OTH Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Tree Hill Balkan community.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Putovanje unazad s Tree Hill-om.

Go down 
4 posters
AuthorMessage
*Ana ♥ Brooke*
Moderator
Moderator
*Ana ♥ Brooke*

Putovanje unazad s Tree Hill-om. Empty
PostSubject: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:15 am

Ako bi mogli da se vratite u vrijeme i provedete jedan dan zivota neke istorijske licnosti, koga bi izabrali?
To smo pitali ekipu Tree Hilla.

James Lafferty- Jack Kerouac, cini mi se da je imao veoma zanimljiv zivot. Nacin na koji je zivio bio je neobican i jedinstven. Volio bi da vidim kakav je bio.

Bethany Joy Galeotti-Mislim da je kul biti obicna osoba.Ne znam da li bi neka istorijska licnost bila pozeljna za mene. Ili samo na trenutak da me ubacite u zivot obicne 40-godisnje zene, ciji je muz u ratu, dok ona mora da se brine za sve. Nesto sto je bilo veoma obicno mislim da bi bilo dovoljno.

Sophia Bush- Postojao je jedan zaista nevjerovatan fotograf Alfred Eisenstaedt, koji je fotografisao jednu od najlegendarnijih fotogafija za mene: poljubac mornara i medicinske sestre na ulici u Njujorku poslije zavrsetka rata.I jos mnogo drugih. Nevjerovatne slike koje otkrivaju svijet, pa cak ga i mijenjaju.Bila bi on na jedan dan.Vidjeti svijet kakvim ga je on vidio, i gledati svijet kroz objektiv kamere na nacin na koji je on to cinio,bilo bi prilicno duboko.

Austin Nichols-Nevjerovatni arhitekta koji me inspirise, Donald Judd.Sav njegova rad je 'Marfa'.To je veoma mali grad, koji je zadrazo njegov rad i zgrade koje je posjedovao.Grad je i sada pod njegovim uticajem i stilom, i to je zaista sjajno.Volio bi da vidim kakve su mu ideje bile u glavi. Kada sam vidio njegov stari prostor u Marfi, sve je bilo savrseno, ostalo isto.Nista nije pomaknuto, i bilo bi tesko zivjeti sa njim od onoga sto sam saznao o njemu. Volio bi da vidim kakav je bio, zelio bi da kupim kucu i izgradim je!

Shantel VanSanten-Voljela bi da provedem jos jedan dan u zivotu moje bake.Ona je jedna od najdivnijih osoba koje sam ja ikada upoznala.Bila mi je izvor inspiracije. Zivjela je do 103. godine, i bile smo bas bliske. Ona je prosla kroz sve i dozivjela mnogo toga. Dosta smo slicne. Voljela bi da na jedan dan budem u njenim cipelama, jer joj nije uvijek bilo lako, i uspjela je da uspjesno podigne nevjerovatnu djecu.

Robert Buckley- Htio bi da budem moj tata, jer iskreno, ima uzbudljiviji i zanimljiviji zivot nego moja braca i ja zajedno. Ne mogu da se uporedim sa onim sto je on radio.Volio bi da budem u on u 20tim, 30im godinama, da vidim kakav mu je dan bio. Sudeci po njegovim pricama, uradio je i vidio dosta toga, i sigurno bi bilo zanimljivo imati priliku vidjeti to.I mozda bi mi pomoglo da naucim malo vise o sebi.
A onda bi mogao doci kod tate i reci: 'Hey, zivio sam dan kao ti, i ovo su sve lose osobine koje sam pokupio od tebe. Nisu moje, od tebe su! Tvoja krivica' (smijeh)

Jana Kramer- Moja baka. Ona je bila u koncentracionom logoru u Poljskoj. Ne bih voljela to da prozivim, ali voljela bi da vidim kako je ona prosla kroz sve to.

Izvor
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:17 am

Ja sam ovo htela da prevedem..ali me mrzelo..xD
msm pocela sam..i stala kod Soph..

Zanimljivo..ja bi zelela da budem jedan dan u Kleopatrinom telu..
posto mi je ona omiljena istorijska licnost..!^^
Back to top Go down
https://facebook.com/oth.serbia
*Ana ♥ Brooke*
Moderator
Moderator
*Ana ♥ Brooke*

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:28 am

Uf, ja se mucila pola sata xD

Ja bi voljela Njegos, ozbiljno :D Ili Nikola Tesla, zena mi nijedna ne pada na pamet xD
A u danasnje vrijeme, Anahi ♥️, Sophia ♥️, Lady Gaga (da joj vidim zivot) B)
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:32 am

Pa nije to lose ni Nikola Tesla..ali ipak bi to bilo previse umora..
ja sam cula od prof fizike da je on spavao samo 3h dnevno..a to bi bilo previse..xD

A ovde mi se svidja sta je Beth izabrala..!:D
Back to top Go down
*Ana ♥ Brooke*
Moderator
Moderator
*Ana ♥ Brooke*

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:43 am

Uuu, to je lose :/ Al' dobro, da imam njegov mozak na jedan dan, ne bi bilo lose xD

I Robert je dobar :D
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 11:48 am

Haha, zanimljivo. :) Ja mislim da bih bila Martin Luther King. (:
Back to top Go down
Tiinaa ^^
Forever and Almost Always
Forever and Almost Always
Tiinaa ^^

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyWed Nov 03, 2010 10:15 pm

ja bi bila Sophia Bush.. :DD
Back to top Go down
KingHaley
"One Tree Hill"
Putovanje unazad s Tree Hill-om. 5000
KingHaley

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyFri Nov 05, 2010 11:12 am

pa bila bih kraljica Nefertiti iz Egipta xDDD

a danas bih bila: Bethany ili Sophia i Whitney Houston! :)
Back to top Go down
P. Sawyer
Administrator
Administrator
P. Sawyer

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. EmptyMon Dec 06, 2010 4:00 am

LOCK!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Putovanje unazad s Tree Hill-om.   Putovanje unazad s Tree Hill-om. Empty

Back to top Go down

Putovanje unazad s Tree Hill-om.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hi
» One Tree Hill na HRT 2 !!!!
» fan of one tree hill
» Buy A One Tree Hill House xD
» Top 10 kisses from One Tree Hill