Author | Message |
---|
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Thu Aug 15, 2013 11:57 pm | |
| Oh,kol'ko ja vidim svi vole Klaroline :3
Film koji si skoro gledala i svideo ti se? | |
|
| |
Haley J.S. Moderator
Posts : 3177 Reputation : 1 Join date : 2010-11-23 Age : 31
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 3:48 am | |
| Omiljena sezona TVD-a? | |
|
| |
zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 4:13 am | |
| Najbolji i najgori par iz Barke i zasto ? x D | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 6:01 am | |
| Andjela FIlm koji sam skoro gledalai da mi se svideo je The Gret Gatsby,jako dobar,Leondo Di Capprio odlicno odglumio i izgledao Tanja Omiljena sezona mi je 4 naravno,zbog Damona i Elene naravno Tanja 2 Najbolji Ulises y Ainhoa,naravno,msm ocigledno zasto,sudjeni su jedno drugom,u seriji naravno A najgori su mi Ulises y Julia,oni mi uopste nisu isli jedno uz drugo,nema niceg izmedju njih | |
|
| |
zlocko malli Let Me Get What I Want
Posts : 1395 Reputation : 3 Join date : 2012-04-04 Age : 28 Location : Mexico
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 6:07 am | |
| Najbolji i najgori par u Internatu ? | |
|
| |
Ainlises Let Me Get What I Want
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 8:46 am | |
| Koje jos spanske serije volis? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
Posts : 11654 Reputation : 3 Join date : 2010-02-06 Age : 28 Location : With Ian :D
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Fri Aug 16, 2013 11:51 am | |
| Tanja Ne pratim Internat,malo sam nesto pratila,jedino sto ti mogu reci da je Markos jako lep,zbog njega sam gledala Milica Pre sam gledala spanske one sapunice i retko koje sam volela(Cuidado con el angel),a sad samo El Barco,Internat nesto malo,al sam prestala | |
|
| |
P. Moderator
Posts : 12019 Reputation : 23 Join date : 2010-06-26 Age : 30 Location : Down in the past
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 7:03 am | |
| Gdje si ti bila? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 7:13 am | |
| Hahaha gde nisam haha salim se,svugde po malo | |
|
| |
Posts : 1094 Reputation : 0 Join date : 2012-01-20 Age : 33 Location : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 7:21 am | |
| Ne svidja ti se Internat pa si prekinula? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 8:11 am | |
| Nije da mi se ne svidja,nego sam gledala na prekide kad nadjem na tv,a onda mi nije bio jasno o cemu se radi,a nije me tolko zaintrigiralo da gledam na netu,kao sto me je Barka(sad sam pri kraju jos dve epizode mi ostale ) | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 12:05 pm | |
| Sta mislis da li je Ulises ziv? Da li su se on i Ainoa vencali iako nisu prikazali? Ja znam,ali tebe pitam. Analiziraj mi celu zadnju epizodu | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 1:21 pm | |
| Ne znam,sve mi se cini da nije ziv,jer tako je izgledao u belom ko duh,msm kao da je s druge strane,a i glupo mi je ona stoji i ceka njega a on tamo na steni nekoj razmislja ili sta vec hahaha,ne znam stvarno,mozda je i ziv Ali u poslednjoj epizodi Burbuha me je malo reci odusevio,kako se transformisao u Roberta,i kako je pametan,neverovatno,kakav glumac Ali kako mi je bilo zao zbog Valerije,nisam mislila da ce preziveti,Gamboe mi je dosta stvarno vise,ali nije morao da upuca Ulisesa,mogao je naci i neki drugi nacin... Bezveze mi je sto se Vilma udala za Coa,ne izgledaju mi zaljubljeno bas nesto Ali onaj Estelin otac mi je odvratan,kao ima tu ceo svet,ma... A Piti,je lud,kao i u svakoj epizodi,i mislila sam da ce ga ubiti,al dobro je,nisu Hulijan je isti,uvek sa nekim savojim smesnim citatima,drago mi je sto se pomirio sa Salome Jako su mi bili smesni Palomares,Co i Ramiro u sumi,kad su zezali Ramira hahaha Stvarno je bilo neocekivano sve,sto se tice serije,i to mi se svidja I tako od cele serije najvise je na mene ostavio utisak Burbuha(Roberto),i Ulises y Ainhoa ofc | |
|
| |
Haley J.S. Moderator
Posts : 3177 Reputation : 1 Join date : 2010-11-23 Age : 31
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 1:56 pm | |
| A sta mislis o Klaroline? Da li ce ih na kraju spojiti? | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sat Aug 17, 2013 2:34 pm | |
| Vidi, razmisljaj realno. Pre nego sto je Gamboa upucao Ulisesa, on se javio Ainoi da se oprosti od nje, i ona je vec znala da ce ga izgubiti...i kad je vec to znala sto bi ona oblacila vencanicu, sto bi mislila da ima vencanja kad vec misli da je mrtav..a i on je rekao kao narator kasnije da ni Gamboini meci ne mogu staviti tacku na njihovu pricu...oni su njega prikazali na obali kasnije vec, posle tih pucnjeva..a i rekao je Ulises da ne zna sta se sa Gamboom desilo na kraju, da misle kako je nasao cerku i da je ostao sa njom..da je on mrtav, onda on to ne bi mogao da kaze.. Shvatas? I postoje tu jos neke teorije koje govore o tome da je on ziv. Cak iako nisu oni to prikazali, Ainoa i on su se vencali...jer ova zadnja epizoda izgleda kao kraj sezone a ne kao kraj serije.. Tako da su oni planirali jos da snime, ali su sve zbrzali u nekoliko epizoda. To je moja teorija.
