Predstojeca zadnja sezona OTH-a ce tek poceti naredne godine, ali prva pozitivna, uzbudljiva vijest je da ce se Tyler Hilton vratiti! Tako je, 'kradljivac djevojaka', Chris Keller, ce jos jednom tjerati musku ekipu da zadrze svoje dame.
Ideja povratka mnogih likova u seriju je sjajna, jer smo tokom nje upoznali mnogo znacajnih i nezaboravnih karaktera. Naravno, na vrhu liste su Peyton i Lucas, ali i pored njih, postoje mnogi bivsi stanovnici Tree Hilla, koje bi voljeli da vidimo zadnji put.
Ovo je lista top 10 likova:
Karen: Sada kada je Caren's cafe obnovljen, vrijeme je da se Lucasova majka vrati i vidi sta je Haley uradila sa njenim boravistem.
Deb: Nathanova majka bi takodje bila dobrodosla, jos ako bi pokusala da zavede Skillsa poslednji put. Samo se nadam da se nece vratiti sa nekim klovnom od muza.
Whitey: Poslednji put kad smo vidjeli Whitey-a, davao je savjete Danu o dugom putu do iskupljenja. Stari skolski kosarkaski trener bi definitivno trebao da se pojavi.
Keith: One Tree Hill nikad nije sakrivao duhove, i dok je Dan Scott bio veoma blizu iskupljenja na kraju 8. sezone, razgovor sa bratom bio bi pravi nacin za to.
Owen: Naravno, Joe je zauzet snimanjem True blood, ali mogao bi da svrati i da pokaze sta je bilo s njim, s obzirom da je sada ludacki zgodan vukodlak.
Tim i Bevin: Ako bi OTH da se vrati na pocetak, ko ne bi volio da se vrati ovaj par sa sinom Nathanom? Osim toga, po proracunima, mozda ce OTH slaviti 10 godina mature.
Felix i Anna: Veliki problemi u drugoj sezoni, ne znam zasto bi oni trebali da se vrate, ali mislim da bi voljeli da vidimo Annu sa nekom djevojkom i kako je vojna skola uticala na Felixa.
Psycho Derek: Matt Barr trenutno ne radi nista, s obzirom da je Hellcats otkazan, pa zasto ne bi vidjeli pricu u kojoj je on pusten iz zatvora.
A koje bi vi likove voljeli da vidite?
IzvorSlazem se, samo ne bi voljela Dereka, sta ce on...Ja bi voljela i Rachel