| Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? | |
|
|
Author | Message |
---|
*Ana ♥ Brooke* Moderator
Posts : 5505 Reputation : 2 Join date : 2010-02-09 Age : 29 Location : Mystic Falls.
| Subject: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Wed Jul 20, 2011 4:07 am | |
| "One Tree Hill" trenutno snima 9. i zadnju sezonu u Sjevernoj Carolini, i vec se pomalo osjecamo tuzni sada kad je kraj blizu. Producent Mark Schwahn je rekao da radi na povratku Dan Scott-a, a i E! je potvrdio da ce se Paul vratiti kao redovan glumac. Poslednji put kad smo vidjeli Dan-a, radio je u restoranu koji je izgledao nesto poput onih u horor filmovima. Njegov sin Nathan ce biti pazljiviji, ali culi smo da nece biti zadovoljan sto ce se Dan preseliti u Tree Hill za trajno. No Dan ce biti blizu, bas blizu Nathanovoj porodici. Haley, sa svoje strane, ne vjeruje Danu, ali misli da Jamie zasluzuje da bolje upozna djeda i ostvari dobar odnos s njim. U slucaju da ste propustili ovu informaciju, Tyler Hilton se vrac kao Chris Keller, i ove sezone ce sarkasticni pjevac biti duze tu. Sta mislite o Danovom povratku? Da li mislite da ce se iskupiti, i da li mislite da Nathan i Haley treba da drze Jamie-a i Lydiu dalje od njega? Izvor | |
|
| |
P. Sawyer Administrator
Posts : 12057 Reputation : 23 Join date : 2009-06-06 Age : 32 Location : Tree Hill
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Wed Jul 20, 2011 6:48 am | |
| Ja msm da ce Dan biti dobrica ove sezone..i da ce mu svi sve oprostiti..da bi bio lep kraj...! | |
|
| |
guru_Pajoridža Almost Everything I Wish
Posts : 3597 Reputation : 5 Join date : 2010-02-08 Age : 29 Location : New York, New York
| |
| |
KingHaley "One Tree Hill"
Posts : 5168 Reputation : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 29 Location : London,UK
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Sat Jul 23, 2011 11:19 pm | |
| i ja isto msm da će baš biti cool ove sezone! | |
|
| |
Aimee Liam Almost Everything I Wish
Posts : 3575 Reputation : 14 Join date : 2010-07-04 Age : 31 Location : Winterfell
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Sun Jul 24, 2011 1:09 am | |
| Drago mi je da se vraća. I budući da je ovo kraj, mislim da bi bilo lijepo da mu oproste, da se on napokon iskupi, pa da se sve fino završi.. | |
|
| |
✬Dark✬Bloody✬Princess✬ I Will Dare
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Mon Jul 25, 2011 11:14 am | |
| Jao ja njega ne volim xD bzv mi je sad | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? Sat Jul 30, 2011 2:10 am | |
| Biće on dobrica, ali ne može se iskupiti za ono što je uradio. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? | |
| |
|
| |
| Paul Johansson se vraca kao Dan Scott, ali da li ce se iskupiti za sve sto je uradio? | |
|