| S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu | |
|
|
Author | Message |
---|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 4:29 am | |
| James Lafferty: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu ove sezone.
Hoće li Dan dobiti oproštaj u poslednjoj sezoni? Kao lokalni negativac, Dan (Paul Johansson) dugo je izbegavan od strane njegovog sina Nathan-a (James Lafferty) i njegove porodice, ali u premijeri 9. sezone Dan se, slomljen, vratio u grad u nadi da će ubediti Nathan-a i Haley da mu pomognu da ponovo "stane na noge". "U prošlosti, Dan-ovo prisustvo donelo je dosta nemira i sukoba, ali ove godine, način na koji boji Nathan-ov život je mnogo drugačiji" kaže James. "Nathan-u će zapravo trebati Dan malo više ove godine." Tragedija, transformacija i problemi parova: Šta očekivati u poslednjoj sezoni One Tree Hill-a Ali može li se Dan ikada iskupiti za ubistvo njegovog brata Keith-a, između ostalog? James kaže: "To ostaje da vidimo. To je uglavnom u centru Nathan-ove priče ove sezone i to je jedna od stvari koju treba da odluči - da li može da oprosti Dan-u za kraj." Izgleda da odnosi u seriji polako dobijaju svoj kraj priče. Serija je počela naglašavajući napet odnos između Dan-a i Nathan - a sada priča dobija puk krug(kraj), iako izgleda da se jedan od njih dvojice neće izvući živ. Kada smo ga pitali za telo koje Haley identifikuje u premijeri poslednje sezone, James kaže: "Definitivno ima neke veze sa Nathan-ovom pročom, ali više ne mogu da vam kažem." | |
|
| |
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 6:55 am | |
| OMG OMG ovo ce biti interesantno. A moguce li je da to mrtvo tjelo bude Dan-ovo???? | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 6:57 am | |
| Eto, vidiš da Dan nema ništa sa Nathan-ovom otmicom.. James je rekao: - Quote :
- način na koji boji Nathan-ov život je mnogo drugačiji
znači dobar je..bila sam u pravu Ja mislim da jeste, na žalost. Ne bi volela da on umre, ali najverovatnije će biti on. | |
|
| |
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 7:24 am | |
| I ja mislim da ce on biti...ali sa druge strane nz zasto Nate ne identifikuje njega...Sepaj je njegov otac. Jeste...Dobar je sada...Mozda ce umrjeti dok spasava svog sina i pred da umre Nathan ce mu oprostiti i tako...I tada cu plakati :) | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 7:34 am | |
| Pa možda će umreti kad Nathan bude kidnapovan, ili dok Nathan bude u Evropi..ko zna.. ako se desi tako kao što si ti napisala ja ću definitivno plakati :'(
PS. Kad je Nathan već bio u Evropi, mogao je svratiti i do nas malo xD | |
|
| |
| |
| |
P. Sawyer Administrator
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 7:40 am | |
| Ne samo košarku..traže oni i druge sportiste.. e, očigledno ne znaš dovoljno dobro xD šta drugo da ti kažem :p | |
|
| |
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Sat Jan 21, 2012 7:57 am | |
| Ocigledno...Trebalo je da produzim da treniram...usli bismo u ligu Sada igram samo za skolu | |
|
| |
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu Thu Feb 16, 2012 2:09 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu | |
| |
|
| |
| S9: James: Nathan-u zapravo treba Dan u njegovom životu | |
|