Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
Subject: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Wed Jan 11, 2012 8:36 am
"Serija na koju niste zaboravili"
Od srede 18. januara, radnim danima u 14h na Prva TV.
Posle Tračare i Vampirskih dnevnika, na Prvoj će se ponovo prikazivati serija Tri Hil. Ali, za razliku od pomenutih serija, Tri Hil će se prikazivati od 4. sezone.
Quote :
Tri Hil
Neponovljive avanture petoro tinejdžera sa Tri Hila...
U četvrtoj sezoni, Lukas i Nejtan Skot, Pejton Sojer, Bruk Dejvis i Hejli Džejms Skot posle drame sa njihovim drugom Džimijem, koji ih je držao kao taoce u srednjoj školi, nastavljaju dalje. Skot raskida sa Bruk i vraća se Pejton, dok Hejli i Nejtan pokušavaju da spasu brak. Den Lukas pokušava da ublaži grižu savest zbog ubistva rođenog brata, ali ubrzo saznaje da još neko zna njegovu mračnu tajnu. Glumeći želju za novim životom ponovo se zbližava s Lukasovom majkom Karen. Uloge: Čed Majkl Marej, Džejms Laferti, Hilari Buš, Betani Džoj Galioti, Hilari Barton... Autor: Mark Švon
GLAVNI LIKOVI U SERIJI:
Lukas Skot (Čed Majkl Marej) je glavni akter serije. Odrastao je s majkom, dok otac, iako živi u istom gradu kao i Lukas, nije želeo da ga prizna za svog sina. Lukas je pametan, snalažljiv, atraktivan i glavna je zvezda lokalnog košarkaškog tima uz svoga polubrata Nejtana. Veći deo serijala rastrzan je u ljubavi između dve najbolje prijateljice Bruk i Pejton. Ima talenat za pisanje, koji će pretvoriti u uspeh.
Nejtan Skot (Džejms Laferti) je Lukasov polubrat koji zivi s njihovim ocem i na izgled ima sve što pozeli. Kapiten je košarkaskog kluba "Ravens" i ujedno i najpopularniji dečko u školi. Nakon Lukasovog pridruživanja timu njegov život se naglo menja, pa i njegov odnos prema bratu. Međutim suočeni sa mnogo problema, koje jedino zajedno mogu da reše, njih dvojica se zbližavaju. Još u srednjoj školi uplovio je u bračnu luku sa Hejli Džejms, s kojom je dobio sina Džejmija.
Bruk Dejvis (Sofija Buš) je najpopularnija devojka u školi. Kao I svaka čirliderscica i Bruk je manipulativna, pomalo bezobrazna i egocentrična, ali iza te spoljašnosti krije se veliko srce I pravi prijatelj. Njena najbolja drugarica je Pejton ali nakon zbližavanja s Lukasom, njihovo prijateljstvo je ugroženo i više puta stavljeno na probu. Posle niza prepreka i nesuglasica uspeće da sačuva svoj odnos sa Pejton i da posle neuspešne veze s Lukasom postane jača i zrelija.
Pejton Sojer (Hilari Barton) je usamljena tinejdžerka, na koju je veliki uticaj imala smrt majke u ranom detinjstvu. Jedina koja je uvek uz nju i njen pravi prijatelj je Bruk. Medjutim, nakon zaljubljivanja u Lukasa, koji je u vezi sa Bruk, ona se bori izmedju prepuštanja ljubavi i vernog prijateljstva.
Hejli Džejms (Betani Džoj Galioti) je najbolja Lukasova prijateljica. Vrlo je skromna, konzervativna i velikodušna. Veoma je talentovana za muziku i ima velike šanse za uspeh. Ali ljubav prema Nejtanu i njihova veza koja postaje ozbiljna već u srednjoj školi udaljiće je od željenog cilja. Jedina konstanta u njenom životu je iskreno prijateljstvo s Lukasom.
prva.rs
Mislim da im možemo oprostiti što je Sophia ustvari Hilari Buš. :/
Last edited by P. Sawyer on Mon Jan 16, 2012 3:04 am; edited 3 times in total
fan of one tree hill Moderator
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Wed Jan 11, 2012 11:41 am
haha jeste mozemo im oprostiti OMG a koja bese ova programa? Mislis na HRT 1 ili???
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Wed Jan 11, 2012 12:09 pm
Ne, ovo je srpska televizija zove se Prva (Prva Srpska televizija).
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Thu Jan 12, 2012 1:20 am
Jao, jao. Mada, ja bih volela da puste od 5-te, no dobro. Može i ovo.
P. Sawyer Administrator
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Thu Jan 12, 2012 2:01 am
Ja bi vise volela da puste od 1. do 8. dezone - pa i devetu, posto ce se do tad vec zavrsiti..! ;)
B. Davis Almost Everything I Wish
Posts : 3076 Reputation : 7 Join date : 2009-09-16 Age : 31 Location : Fascination street
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Thu Jan 12, 2012 11:02 am
A opet će pustiti samo 4-tu pa prekinuti. Kad su slepci!
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Fri Jan 13, 2012 1:16 am
Nema veze, četvrta je ionako najbolja <3
Posts : 8839 Reputation : 4 Join date : 2010-04-04 Age : 29 Location : Paradise City
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Sun Jan 15, 2012 1:39 pm
Ja nemam tu televiziju.. pretrazila sam sve kanale. kmeeeeeeeeeeeeee. jako mi je tesko :'(
P. Sawyer Administrator
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Sun Jan 15, 2012 1:43 pm
Prenosicemo ti mi svaki dan epizodu..msm prepricavati xD to je nekadasnji srpski FOX..ali msm da samo Srbija i Crna gora imaju prvu..! :/
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Sun Jan 15, 2012 1:45 pm
Pa nije fer. Stvarno cete mi ih prepricavali? Ucinili biste to za mene??? Nece vas mrziti? ^_^
P. Sawyer Administrator
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Sun Jan 15, 2012 1:51 pm
Ti nisi gledala te epizode? Znas, a i na forumu postoji online gledanje epizoda i download.. ali ako ti bas hoces da ti prepricavamo ^^ mogli bi smo otvoriti jedan pdf..i za svaku epizodu otvarali temu i komentarisali je..u prvom postu je prepircamo..i onda komentarisemo svoje utiske i tako to..dobra ideja..ha? :]
Subject: Re: One Tree Hill ponovo na PRVA TV Sun Jan 15, 2012 2:07 pm
Jeste dobra ideja. Ma imam ja gledanu svaku epizodu iz svake sezone i gledala bi ih opet ali jos malo pocece skola i necu moci i zato.