OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Aimee Liam

Go down 
+18
Margita
MajaYeah
Mačkica ♥ Tom
Baby C.
guru_Pajoridža
Tiinaa ^^
Haley James
Chad My Love <3
One.Crazy.Blonde♡
Haley J.S.
KingHaley
B. Davis
Brooke P.Davis
P.
*Ana ♥ Brooke*
fan of one tree hill
P. Sawyer
Aimee Liam
22 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Next
AuthorMessage
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

Aimee Liam - Page 16 Empty
PostSubject: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyThu Jan 06, 2011 7:37 am

First topic message reminder :

Pitajte! =)
Back to top Go down

AuthorMessage
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyWed May 23, 2012 3:06 am

Hahahaha xD
Ma to, barem ćeš se fino najesti :D

hahhaah
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyWed May 23, 2012 9:42 am

ma da ;D

Koje serije pratis u poslednje vreme?
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyWed May 23, 2012 11:38 pm

Ma uvijek samo svoje najdraže.
Gledam OTH - 8. sezonu :)
Završio mi House i Vampirski Dnevnici (ajme jesi gledala :O ?)
A počela sam i neke nove, kao Sherlock i Revenge..
Ti?
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyThu May 24, 2012 12:28 am

Jav Sherlock je mnogo dobra serija ;D

Gledala sam TVD..msm ja bi vise volela da je Elena zauvek umrla..ali ajde xD
moraju nekako da zakomplikuju 4. sezonu..

Jesi ti team Stelena ili Delena? nzm da li sam te to pitala..
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyThu May 24, 2012 1:54 am

Haha, a ajde moraju nju zadržati.
Al mislim da će bit dobra sezona 4. :D

Delena<3 Al sam sad team Klaus :* i Elijah
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyThu May 24, 2012 6:15 am

Sta ce im ona?
i Bela iz tw mi zanimljivija od nje (a i nju ne podnosim) xD
Citala sam da ce se pojaviti novi zlikovac..koga cemo svi verovatno voleti, jer ove dobre niko ne voli ;D

Delena -_-
Ja obozavam Damon-a, ali Delenu nikako ne volim..ne zasluzuje Elena njega..
Inace #TeamKlaus na prvom mestu ;D pa onda #TeamKlaroline msm s moje strane :D
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyThu May 24, 2012 7:03 am

A oko čega će se Damon i Stefan svađati onda? xD
Uff meni je vala Elena draža od Belle. Bellu organski ne podnosim, kao ni Kristen Stewart nonono koja ima jedan izraz lica :P Nina Dobrev mi je kao glumica barem super!

Da, i ja sam to čula. Haha, moguće, ko što su za Klausa mislili da bude najgori lik, a svima je najdraži im in love
A bit će zanimljivo; Klaus u Tylerovom tijelu, Elena kao vampir.. I to što je Damon PRVI upoznao Elenu hihihi

Joj da, Klaroline :* Najdraži!!
A ja obožavam Elijahu <3 Meni je on tako preodličan!!
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 1:41 am

Pa ne moraju da se svadjaju..neka idu na neke zurke, neka se opijaju, i krvlju i alkoholom.... xD

Quote :
Bellu organski ne podnosim, kao ni Kristen Stewart koja ima jedan izraz lica
Slazem se za Kristen, ni ja je ne podnosim -_-
A ja npr ne volim Elenu nikako, a volim Katherine i Ninu, naravno ;D
nesvidja mi se Elena kao lik :S

To nikako nmg da skontam kakve veze ima sto je Damon sreo prvi Elenu..?! to svi Delena fanovi isticu..a ja msm da to nece imati nikakvog uticaja :P

I ja obozavam Elijah-u..savrsen je xD
Ali Klaus na prvom mestu im in love
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 4:56 am

Što se tiče Elene, ja nemam nikakvih osjećaja prema njoj. Uopće ju ne doživljavam. Nit mi smrdi nit miriši xD Ona je meni samo lik koji mora bit u seriji, da se sve oko nje vrti. Totalno mi je nezanimljiva kao lik, nema osobnosti..
Eh Katherine ja baš ne volim. Ne znam zašto, jest ona super, sviđa mi se što je snažna i brine se za sebe, ali me pomalo živcira i ne fali mi.