Nego, rekla si da pratis The O.C. Jel sad prvi put gledas ili si gledala od ranije? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sun Aug 18, 2013 2:14 am | |
| TanjaNadam se da ce ih spojiti,ali Klaus je toliko strasnih stvari uradio,da ja ne znam hoce Caroline preci preko njih ikad,ali volela bih da ih vidim zajedno,a i tu je uvek Tyler,mozda za nekih 100 godina MilicaJa se secam da sam ranije gledala The O.C. ali se ne secam niceg iz seije,i onda sam videla na tv,i jako me zainteresovalo,i na netu pogledala prvu sezonu(koja ima jako puno epizoda ),sacu drugu sezonu,pocela sam | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sun Aug 18, 2013 4:00 am | |
| Ja sam do skoro gledala redovno na b92, posle sam imala neke obaveze i propustala sam neke epizode... Koji su ti omiljeni likovi i parovi? | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sun Aug 18, 2013 5:05 am | |
| Omiljeni lik mi je Seth,obozavam njegove sarkasticne izraze,a i sladak je Omiljeni par su mi Seth i Summer i Ryan i Marissa Tebi,dokle si stigla? | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sun Aug 18, 2013 5:17 am | |
| Jaoo i ja volim Setha ali nekad preteruje...vise misli na sebe nego na druge. I nerviralo me je ono kad je bio u vezi sa Annom kad je stalno provodio vreme sa Summer...nije primecivao da je tad povredjivao Annu...i ona sta je mogla da uradi nego da raskine s njim. Inace i ja volim Setha i Summer i Ryana i Marissu..pa stigla sam onde gde je stao b92, sa drugom sezonom su krenuli. A jel se secas mozda do kad ce Marissa i Ryan biti zajedno? Posto sam videla na imdb-u da Marissa ne glumi do kraja... | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Sun Aug 18, 2013 6:09 am | |
| Da to sam i ja videla,ne znam sta ce biti,al sam procitala negde da ce kraj 3 sezone biti jako tuzan,mozda ce se njoj desiti nesto...ne znam | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Mon Aug 19, 2013 2:01 pm | |
| Jao kako je bila dobra ova 3. epizoda...pojavio se Ulises, dusa moja lepa A onaj Cho sto mi je smesan..samo nesto prica i gestikulira..ali Burbuha pametan, sve razume Kako se cepam od Hulije i Rikarda..mnogo su smotani...sta treba da se desi da bi se oni smuvali. Rikardu se nudi, samo slepac ne bih video..a on nista...umesto da ode u njen krevet on tu nesto izvodi...jaooo | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Mon Aug 19, 2013 2:22 pm | |
| Hahahahda Rikardo i Hilija su presmesni ali kad Rikardo ode za savet kod Hulijana e onda je jos smesnije,ili kad ne trazi savet a Hulijan mu opet nesto lupeta A Burbuha je fantastican A da te pitam jesi i gledala to ranije pa znas sve unapred,posto vidim da si stigla tek do 3 epizode? | |
|
| |
Leyton_TrueLoveAlways V.I.P. clan
Posts : 6769 Reputation : 4 Join date : 2012-06-25 Age : 29
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Tue Aug 20, 2013 12:45 am | |
| Ko su ti ovo dvoje na potpisu? | |
|
| |
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Tue Aug 20, 2013 1:35 am | |
| | |
|
| |
Baby C. "One Tree Hill"
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ Tue Aug 20, 2013 2:05 am | |
| AndjelaIz serije Revenge,Emily(Amanda) i Aiden,navukla sam se na tu seriju,jako je zarazna,sad cekam 3 sezonu,izlazi u septembru evo trailer [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Baby C. ~Hot Seat~ | |
| |
|
| |
| Baby C. ~Hot Seat~ | |
|