*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Chad Michael Murray govori o povratku u Tree Hill Mon Sep 19, 2011 2:43 am | |
| Kolektivni vrisak je nastao kada je CW objavio da se Chad M. Murray vraca u seriju One Tree Hill, tacnije, jednu epizodu devete i zadnje sezone. Prvi put od saznanja ove informacije, za TheInsider.com, Chad govori zasto je odlucio da se vrati. "Fanovi vole ovu seriju otkad postoji i prate zivot svakog lika. Tako znam koliko im Lucas znaci, pa sam odlucio da im pruzim jos jedan "Lucas Scott" momenat. Njegov povratak je zbog njih."-izjavio je Chad. Ali dok se on vraca zbog fanova, imao je mali zahtjev za kreatora Marka. "Mislim da je potrebno malo paznje Lucasovom srcu. On je mudar lik, ovo je Markova prica, ali ce zivjeti onako kako mu odgovara." Navodno, Lucas dolazi u Tree Hill kada mu Haley zatrazi pomoc. Ali, saznacete vise pocetom 2012. godine. Izvor | |
|
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Chad Michael Murray govori o povratku u Tree Hill Thu Sep 22, 2011 3:12 pm | |
| - Quote :
- "Fanovi vole ovu seriju otkad postoji i prate zivot svakog lika. Tako znam koliko im Lucas znaci, pa sam odlucio da im pruzim jos jedan "Lucas Scott" momenat. Njegov povratak je zbog njih."
upravo tako.. samo ako vec toliko misli na fanove nije trebao nikad odlaziti..! : | |
|