Pa nema nikakve veze, ali Stelena fanovi to uvijek tvrde i eto im sad! :P
(A i u autu kad se Elena opraštala od Damona, kad ju je Matt vozio Stefanu, rekla je: Možda da sam prije tebe srela. )
Ali naravno to neće ništa značiti jer glupa Julie Plec obožava Stefana :[ xP

Ma meni su obojica, najdraži originalsi Klaus & Elijah im in love
Općenito mi je 3. sezona najdraža, stvarno je super. Bez originalsa ne bi ništa valjalo, kako su oni popravili seriju...
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 5:46 am

E bas je Elena takva..nit smrdi nit mirise xD
Jesi mozda citala TVD knjige?

Meni je bas falila Katherine u poslednjoj epizodi..rekli su da ce se ona i Elijah vratiti..a vratio se samo Elijah :S

Ne, ne, Stelena fanovi nikaka nisu komentarisali nista o tome..vec su to Delena fanovi poceli posle te njene recenice i kada su skontali da su se oni prvi upoznali..
mada je meni to malo nejasno..Damon je bio opsednut sa Kath i trazio ju je po celom svetu..i onda se pojavi Elena koja je original ona..i on opusteno "licis mi na nekog drugog"..koliko ja kontam, on bi skocio na nju..a ne tako opusteno xD

Quote :
Ali naravno to neće ništa značiti jer glupa Julie Plec obožava Stefana
Glupa?! :O
Izvini molim te, da nema nje..ne bi ni bilo ovako dobre serije :P

Meni Klaus na prvom mestu (JoMo ♥️), pa onda Elijah i Kol ;D
Meni su super sve tri sezone..ali ova posebno zbog originalnih ♥️
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 10:21 am

Jesam mislim prve tri; kad sam tek krenula gledat seriju, pa ono hajde.. Al mi se knjige ne sviđaju baš. Serija mi je bolja :D Jesi ti?

Ma vratit će se Kath u 4. sezoni zato. Ne može bez nje.. Vratit će nju da začini stvari hihihi
A i Nina je izjavila kako će Katherine bit jako ljuta što je Elena vampir Hmmm Pa vidjet ćemo..

Hahahaha :DD Tu si u pravu; i meni je tu Damonova reakcija bila čudna, meni on bio sav smušen nekako, skoro tužan

Ma to je :P Al me nekad nervira s pretjeranim favoriziranjem Stefana. why??? Stefan je svetac, uvijek žrtva, bla bla..
Jadan Damon uvijek ispašta. Meni je on najdraži lik u cijeloj seriji. Mislim da nema njega ništa to ne bi valjalo. TVD bez Damona je ko House bez Housea ili HIMYM bez Barneya. xD

Joj, Joseph Morgan.. kad on progovori, ja se topim!! :*
A Kola baš ne volim, draži mi Jeremy hihihi
Back to top Go down
B. Davis
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
B. Davis

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 10:53 am

Pooozdrav, Filipa. :D Šta ima kod tebe ovih dana? :)
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyFri May 25, 2012 10:10 pm

Samo da ti kažem da si bila baš lepa i originalna na maturi. (: :D
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 1:10 am

Ćao Sanja!! :D Ma evo, malo uživam i odmaram. Škola završila, i sad sam slobodna.. Maturu ne polažem, pa se pomalo i dosađujem. xD
Jedva čekam 6. mjesec i upis na fax!!
Kod tebe? :)

Hvala Dalma! <3 Pa eto, to sam i htjela, bit malo drugačija :)
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 1:49 am

Ja nisam..imam u kompu na srpskom i engleskom..ali nemam vremena da citam..
a i cula sam da nisu toliko dobre kao serija..eto, i ti si mi potvrdila ;D

Ma da, mora se vratiti..ona mozda nije glavni zlikovac..ali mora dve tri smicalice da napravi u sezoni xD
Da, i ja sam cula da ce Kath biti ljuta zbog ove..sad se mozda pojavi nova dvojnica..msm mora se pojaviti..ali msm da ce morati da cekaju jos koji vek...

