sam uvjerena da nećeš da sliniš )
Kakva je osma?
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 1:36 pm
Pa ne slinim na njega,nego je tu Jamie bio sladak..iritantan,ali sladak xD
Bljutava -_- Mada ono....vuče me ime OTH,ali da je neka druga serija,ne bih je gledala... Ne znam,gledam potpuno razočarana ._.
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 1:37 pm
Cccccc. Pedofilu jedan! :]
Zašto direktno? Mislim, koji je direktan razlog što nevalja?
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 2:12 pm
._.
Pa dosadno je...ima dešavanja,ali sve je nekako tupavo -.- čak i da su Lucas i peyton ovde...sve je već ispijeno,nema ništa novo,sve situacije su već bile tu u prethodnim sezonama,samo sa drugim likovima...Nema OTH suštinu više...ne znam ._.
dunnnja I Will Dare
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Fri Mar 02, 2012 2:29 pm
Jaoj, bravo za ovo o osmoj sezoni, mene je isto baš smorila. Ali deveta je jako dobra. :DD
Inače, top 5 omiljenih pesama? :)
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 1:13 am
A mogu misliti. Šta je previše - previše je. Mislim da je to baš baš pretjerivanje :pfffff:
OMG! Ona ti je mačketina u potpisu što sam ja izlapila dok sam slušala. A sweet je ^_^ Pogotovo ova sa tostom
Zašto toliko voliš mačke?
MajaYeah Sad Songs for Dirty Lovers
Posts : 581 Reputation : 4 Join date : 2012-02-16 Location : Kragujevac, Serbia
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 3:00 am
Sad ukusne teme malo xD Omiljeno jelo, pice? xD
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 3:05 am
Neki dan sam posakrivala noževe u kući i pustila ovo : P Mislim da je mama došla u iskušenje da me zadavi :3 ili nađe neku drugu vrstu hlađnog oružja [You must be registered and logged in to see this link.] <3
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 3:33 am
Ahahahhahahhahhaa 100 sati mačke, ajd' nemoj me zezat! Al' sam se ja neki dan istupila sa tom mačkom Legenda!!!
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 3:59 am
pa nisam do kraja preslušala /:
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 4:10 am
Jaoj,odakle da počnem Dunja.. ( <3 za imme ) Pa realno ._. Huh...imam 4657985 lista,ali staviću ovu trenutnu,postoje i liste pesama koje ću slušati zauvek,za opuštanje,za divljanje,za ... svašta
Joan Jett - Do you wanna touch Blondie - maria The cranberries Just my imagination Joan Jett bad reputation The cranberries Ode to my family/When you're gone
Mil'ce <3<3<3<3<3 Da,to je ta :] Jesu,mnogo mi je fin potpis :3 Kako da se ne oraspoloži čovek kad ga pogleda :3 Ne znam...mnogo su kul Ajaaj,ima mnogo razloga Umiljate i slatke,a ovako lukavštine obične Nije samo zato,to mi je sad palo na pamet
Jelo...GIROS Inače,kad me podseti,nisam dugo jela ( Dobro i nissam kad je 250 din ._. ) Piće...pa,negazirani sok Schweppes , crno vino
Hadžera - Jadna žena...ja sam pustila bila jednom verziju od 10 sati,i uspela sam da poslušam sat vremena,onda sam ugasila,legla i blejala u plafon ALi mnogo je kul
pa ko bi do kraja poslušao breeee
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 4:18 am
Spoiler:
Ček,odakle da počnem sad
Dunja ( <3 za ime ) Hvala...mislim uz svo poštovanje... ._. Ne vredi Mada,smejala sam se sinoć mnogo epizodi onoj gde je bila devojačka večera,i onoj gde su se Mija i Alex pobile Aj...to se stalno menja...trenutno Joan Jett - Do you wanna touch The Cranberries Ode to my family The Cranberries Just my imagination Joan Jett Bad reputation Blondie maria
Imam inače i listu pesama koje uvek mogu da slušam,i za opuštanje i za divljanje,i svakakve neke liste,ali ovo je samo privremena
Micoooooooooo <3 - Da,jeste..ok,juče su mi se dopale dve epizode,ali svejedno..utisak nije mnogo bolji..
Ovo je odgovor koji se na neku foru sačuvao,a bio je ispred ovog prvog postavljenog,zbog zabune sa kompom
P. Moderator
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 4:31 am
Hahaha nije ti lahko .. Uvijek sam bila ambiciozna : P .. Koliko samo ironije u ovom postu xD
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 4:40 am
[You must be registered and logged in to see this link.] AAAaaaa, šta su joj uradili...
A slušaj kako dobra verzija: [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play.. Sat Mar 03, 2012 4:43 am
Hadžera,mislim da tvoj post nema veze sa vezom Ili bar ja ne mogu da je pohvatam A jadna ._. joj,slažem se Ali original je piak naj *-*
Sponsored content
Subject: Re: Spring spring go away....i want some rain so i can play..
Spring spring go away....i want some rain so i can play..