Mozda je bio tuzan kad je skontao da to nije Kath..ali ja kontam da bi onaj stari Damon skocio na nju i da bi je "terao" da prizna da je Kath ili tako nesto xD :P

Pa jeste malo preterano..ali ne uvek..a i msm, sto Stefan uvek mora Damon-u da spasi zivot..?! Nisam na Stefanovoj str, ali nek se pojavi neki novi lik koji ce spasavati Damona ;D

Meni je bio Damon najdrazi dok se Klaus nije pojavio xD Sad mi je Damon na drugom mesti :P
Quote :
TVD bez Damona je ko House bez Housea ili HIMYM bez Barneya.

hahaha e ovo si u pravu :DD

Joseph kad se pojavi.....a jos progovori....uffff srce mi ubrzano kuca na samu pomisao xD lol

Ja ne volim Jeremy-a..nzm sto..nekako me nervira..jos posebno u ovoj 3. sezoni...a i Boni me nervira..bas je postala guska xD

E, samo da se Klaus vrati u njegovo staro telo, i nista drugo me ne zanima za 4. sezonu xD :D

Sto ne polazes maturu?! o.O
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 1:53 am

Ju, al' sam se raspisala aw xD :D
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 5:10 am

Ma knjige su skroz bez veze -.- Tako da, ne propuštaš ništa.
Inače su uvijek knjige bolje, ali u ovom slučaju je obrnuto xD

Misliš na Tatiu, onu 3. dvojnicu? Joj ja iskreno ne znam. Mislim da su to više želje fanova, ništa još nije potvrđeno, ali tko zna? Znali su nas i prije iznenaditi. :D

Možda je i htio 'skočiti' na nju ili nešto xD Ali je onda vidio da to nije Katherine, da je to neka druga cura, i nešto ga je zaustavilo, nešto ga je privuklo Eleni.. vidio je kako je izgubljena..

Mislim da će uvijek biti Damon spašava Stefana i Stefan spašava Damona. To ti je bratska veza. Ma njih dvojica su.. ehh svašta prošli xD

Joseph joj im in love Koji je on dobar glumac, nitko ne bi bio dobar Klaus ko što je on.
I to, samo da se što prije vrati. Kad je ono kao 'umro', ajme kako mi je bilo.. vaaaaa

Ma mene svi likovi ponekad živciraju.. al tako je to.

Pa zato što kod nas ko je prolazio sve 4 godine s 5, ne polaže maturu, samo napišeš maturski rad i to je to :) Oslobođen si mature.

EDIT: Ma šta fali, i ja sam well done
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 6:29 am

Da, znam da su knjige uvek bolje..msm na prvom mestu "the notebook"..
Ne, mislila sam da se rodi neka nova koja lici na njih..a i msm da bi bilo bzv da se sad pojavi Tatia..nema potrebe..a nema ni koga da zavadi..msm sad su svi zaljubljeni u Elenu, osim Klausa koji je u Caroline..ni Kath vise nema sta da trazi..a ne Tatia xD

Da, ali on tada nije znao da postoje dvojnice..on je mislio da je Kath jedna jednina..nisu tu scenu dobro napravili..msm ako su vec hteli da zakomplikuju i daju trunku nade Delena fanovima, trebali su to mnogo bolje uraditi..!

Joj, a nikad necu zaboraviti ono u 1. sezoni kada su oziveli oni iz grobnice..i kad su kidnapovali Stefana i kad je Damon dosao i rekao "Where's my brother?" im in love #TeamSalvatore <3

Slazem se, niko ne bi bio bolji od njega..i bice bas bzv ako sad Michael bude glumio Klausa u Tylerovom telu..nece to biti isto..jedan je JoMo ;D <3

Mene jedino Klaus i Damon, ustvari, Damon me je iznervirao kada je ubio Lexi..to je bilo samo jednom..a Klaus kada je ubio Jenna-u..ali se za Jenna-u nisam toliko potresla xD

Jao, blago vama..kad bi kod nas tako bilo ja bi uzivala ;D
Jos sam danas cula na TV-u da je u Hrvatskoj od ove god brucosima besplatna prva god fax-a...blago njima....

Opet se raspisah :P
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySat May 26, 2012 10:27 pm

E a možda će Tatia da zavadi Klausa i Caroline, hehe to bi bilo zanimljivo, vidjeti Caroline ljubomornu :D
A sad nešto kontam, kako je Elena vampir, više dvojnica neće moći biti. Šta li će sad, ha ?

Ma meni su opet dali nadu xD Bilo kakva nada da postoji šansa za Delenu, meni dovoljna :D

Joj 1. sezona. <3 Bila je dobra, za razliku od druge.. :/

Joj bit će smiješno, Klaus u tijelu Tylera xD Ipak je Tyler Klaus's little bitch laugh
Ajme ja jesam, skoro me dosuza dovela ona scena Jenninog sprovoda kad su svi bili..

Eh je blago njima..
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySun May 27, 2012 12:18 am

Hehe Caroline ljubomorna..zbog Klausa..nadam se da ce biti takvih scena...
Jaoo pa da..ona nema naslednika..nema ko da nastavi njenu lozu..msm i mama i tata su joj mrtvi, nema brace i sestara (koliko znamo)...ali ja sam cula da ce ona opet biti covek..ili neki andjeo ili sta vec..
mada, znas kako Damon kaze "Vampires can't procreate. But we love to try." xD :DD
uglavnom, oko toga ocekuj neocekivano..
mozda je Elena rodila dete sa 15 god, ali ni ona to ne zna... o.O xD

Ma Julie je za Stelenu, u knjigama je Stelena end game...tako ce biti i u seriji..dzaba vama nade :P

Quote :
Ipak je Tyler Klaus's little bitch
hahaha da xD
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySun May 27, 2012 10:14 am

Da, Damon će biti ljut što je Stefan spasio Matta, a ne Elenu.
Anđeo, ha? o.O

A to, kod njih uvijek očekuj neočekivano xD Napravit će oni neki lud zaplet, ne sumnjam.

What, nisi valjda ti za Stelenu? :P
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptySun May 27, 2012 11:01 am

Da, a da nije spasio prvo Matt-a, da je on umro, onda bi ga Elena mrzela i bilo bi mu jos gore..tj mislim cak da bi se Elena i ubila xD Ali svakako su morali na neki nacin da zakomplikuju 4. sezonu..a ako ce bar nesto po knjigama da rade, onda neka Elena bude vampir...

Andjeo ili tako nesto..uglavnom ona je kao neko nadljudsko bice ili sta vec..a i Stefan i Damon ce kasnije postati ljudi..da li ce Bonnie pronaci neku cin ili sta vec..i onda ce negde pred kraj Damon umreti..
A koliko sam ja skontala, u knjizi su se Stefan i Elena vencali...

Ma TVD je od prve epizode zamrseniji od spanske, turske i indijske serije zajedno xD

Ja sam prvo za Klausa, pa za Damona, pa za Klaroline.
Elena po meni ne zasluzuje Damona, pa s obzirom da Damona vise volim od Stefana, onda sam za Stelenu..ako kontas xD :P
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyMon May 28, 2012 12:22 am

Da, to je razlika između Damona i Stefana, Stefan ne može podnijeti da ga Elena mrzi. Mora on uvijek biti dobrica. Grr.. kako me nervira! evil

Damon umrijeti??? :O vaaaaa wtf? help Nemoj mi to raditi! haha
Otkud ti to? To je nemoguće, znaš kako bi se fanovi tek onda bunili..

A je, nekad su i predvidljivi, al nekad me i iznendade :)

Hmm.. Ja više volim Damona, zato mislim da on treba biti s Elenom, jer ju voli. Ona je dobra za njega. Stefan bi mogao bez Elene funkcionirati, ali Damon ne bi. On nije on bez nje.
To je moja filozofija. :D
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyMon May 28, 2012 1:54 am

To sam citala na netu..a i cula sam od dosta fanova koji su citali knjigu da Damon umire..
mada, to se 100% nece desiti u seriji, bar ne do poslednje epizode poslednje sezone xD

Ali, verujem da bi fanovi i dalje nastavili da gledju seriju (kad bi Damon umro)..msm isto tako je bilo i sa OTH-om kada su Leyton otisli..ja sam prva protestovala i nisam htela da gledam..i onda sam nastavila...

Znas sta ja msm da ce biti sa Stelena/Delena vezama..isto kao i sa Leyton/Brucas..
Sophia i Chad su bili zajedno, i Nina i Ian su zajedno..Leyton su prvi bili zajedno, i Stelena su prvi bili zajedno. Za Delenu navija vecina TVD fanova, i za Brucas je navijala vecina OTH fanova. I na kraju zavrsili Leyton zajedno, pa ce zavrsiti i Stelena zajedno xD :P
Back to top Go down
Aimee Liam
Almost Everything I Wish
Almost Everything I Wish
Aimee Liam

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 EmptyMon May 28, 2012 6:28 am

Haha, ma neće se to uopće desiti. Damon da umre, ma kakvi xD

What? xD Meni uopće nije tako, ne može se uspoređivati. Damon i Elena su jednostavno suđeni jedno drugome..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Aimee Liam   Aimee Liam - Page 16 Empty

Back to top Go down

Aimee Liam
Back to top 
Page 16 of 30Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Samantha Walker/Aimee Liam Home